دورووووووووووود اهالی دربی
خوب هستید که؟؟؟؟ یه سری از دوستان لطف کردن و تشریف بردن یه جایی و تا می تونستند پشت سر من حرف های بد بد زدند اشکالی نداره من گذاشتم به حساب بچه بودنشون اما یه نصیحت بهشون می کنم : 1 کیلو باش ولی مرد باش
نمایش نسخه قابل چاپ
دورووووووووووود اهالی دربی
خوب هستید که؟؟؟؟ یه سری از دوستان لطف کردن و تشریف بردن یه جایی و تا می تونستند پشت سر من حرف های بد بد زدند اشکالی نداره من گذاشتم به حساب بچه بودنشون اما یه نصیحت بهشون می کنم : 1 کیلو باش ولی مرد باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا این طرف با نام پاگونده شناخته میشه بخاطر اولین فیلم پر سو صداش که خیلی فروش داشت و دیگه همه به این اسم میشناختنش مثه فرانکی که با اون فیلمش که به همین اسم بود معروف شد و همه دیگه فرانکی صداش میکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezazandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا کسی فیلمی از این بازیگر واسه دانلود نداره؟؟:khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم رفیق پاگنده به نام terence hill اینم یه عکس ازش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينجا كالكشن 33 تاييش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواستي بگو تا از يه سايتي بدم كه هيتلر نباشهheee::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک نکته ای رو بنده اضافه کنم ، که بر خلاف تصور همگان رابطه باد اسپنسر و ترنس هیل اصلا با هم خوب نبود، به حدی که توی مصاحبه های بعد از تموم شدن سری فیلماشون اصلا اسمی از هم نمیبردن!نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره راستش من هم اینو شنیدم ولی باور نکردم آخه داخل فیلم مثل دوتا برادر بازی میکنن و اینقدر سبک فیلم روی تماشا کننده تاثیر میزاره که نمیتونه خودش رو قانع کنه که این خبر ها رو باور کنه
اره داش اگه میشه بدون هیلتر رو بده:-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره معمولا هرکسی یه فیلم از این بازیگر دیده ولی باور نمی کنم که اینقدر پیر شده باشه دیگه باید بره تو کار کارگردانی دوران بازیگریش خیلی خوب بود خبر جالب اینه که با اسپنسر خوب نبود! تعجب آوره:ajibeee:
به نظر می رسه یک ویروس جدید اومده اینجا:
اینجا کسی چندتا سایت که درصد برد تیم ها رو مشخص میکنه میدونه(برد و باخت و under و over)heee::
یه توئیت از حال الانم بدم :ehem:
دیشب که بارسا باخت ، یعی به عمق فاجعه پی بردم ، دوستام سال ب سال ازم خبر نمیگرفتن آ ، نمیگفتن باران مردی زنده ای ، دیشب همشون اس میدادن اشکال نداره حالا گریه نکن ، غم آخرت باشه :gerye:شدیدا اعصابم خاکشیری بود :nishkhand: اونم نه به خاطر باخت به خاطر شرطایی که با پرویی تمام بستم dallliii دقیقا 25 تومن تو پاچم رفت :nishkhand: اونم تو این بحران اقتصادی پول تو جیبی ما :gerye: خدایا نذگر از این مورینیو ، بزن تو کمر این رونالدو که دختر مردمو به گریه انداخته :gerye::nishkhand: فقط میتونم بگم همه رئالیا و کسایی که باهاشون شرط بستم شتbinam:nishkhand:
پ.ن 1: دارم آماده میشم برم 25 تومن بدم شارژ و بیارم بدم به دو تا ملعون eterza::-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم 50 با دوستم بستم البته رو رئال بد مرتب بام چت میکرد دید بارسا روزش نیست گفت یادم امد بابام گفته شرط حرام
ki::ki::ki::
من که نمی خواستم ازش بگیرم اما زیر شرط بندی زد اینم از این البته به شما توصیه نمیکنم حتما حق ادعا کن و با این شرایط اقتصادی بد که خودتون گفتین بدون دوستات چه قدر نیاز دارن
:hehee::hehee:
ki::
دوستان تا دقایق دیگه قرعه کشی مرحله گروهی چمپیونز لیگ و بعد از اون مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال اروپا برگذار میشه
این لینک پخش انلاینشه از دست ندید ساعت 19:45
این شبکه ها این مراسم رو پوشش خواهند داد
یعنی امروز اشکم در اومد
داشتم تو اینترنت یک داستان چینی میخوندم
یک داستان کاملا واقعی و باور نکردنی که در چین اتفاق افتاد!!!
なだや羅やわマヤなた 名棚や探したい以下対する 目指し回友人目指し差が愛する なたさるかなだ羅山な滝さやかあな � �やマヌらは坂花やまあ傘話間に魚 � ��らはがやわまぁら花や なたまやかあさらやわはさたなはや たきたなよ�� �いさは早見たかあやバカにかわ鼻 � ��なわ谷中あだ名はさな たかなあかさやなやまなたあかさな 帆な肉違い���耶
واقعا ناراحت کننده بود،خیلی!!!
اعصابم به هم ریخت!!!!!!!!!!!
مخصوصا اونجاش که میگه : わ谷中あだ名はさ crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
اشجال نداره ، من سر بازی بارسا-چلسی سی تومن به رفیقم باختم! مثل مرد درجا بهش دادم پولو! فدای یه تار موت! میدونی رو تیمایی که دوس داری شرط نبند به تجربه بهم ثابت شده اومد نداره:soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه به اندازه ی اون قسمت lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیشه بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط خیلی غمگین بود
میترسم بگم همه گریه کنیم
یک عده غش کنن
نمیگمlagh::
اینم یک فوشه رکیک توش بود که خیلی رکیک بود و من تو داستان نگفتم
این فوشه رو وقتی میده که زنه از پرت گاه اویزون شده
این فوشه : 谷中あcrying::-
نزارین بقیشو بگمlagh::
عبدالله بی شخصیت این چه عبارتیه اینجا نوشتی هان!؟!؟! آخه بگم چیه که بن دائم میشی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی یه تیکه داره که توش سرنوشت زنه رو از زبون مرده میگه ، من عاشق اون تیکشم ... این:
いさは早見たかあやバカにかわ
اوه اوه داری شیوایی کلامو؟lagh:::hehehe:
خب بابا تو داستان رو بگو فوش رو سانسورش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیشه؟
باید بذاری اگه نذاری به پلیس 202 میگم به جرم همکاری با چینی ها دستگیرت کنن:nishkhand:
نه وایسا معنیشو اوردم
این اصل داستان
なだや羅やわマヤなた 名棚や探したい以下対する 目指し回友人目指し差が愛する なたさるかなだ羅山な滝さやかあな � �� �やマヌらは坂花やまあ傘話間に魚 � �� ��らはがやわまぁら花や なたまやかあさらやわはさたなはや � �たきたなよ�� �いさは早見たかあやバカにかわ鼻 � �� ��なわ谷中あだ名はさな たかなあかさやなやまなたあかさな � �帆な肉違い���耶
اینم معنیش :
روزی روزگاری یک زن و شوهر داشتن تو کوهستان قدم میزدن و حرف های عشقولانه از این حرفا : なわ谷中あだ名 dallliiiکه به ناگاه پای زنه لیز میخوره و از پرتگاه میفته پایین خودشو به یه شاخه اویزون میکنه:ahaaaaaa: و همینجاست که مرده اون فوش رکیک رو میده و میگه : ای 谷中あ برو گمشو دیگه . برو بمیر :jeddiiiii:
و خلاصه زنه مرد entezar::
و مرده اینجاست که سرنوشت زنه رو میگه : いさは早見たかあやバカにかわ
خیلی غم انگیز بود . نه ؟ shikam::-shikam::-shikam::-
خب اخه این یعنی چی؟
از مانو و یا پیام های که فقط さやか آبشارها رزن که هدف یا تفاوت علاوه دوستان عشق مانند در اطراف هدف را در برابر کمتر از شما می خواهید برای پیدا کردن یک قفسه و یا نام مایا من و از و ماهی توپ ندا در داستان چتر گل آه و شیب این قفسه ها یا Hasa من چنین Asara تفاوت معنی داری تاکی نام کاربری kiddle بینی طناب بالا Yanaka قرمز است، به عنوان جایگزینی برای احمق Taka あや Taka یا توپ سریع و گل و از Yawa まぁآه و مانو از چنین さやか رزن آبشار به همراه چه که چنین تفاوت هایی از جمله دوست هدف عشق به اطراف خود نگاه و هدف در مقابل تفاوت های زیر 耶 棚 گوشت بادبان و مشکل نمی شد یا نمی باشد نشان می دهد گل و شیب اوه بله ماهی از توپ بین داستان چتر
واقعا ناراحت کننده بود، خیلی!!
اعصابم به هم ریخت!!!
این داستانی که من خوندم بهش نمیاد که فوش ركیك داشته باشه ها مطمعنی همینه؟؟؟بعدم داستان های چینی بیشتر درباره آداب خودشونه!
ولی کلا دمت گرم!
:bia baghalam:
بچه ها این داستان کلا سر کاری بود ، همه چیش از اون تیکه که عبدالله گفت تا اون تیکه که من گفتم تا داستانی کهه نوشت! کلی هم سعی کردیم با ادا و اطوار و شکلک بگیم سرکاریه ها ، اما شما انقدر نگران سرنوشت زنه شدید من کف کردم!!! بابا شوخی بود!:hehee:
خدایا با کیا شدیم 70 میلیون:love:خداییش گفتم
اگه بچه های باحال ُ نداشتیم اینجا هم مثل زندگی عادیمون بیمزه و تکراری میشدentezar::
واقعا چرا نمیشه بحث های سیاسی کرد؟:jeddiiiii::ahaaaaaa:
عبدالله ازت انتظار نداشتم اینجاش بد فحشی میده:jeddiiiii:shikam::-نقل قول:
らはがやわまぁら花
میگه اکبیری مرده هم گفته اکبری خودتی من لین چامپو هستمshikam::-shikam::-
عبدالله بن شدی خداحافظshikam::-shikam::-shikam::-
آقا جالبه
بقیه اسپم میدن پست ما پاک میشه
من اعتراض دارم آقای قاضی
باید به این موضوع رسیدگی بشه
امان از این دستهای پشت پرده:ahaaaaaa::gahhr:
جای حرف سیاسی اینجا توی یه انجمن فوتبالي نیست بابا اینجا نباید درباره این مطالب سیاسی نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا شما ها هم که خیلی بوووووقید وقتی یه داستان هندی میشنوید باور میکنید:nishkhand:اگه بشنوید شلوار پنکه ای اومده چی میگید این عکسشه
برای اینکه گرما احساس نکیند:nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا محترم ابی سه ساله تو دربی مدیر مالتی مدیا بودهlol:- فکر کردی نمی دونه اینجا جای این حرف ها نیست :nishkhand:خواست یه چیز بپرونه مثلا مهدی اجازه بدهki::
هان حالا گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس ما از اول تا اخرش سر کار بودیم
صبر بده عبدالله زنگ بزنم پلیس 202 بیام بیگیرنت ما از شرت خلاص شیم:hehee:
خودم حدس زدم که سر کار هستم:gijjj:
امشب تیم ملی والیبال برای انتخابی زیرگروه جهانی با مصر بازی داره.
سایت فدراسیون والیبال نوشته که این بازی ساعت22:30 از شبکه 3 پخش میشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ولی امشب ساعت 23:15 بازی سوپر کاپ پخش میشه
کسی یه شبکه ماهواره ای سراغ داره که والیبال رو زنده پخش کنه؟؟:narahat:
باید از شبکه های تحت پوشش نایل اسپورت ببینی دیگه مثه afrsportنقل قول:
فک کنم شبکه پخش بازی های لیگ جهانی هم پخشش کنه
در همین حد میدونستم البته گفتن شبکه ورزش هم برنامه گیریش داره میکنه دیگه نمیدونم والا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا من این روزها دربی رو اینقدر شلوغ ندیده بودم دیروز و پریروز مخصوصا ساعت های دیر وقت شب نزدیک به 32 نفر کاربر آنلاین و 60 مهمان آنلاین بودند در این مدت اینقدر دربی رو شلوغ ندیده بودم
نقل قول:
امشب تیم ملی والیبال برای انتخابی زیرگروه جهانی با مصر بازی داره.
سایت فدراسیون والیبال نوشته که این بازی ساعت22:30 از شبکه 3 پخش میشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ولی امشب ساعت 23:15 بازی سوپر کاپ پخش میشه
کسی یه شبکه ماهواره ای سراغ داره که والیبال رو زنده پخش کنه؟؟:narahat:
شبکه والیبال هم اگه مجانی میخوایید و با کیفیت بالا از شبکه
Dubei Sport
ببینید
تحقیق کردم دیدم شبکه های دبی اسپورت، و ابوظبی اسپورت به صورت hd پخش میشود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با داش نیما موافقم
نسبت به زمستون دربی خلوت شده
زمستون خداییش خیلی شلوغ بود:ghelyon:
دربی خلوت نیست به چشم نمییاد بعضی ها فقط پست ها رو میخونند و نظر نمیدند فقط تشکر میکنند!
tazim::
تذکر :
مثل اینکه سر در سایتو نخوندید . (ایجاد دوستی) نه کینه و دعوا ! سعی کنید بخاطر این بحث های کوچیک و پیش پا افتاده به جون هم نیوفتید . چون واقعا خنده داره . لطفا همینجا تمومش کنید و گرنه ادامه این دعوا جز بن شدن چیزی دیگه نسیبتون نمیشه . این پستو به عنوان تذکر دادم
والا این کمپ شده جای دعوا و خشونت نه گفتگو درباره مسائل روزمره و....یک بار دو بار هم این کار تکرار
نشده بلکه اگه دفعه 100 نباشه دفعه 99 هستش توی کمپ قبلی در صفحه های اخرش این اتفاق ها افتاد
اما حالا داره توی همین ابتدای کار این اتفاق می افته و با همین کار ها هستش که صفحه های کمپ رو
جلوی می برند بعضی ها entezar::
با سلام
فقط منو نزنین که سر کارتون گذاشتمki::
فقط خواستم محیط عوض شه و یکم از جنبه رسمی دربیاد و مایه طنز به خودش بگیرهheey::
به ما رسمی نیومدهheee::
به قول یارو گفتنی که اصلا ازش خوشم نمیاد :mage mishe:: یک رنگ باشlove::
خلاصه اینکه پلیس 202 از همتون معذرت میخواد و اگه دوس دارین دوباره سر کارتون بزارمshikam::-shikam::-
هرکی اسم فامیل میاد روی این لینک کلیک کنه
انلاینه باهم میتونیم بازی کنیم
هر کس بیاد باید روش تائید بزنم