پیش بازی منچستریونایتد- ویگان؛ شیاطین مقابل رقیب همیشه بازنده.
یونایتدها در هر 13 دیداری که مقابل ویگان انجام دادند، به پیروزی رسیدند و امیدوارند با پیروزی در دیدار فردا، فشار روز منچسترسیتی را حفظ کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرالکس فرگوسن چندین بازیکن تیمش را در این دیدار به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. اندرسون (زانو) تام کلورلی (قوزک پا) ریو فردیناند (کف پا) دارن فلچر (بیماری) مایکل اوون (ران) و نمانیا ویدیچ (زانو) همگی در این دیدار غایب خواهند بود.
اشلی یانگ نیز در دیدار هفته گذشته مقابل فولام دچار مصدومیت شد و به این فهرست اضافه شد. حضور دارن گیسبون نیز در این دیدار در هاله ای از ابهام قرار دارد اما فیل جونز که در دیدار مقابل فولام از ناحیه گونه دچار مصدومیت شده بود، بهبود پیدا کرده و می تواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.
در مقابل روبرتو مارتینس با لیست بلند بالایی از مصدومان روبرو نیست. تنها امرسون بویسه و کریس کرکلند به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر نمی توانند تیم شان را در این دیدار همراهی کنند.
آیا می دانستید؟
یونایتدها در رقابت های این فصل لیگ برتر تنها یک بار شکست خوردند که آن هم در خانه مقابل منچسترسیتی بود.
- منچستریونایتد در همه دیدارهایی که مقابل ویگان انجام داده به پیروزی رسیده است. این شامل 12 پیروزی در لیگ برتر و یک پیروزی 4-0 در فینال جام اتحادیه در سال 2006 است.
- شاگردان فرگوسن در دیدارهایی که مقابل ویگان انجام دادند، 41 بار موفق به گلزنی شدند و تنها 4 باردروازه شان باز شد.
- ویگان در دیدارهای خارج از خانه این فصل تنها 6 گل به ثمر رساند. تنها فولام در دیدارهای خارج از خانه گل های کمتری به ثمر رسانده است.
- ویگان در 6 دیدار اخیرش تنها یک بار شکست خورده (4-0 مقابل آرسنال) اما همچنان در منطقه سقوط قرار دارند.
goal.com
فرگوسن: از بازیکنانم راضی ام؛ خریدی جدیدی نخواهیم داشت.
سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد تنها در صورتی وارد بازار ژانویه خواهد شد که یک بازیکن بزرگ را بتواند به خدمت بگیرد یا اینکه یکی دیگر از بازیکنان تیم دچار مصدومیتی طولانی مدت شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد از بازیکنانی که در اختیار دارد، راضی است و به همین دلیل در بازار نقل و انتقالات زمستانی هیچ خریدی انجام نخواهد داد.
سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد تنها در صورتی وارد بازار ژانویه خواهد شد که یک بازیکن بزرگ را بتواند به خدمت بگیرد یا اینکه یکی دیگر از بازیکنان تیم دچار مصدومیتی طولانی مدت شود.
تام کلورلی، اشلی یانگ، دارن فلچر و اندرسون بازیکنانی هستند که برای چند هفته نمی توانند برای شیاطین سرخ به میدان بروند و نمانیا ویدیچ نیز تا پایان فصل قادر به همراهی تیمش نیست.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من کاملا از قدرت تیم، کیفیت و میانگین سنی آن راضی هستم. تا انجا که به من مربوط می شود، براساس قواعد و اصولم تیم را هدایت می کنم. به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ می تواند به شما در کسب افتخارات مختلف هدایت کند اما نمی تواند قهرمانی شما را تضمین کند. امیدوارم بتوانیم نشان دهیم که عوامل دیگر هم می توانند در این زمینه موثر باشند.
در فوتبال نمی تواند هیچ احتمالی را رد کرد. زیرا ممکن است یک روز شانس با شما باشد و روز دیگر نه. فوتبال در همه دنی همین طور است. اگر یک بازیکن بزرگ در بازار باشد، آنگاه برای خرید او اقدام می کنیم یا اگر بار دیگر یک مصدومیت جدی برای یکی از بازیکنان مان رخ دهد. آنگاه خرید یک بازیکن اهمیت پیدا می کند."
منچستریونایتد در حال حاضر با 2 امتیاز اختلاف با منچسترسیتی، در رتبه دوم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد.
goal.com
گیگز:تجربه ما در رقابت قهرمانی به کمک مان می آید .
شاگردان فرگوسن با پیروزی مقابل ویگان، فاصله امتیازی شان با رقیب همشهری را به صفر رساندند و اکنون تنها به دلیل تفاضل کمتر در رتبه دوم قرار دارند.
سایت گل- رایان گیگز، ستاره باتجربه منچستریونایتد، معتقد است تجربه بیشتر تیمش برای رقابت در شرایط پرفشار، شانس آنها برای قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ برتر را بیشتر کرده است.شاگردان فرگوسن با پیروزی مقابل ویگان، فاصله امتیازی شان با رقیب همشهری را به صفر رساندند و اکنون تنها به دلیل تفاضل کمتر در رتبه دوم قرار دارند و ستاره ولزی احساس می کند تیمش از موقعیت بهتری برای قهرمانی برخوردار است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تجربه سرمربی، بازیکنان و اعضای کادر فنی چیزی است که ما در نیم فصل دوم به آن نیاز داریم. همچنین اشتیاق تیمی برای رسیدن به قهرمانی نیز به ما کمک می کند.
البته سیتی شروع بهتری داشت اما ما از موقعیت مان در جدول راضی هستیم به ویژه با توجه به آمادگی مان در حال حاضر.
بازیکنان بزرگ در انتظار بازی های بزرگ نمی مانند. هر چه به پایان فصل نزدیک می شویم، بازی های بزرگ و بزرگتر می شوند.
برای من شخصا، تنها به این دلیل فوتبالیست شدم که می خواستم در بازی های بزرگ حضور داشته باشم."
goal.com