هرچند ماه قمری مال عرباست وتولدت مبارک
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچند ماه قمری مال عرباست وتولدت مبارک
الان 2ماهی هست تو میای تو این کمپ هی می گی امتحان دارم چی شد بالاخره تموم شد خب خداروشکر حالا چند تاش رو پاس نمی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
بالاخره تموم شد
من اومدم
اینم تصاویری از شرح سفر جواجه عبدالله 202 به مشهد
این دوتا عکس رو با نهایت خواب آلودگی گرفتمentezar::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و این عکس رو هم ساعت 5 صبح گرفتم و اینجا هم از خواب الودگی فقط مونده بود سرپا بخوابم .
آقا تا یادم نرفته تولد مهدی رو تبریک میگم و تموم شدن امتحانات امیرحسین رو هم بهش تبریک میگم .:chakerim:
منم گفتم از کجا پاشدی رفتی مشهد نگو خونتون اونجاست که:دی
مگه نزدی محل سکونت:خراسان کبیر؟
راستی زیارت قبول
آره دو رشته ای میخونه :afarin:به خاطر همین یک ماه فقط امتحان میداد...نقل قول:
الان 2ماهی هست تو میای تو این کمپ هی می گی امتحان دارم چی شد بالاخره تموم شد خب خداروشکر حالا چند تاش رو پاس نمی کنی
راس میگه مردی بگو چندتاشو پاس شدی:shogh:
سلام به 202 ورژن خواجه عبدالله انصاری...نقل قول:
سلام
بالاخره تموم شد
من اومدم
اینم تصاویری از شرح سفر جواجه عبدالله 202 به مشهد
امضات منو کشتهmas:-قشنگه...
ا تولد بودهheee::منم تبریک میگم:nishkhand:
خو چهار ساعت تا مشهد فاصله داریم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط aaaarrrr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون:nishkhand:
و علیک السلام یا حبیبینقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آواتارمم خوبه ki::
راستی دیشب تو حرم چقد عرب ریخته بودن
یک صحن کامل مخصوص عرب ها بود و عربی سخنرانی میکردنو ...ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله دیگه شما هم به زبان... عربی سلام کردی کاملا مشخصه روت اثر گذاشته
جون داداش ما همینجوریش شرممون میشه بگیم فارسیم (پارسیم) تبلیغ نکن برا عربا
نه بابا تبلیغ عربی کجا بود ؟:ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من اگه قرار باشه تبلیغ کنم باید زبان کردی رو تبلیغ کنم چون خودم کرد هستم :hooora:
چرا کسی چیزی نمیگه تو کمپ ؟ بچه پس کجایین ؟ ki::
چی بگیم رفتیم تو حالت بعد کنکور dallliii
تو دنیا هم که خبری نیست نه جنگی نه مبارکی بن علی نوبت ... نه فوتبالی
اها 20 روز دیگه المپیکه
ولی خوب واقعا دلم برا لیگ های دنیا تنگ شده هیچی چمپیونز لیگ نمیشه :soal:
به دل نگیر هم استانی
شوخی کردم roz::
بله اقا سینا نگران نباش نوبت اونم..... میرسه .یواش یواشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم بهتره از هوای کنکور بیای بیرون یکم هوات تازه شه
والله تا من حرفي ميزنم حسودان ميگن اسپمر اومد:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب تو وسط عربا چيكار ميكردي؟ :nishkhand:
واسه من كه دعا كردي؟ki:: من كه كم كم دارم تاثير برعكس رو رو خوذم حس ميكنم دعا كردنت هم مثل طرفداري از تيماته همش برعكس ميشهki::
اون که بله اسپمر :hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا من که برات دعا کردم اما از خودته که دعا هام بر آورده نمیشهki::
حالا بچه ها جمیعا برین این کلیپ رو نگاه کنین
این کلیپ رو خودم میکس کردم از گل هایی است که توی بازی فیفا 10 زدم
بابا فیفا 13 هم داره میاد گیر دادی به نسخه 10؟
خو هنوز رو اینا میکس نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فقط تا الان رو فیفا 10 میکس کردم
مشکلی هست ؟
ای وای باز اسپمر اعظم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چندبار شعار حیا کن رها کنو اخه سربدیم
خواجه عبدالله 202.......توام مارو کشتی با این شرح سفرت
حالا یه بار رفته مشهد ببین چکار میکنه ها
تازه200 کیلومترم با شهرشون فاصله داره
من خودم میخواید شرح سفر ابن احمدو بدم بهتونki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلی سفر کردم من.
به اصفهان رفتمki::
به آبادان رفتم.
رسول بلده با این رفتم دختر بازیki::
کلا سفرنامم من عبدالله بیا جلوki::
عجب تیکه ای اومدی من که 2000کیلومتر فاصله داریم 8 مرتبه رفتمه هیچی نمی گم اونوقت این آقا عبدالله کلومون کرده با این سفرش به مشهد حالا اگر واشنگتن می رفت یه چیزی حقه صحبت کردن داشت ولی زورم واسه این می گیره آخه عبدالله فاصلش اندازه ای که انگار که می ره مغازه سره کوچشون بچه ها منم هر وقت رفتم مغازه سره کوچمون عکس می گیرم
چقد شماها باز بی ظرفیتین به خدا
وقتی کسی اینجا بحث نمیکنه که همه میگن چرا اینجا خلوته اما حالا که اومدم یه بحثی رو را میندازم منو مسخره میکنین ؟
کلا ایرانی جماعت همینه دیگه چیکارش میشه کرد
تا وقتی هیچ کس حرفی نمیزنه میگن چرا لال هستین اما تا یکی میاد حرف میزنه میگن تو حرف نزن
باشه بابا منم لال میشم .
:gahhr::gahhr::gahhr::gahhr:
برو بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داشتن شوخي ميكردن تو هم كه همش جدي ميگيري :nishkhand:
به قول احمد نازنين ناز نكن :nishkhand:
تو چی میگی دیگه مردکki::نقل قول:
من فقط میخوام تو کمپ دیگه نظری ندم چون به نظرم اینجوری هم واسه من بهتره و هم واسه بقیه دوستانki::
بای کمپ دربی:narahat:
در رو ميبنديم تا نتوني بري بيرون :nishkhand:نقل قول:
اصلا تو حق نداري بري lol:-
از کی تاحالاتو واسه خودت تصمیم میگیریki::نقل قول:
جرات نداری جایی بری eterza::-
از اردبیل پا میشم میام خراسان بعد ....:hooora:
خلاصه قهر نکنheee::
جون من نروmas:-
بیا اینو بگیر قهر نکنmas:-roz::
بدون تو که کمپ دربی صفا نداره
منو که میشناسی؟فک میکنی فاصله من تا مشهد چقدره؟(خودمم نمیدونم!)ولی خلاصه زیاده
تازه بچه های کپم از خداشونم باشه یکی مثل تو چنین افتخاری داشته باشه دن به دقیقه پاشه بره حرم
من 2000 كيلو متر با مشهد فاصله دارم تو 5 ماه گذشته دو بار رفتم مشهد تو تابستونم دو تا سفر مشهد برام جور شده!!!roz::
چشم نخورم!!!dallliii
ويرايش:
چي كار عبدلي دارين اذيتش ميكنيد!!
سازمان حمايت از نيروهاي پليس 202
عبدالله تو وقتی با همه شوخی میکنی انتظار شوخی رو هم داشته باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا مگه چی گفتن بچه ها تازه خودت گفتی شرح سفر خواجه202
تازه شما چند نفری رو یه تیکه دهنه منو سرویس کردین اونم چند وقت اما من هیچ حرفی نزدم
الان مصداقی بی ظرفیتی خودتی اقا
اینجا رو دوستان با کمپ لاور اشتباه گرفتن ها
با سلام و عرض ادب
بالاخره محرومیتم تموم شد:eyvalla:
خیلی متاسفم به خاطر مسائلی که پیش اومد
رسول و عبدالله اگه شما این همه پول داشته باشین چیکار میکنین؟
چيكار عبدالله ما دارين[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همش يه آدم با ذوق و با سليقه اينجا هست
چيه ميخواين مثه خودتون بي ذوق اش كنيد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شوخي هم حدي داره[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما كه ميدونيد عبداله اهل شوخي نيست پس باهاش شوخي نكنيد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه برا چي گير الكي ميديد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بيا عبدالله كلي دعواشون كردم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببين يه صفحه درباره ات حرف زدن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا خفت كنه..
يه لحظه افتادم تو شك كه امتحانام تموم شده يا نه!!tars::
ولي چك كردم واقعا تموم شده!!!:ahaaaaaa:
اونموقع تا حالا ترشي نميخوردم از الان دارم ركورد ترشي خوردنو ميشكنم.mas:-
دهنتو ببند افشين(با اسم شناسنومه اي مهدي:sigar:) واسه چي همه زندگي منو ميريزي رو دايره!!eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نا مردم و نميگم چند تاشو پاس شدم..
شوخي كردم هنوز نتيجه خيلي هاشو اعلام نكردن نمي دونم چي كار كردم..ki::
در يه اقدام تلافي جويانه!!heee::
اكثرا تو دانشگاه به افشين ميگفتن مهدي ، حيووني دو شخصيتي شده قاطي ميكنه كيه!!:khandeeeee bahal:
باريك ا.. 20 امتياز :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امتحاناي من از 15 خرداد تا 15 تير بود..think::
بنا به گفته دوست گرام من دو رشته اي ميخونم پوستم كندس تو ايام امتحانا..:ey babaaa:
با تو نصفش ميكنم پس دعا كن اين پول گير من بياد پولدارشيki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به اسم پول اومد
با این اقتصصاد بحران زده
دوستان اگه اجازه بدن هفته ی دو سه تا پست این قسمت بزارم و کلمات عربی که وارد زبان فارسی شده رو بزارم با معادل فارسیش
فکر کنم کمپ جای مناسبی باشه برا این کار چون بحث ازاده و موضوع خاصی نداره
اونای که موافقن اعلام کنن
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از نرم افزار مثنوی انتظار که تو میهن دانلود گذاشتن؟mas:-
موافقمlay_;;
تو دربی تایپکی لازم دارم سریع با این عنوان :لباس فصل بعد تیم بارسلونا
لباس دومشو حتما باید ببینم
واقعا که شما دیگه کی هستین ...هیچ اصلا تایپک شغل دوم بازیکنا رو دیدین؟
نه مثل اینکه واقعا یه چیزی شده همه قهر کردن رفتن باشه ما هم ازینجا (کمپ دربی خالی)میریم
چرا اینجا تار عنکبوت بسته:gahhr:
بابا یه حرفی بزنین دیگه chomagh
دلمون گرفت:gerye:
فک کنم رسول رو دهنشو بستن و بهش پول دادن گفتن فقط دکمه تشکر رو فشار بده
حالا كم كم دارن قدر منو ميدونن:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بتركه چشم حسودان كه به من ميگفتن اسپمر:nishkhand:
خب سر چي ببحثيم؟:khelal dandoon: