من به رونی رای میدهم
وهمچنین منتظر رای شما دوستان هستم roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
من به رونی رای میدهم
وهمچنین منتظر رای شما دوستان هستم roz::
رونی بهتره:ookk::ookk:
تورس بهتره که من به تورس رای میدم
هیچکدوم ولی از بین این 2 تا رونی
من هم به رونی رای می دهم!!!
من به تورس رای میدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته تورس لیورپول [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم به رونی رای میدم...
شمارش رای ها{روز اول}
تورس 2
رونی 6
بین این دو نفر سخته یکیو انتخاب کنم ولی من به خاطر اینکه تورس لیورپول بوده انتخابش میکنم. فرناندو تورس
منم به لیونل مسی رائ میدم
رونی ......................................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز الان مسابقه بین رونی و تورس هست شما باید به یکی از این ها رای بدید
رونی بهتره........:shogh:
رونی.......................................... ..........................
رونی رو بیشتر به بازیکن انفجاری میشناسم که هیچ وقت کم نمیاره از هر نظر بازیکن کاملیه
تورس بازی انعطاف پذیری داشت وتکنیکی اما الان از اون دوران دور شده البته اون موقع که تو اوج بود درست بهش بازی ندادن اگر روندخودشو ادامه میداد مهاجم فوق العاده ای بود
بازی های اخیرش هم مثله اون موقع ها نیست..
در حال حاضر رونی بهتر از تورسه...
وین رونی........................................
Rooney
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونی......................
شمارش رای ها{روز دوم}
تورس 3
رونی 13
تورس...................
شمارش رای ها{روز سوم }
تورس 5
رونی 13
//////تورس//////...............................
رونی با 13 رای به مرحله بعدی رفت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رای شما هم قبول شد مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داوید سیلوا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این که خیلی ساده است فقط دیوید :دی
دیوید ویا
داوید ویلا......
ســــــــــــــــــــــــ یــــــــــــــــــــــلـ ــــــــــــوا
فقط داوید ویا ........
داویـــــــــــــــــد ســـــــــــــــــــیــــ ــــــــــلوا
فقط و فقط داوید ویا .................
سییییییلواااااااااااااااا ااااا
فقط داوید ویااااااااااااااااا
دازید سیلوا ynwa
چه رقابتی
داوید سیلوا
معلوم رقابت خوبیه بازی یه طرفه نیست هر دو پا به پای هم دیگه میاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ("_") [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این که طرفدار رئال هستم و ویا در بارسا بازی می کرده ولی الان توی اتلتیکو مادرید است پس به داوید ویا رای می دهم
David Silva