-
6 فایل پیوست
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام به گیمرای ایرانی که تو این بازی واقعا با یه رقابت نابرابر خوب دارن بازی میکنن
تیم من اردوان اتلتیکه لول 2 یکماهی میشه نصب کردم بازی رو تو لول 1 چهارم شدم و رفتم لیگ بعدی و چمپیونز لیگ تو لول 2 هم فعلا با یه بازی کمتر دومم از کاپ و چمپیونزلیگم تو یکچهارم و یک هشتم حذف شدم!!
یه چندتا عکسم از محیط بازیم میفرستم و یه سوالم داشتم:
بازیکنایی که به لول scout میرسن و ستاره ی ششم رو میگیرن ما برای قرارداد بستن باهاشون باید 50 تا توکن بدیم.برعکسشم میتونه اتفاق بیفته؟یعنی ما اگه چنین بازیکنی رو بفروشیم 50 تا توکن میگیریم؟!
ممنون وآرزوی موفقیت برای همه تون
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام به گیمرای ایرانی که تو این بازی واقعا با یه رقابت نابرابر خوب دارن بازی میکنن
تیم من اردوان اتلتیکه لول 2 یکماهی میشه نصب کردم بازی رو تو لول 1 چهارم شدم و رفتم لیگ بعدی و چمپیونز لیگ تو لول 2 هم فعلا با یه بازی کمتر دومم از کاپ و چمپیونزلیگم تو یکچهارم و یک هشتم حذف شدم!!
یه چندتا عکسم از محیط بازیم میفرستم و یه سوالم داشتم:
بازیکنایی که به لول scout میرسن و ستاره ی ششم رو میگیرن ما برای قرارداد بستن باهاشون باید 50 تا توکن بدیم.برعکسشم میتونه اتفاق بیفته؟یعنی ما اگه چنین بازیکنی رو بفروشیم 50 تا توکن میگیریم؟!
ممنون وآرزوی موفقیت برای همه تون
درود به شما دوست عزیز
بازیکنی که تو تیم شماست وقتی ستاره ششم رو میگیره و اسکات میشه نیاز به بستن قرارداد با 50 توکن اصلا نداره ! چون بازیکن خودتونه ! فقط قیمتش میره بالا.بابت فروششم مثل بقیه بازیکنا فقط پول گیرتون میاد
تنها بازیکنایی که تو بخش Transfers قسمت Scout قرار دارن نیاز به 50 توکن برای بستن قرارداد دارن
-
مرسی از جوابت علی جان ولی منظور من این بود که با فروش اون بازیکن تیمی که بابتش پولی رو میده 50 تا توکن هم میده دیگه .
میخام ببینم اون 50 تا توکن به ما میرسه یا نه؟
-
نقل قول:
مرسی از جوابت علی جان ولی منظور من این بود که با فروش اون بازیکن تیمی که بابتش پولی رو میده 50 تا توکن هم میده دیگه .
نه فقط بابتش پول پرداخت میکنه و خبری از 50 توکن نیست.
-
همونطور که میدونید به خاطر یه سری مشکلات خرید توکن برای اکثر ایرانی ها مقدور نیست، از اونجایی که توکن مهم ترین عنصر بازی هست تصمیم گرفتم یکی از جاهایی که تو کار فروش توکن هست رو بهتون معرفی کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که صاحبش یکی از اعضای ثابت همین تاپیک هست یعنی علی ali.chila ، که کار فروش توکن رو انجام میده
میتونید سر بزنید و استفاده کنید.
توجه داشته باشین که من فقط قصد معرفی دارم و خرید توکن نیازمند اعتماد سازی دو طرفه هست
صرفا معرفی این وبلاگ برای کسانی هست که علاقه به خرج کردن تو بازی دارن
موفق باشید
+ به پست اول اضافه میشود
-
نقل قول:
اون بازیکنی که واسه لول 2 اسکاته واسه لول 3 پنج ستاره و لول 4 چهار ستاره و الی آخره. و بازیکنا بصورت معمولی فروخته میشن. بازیکنای اسکاتو فکر کنم خود بازی میزاره و برا پول خرج کن هاست
-
چندتا بازی نرسیدم نگاه کنم قهرمانی رو از دست دادم و الان واسه دومی می جنگم. البته لیگ سخت بود و 2-3 تیم با قدرت 36 به بالا بودن البته تیم اصلیشون بالاتر از اینا بودن در حد 39. ولی این لیگ 20 هفته صدرنشین بودم و اگه دوسه بازی آخر نگاه می کردم مقابل ته جدولی ها باخت نمی دادم کلا این لیگ بد نبود.
-
1 فایل پیوست
سلام
تو قسمت stat همون جایی که کارت زرد و قرمز بازیکنا رو نشون میده یه علامت قرمز رنگ گذاشته جلوی یکی از بزیکنام که عکسش رو میذارم خواستم ببینم چیه؟
ضمنا بهتره تو قسمت ساخت کدوم قسمت رو اول بسازیم؟
-
یکی از دوستان لطفا توضیح بده لیست جدید که تو قسمت خرید و فروش اومده چیه
و ایا میشه به صورت مستقیم به یکی از بازیکنای تیم های که تو لیگم هست پیشنهاد بدم و بخرمش
-
نقل قول:
یکی از دوستان لطفا توضیح بده لیست جدید که تو قسمت خرید و فروش اومده چیه
و ایا میشه به صورت مستقیم به یکی از بازیکنای تیم های که تو لیگم هست پیشنهاد بدم و بخرمش
پست های قبل توضیح دادم.
اینا بازیکنای لب مرز اسکات شدن هستن که تو لیست فروش قرار نگرفتن. ولی سیستم به صورت اتوماتیک همه بازیکنای لب مرز 5 ستاره رو اونجا قرار میده. شما میتونید با پیشنهاد دادن چندین توکن و مقداری پول به طرف مقابل تون درخواست خریدش رو بکنید. اگه قبول کرد میاد تو تیم شما ولی اگه نکرد که هیچ
-
سلام خدمت دوستان عزیز.
اسم تیمم استقلال بوشهره و لول 3 ام تا حالا دو قهرمانی لیگ و یک قهرمانی کاپ و یه قهرمانی چمپیون دارم.مرسی از علی آقا راهنمایی های خوبی رو واسه کاربرای تازه کار میزاره:haaa:
-
نقل قول:
سلام
تو قسمت stat همون جایی که کارت زرد و قرمز بازیکنا رو نشون میده یه علامت قرمز رنگ گذاشته جلوی یکی از بزیکنام که عکسش رو میذارم خواستم ببینم چیه؟
ضمنا بهتره تو قسمت ساخت کدوم قسمت رو اول بسازیم؟
یه سوال دیگه هم دارم:
تو بخش ساعت مسابقات لیگ با پرداخت دو توکن میشه زمان بازی هایی که تو لیگ در خونه انجام میشه رو تغییر داد.
آیا این تغییر باید به تایید حریف برسه یا نه؟
چون اگه اینجوری نباشه که به ضرر تیم میهمان هست.
-
نیاز به تایید نداره.ربطی هم به میهمان و میزبان بودن نداره یه سری بازی ها رو میشه تغییر داد یه سری ها هم بازی اجازه نمیده. اینکه طرف مقابل ضرر میکنه یا نه تقصیر خودشه باید مرتب بازی رو چک کنه ببینه ساعت بازی عوض شده یا نه. البته ساعت بازی رو از روز قبلش باید تغییر داد اینجوری نیست که چند ساعت مونده به بازی بیایم عوض کنیم که حریفمون غافلگیر بشه. ازونجایی که اکثر بازیکنا هر روز به بازی سر میزنن پس غافلگیری هم پیش نمیاد و از ساعت بازی با خبر میشند
-
لطف می کنی دو سوال قبلی رو هم جواب بدی؟
-
سلام عزیزان میگم توکن رایگان رو یه توضیح مختصری میدین؟ البته اگه میشه گرفت،رفتم تو بخشش و کارایی که گفت رو انجام دادم ولی چیزی نداد
-
نقل قول:
لطف می کنی دو سوال قبلی رو هم جواب بدی؟
به نظر من بهتره اول پزشکی و زمین تمرین رو ارتقا بدی بعد پارکینگ و استدیوم و مدرسه رو.
البته قبل از استادیوم صندلی ها.
-
سلام دوباره بروبچ از تیم دوستام که چند لول از من بالاتر هستن میتونم بازیکن بخرم؟ بازیکناشون هشت ستاره و بالاترن
-
نه عزیز نمیشه که بازیکن با ستاره های بالا بخری. فقط 3 ستاره 4 ستاره و 5 ستاره میشه خرید. درضمن از هر تیمی نمیشه خرید.اون تیم باید سرورش با سروری که تیم خودت قرار داره یکی باشه.وگرنه اون شخص نه میتونه بازیهات رو ببینه و ساپورتت کنه نه میشه بازیکن رد و بدل کرد.فقط میتونید بهم دیگه گیفت بفرستید.
-
ایا این فینال لیگ قهرمانان در زمین یکی از دو طرف انجام میشه؟
فینال به یکی خوردم که سه فصل پشت سر هم به فینال میرسه دو بارش قهرمان شده
سیستمش 2-2-1-5 هست قدرتش شش تا بیشتره از من هست جلوشطور بازی کنم خوبه؟
-
سلام دوستان
میشه توکن خرید؟
-
نقل قول:
سلام دوستان
میشه توکن خرید؟
بهم پیام بده تا راهنماییت کنم
-
بخش scout ها امروز تغییر کرده.دیگه همه ی بازیکنا 50 توکن نیستن.بستگی به قدرتشون تعداد توکن کمتر یا بیشتر میخواند از 39 توکن تا 69 تا بینشون دیده میشه
-
نقل قول:
بخش scout ها امروز تغییر کرده.دیگه همه ی بازیکنا 50 توکن نیستن.بستگی به قدرتشون تعداد توکن کمتر یا بیشتر میخواند از 39 توکن تا 69 تا بینشون دیده میشه
جالب شده انگار ! ولی بازم مفت نمیارزه !!!!! اگه 10 توکن بوود شااااااااااااید شااااید تو شرایط خاص میشد روش فکر کنی که بخری یا نه :|
-
سازندگان بازی بیشترین سعیشون رو کردن تا هر طوریه token های شما رو از دستتون در بیارن.scout کردن هم یه ترفند دیگه شونه.بنظر من حد اکثر دو تا توکن رو باید واسه یه بازیکن خیلی خوب خرج کرد و ما ایرانی ها اصلا نباید فکر کل انداختن با خارجی ها باشیم چون واسه خرید11 تا توکن تقریبا 15 هزار تومن پیاده میشین.:death:
-
حدود دو ساعت پیش در بازی روبرو با تیم دوم جدول ک منو با سه امتیاز اختلاف شدیدا تعقیب میکرد بازی داشتم ک نیمه اول روبا باخت رفتم رختکن ولی نیمه دوم با ترکیب تهاجمی 343 وارد زمین شدم ک گل اول رو دقه 60 زدم و گل دوم رو بازیکن تعویضیم که دقه 80 وارد زمین شده بود از رو یه کاشته قشنگ دقه 90 زدم و قهرمانیم قطعی شد.حیف ک تو کاپ حذف شدم و گر نه سه گانه رو امسال میبردم:death:
-
1 فایل پیوست
با برد یک بر صفر قهرمان champion league شدم............ :danc::iran:
تو بازی اخر لیگ تیم های اخر جدولی خیلی خوب بازی میکنند.......
این TV .right چهارمی چطور توکن میده؟ کدومش بهتره..........
این تیم لول بالا پولشون از میلیون بیشتر شده به بیلیون رسیده ستارشون نمیشه شمرد...........:sigar:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نقل قول:
با برد یک بر صفر قهرمان champion league شدم............ :danc::iran:
تو بازی اخر لیگ تیم های اخر جدولی خیلی خوب بازی میکنند.......
این TV .right چهارمی چطور توکن میده؟ کدومش بهتره..........
این تیم لول بالا پولشون از میلیون بیشتر شده به بیلیون رسیده ستارشون نمیشه شمرد...........:sigar:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خداییش بعد از دیدن پروفایل یارو نابود شدم.:haaa:
ما کجا و این خارجیا کجا
-
ای بابا چرا جو میگیرتون خوب برید صفحات اون تاپیک قدیمی تاپ الون رو بخونید تا ببینید قضیه چیه. وقتی هر لیگ میرید بالا یک ستاره کم میشه از بازیکنا و باید بازیکنای قویتر بخرید. خوب وقتی سطح تیم ما مثلا 14 باشه قدرتمون میشه 85 تا 90 اگر تیممون 5 ستاره باشه.خوب کسی که سطحش 20 هست مشخصه که میانگین قدرت بازیکناش باید خیلی بیشتر از این حرفا باشه چون هر فصل یک ستاره ازش کم شده و مجبور شده بازیکنای بهتر بخره.اگر تیمش 5 ستاره باشه باید حداقل قدرتش 115 باشه.خوب وقتی پروفایل تیمی که قدرتش 115 هست رو نگاه میکنیم تیمش با ستاره های خیلی زیاد میبینیم.چون قدرت اون تیم نسبت به تیم ما سنجیده میشه.و برعکس وقتی اون به پروفایل ما نگاه میکنه تیم ما رو 1 یا 2 ستاره میبینه.درحالی که تیم ما برای خودمون 5 ستاره ممکنه باشه. گول این ستاره های زیاد اون تیما رو نخورید طرف خیلی قوی باشه 5 ستارست تیمش.شاید شما وقتی به سطح اون برسید قدرت تیمتون ازش بیشتر هم باشه
در مورد داشتن پول زیاد هم مشخصه قضیه چیه. وقتی لیگ بالاتر میریم هم قیمت بازیکنا بالاتر میره و هم اون پولی که از شرکت در تورنومنت ها و قهرمانی ها گیرمون میاد بالاتر میره. پس مشخصه بودجه ی یه تیم لول 20 باید خیلی بیشتر از 14 باشه.وگرنه اصلا نمیتونه بازیکن بخره. یه بازیکن در لول اونا شاید 200 میلیون قیمتش باشه در حالی که در سطح های پایینتر بازیکنای 5 ستاره 40 میلیون شاید باشند. اینجوری که بگیم الان یارو 2 بیلیون بودجه داره پس حتما وضعش توپه نه اینطور نیست. چون هر بازیکنش کلی قیمتشه و شاید اصلا کمبود بودجه هم داشته باشه و ما خبر نداشته باشیم
-
خب خدا روشکراینفصلم قهرمان لیگ شدم با 72 امتیازوبدون باخت سعود کردم.همینجوری پیش بره تا سال دیگه این موقع لول 15 ام:nishkhand:.ایشالا تا اون موقع تحریم ها برداشته شده ما ایرانی ها با خریدتوکن top eleven رو هم خز میکنیم.:death:
-
آخه چرا vpn با نت گوشی کار نمیکنه و حتما باید وای فای داشته باشی.میخاستم اکانتم رو به فیسبوکم وصل کنم دیدم اگر ببرون خونه یا سر کار باشم نمیتونم کانکت بشم بیخیال شدم.راستی کسی نمیدونه نت رایتل با اvpnکار میکنه یا نه؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
یکی اینو جواب بده............
قبلا یه نمودار کشیدم توضیح داده بودم کدوم اسپانسر بهترینه. که دومی ( از سمت چپ دومی) که روزی 1 توکن با آنلاین شدن در بازی میده بهترینه.عددش هم از همه بیشتره (35)
-
سلام
لیگ و جام حذفی از کی شروع میشه؟
-
نقل قول:
سلام
لیگ و جام حذفی از کی شروع میشه؟
لیگ تا 3 روز آینده و جام حذفی احتمالا از فردا صبح
-
یه چیزی ک امروز فهمیدم این بود ک ای کاش بازیکنای گرونم رو فصل قبل میفروختم چون با هر لول ک بالا میری نیاز به بازیکنای بهتر با قیمت بالاتر داری.مثلا یه مهاجم داشتم ک فصل قبل 4 ستاره بود 2 مبیون می ارزید.اما فصل جدید شده سه ستاره و 1.2 ملیون بیشتر نمی ارزه.اگر آخر فصل قبل فروخته بودمش الان یه بازیکن با کیفیت با پولش میخریدم:aaaa:
-
سلام علی من در مورد خرید توکن برات پیام گذاشتم لطفا ج بده
-
نقل قول:
سلام علی من در مورد خرید توکن برات پیام گذاشتم لطفا ج بده
دیروز واست پیام خصوصی فرستادم. چک کن
-
سلام
من اکانت فیس بوکم رو وصل کردم به این بازی. حالا میخوام حذفش کنم. چکار کنم؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
سلام
من اکانت فیس بوکم رو وصل کردم به این بازی. حالا میخوام حذفش کنم. چکار کنم؟؟؟؟؟
سلام. میخواین بازی رو از اکانت فیسبوک حذف کنید ؟؟؟ چنین کاری نمیشه انجام داد
-
واقعا در حق ما ایرانی ها خیلی ظلم میشه
از صبح ساعت 9 تا حالا کلی توکن خرج کردم ولی نتونستم بازیکن بخرم!!!
-
خب دوستان فصل قبل تیم من ششم شد تو اون لیگ فشرده و نزدیک! به هر شکلی بود بالا اومدیم.
تیم دومم هم قهرمان لیگ،نایب قهرمانی حذفی و سومی چمپیونز رو بدست آورد. این تیمم کلا 14 تا توکن داره ببینم با این تعداد توکن چندتا بازیکن میتونم بخرم lol:-