ماکتی که از اصلش گران تر است +عکس
مدل ساخته شده توسط طراح آلمانی 12 برابر گرانتر از ماشین واقعی است.
به گزارش گروه خواندنی های مشرق، رابرت گولپن طراح مدل آلمانی گرانترین ماکت و مدل ماشین جهان را در طراحی کرده است که 8 برابر از مدل واقعی کوچکتر است ولی این مدل ساخته شده از کربن، طلای سفید و سنگهای زینتی 12 برابر از ماشین واقعی گرانتر است.
لامبورگینی ساخته شده توسط این طراح 52 ساله که خودش کار هنر در تکنولوژی برتر نامگذاری کرده است در نوع خود بی نظیر است.
گولپن به عنوان مهندس مکانیک کار خود را از دهه 90 آغاز کرده است و یکی از تنها سازنده های مدل خودروهای تزئینی در جهان است که آخرین مدل لامبورگینی وی حدود 2 میلیون یورو قیمت گذاری شده است.
به گفته مهندس سابق شرکت های خودروسازی ساخت این مدل 500 ساعت طول کشیده است و قرار است در یک حراجی معروف به فروش گذاشته شود که کارشناسان قیمت بالاتری برای این مدل پیش بینی می کنند. در این مدل تمام موارد الکترونیک و موتورهای دیزلی مدل واقعی رعایت شده است.
*بابا اتی بدن ساز بود ما نمی دونستیم*
یکی از دلهره آورترین رکوردهای جهان !
تابحال ثبت رکوردهای زیادی را دیده و شنیده اید ولی این رکورد، چندان هم معمولی نیست. رکوردی که tightrope walker در باواریای آلمان از خود به جای گذاشت بندبازی بر روی یک سیم فولادی (کابل نقاله تله کابین) بود که در ارتفاع 2962 متری از سطح دریا قرار داشت و شامل مسافتی بطول 995 متر بود. گفته شده این پیاده روی منحصر به فرد حدود نیم ساعت طول کشیده است.
اولین بازیگر زن سینمای ایران! + عکس
سه نسل: صدیقه سامی نژاد معروف به روحانگیز (۱۳۷۶ - ۱۲۹۵) نخستین هنرپیشه زن اولین فیلم ناطق ایرانی به نام «دختر لر» است.
صدیقه سامینژاد در روز سوم تیر ۱۲۹۵ در شهر بم در استان کرمان متولد شد و در سال ۱۳۰۸ به همراه همسرش دماوندی که در استودیو امپریال فیلم بمبئی به کار اشتغال داشت به هندوستان مهاجرت کرد و پس از ۱۸ سال به ایران بازگشت.
به دلیلی استقبالی که از فیلم «دختر لر» در اکران عمومی صورت گرفت، سامینژاد در فیلم «شیرین و فرهاد» ساخته عبدالحسین سپنتا نیز بازی کرد.
تحصیلات وی سیکل اول دبیرستان و پیشه اصلی او پرستاری بود.
وی به دلیل بازی در سینما مورد انتقاد شدید خانواده اش قرار گرفت و مجبور شد مدتی را در انزوا بگذراند. سامینژاد در سال ۱۳۴۹ در مستند «سینمای ایران از مشروطه تا سپنتا» ساخته محمد تهامینژاد بخشی از این مصائب را شرح داد و به تلخی گریست.
روحانگیز سامینژاد در طبقه پایین خانهای دو طبقه واقع در خیابان پاسداران تهران، سروستان ششم زندگی میکرد و عصر چهارشنبه دهم اردیبهشت ۱۳۷۶ در تهران در ۸۱ سالگی درگذشت.
او در قطعه ۳۶ ردیف ۴۴ شماره ۴۶ بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
چت خنده دار دختر با پسر!!! ( اصل خنده )
چت خنده دار دختر با پسر!!! ( اصل خنده )
دختر: سلام خواهش میكنم! Asl pls ؟
پسر: تهران/وحید/26 و شما؟
دختر: تهران/نازنین/22
پسر: چه اسم قشنگی! اسم مادربزرگه منم نازنینه!
دختر: مرسی! شما مجردین؟
پسر: بله. شما چی؟ ازدواج كردین؟
دختر: نه منم مجردم! راستی تحصیلاتتون چیه؟
پسر: من فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه MIT دارم!!! شما چی؟
دختر: من فارق التحصیل رشته گرافیك از دانشگاه سرین فرانسه هستم.!!!
پسر: WOW چه عالی! واقعا از آشناییتون خوشبختم.!
دختر: مرسی منم همینطور! راستی شما كجای تهران هستین؟
پسر: من بچه تجریشم! شما چی؟
دختر: ما هم خونمون اونجاس! شما كجای تجریش میشینید؟
پسر: خیابون دربند! شما چی؟
دختر: خیابون دربند!؟ كجای خیابون دربند؟
پسر: خیابون دربند ، خیابون........كوچه..........پلاك.... ..... ، شما چی؟
دختر: اسم فامیلیه شما چیه؟
پسر: من؟ حسینی! چطور!؟
دختر: چی؟ وحید تویی؟ خجالت نمیكشی چت می كنی؟ تو كه گفتی امروز با زنت میخوای بری
قسطای عقب مونده ی خونه رو بدی! مكانیكی رو ول كردی نشستی چت می كنی؟
پسر: عمه مولوك شمایین!؟ چرا از اول نگفتین؟ راستش! راستش!
دیشب می خواستم بهتون بگم امروز با فریده..... ، آخه می دونین............
دختر: راستش چی؟ حالا آدرس خونه منو به آدمای توی چت میدی؟ میدونم به فریده چی بگم!
پسر: عمه جان! تو رو خدا نه! به فریده چیزی نگین! اگه بفهمه پوستمو میكنه! عوضش منم به عمو فریبز چیزی نمیگم
دختر: اوووووووم خب ، باشه چیزی بهش نمیگم. دیگه اسم فریبرزو نیاریا !
پسر: باشه عمه مولوك بای.......!!!
از آنتی ویروس ایرانی حمایت کنید
[SIZE="3"][B][CENTER][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنتی ویروس ایرانی و عکس العمل جالب خارجی ها
حتما خبر یک آنتی ویروس ایرانی که اخیرا ساخته شده را از روزنامه یا تلویزیون یا اینترنت شنیدهاید. یکی از معدود خبرهای نرمافزاری که سر و صدای زیادی به پا کرد. اما جدا از اینکه این آنتی ویروس (شید) چطور با تلفیق دو موتور و استفاده از یک سری روش سرعت دهنده توانسته جزء بهترین آنتی ویروسهای جهان از لحاظ قدرت و سرعت باشه، اخیرا آنتی ویروسهای خارجی که از موتورهایشان در این محصول استفاده شده عکسالعمل های جالبی نشان داده اند. یکی از این عکس العمل ها بلوک کردن سایت این آنتی ویروس ایرانی توسط نرم افزارهای شرکت نود32 است، به این صورت که کسانی که از نود32 استفاده می کنند نمی توانند وارد سایت آنتی ویروس شید شوند و پیغامی حاکی از این که سایت مورد نظر آلوده است دریافت می کنند و عملا از فروش این آنتی ویروس بر روی تعداد بسیار زیادی کامپیوتر جلوگیری می شود. این در حالی است که شرکت های دیگری که کارشان بررسی سایت ها است (مانند مکافی و نورتون) این سایت را به عنوان سایت مطمئن شناسایی می کنند.
همینطور هم شرکت آویرا که موتور دیگر ضد ویروس شید از محصول این شرکت گرفته شده، فایل های ضد ویروس شید را آلوده شناسایی می کند و این در حالی است که بقیه آنتی ویروس ها، فایل های این آنتی ویروس ایرانی را سالم شناسایی می کنند.
جالب است بدانید کاری که در ضد ویروس شید انجام شده در ایران کاملا قانونی است و مالکیت کامل نرم افزار توسط طراحش ثبت شده و حتی شرکت های نود32 و آویرا در ایران نمایندگی مستقیم ندارند. دلیل کاری که این شرکت ها برای متوقف کردن این آنتی ویروس ایرانی کرده اند احتمالا احساس خطر از پایین آوردن قیمت آنتی ویروس در ایران توسط این آنتی ویروس و همینطور ترس از فراگیر شدن این آنتی ویروس است. این در حالی است که این آنتی ویروس هنوز فقط از طریق اینترنت به فروش میرسد و ظاهرا در حال آماده سازی فروش غیر اینترنتی هستند.
سایت جدید ضد ویروس شید که هنوز توسط نود بلاک نشده:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بار نشد ما شب بیدار بمونیم بعد یه دفعه مامانمون نیاد تو اتاق بگه:
1.چــــشـــات درنیومد ؟
2.خســـــته نشدی؟
3.بمـــــیری از دستت راحت شم!
4.فردا حالیت میکنم!
5.بچه های مردم به همه جا رسیدن بچه ی ما .....
6.اینطوری درس میخوندی ترورت میکردن
7.برق رو قطع میکنما !
8.عجب غطی کردم این adsl رو واست خریدم...
متن آهنگ کابوس محسن چاوشی
چشمای تو بسته شدن
باز پرِكابوسه دلم
چشاتو وا كن عزيزم
وگرنه ميپوسه دلم ...
می خوام چشاتو وا كنی
بازم منو نگاه كنی
می خوام توی چشات برام
جهنمی بپا كنی...
هنوز من از دلخوشيام
چيزی نگفتم واسه تو
چجور بايد ببينم
كفن شده لباسِ تو
چشماتو وا كن تا برات
از عقده هام چيزی بگم
مي خوام برات قصه ازين
ابرای پاييزی بگم
اينهمه از تو گفت دلم
ساكت و سردی واسه چی؟
غصه ی با تو گفتنُ
بدونِ تو بگم به كی؟ ....
چشمای تو بسته شدن
باز پره كابوسِ دلم
چشاتو وا كن عزيزم
وگرنه ميپوسه دلم
مي خوام چشاتو وا كنی
بازم منو نگاه كنی
مي خوام توی چشات برام
جهنمی بپا كنی...
هنوز من از دل خوشيام
چيزی نگفتم واسه تو
چجوور بايد ببينم
كفن شده لباسِ تو
چشماتو وا كن تا برات
از عقده هام چيزی بگم
مي خوام برات قصه ازين
ابرای پاييزی بگم
اينهمه از تو گفت دلم
ساكت و سردی واسه چي؟
غصه ی با تو گفتنُ
بدونِ تو بگم به كی؟ ....
این آهنگ محسن چاووشی واقعا محشره هر کی گوش نداده پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنن...:ahaaaaaa:
اگر می توانید جواب این سوال را بدهید
این تصویر شهر ناگازاکی است بعد از بمب باران اتمی سال 1945 !!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و این تصویر شهر ناگازاکی است در سال 2011 بعد از زلزله و سونامی....
و اکنون سئوال اینجاست..
اون طاق لعنتی از چی ساخته شده ؟
هوش کلاغ ها را دست کم نگیرید!
نتایج تحقیقات دانشمندان انگلیسی حاکی از آن است که پرنده ها و به خصوص خانواده کلاغ ها، بیش از آنچه که در گذشته تصور می شد باهوش هستند.
"کریستوفر برد" از بخش جانورشناسی دانشگاه کمبریج انگستان که در این مورد تحقیقات گسترده ای انجام داده، معتقد است که پرندگان و در راس آنها خانواده کلاغ ها، علاوه بر آنکه از حافظه بسیار خوبی برخوردارند، توانایی استدلال های پیچیده اجتماعی را هم دارند.
آنچه که حیرت آقای "برد" را بیش از همه برانگیخته، توانایی خارق العاده کلاغ ها در ساخت و استفاده از ابزار است.
البته بخشی از هوش این پرندگان در تعامل با سایر اعضای گروهی که در آن زندگی می کنند جلوه گر می شود. به طور مثال کلاغ ها قادرند به راحتی افراد مختلف گروه را از هم تشخیص دهند، و یا با بعضی از آنها روابط نزدیک تری برقرار کنند.
رفتار فریبکارانه
زندگی کردن در گروه، گاهی اوقات باعث می شود کلاغ ها رفتارهای فریبکارانه ای از خود به نمایش بگذارند. نتایج این تحقیقات نشان می دهد که گونه خاصی از زاغ ها، استاد این شیوه های فریبکاری هستند.
بسیاری از کلاغ ها عادت دارند غذا و آذوقه را برای مصرف در آینده، به خصوص در فصل سرما ذخیره کنند. اما گونه به خصوصی از زاغ ها حتی در این مورد یک قدم فراتر می روند.
آنها اگر متوجه بشوند که تحت نظر هستند، برای فریب دادن و گیج کردن پرنده های دیگر منقار خود را در زمین فرو می برند بدون آنکه غذا را در آن نقطه قرار داده باشند. سپس ممکن است آنها غذا را در نقطه ای دیگر مخفی کنند.
تست آینه
پیش از این تصور می شد تنها بعضی از انواع پستانداران، از جمله دلفین ها و فیل ها از وجود خود آگاهی دارند و به نوعی از توانایی تشخیص خود برخوردارند.
اما سال گذشته برای نخستین بار گروهی از محققان آلمانی دریافتند که گونه ای از کلاغ ها (مگپای) نیز از این توانایی برخوردارند.
به این ترتیب که با قرار دادن یک پرچسب رنگی زیر منقار این پرندگان، و قراردادن یک آینه مقابل آنها، مشاهده شد که این زاغ ها با تشخیص تصویر خود در آینه، تلاش می کنند برچسب را از منقار خود جدا کنند.
ساخت و استفاده از ابزار
اما علاوه بر توانایی کلاغ ها در محیط های اجتماعی، موضوع دیگری که حیرت دانشمندان را برانگیخته توانایی آنها در ساخت و استفاده از ابزار است.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که کلاغ ها در این مورد نه تنها از پستاندارانی نظیر شامپانزه ها چیزی کم ندارند، بلکه در مواردی رفتار پیچیده تری هم از خود به نمایش می گذارند.
راسل گری، و تیم تحقیقاتی او از دپارتمان روانشناسی دانشگاه آکلند با مطالعه کلاغ های "نیو کلدونین" که در جزیره ای به همین نام در اقیانوس آرام زندگی می کنند، پی بردند که این کلاغ ها با جدا کردن شاخه اصلی، جدا کردن انشعابات آن و سپس شکل دادن به انتهای شاخه، ابزاری درست می کنند که در به دام انداختن کرم ها و حشرات کاربرد دارد.
سئوال بی جواب
در حالیکه دانشمندان موفق شده اند به بسیاری از رفتارهای هوشمندانه کلاغ ها از جمله کلاغ های جزیره "نیو کلدونین" پی ببرند، اما یک سئوال اساسی وجود دارد که هنوز پاسخ قانع کننده ای برای آن پیدا نشده است.
آنها مایلند بدانند که دلیل یادگیری و پیشرفت مهارت در ساخت و کاربرد ابزار توسط این نوع خاص کلاغ ها چیست.
نکته جالب این است که حتی با دور کردن کلاغ های "نیو کلدونین" از محیط اصلی زندگی آنها، و قطع رابطه آنها با سایر اعضای گروه، این کلاغ ها همچنان توانایی ساخت ابزار برای رفع مشکلاتشان را به ارث می برند.
به این ترتیب دانشمندان می گویند با وجودیکه شاید بعضی از مردم تصور کنند تحقیقات علمی در مورد پرندگان و به خصوص کلاغ ها بسیار پیشرفته است، در عمل این یافته اثبات می کند که آنها هنوز در مراحل ابتدایی تحقیقات به سر می برند.
نصیحتهای یک پدر به دخترش !
شاکی ام ، دلخورم ، پکر شده ام،
چون که امروز با خبر شده ام،
که تو در کوچه ای همین اطراف،
با جوانی جُلنبر و الاف،
سخت سرگرم گفت و گو بودی ،
چه شنیدی از او ؟ چه فرمودی؟
رفته بالا فشارم ای گاگول،
سکته کرده ام مطابق معمول،
ای پدر سوخته ، بدم الان ،
پدرت را درآورد مامان،
میروی “داف” میشوی حالا؟
فکر کردی که من هویجم ، ها؟
بزنم توی پوز تو همچین،
که بیاید فکت به کُل پایین؟
دخترم جامعه خطرناک است،
بچه ای تو ، مخت هنوز آک است،
آن پدر سوخته چه می نالید؟
بر سرت داشت شیره می مالید؟
بست لابد برای تو خالی،
وای از این عشقهای پوشالی!
شبنم آنگاه بعد از این صحبت ،
گفت بابا خیالتان راحت ،
من فقط فحش بار او کردم ،
ناسزاها نثار او کردم،
پیش اهل محل به او گفتم :
به تو هم می شود که گفت آدم؟
بچه در راهه ، پس کجاهایی؟
خواستگاری چرا نمی آیی؟
تا که اوس اصغر این سخن بشنید،
کُل فکش به سمت چپ پیچید،
کله اش روی شانه اش ول شد،
سکته اش مثل این که کامل شد . . .
انگار این هالیوودی ها هرگز از تقلید از ما ایرانی ها دست بردار نیستند !!!