آقا نجفي
چرا ما تا الان نمگفتيم!!!!!
از لان ميگيم....:nishkhand:
فيلم تاريخي فقط گلادياتور
رنگو ها بايد ببينم.....
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا نجفي
چرا ما تا الان نمگفتيم!!!!!
از لان ميگيم....:nishkhand:
فيلم تاريخي فقط گلادياتور
رنگو ها بايد ببينم.....
بلللله مخصوصا يه سري از صحنههايه حماسيش...داداش سريال ديگه چي ميبيني؟نقل قول:
ولی سعید اگه به این جور فیلما علاقه داری سریال اسپارتاکوس انگ خودته. از این صحنه های حماسی زیاد داره!
راستی رابین هود یادم نبود همینی که راسل کرو بازی کرده.
بحث فیلم شد من بازم قات زدم!
نیگا کن الکی چقدر پست دادیم!:nishkhand:
راستی ببینید با یه پست مهدی کمپ چقدر قشنگ شد خدایی
:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سریالای 6 سال اخیر با درجه محبوبیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرار از زندان
24
گمشدگان
شهر ارواح
زیکو
شهر دختران:nishkhand:
رنگدانه ها
فلش فوروارد
من فقط رنگدانه ها رو ندیدم ولی بقیشون خدایش خیلی قشنگن کسی ندیده توصیه میکنم حتما ببینیت به جز یکیشون:nishkhand:
داداش اسپارتاكوسو تا يه جاهايش ديدم قبلاki:: فكر كنم تا قسمت 13:fek konam:ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي به نظرم اسپارتاكوس يه مشكلي داره ! يه خرده غير واقعي ! چطوري بگم:khelal dandoon: يه جوريه در كل ! البته مهمترين هدف فيلمش همون صحنه هاي حماسيه:hehehe:
منم اينا رو ديدم و ميبينم چون هنوز تموم نشدن،و خدايي آخره سريالن..تازه يكيشون تو IMBD در شرف رسيدن به بالاترين امتيازه ثبت شده اين سايته....:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماورائطبيه
نيكيتا
چطور با مادر تون آشنا شدم؟:nishkhand:
دورانكهن(زبان اصليش)
اسپارتاكوس
مورتال كمبات
من از سریالای خارجی فقط وقت کردم prison break و lost رو ببینم. البته فرندز رو هم چند قسمتی دیدم خیلی قشنگ بود
یکم سرم خلوت تر ه میخوام برم تو کار WALKING DEAD:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا این سریالای ژانر ترسناک حال نمیده
سریال باید معمایی ماجراجویی باشه مثه لاست ،پریزون بریک، فلش فوروارد
من فقط Playb**y Club رو دیدم ki:: ki:: ki::نقل قول:
که متعسفانه توی لیست نیست dallliii
این طنز اخبار و مجله ودانستنیها نیستش هااااا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک روز نبودیم ببین اینجا چه خبر شدهtars::
مثل اینکه بچه های فیلم باز زیادن:eyvalla:نتیجه میگیریم که بچه های بیکار هم زیادن :afarin:
من قبلا فیلم زیاد نگاه میکردم ولی حالا زدم تو خط سریال ki:: اکثر سریال هایی که بالا نام برده بودید رو نگاه کرده ام اما پیشنهاد من به شما در مورد سریال ها:hehee:
Game of Thrones تاریخی :tars:
fringe علمی و تخیلی و زیبا :yes:
The.Vampire.Diaries عاشقانه و تخیلی heey::
Person of Interest جنایی و ماجراجویی :jeddiiiii:
terra nova تخیلی و ماجراجویی :love:
The.Secret.Circle تخیلی و ماجراجویی :fek konam:
ولی باید فکر برای فیلم کرد
فیلم برای دانلود داشتین بزارین اینجا - از هرچی باشه خریداریم(دانلودdallliii)
بچه ها فیلمهایی که در نوروز از شبکه 4 پخش میشه
** دوشنبه (۲۹ اسفند):
-هنوز مشخص نشده است
**سه شنبه (۱ فرودین):
-هنوز مشخص نشده است.
**چهارشنبه (۲ فروردین):
-فیلم سینمایی درخواست نهایی (محصول کشور آمریکا در سال ۲۰۱۱)
**پنجشنبه (۳ فروردین):
-فیلم سینمایی جین ایر (محصول مشترک کشورهای آمریکا و انگلیس در سال ۲۰۱۱)
**جمعه (۴ فروردین):
-هنوز مشخص نشده است.
**شنبه (۵ فروردین):
-فیلم تلویزیونی شب سال نو (محصول کشور ایران)
**یکشنبه (۶ فروردین):
-فیلم سینمایی ژاتوچی: آخرین (محصول مشترک کشورهای ژاپن و فرانسه در سال ۲۰۱۰)
**دوشنبه (۷ فروردین):
- هنوز مشخص نشده است.
**سه شنبه (۸ فروردین):
-فیلم سینمایی یک گربه در پاریس(محصول کشور فرانسه در سال2010)
**چهارشنبه (۹ فروردین):
-فیلم تلویزیونی وزنههای بیوزن (محصول کشور ایران)
**پنجشنبه (۱۰ فروردین):
- فیلم سینمایی صفحه هشت (محصول کشور انگلیس در سال 2011)
**جمعه (۱۱ فروردین):
- فیلم سینمایی شیوع (محصول مشترک کشورهای امارات و آمریکا در سال ۲۰۱۱)
**شنبه (۱۲ فروردین):
- فیلم سینمایی گناهکاران (محصول کشور آمریکا در سال ۲۰۱۰)
**یکشنبه (۱۳ فروردین):
- فیلم تلویزیونی پیلهسرا (محصول کشور ایران)
میتونید هر فیلم سریالی که خواستید از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود کنید lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی مهدی جان سایت جالبیه:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلمهارو با کیفیت ولی حجمش زیادهdallliii
حجمش چه قدر باشه خوبه ابراهیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی با توجه به حجمشون کیفیت خیلی خوبی دارن lay_;;نقل قول:
و یه توصیه از من به تو ابراهیم :flowerysmile: فیلم نگاه نکن اگه نگاه میکنی فیلم با کیفیت نگاه کن :yes:یا کم نگاه کن ولی با کیفیت نگاه کن :khandeeeee bahal:
حالا یه لحظه بی خیال فیلم میلم شین
چون میخوام احساساتتون رو جریحه دار کنم
این کلیپو ببینین
توضیح کلیپ :
تو شهریور تو شهر ما ( درگز) سیل اومد
و با خودش یه تاکسی و مسافراشو غرق کرد و جنازشونو برد ترکمنستان :fek konam:و خلاصه من که هر دفعه میبینمش خیلی حالم گرفته میشه
گفتم بیام حال شما رو هم بگیرم :jeddiiiii:
من یه روز رفتم آبادان ببنید چی شد این کمپ !!!
بچه ها من عاشق فیلم های اکشن هستم ...
چنتا فیلم اکشن توپ به منم معرفی کنید گناه دارم این تعطیلات میخوام با فیلم خودم رو سرگرم کنم ... ki::
پسرجون این فیلم ها رو نگاه کن آفرین!نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پلنگ صورتی ، پت و مت ، کارتون مستر بین ، تام و جری و میگ میگ.
خوب از شوخی بگذریم چونجنوبی ها معمولا از فیلم های آروم خوششون نمیاد این ها پیشنهادات منه:
1/ هیولای باستانی// محصول آمریکا سال 2010 با بازی دومنک بورسل
2/ رعد آسا // محصول سال 2010 آمریکا/ با بازی جیسون استیتام
3/ سولومون // محصول 2010 آمریکا
4/ دنیای آبی (RIVER WORLD // محصول 2009 آمریکا /با بازی آلان کامینگ
5/ شکار برای کشتن (hunt to kill / محصول سال 2088 آمریکا
6/ سه سر اژدها / محصول مشترک آمریکا و اسپانیا سال 2011 / با بازی گلشیفته فراهانی
........
در آخر اگه اینا رو ندیدی نصف عمرت فناست(از تلویزیون پخش شد)
1/ تایتانیک 2 محصول سال 2011 آمریکا
2/ مار های آناکاندا / محصول سال 2008 آمریکا
:ehe:سلام به همگی:
ای بابا شما هم با این فیلماتون آخه اینا هم فیلم هستند؟؟؟؟
فیلم یعنی بهروز وثوق یعنی بیک یعنی قادری یعنی ........اینا فیلم هستند فیلم یعنی ممل آمریکایی یعنی همسفر .... یعنی لبه تیغ .... یعنی داش آکل......
آخه این فیلم های کاملا کامپیوتری هم شدند فیلم.:chi migi:
:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته هر سبکی جای خودش داره و بسته به گروه سنی ! من خودم کم فیلم های قدیمی ایرانی ندیدم منتها فیلم های جدید و بعضا تخیلی رو هم می پسندم ! به شخصه داش آکل رو بیشتر از بقیه می پسندم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای بابا تو هم فیلم باز نیستی یعنی میخوای بگی فیلم های تخیلی و ابکی به سن من نمیخورند؟ 29 سال کمه؟؟؟:ghelyon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا واسه همین میگم بسته به شرایط سنی داره ! شما اختلاف سنیتون با این جماعت حاضر تو تایپیک چیزی حدود 6 سال و الی بیشتره و قاعدتا سلایق شما با بقیه متفاوته ! شما متولد اوایل دهه 60 هستی و ما اواخر دهه 60 و بعضی دوستان هم دهه 70 ! :nishkhand:
ویرایش : محمد " MohaZalla " هم سنش به اوایل دهه 60 میخوره !
سن شما زیاد با این مدل فیلم ها سازگار نیست !
البته قبول دارم فیلم باز نیستم ! چون علاقه ای به دیدن فیلم ندارم و 80 % فیلم هایی که نگاه کردم در شرایطی بوده که زیاد مایل به دیدن فیلم نبودم ! فی المثل داداشم داره فیلم نگاه می کنه منم همراهی می کنم و گرنه خیلی از فعالیت های دیگه رو به فیلم نگاه کردن ترجیح میدم ! :shogh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بیشتر فیلم های سبک آمریکن پایlove:: رو دوست دارم تا آخرین نسخه اش رو هم دارم.فیلم های مثل مقصد نهایی 1 و 2 :sigar:. تو این سبک ها بیشتر دوست دارم
شما تاج سر مایی ما جسارت نکردیم.
یا علی مدد.
مقصد نهایی که تا سری 5 اومده ! :nishkhand: داستانش هم دیگه تکراریه !نقل قول:
american pie هم اصلا فیلم جالبی نیست ! من خودم دیدم 3 سری از 7 تا سری رو منتها هیچ نکته جالبی نداره و صرف طنز ج*ن*س*ی بودنش باعث جذب مخاطب توی این رده سنی میشه ! من اگر بخوام فیلم ببینم بیشتر تو مایه های ژانر کمدی - اکشن سرچ می کنم ! خیلی به فیلم های جکی چان و جیم کری علاقه دارم !
خوب دارین این قضیه فیلمارو جلو میبرینا!
نیما جان به سلیقه شما احترام میزرم ولی به نظرت بهتر نیست سطح سلیقه رو یکم بالاتر ببریم؟نقل قول:
فیلمایی مثل امریکن پای و... به نظرم حتی ارزش پر کردن هارد رو هم ندارن چه برسه بخوای دوساعت از وقتتو بشینی و نگاشون کنی
حیف نیست فیلمای کارگردانای بزرگ مثل وودی آلن - کریس نولان - تارانتینو و... رو بزاری این فیلمای مزخرف رو نگاه کنی؟
چند روز پیش midnight in paris وودی آلن رو میدیدم. لقب نابغه برازنده شه واقعا اگه گیر آوردین حتما ببینین.
ویرایش: چه یوونتوس بازاری شد این صفحه! :hehee:
خب چند تا فيلمه اون سبكي واسه شما:(البته اگه نديده باشي)نقل قول:
van wilder freshman year
bad teacher
you don't mess with zohan
she's out of my league
american virgin
درباره مقصد نهايي هم منظورتو نگرفتم...يعني ترسناك يا.....:mage mishe:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیزم
من گفتم سلیقه ام رو .من بیشتر فیلم های دهه 50 و 60 ایران دوست دارم. اصلا از این فیلم های آبکی و تخیلی مسخره خارجی خوشم نمیاد.همش کامپیوتری هستند. البته نظر شما واسه من قابل احترام .اگر گفتم فیلم های آمریکن.... را دوست دارم یعنی اینکه من فیلم هی خارجی تو این سبک و دوست دارم چون حد اقل دیگه هیچیشون کامپیوتری و مونتاژ نیستن. دنبال هدفش هم نیستمبه نظرم مستند حیات وحش نگاه کنم بهتر از این فیلم های تخیلی و آبکیه خارجی داداشم.:ghelyon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیزم ممنون از لطفت.
مقصد نهایی در مورد شخصیتی هست که قبل از اینکه اتفاقی بخواد بیفته ایشون می فهمه و ........
:sigar:
اينم چند تا فيلمه اكشن واسه داداش مصطفي،من كه خيلي باهاشون حال ميكنم،البته اگه نديده باشي!!:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
G.I. Joe: The Rise of Cobra(اكشن ترين فيلمه ساله 2009)
priest(تخيلي،ترسناك،اكشن)
sniper reloaded(ادامهي سگانه مشهوراسنايپر،فقط بازيگر نقش اصلي فرق كرده)
i'm number four(تخيلي،اكشن)
never back down 1 و 2 (دو تا فيلمه رزمي كه بيشتر از سبك جوجيتسو برزيلي-بكس-كاراته توش استفاده شده)
blood and bone
حالا اگه اينا كافي نبود بگو تا بازم بگم.....:chakerim:
مرسینقل قول:
من فک کردم گفتی مقصد نهاییا رو دوست دارم! سری فاینال دستینیشن صددرصد جزو فیلمایی هستن که از بیشترین جلوه های ویژه و مونتاژ استفاده کردن! :nishkhand:
خب البته فیلمایی هم هستن که از جلوه های ویژه هم استفاده نمیکنن (یا حداقل محور اصلی فیلمشون نیست) اتفاقا خیلی هم فیلمای عالی و خوبی هستن. معمولا بهشون فیلمای هنری میگن مثل همین فیلم آرتیست که گفتم 5 تا اسکار برد امسال. یا you'll meet a tall dark stranger.
این جور فیلما کمتر تو هالیوود پیدا میشه ولی سینمای اروپا (مخصوصا ایتالیا و فرانسه) پره از این دست فیلما. یا سینمای مستقل امریکا.
الان سینمای دنیا رو محوریت پول میگرده درست مثل فوتبال واسه همین سعی دارن (خصوصا هالیوود) جذابیتای بصری فیلمارو بالاتر ببرن.
راستش من چند تا از این فیلمای ایرانی قدیمی نگاه کردم. زیاد خوشم نیومد از فیلمفارسی. داستانای تکراری و بدون فیلمنامه و... هم دلایلش بودن
ولی خب سلایق فرق میکنه...
اما به نظرم یکم بی انصافیه بگیم نگاه کردن حیات وحش از این فیلما بهتره. بالاخره هر جوری هم که باشه یه فیلم چندلایه و پیچیده مثل inception هر چقدر هم ویژوال افکت و... داشته باشه روش زحمت کشیده شده و بیخود نیست منتقدا و تماشاچیا دوستش دارن
مگه اینکه کلا فیلم باز نباشی و سینما رو دنبال نکنی که در اون صورت مسئله کلا فرق میکنه و جداست.. :nishkhand:
كمدي اكشن...:نقل قول:
اول از همه اينو بگم كه حتما johnny english reborn رو ديدي ولي اگه نديدي مكث نكن...
البته جديدا اينطور فيلما كم شدن ولي اينا حداقل ارزش يه بار ديدنو دارن و تقريبا شبيه اون سبكن:
the a-team
tactical force
red
expendables
....الان حضوره ذهن ندارم!...اگه خواستي بگو تا بعدا اسمه چند تا ديگه رم بگم....
:chakerim:
اكشن دوستانه محترم كلا من به شما ديدنه سرياله فوقالعاده نيكيتا رو پيشنهاد ميكنم:
نيكيتا:
-عكسهايي از سريال:
خلاصه داستان:(البته جوري كه داستان لو نره!!!):
داستان سریال از جایی شروع میشه که ما می بینیم نیکیتا سه سال هست از سازمان خودش فرار کرده سازمان مخفي که اون رو تو جوونی گرفته بهش اموزش های بسيار ويژه نظامی داده و تبدیل به یه ادمکش حرفهایش کرده اما نیکیتا عاشق یه غیر نظامی میشه سازمان(که ما اون رو به اسم واحد می شناسیم) نامزد نیکیتا (دنیل ) رو میکشه و این قتل رو یه تصادف جلوه میده حالا نیکیتا از فرارش سه سال گذشته اما به دلایلی که خودتون در سریال خواهید دید برمی گرده و می خواد واحد رو از بین ببره و پرده از كارهايه كثيف واحد برداره…
اين سريال مدت زيادي نيست كه پخش شده و تمام قسمت هاشو(37قسمت) ميشه پيدا و دانلود كرد...خلاصه من كه خيلي باهاش حال ميكنم شما هم ميتونيد از ايام نوروز كه به قوله مشاورمون يه فرصت طلايي محسوب ميشه!!!ki:: ،استفاده كنيد و اين سريالو ببينيد...:ohum::ohum:
:tars:
اه اه اه آمریکن پای.اند مفتضح بودن.نامرد فیلم که نیست فقط منحرفه به سمت دخترای خراب.پسرای هوس باز.کلا من یک و دوشو چیزی حدود یه ساعتشو دیدم واقعا افتضاحه.همون اسپارتاکوس قشنگترهki::نقل قول:
ایول ایول منم عاشق جیم کری هستم.نامرد فیلماش سراسر جذابیته.جکی چان هم خیلی قشنگه مخصوصا دوبله هاش جذابیت فیلمو دوچندان میکنه.بشخصه فیلماشونو خیلی میپسندم.roz::البته بچه که بودم فیلمای پاگنده رو هم خیللی دوست داشتم ولی حیف که ادامه پیدا نکردom::.
راستی تا یادم نرفته پست بعدی یکمی منحرفه گفتم بذارم دوستان منحرف بشنroz::
گفتم دوستانو یکم منحرف کنم.فیضشو ببرند.
یکی از شهدای ایران شهید همته که متولد شهرستان شهرضا است.
شهید همت در جزایر مجنون در اثر برخورد ترکش خمپاره به سرش شهید میشه و به سردار خیبر معروف میشه.
خب گفتم امروز ظهر برم سر مزارش چندتا عکس بگیرم براتون بذارم تو کمپ.
خود منم اهل شهرضا هستم ایشالا همتون با شهدا محشور بشین.
خب گفتم از اول شهر که نه ولی در ورودی شهرمون یه عکس بگیرم.
اینجا سمت راستش استخر شهرضاست که 3 ساله در دست تعمیره سمت چپش پارکیه که شب و روز مسافرا توش استراحت میکنند.
خب عکس دوم عکسی است که نشون میده چقدر غریبه خیلی مرد بود جاش تو بهشت محفوظه.
قبر شهید همت در پایین امازاده شاهرضا شهرمونه که سال 88 تموم قبور شهدای شهرمونو خراب کردند ولی تموم همرزمان شهید نذاشتند سنگ قبر 30 سال پیش شهید همت تغییر پیدا کنه.
قبور شهدای جلو و مجاور آرامگاه شهید همت.
اینم قبور شهدایی که بعد از شهید همت به شهادت رسیدند همشون پشت سر قبر شهید همت هستند.
البته یه ویرایش بزنم که در عکس بالا درختهایی دیده میشه که شهدای رجعت داده شده به شهرضا و تعدادی شهید گمنام در بستر خاکند که اونجا رو روم نشد برم ..............:narahat:
فعلا بای.
بابا اینجا که وضع افتضاحه
به طور میانگین تو هر 3 ثانیه صدای ترقه میاد
بعضی وقتا هم رگباریه
انگار که جنگهshikam::-
خدا رو شکر که هنوز زنده ایم
این همه صدا سیما داره خودشو جر میده مردم نرن بیرون و این همه داره انیمیشن نشون میده اما بازم مردم دارن ترقه بازی میکنن.
کلا ایرانی جماعت اینطوریه دیگه
تا بلا سر خودش نیاد عبرت نمیگیره
حوادث چهارشنبه پایان سال/انفجار در پمپ بنزین/ یک خانه در آتش سوخت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حوادث - انفجار در پمپ بنزین آتش سوزی یک خانه در عبدل آباد، کشف 7 کیلوگرم اکلیل و سرنج و بازداشت 3 نفر در حال ساخت مواد محترقه از جدیدترین حوادث رخ داده امروز است.
به گزارش خبرآنلاین، یک موتورسیکلت به علت استفاده از مواد محترقه در پمپ بنزینی در خیابان آذربایجان تهران منفجر شد ولی این حادثه تلفات جانی در پی نداشت. نوجوانانی که با مواد محترقه بازی می کردند منجر به انفجار یک موتور سیکلت در پمپ بنزین در خیابان آذربایجان شدند که این حادثه تلفات جانی نداشت. همچنین در منطقه عبدل آباد تهران یک منزل مسکونی به دلیل استفاده از مواد محترقه در آتش سوخت.
براساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران، سه جوان که در حال ساخت مواد محترقه دست ساز خطرناک بودند ساعتی قبل از سوی ماموران شناسایی و دستگیر شدند. از این افراد 7 کیلوگرم اکلیل و سرنج کشف و ضبط شد.
انفجار در پنج خانه و دو خودرو در پایتخت
بنا بر اعلام خبرگزاری مهر، آخرین آمار از حوادث پایتخت از ساعت 17 تاکنون حاکی از آن است که انفجار مواد محترقه تا کنون به پنج منزل مسکونی و دو خودرو آسیب وارد کرده است. همچنین هفت سطل زباله و سه دپوی ضایعات هم در این حوادث آسیب دیده و آتش گرفته اند.
حوادث چهارشنبه سوری/۲نفرسوختند/ ۱کشته و ۵ مصدوم در حوادث مختلف [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حوادث - چهارشنبه سوری هرسال با وجود ارائه هشدارهای لازم به شهروندان آبستن حوادث است. امروز نیز شاهد وقوع حوادث مختلفی در نقاط مختلف شهر بودیم که به برخی از آنها اشاره می کنیم.
به گزارش خبرآنلاین، در نخستین حادثه چهارشنبه سوری 2نفر در پاسگاه نعمتآباد خیابان طالقانی خیابان تختی کوچه آذر آتش گرفتند. در پی این آتشسوزی مأموران ایستگاه 81 سازمان آتشنشانی شهر تهران به محل حادثه مراجعه کرده و نسبت به خاموش کردن این افراد اقدام کردند.مرگ یک نفر در سمنان
سخنگوی مرکز اورژانس تهران نیز از سوختگی دست یک پسر 16ساله در چهاردانگه تهران بر اثر انفجار نارنجک خبر داد.
حسن عباسی در گفتوگو با فارس با اشاره به حادثهای که در ساعت 15:50دقیقه امروز در چهاردانگه بر اثر انفجار نارنجکی صورت پذیرفت، اظهار داشت: در این حادثه یک نوجوان 16ساله بر اثر انفجار نارنجک دست راستش دچار سوختگی شدید شد که برای درمان بیشتر به بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد.
همچنین گزارش شده دختربچهای هفتساله و پسری 15ساله به دلیل انفجار مواد محترقه آسیب دیدند و به اورژانس منتقل شدند.
به گفته سرهنگ پاسدار محمد رضا میرزایی - فرمانده انتظامی استان سمنان- ساعت 21:55 شب گذشته انفجار مواد محترقه در ایوانکی شهرستان گرمسار در استان سمنان منجر به مرگ یک نفر شد و دو نفر را نیز راهی بیمارستان کرد. این انفجار هنگام ساخت مواد محترقه در زیرزمین یک منزل مسکونی رخ داد و بر اثر آن یک نفر کشته و یک نفر نیز به شدت مجروح شد. وی وضعیت مجروح این حادثه را وخیم عنوان کرد و گفت: این فرد برای مداوا به بیمارستانی در تهران منتقل شده است.
سرهنگ میرزایی با بیان این که شدت انفجار به حدی بود که موج آن در بیرون منزل موجب مجروح شدن فرد دیگری شد، افزود: خوشبختانه این فرد در بیمارستان به صورت سرپایی مداوا و مرخصی شد.
داداش امیر قوانین عوض شده
کسی نباید اینجا اخبار بزاره
اینجا بحث های خودمونیه اعضای دربیهlove::
سلام .
ميبينم كه همه سالم هستيد ki:: قاطي جو گير ها هم نشديد ki::
بچه ها بهترين شركت اينترنتي تو ايران كدومه؟(خصوصي) يا مخابرات بهتره؟ شاتل خوبه؟ :mage mishe:
اههههههه.تو 24 ساعت دهن کمپ رو ... کردید.دلتون به حال من بدون اینترنت هم بسوزه از صفحه 15 باید بخونم. :narahat:
چرا بحث فیلم شد منو خبر نکردید.الان یک خبر بد بدم از رمان که گفتم تو بیکاری بنویسم خبری نیست یک یارو رو پیدا کردم فیلم های خوبی داشت.خلاصه 100 تا فیلم و سریال vampire diaries رو ازش گرفتم البته به خاطر حجم بالا پسفردا بهم میده چون همه رو نداشت.خلاصه راجع به فیلم بهتون بگم از تجربه من تو فیلم استفاده کنید.ژانر ترسناک تخیلی و ژانر کمدی رمانتیک کلا چرت و پرته نگاه نکنید.یعنی یک جوری به سلیقه ایرانی ها نمیخوره.من کلا تو کار ژانر درام و معمایی اکشن و الپاچینو هستم.فیلم باید اصالت داشته باشه این فیلما که میگید چیه؟ امریکن پایی از اون درپیتای به درد نخور هست البته کسی ناراحت نشه ولی انصافا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد.کلا من با این فیلما خوب ارتباط برقرار کردم توصیه میکنم حتما ببینید.اکثرا ژانر اکشن درام هستن و ارزش دیدن دارن
1-scarface عاشق این فیلم 3 ساعته هستم.اصلا وقتی این فیلم رو میبینم روحم شاد میشه مخصوصا وقتی لهجه خود ال رو میشنوم
2-troy اولین فیلمی بود که خیلی باهاش حال کردم.فیلم حماسی درام اکشن و یکجورایی هم تقابل غرب و شرق رو نشون میده.
3-the dept زیاد کلاس بالایی نداشت ولی یک معمایی جالب بود مخصوصا چون موضوش راجع به جنگ دوم جهانی و موساد بود خوشم اومد.
4- 45 دقیقه (اگه اشتباه نگفته باشم.) یک فیلم تو ژانر معمایی با بازی ال که واقعا از بزرگان تاریخ سینما هست.زیاد باهاش ارتباط نداشتم ولی ارزش یک بار دیدن رو داره.
5-killer elite یک فیلم واقعی در ژانر اکشن.یک سوپر اکشن که وقتی میفهمی واقعی هست مو به تنت سیخ میشه.جنگ شیخ های عرب و ام ای 6 هست.در اصل جنگ اطلاعاتی هست.با سوپر بازی از جویی استاتهام.
6-god father series از اولین بازی های فوقالعاده ال.فیلم جالبی بود البته اونطور که براش تبلیغ میکنن ارزش دیدن نداره
7-بی وفا(اسم انگلیسیش یادم نیست) یک فیلم در ژانر درام رمانتیک که ارتباط یک زن متاهل با یک مرد مجرد هست که منجر به اسیب های هر دو طرف میشه.اگه اهلش هستید حتما ببینید.
8-گلادیاتور. که با اینم خیلی ارتباط برقرار کردم.فیلم خیلی توپیه.
9-روزی روزگاری در امریکا.یک فیلم هنری و تاریخی از نابودی چند بچه معصوم در دنیای مافیا.ارزش چند بار دیدن رو هم داره.
10-public enemies.یک سوپر فیلم با بازی استاد جانی دپ که خیلی من رو تحت تاثیر قرار داد.حتما ببینیدش.
کلا من صحنه های بعضی فیلم ها خیلی تو روحیم اثر میزاره و مدت ها اونا رو به یاد میارم و دایلگاشون رو تکرار میکنم. چند تا از صحنه ها رو براتون میگم شما هم موقع دیدن فیلم های بالا به این صحنه ها دقت کنید.
توی فیلم اسکار فیس 10 دقیقه اخر رو بیش از 20 بار دیدم.واقعا زبان از توصیف اثر 10 دقیقه پایانی در انسان عاجز هست.دقیقا از لحظه کشته شدن مانی بیننده به یک حالت افسردگی فرو میره تا کشته شدن تونی که پایان داستان هست.انقدر این صحنه روم اثر داشت که دایلوگشون رو حفظ کردم.توی فیلم 45 دقیقه اون صحنه که ال کشته شدن خواهرش رو توضیح میده من رو خیلی جذب کرد.توی سری های پدرخوانده کشته شدن سانی بیشترین تاثیر رو روی من داشت.کیلر الایت در اون صحنه من رو متحیر کرد که اون قاتل حاظر به کشتن اون بچه نشد و یک جورایی نقطه عطف داستان همونجا بود که من رو جذب کرد.پابلیک انمیز هم اون صحنه اخرش خیلی منو ناراحت کرد.یک نفر که به قول ال باید همیشه بد باشه رو میکشن بدون اینکه حتی تو چشماش نگاه کنن.علتش ترس درونیشون از اون فرد بود.در تروی هم صحنه کشته شدن هکتور به دست اشیل من رو متاثر کرد چون در افسانه ها اومده خدا دو فرشته رو فرستاد تا جسد هکتور رو در اسمان بگیرن تا اسیبی به اون فرد وطن پرست نرسه.
اینا صحنه هایی بود که خیلی در ذهن من مونده.البته اینا برای فیلمایی بود که همین اواخر دیده بودم ولی اگه واقعا توصیه منو میخوایید حتما اسکار فیس و پابلیک انمیز رو ببینید.پشیمون نمیشید.