مرسي!!تو اين رشته كه هستم همه چيش مجازيه!!ولي اواليش خيلي باحال بود ولي خودت كه ميدوني زيست ودنياي طبيعت يه چيز ديگه اس تصميم رو گرفتم كه ايشالا سال ديگه برم يه رشته ي ديگه ولي آزاد ....البته من برنامه هام صد سال طول ميكشه تا اجرايي بشن!! الن هم از هر موقعيتيم استفاده ميكنم و لذت ميبرم از زيبايي هاي زيستي شده مستند ببينم..نقل قول:
ان شاالله توهمین رشته ای که هستی موفق بشی دنیای پزشکی پیشرفت خودشو مدیون همین کامپیوتره که تو داری دراین رشته ادامه تحصیل میدی.
کامپیوترهم برای خودش دنیای شیرینی داره مدارهای ic و پل های الکترونیکی مین و ... .
ادامه تحصیل درهمین رشته بده اگه همدلت برای دنیای جانوران وگیاهان تنگ شده میتونی کتاب های متفرقه بخونی. موفق باشی.
آخرش يه راهي بين كامپيوترو زيست واسه خودم پيدا ميكنم
منم هندسه ام خوبه تو كنكور همه ي سوالات هندسه رو درست زدم:yes:نقل قول:
خودریاضی حالمو بهم میزنه فکرشو بکن آدم زیست وول کنه باکتری ها و گیاهان و قارچ ها و جانوران رو ول کنه بره ریاضی بخونه.
من فقط از ریاضی هندسه و آمارم خوبه بقیه ی جاهاش مثل معادلات چند مجهولی و ماتریس و مجانب و... افتضاحم.::book
ميكروسكوپ نشون ميده يه سلول يه دنيايي بوده كه ما ازش بيخبر بوديم!!آخي تلسكوپ ...نقل قول:
گفتی آزمایشگاه زیست.خدایی راست میگی وقت حرکت پروتوزئرها(تک سلولیها)رو زیر میکروسکوپ میبینی وای چه لذتی داره اصلا وصف نمیشه.همش زیباییه
وقتي اولين بار كره ماه رو ديدم پنجم دبستان بودم ولي هنوز تازه اس برام فوق العاده س ،گودي هاي رو ماه كه بر اثر اثابت اجرام آسمانيه و سطح آهكي اش ظاهرشه ولي انگار ماه يه حس عجيب و جديدي به آدم ميده واقعا آدمو به اين فكر ميبره كه چرا به دنيا اوديم؟؟خب حتما به يه دردي ميخورديم!!؟نه!!
زحل كه ديگه وصفنشدنيه ...
كلا عاشق چيزي ام كه منو و دنيامو عوض كنه!!
واي راستي اگه كسي ميتونه بهم كمك كنه دنبال موضوع هستم كه باهاش يه سايت درست كنم !ولي اصلا نميدونم چي باشه؟؟نصف نمره پايانيه يكي از درسهامون همينه....
ممنون...