تساوی پرگل سپاهان و ملوان، توقف نفت تهران و شکست صبا در نیمه اول
تساوی پرگل سپاهان و ملوان، توقف نفت تهران و شکست صبا در نیمه اول
خبرگزاری فارس: در نیمه اول سه دیدار هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال نفت آبادان در خانه صبا به برتری رسید و سپاهان برابر ملوان و نفت تهران مقابل شاهین بوشهر متوقف شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، در روز دوم از هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال سه دیدار همزمان از ساعت ۱۷ آغاز شده که نتایج نیمه اول این بازیها به شرح زیر است:
ملوان ۳- سپاهان ۳
گلها: فابیو جانواریو در دقیقه ۲، سیدمهدی سیدصالحی در دقیقه ۱۰ و برنو سزار در دقیقه ۱۸ برای سپاهان و پویا نزهتی در دقیقه ۲۵ ، ۳۸ و احمد آهز در دقیقه ۴۲ برای ملوان
شاهین بوشهر صفر - نفت تهران صفر
صبای قم صفر - نفت آبادان یک
تداوم صدرنشینی سپاهان و فرار صبا از شکست
تداوم صدرنشینی سپاهان
خبرگزاری فارس: در سه دیدار از هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال سپاهان با شکست ملوان صدرنشینی خود را تثبیت کرد و صبا در دقیقه ۹۵ از شکست خانگی گریخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، در روز دوم از هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال سه دیدار همزمان از ساعت ۱۷ برگزار شد. تیم سپاهان با پیروزی در بندر انزلی ۵۸ امتیازی شد و صدرنشینی خود را در جدول لیگ تثبیت کرد.
*نتایج این بازیها به شرح زیر است:
ملوان ۳- سپاهان ۴
گلها: فابیو جانواریو در دقیقه ۲، سیدمهدی سیدصالحی در دقیقه ۱۰ و برنو سزار در دقیقه ۱۸ و امید ابراهیمی در دقیقه ۴۶ برای سپاهان و پویا نزهتی در دقیقه ۲۵ ، ۳۸ و احمد آهی در دقیقه ۴۲ برای ملوان
تساوی سپاهان و پرسپولیس در نیمه اول
تساوی سپاهان و پرسپولیس در نیمه اول
خبرگزاری فارس: دیدار تیمهای سپاهان و پرسپولیس در نیمه اول با تساوی به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیمهای سپاهان و پرسپولیس از هفته سیام رقابتهای لیگ برتر از ساعت ۱۷ امروز در حضور بیش از ۱۲ هزار نفر به میزبانی ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد که در نیمه اول با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
در این نیمه دو تیم بارها فرصتهای مسلم گلزنی داشتند که با بیدقتی مهاجمان این موقعیتها از دست رفت تا در پایان نیمه اول هر دو تیم به تساوی بسنده کنند.
محسن ترکی، داور این دیدار در نیمه اول به حسن جعفری از سپاهان کارت زرد نشان داد.
حضور کیروش و اعلام یک دقیقه سکوت
حضور کیروش و اعلام یک دقیقه سکوت
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با حضور در ورزشگاه فولادشهر اصفهان دیدار سپاهان و پرسپولیس را از نزدیک تماشا کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیمهای سپاهان و پرسپولیس از هفته سیام لیگ برتر فوتبال با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.
این دیدار با حاشیههای زیر همراه بود:
* یک ساعت مانده به آغاز بازی ورزشگاه فولاد شهر مملو از جمعیت بود و حدود 12 هزار اصفهانی با حضور در این ورزشگاه از دیدار دو تیم دیدن کردند. این در حالی بود که تماشاگران زیادی نیز به دلیل پر شدن ورزشگاه از تماشای این مسابقه محروم شدند.
* حدود 75 درصد فضای ورزشگاه سپاهانیها و 25 درصد باقی مانده را پرسپولیسیها تشکیل دادند.
* تعداد زیادی از جانبازان و معلولین با حضور در ورزشگاه فولادشهر از پشت فنسها این دیدار را از نزدیک تماشا کردند.
* قبل از آغاز مسابقه محسن بنگر که به دلیل مسائل انضباطی از حضور در این مسابقه محروم بود با لباس شخصی در میانه میدان حاضر شد و به ابراز احساس هواداران سپاهان پاسخ داد. وی در ادامه با حضور در بین تماشاگران این مسابقه را نزدیک تماشا کرد.
* کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی برای دومین بار به اصفهان سفر کرد تا یکی از دیدارهای لیگ برتر را از نزدیک تماشا کند.
* سپاهانیها با لباسهای جدید در این دیدار حاضر شدند.
* غیاثی به عنوان ناظر ویژه داوری و عبدالله باعزم به عنوان ناظر داوری به همراه محمد فنایی به عنوان مسئول برگزاری بازی در این دیدار حاضر بودند.
* رحیمی مدیر عامل باشگاه سپاهان قبل از آغاز مسابقه با حضور در جایگاه خبرنگاران برای آنها آرزوی موفقیت کرد و گفت: چه این دیدار را ببریم و چه ببازیم دست همه درد نکند.
* قبل از آغاز بازی مشخص شد که تور دروازه سمت پرسپولیس مشکل دارد و پس از یک دقیقه این مشکل حل شد.
* به دلیل درگذشت مادر محسن ترکی و همچنین یکی از هواداران سپاهان قبل از آغاز مسابقه یک دقیقه سکوت اعلام شد.
* جایگاه ویژه ورزشگاه به همراه جایگاه خبرنگاران بسیار شلوغتر از حد معمول بود و این اتفاق در حالی رخ داد که کودکان زیادی در این دو جایگاه از نزدیک این مسابقه را تماشا کردند.
* ساعت عقربهای اسکوربورد ورزشگاه فولادشهر فقط زمان 3:55 را نشان میداد.
* سعید آذری مدیر عامل سابق ذوب آهن تماشاگر این دیدار بود.
* درگیریهای حسین بادامکی و سید جلال حسینی در طول بازی در نوع خود جالب بود. این دو بارها با هم درگیر شدند.
*زمانی که نویدکیا قصد داشت در یکی از صحنهها کرنر بزند از سوی هواداران پرسپولیس یک بطری آب به سمت وی پرتاب شد.
عقيلي: برگردم ايران، اولويتم سپاهان است
عقيلي: برگردم ايران، اولويتم سپاهان است
من دوست دارم برگردم و اگر يكسري شرايط فراهم شود، اين اتفاق خواهد افتاد. البته مطمئنا دليلي كه مرا براي بازگشت به ايران راغب ميكند مسائل مالي نيست
هادي عقيلي مدافع ايراني باشگاه العربي قطر در حال بررسي پيشنهادهايش براي فصل آينده است. در حال حاضر بازيهاي ليگ قطر به پايان رسيده و عقيلي درگير بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا است ولي او دوست دارد خيلي زود تكليف خودش را براي فصل آينده مشخص كند. عقيلي به احتمال فراوان تا سه، چهار روز ديگر تصميم نهايي خودش را خواهد گرفت. او در مورد وضعيت خودش به سوالات پاسخ ميدهد.
تصميمت براي فصل آينده چيست،ميخواهي باز هم هم پيراهن العربي را بر تن كني؟
به احتمال فراوان تا سه چهار روز ديگر وضعيتم مشخص ميشود.
پس حتما با العربي در حال مذاكره هستي؟
تا چند روز ديگر معلوم ميشود چهكار خواهم كرد.
اولويت تو ماندن در قطر است يا ميخواهي برگردي؟
شايد برگشتم و شايد هم ماندم.
ولي حتما ميداني كه اگر به ايران برگردي نميتواني پول خوبي بگيري؟
بله، اين را خيلي خوب ميدانم ولي برگشت به ايران موضوعي است كه به آن فكر ميكنم.
چه چيزي باعث شده كه به برگشتن فكر كني؟
من دوست دارم برگردم و اگر يكسري شرايط فراهم شود، اين اتفاق خواهد افتاد. البته مطمئنا دليلي كه مرا براي بازگشت به ايران راغب ميكند مسائل مالي نيست و من در نيمفصل و بعد از مصدوميتي كه داشتم، ميخواستم برگردم. حالا بايد با بعضي از افراد مشورت كنم تا ببينم شرايط چگونه خواهد شد. در ضمن يك موضوع هم براي من مهم است.
چه موضوعي؟
اگر يادتان باشد وقتي خواستم به العربي بيايم، يكي از شرطهاي اصليام اين بود كه قراردادم بيشتر از يك سال نباشد. من قرارداد بلندمدت دوست ندارم و اگر به ايران بيايم ميخواهم قرارداد يكساله ببندم و اگر هم دوساله بود بايد مشروط باشد. اگر در ليگ قطر هم بمانم باز هم اين شرايط را در نظر خواهم گرفت و يكسري مسائل ديگر هم هست كه بايد در نظر بگيرم.
باشگاه العربي چندبار با تو مذاكره كرده؟
آنها خواهان تمديد قرارداد هستند ولي گويا قرار است تغييرات مديريتي در باشگاه ما انجام شود. از چند تيم قطري ديگر و يك تيم هم در امارات پيشنهاد دارم.
راستي اگر به ايران برگردي ميخواهي در سپاهان بازي كني؟
من قبلا هم گفتم كه سپاهان را دوست دارم و 7 سال در اين تيم بازي كردم. مطمئنا اول از همه به سپاهان فكر ميكنم و با اين باشگاه مذاكره خواهم كرد.
سپاهان در حال حاضر در قطر است. آيا به اردوي اين تيم ميروي؟
بايد ببينم برنامه تمريني امروز ما چطور است ولي سعي ميكنم حتما به اردوي سپاهان بروم و دوستانم را ببينم. حتي گفتهام كه يكسري از وسايلم را به قطر بياورند.
يك سوال تكراري. با پرسپوليس مذاكره نكردي؟
خير، هيچ مذاكرهاي انجام ندادم. تنها مسوولان اين باشگاه يك بار به مدير برنامههايم پيشنهاد دادند كه قصد جذب عقيلي را داريم و مدير برنامههاي من هم گفته بود كه آخر فصل مذاكره ميكنيم. هنوز هم كه فصل تمام نشده و من با العربي قرارداد دارم. در اين مدت هم خيلي شايعه درست شد كه هيچكدام از آنها صحت نداشت.
اگر پرسپوليس پيشنهاد بدهد چه واكنشي نشان ميدهي؟
مطمئنا پيشنهاد آنها را بررسي خواهم كرد. به هر حال پرسپوليس تيم بزرگ و پرطرفداري است.
راستي مذاكرهات با يك تيم فرانسوي منتفي است؟
بله. من قبلا هم گفتم كه دوست ندارم به هر قيمتي به فوتبال اروپا بروم.
در ليگ برتر چه تيمي قهرمان ميشود؟
واقعا پيشبيني خيلي سخت است ولي شرايط سپاهان به خاطر 3 بازي خانگي بهتر است.
سپاهان خواستار تکرار بازي با تراكتور شد
سپاهان خواستار تکرار بازي با تراكتور شد
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در اطلاعيه اي اعلام کرد بي صبرانه منتظر صدور هر چه سريع تر و شجاعانه راي کميته محترم انضباطي فدراسيون فوتبال در مورد پرونده "رودريگو توزي" است.
به نقل از سايت باشگاه سپاهان، در اين اطلاعيه آمده است: همه مدارک، مستندات و آئين نامههاي قوانين فدراسيون فوتبال ايران، اي اف سي و فيفا که بخشي از آنها نيز در سايت رسمي باشگاه سپاهان منتشر شد حکايت از آن دارد که تعليق محروميت رودريگو توزي بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز و حضور وي در ديدار سپاهان - تراکتورسازي غير موجه و غير قانوني بوده است.
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان خطاب به رئيس و اعضاي محترم کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام ميدارد، از آنجا که انتصاب و حضور شما بزرگواران در اين مسئوليت ها به جهت سابقه مطلوب، قانون مداري و سوگندتان به رعايت و تلاش براي حاکميت عدالت و قانون بوده است عنايت داشته باشيد که اعلام راي اين پرونده يک شجاعت ستودني از سوي رئيس و اعضاي محترم کميته انضباطي را ميطلبد تا باز هم شيريني و حلاوت اجراي صحيح و درست قانون برايتان به ارمغان بيايد.
راي به تکرار ديدار تيم هاي فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و تراکتور سازي تبريز طبق همه قوانين و مقررات مي تواند عدالت و قانون را در اين پرونده به بهترين شکل به تجلي بگذارد. اميدواريم اين راي با توجه به اينکه در هفته هاي هاي پاياني رقابت هاي ليگ برتر هستيم بدون هيچ تعللي هر چه زودتر صادر شود.