خب ناپولی تو چند فصل اخیر تیم خوبی نشون داده و کلا هم تیمیه که در اکثر مواقع برای رم دردسر ساز میشه, هر چند ما همیشه حتی تو بدترین روزامون هم یقه گنده تر از ناپولی هارو تو المپیکو گرفتیم ولی بعد اون فجایعی که انریکه جلوی یووه و فیو به بار آورد و در غیاب دنی, اسوالدو و لاملا شخصا امیدی به گرفتن مساوی هم تو این بازی نداشتم:narahat:
در کل بنظرم رم دیشب تو نیمه اول فراتر از حد انتظار بازی کرد یه جورایی سبک بازی نیمه اول رم منو یاد رم اسپالتی انداخت, بویان(مانسینی) ,مارکینیو(پروتا) ,بورینی(تادی), توتی(پیزارو) ,گاگو(دروسی), فقط یه توتی دیگه کم داشتیم که اون جلو برامون توپهای آخرو گل کنه , یا شایدم یه پیزارو کم داشتیم تا کاپیتان مجبور نشه بیاد عقب و بازیسازی کنه.
از نظر روحی هم بنظرم تو نیمه اول عالی بودیم, همه واقعا داشتن با غیرت بازی میکردن حتی بعد گل اول, با اون خوشحالی خفنی که بازیکنا کردن و اون خسارتی که روزی به تابلوهای تبلیغاتی زد من با خودم گفتم حتما تو نیمه دوم چارتاییشون می کنیم. ولی خب تو نیمه دوم دوباره همون رم سابق شدیم و هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم و شانس آوردیم که لوبونت به دادمون رسید وگرنه دوباره چارتایی میشدیم.
واقعا بنظرم این پروژه با انریکه به بن بست رسیده و مدیران رم برای فرار از این وضع سه راه بیشتر ندارند:
1) انریکه رو اخراج کنن تا رم به یه جایی برسه
2) همه بازیکنا رو اخراج کنن و 22 تا بازیکن که با سبک انریکه همخونی دارنو بیارن تا شاید رم به یه جایی برسهentezar::
3)کلا هیچ کاری نکنن و فقط مثل دیشب بیان تو ورزشگاه بشینن و از اینکه تو خونه به ناپولی نباختیم از خوشحالی منفجر بشن:khandeeeee bahal:
یه نکته دیگه هم که این فصل برام جالبه اینه که وقتی به نیمکت رم نگاه میکنم به جز انریکه هیچ کدوم از اعضای کادر فنی شناخته شده نیستن, در حالی که تو همین بارسایی که اینا میخوان سبکشو تقلید کنن انقدر افراد کت و کلفتی کنار گواردیولا هستن(بودن) که اگه انریکه هم سرمربی بارسا بشه میتونه حداقل سهمیه لیگ قهرمانانو براشون بگیره؛ حداقل سالهای پیش دلمون خوش بود که یه نفر از جنس رم مثل برونو کونتی بعنوان سرپرست رو نیمکت می نشست, کسی که واقعا رم و رمی ها رو میفهمید, مردی که انقدر کنار زمین جذبه داشت که امثال لاملا و اسوالدو به خودشون اجازه ندن هر کاری که دلشون خواست بکنن, کسی که میدونست هر وقت کاپیتان تعویض میشه باید یه بازوبند جدید به جانشینش بدن, بزرگی که جواب حاشیه سازها رو میداد تا بازیکنا به حاشیه نرن و با آرامش کار خودشونو بکنن؛ برای همین همیشه رختکن رمی ها جو صمیمی وخوبی داشت که خیلی از تیمها حسرتشو میخوردن ولی الآن...
به هر حال این فصل نحسم داره تموم میشه بازی بعدیمون هم با کیه ووست بعدشم باید یه بازی با کاتانیا انجام بدیم, تیمی که فصل پیش تونست شانس سهمیه CL رو به کل ازمون بگیره, احتمالا امسال همون سناریو رو پیاده میکنه با این تفاوت که اینبار هواپیمای تکنفره رمی ها, طرف سیسیلی هاست:gerye: