پیش بینی من از بازی 2 به 2 مساوی
نمایش نسخه قابل چاپ
پیش بینی من از بازی 2 به 2 مساوی
نانی:نانی مارو پیروز می کنه این پیش بینیه منه
من نتيجه رو پيشبيني نميكنم ولي احتمال برد يونايتد رو بيشتر ميدونم!
به نظر من روني ميتونه تو اين بازي سرنوشت ساز باشه و ناني و يانگ هم خيلي نقش مهمي دارن!
منچستر بايد تو اين بازي بيشتر از گوشه هاي زمين استفاده كنه و همين اهميت كار يانگ و ناني رو بالا ميبره!
من میگم منچستری ها با هتریک رونی سیتی رو له میکنند
خدا كنه همينطور باشه كه شوما ميگيdallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh.sh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بتونيم با يه نتيجه خوب سيتي رو بزنيم اونم با هتريك روني من كه از خوشحالي سكته ميكنم:/danc
چيزي به شروع بازي نمونده:ahaaaaaa:
اينم تركيب دوتيم:
MAN UTD: De Gea, Evra, Ferdinand, Evans, Smalling, Fletcher, Anderson, Nani, Young, Rooney, Welbeck... Subs: Lindegaard, Jones, Park, Hernandez, Berbatov, Fabio, Valencia
MAN CITY: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, Toure, Milner, Silva, Aguero, Balotelli
مطمئن باشید منچستر این بازیو میبره:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اينكه فرگي تصميم گرفته ولبك و اسمالينگ از اول بازي كنند!
هرناندز كه از آمادگي خوبي برخوردار بود و تو بازي ليورپول يه گل سرنوشت ساز زد رو نيمكته!
البته ولبك هم خوبه ولي هرناندز ميتونست با تجربه بيشتري كه نسبت به ولبك داره فيكس باشه!
اسمالينگ هم به جوينز ترجيح داده شد و قراره تو دفاع راست بازي كنه!بازي قبل دوتيم اسمالينگ خيلي خوب بازي كرد و دفاع راست هم بود!
ويديچ هم كه بازي قبل زياد خوب نبود هنوز آماده نشده تو بازي نيست و جاش ايوانز بازي ميكنه!
به نظر من اگه جوينز جاي ايوانز بازي ميكرد بهتر بود ولي باز فرگي بهتر ميدونهbinam
فليچر و اندرسون هم در كنار هم تو مركز نيدان بازي ميكنن !
خدا كنه تو اين بازي شاهد سوتي هاي فليچر نباشيم:hehee:ميشه نيمه دوم با جوينز تعويض بشه! يا با پارك:mage mishe:
بايد ببينيم اين ارنج فرگي جواب ميده يا نه كه مطمئنم فرگي بهترين تصميمو گرفته.
به اميد برد..:balesh:
متاسفانه نيمه اول رو باختيم:gahhr:
ايوانز و اسمالينگ خوب نبودند و نتونستند وظايفشونو به خوبي انجام بدن!
منچستر در كل بد نبود ولي اون منچستر هميشگي نبود!
همون طور كه پيشبيني ميشد روني تو اين بازي به علت ضعف هافبك هاي يونايتد تو بازيسازي مجبور بود بياد وسط زمين و تو كار بازيسازي شركت كنه!كه خوب هم بود!
ولبك كه تو تركيب اصلي قرار گرفته بود خوب بازي كرد و خيلي با انگيزه و پر تلاش كار كرد!
ضعف منچستر تو وسط زمين يعني جايي كه يه هافبك خلاق نداريم و اندرسون و فليچر نميتونن به خوبي بازيسازي كنند و سمت راست خط دفاع كه اسمالينگ و ايوانز زياد خوب نبودند!
فكر كنم فرگي همون شروع نيمه دوم تعوض داشته باشه و احتمال حضور چيچا و جوينز و والنسيا زياده!
امكان داره تو نيمه دوم والنسيا بياد دفاع راست تا تيم هجومي تر بشه!
خدا كنه نيمه دوم بهتر بازي كنيم و بتونيم ببريمashem:-
3 بر صفر:gerye:
فعلا كه لحظات ملكوتي هست و بايد دعا كنيم از اين بيشتر گل نخوريم و حداقل يه گل بزنيم:gerye:
زنده باد يونايتد:gerye:عشق است شياطين سرخ:gerye:نميدونم چي بگم..:gerye:
بعد بازي تحليل كلي:
......:gerye:
من که این نتیجه رو باورم نمیشه در خانه 6-1 باختیم.
اشکم داره در میاد
تسليت به داداشاي منچستري بدباختيم ناجور اگه اونز اخراج نميشد مطمئن بژهستم نتيجه اين نميشد الان منو با يك تن عسل نميتونين بخورين ناراحتم لاليگا :ajibeee:
دلم ميخواد بگيرم بازيكناي من سيتي رو chomagh
تا باي بعدي با من سيتي entezar::
سوت پايان بازي و تحقير بيسابقه يونايتد:gerye:
به خدا دارم ميلرزم و اشك تو چشمهام جمع شده!
تو دوراني كه من هوادار يونايتد بودم همچين شكستي رو به ياد نميدم و هيچكي به ياد نميده!شايد اين بدترين باخت تاريخ منچستر تو اولدترافورد بود:gerye:
قبل بازي گفتم بهتر بود جوينز جاي ايوانز بازي كنه! ايوانز قاتل يونايتد تو اين بازي بود!
با يه اشتباه و اخراج تاريخ منچستر شاهد يكي از بدترين شكستهاش شد!
اونقدر تو اين سال ها از دربي هاي مختلف خاطره بد داشتم به جز دربي منچستر كه هميشه ما يونايتدي هارو سربلند ميكرد!
بعد از اخراج همه چيز به نفع سيتي شد و هركاري خواستن كردندcrying::-
وسط زمينمون كه فلج بود و بيچاره روني گاهي ميومد و از مدافعين توپو ميگرفت و ميبرد به حمله!
در عوض سيلوا بازيشو به رخ همه كشيد و آقايي كرد تو اين بازي:gahhr:
دفاع منچستر تا هيچ وقت اينقدر به هم ريخته نبود و جلو تيم هاي خيلي قوي تر از سيتي هم اينجوري بد كار نكرده بود!ولي همش به خاطر اون اخراج بود و منچستر بعد از هرگلي كه ميخورد دوباره ميرفت تا گل بزنه ولي نبايد اينكارو ميكرد!
ريچاردس كه اصلا بهترين بازي عمرش رو انجام داد و هركاري خواست كرد!اينقدر رو دفاع يونايتد فشار آورد كه يه مهاجم اينكارو نميكرد!
اورا هم تو اين بازي افتضاح بود و تقريبا تو همه صحنه ها از بازيكون روبروش كم مياورد!
اخراج ايوانز اجازه حمله و جبران نتيجه رو گرفت و ناني و هرناندز و ولبك تو زمين بيكار بودند!
اندرسون برخلاف هميشه زياد با انگيزه نبود و خيلي بد بازي كرد!
فرگي بايد اول نيمه دوم جوينز رو جاي ايوانز مياورد ولي نميدونست ميخواد اين اتفاق بيفته:gerye:
اين شكست تاثير زيادي تو تيم ميزاره و فكر كنم تو هفته اي بعد شاهد نتايج ضعيف از تيم باشيم:gahhr:
چيزي تو تاريخ بي سابقه بود كه هواداران يونايتد با اون وضع تئاتر روياهارو ترك كردند!
چهره فرگي پراز غم بود و پيش هوادارا شرمنده شده بود:gerye::narahat:
ما هنوز به اين تيم اميد داريم و فرگي نشون داده كه ميدونه چطور تيمو از نظر روحي برگردونه!
ما 5امتياز از سيتي عقب افتاديم ولي اين پايان كار نيست! ما همچنان به فكر قهرماني هستيم و نميزاريم كه سيتي همين طور جلو بره!
من ميخوام يه چيزي بگم : يونايتد تيمي بود كه از بهترين بارسلونايي تاريخ و بهترين تيم دهه 3 بر يك باخته بود و تو اولدترافورد تو بدترين شرايط به هيچ تيمي اينقدر بد نباخته بود ولي اين بازي سراسر اتفاق بود و انگار سرنوشت اين بازي همين بود:gerye:
ما تو طول تاريخ اين همه از منسيتي برديم و تحقيرشون كرديم حالا يه بار اونا ببرند! اصلا نبايد نااميد باشيم و بايد به فرگي و جوون هاش اعتماد كنيم كه همين رمز موفقيت منچسترهlove::
تحت هرشرايطي عاشق يونايتدم و اگه هزاربار هم به اسبهاي آبي ببازيم بازم ميگم عشقم يونايتد:manchester:
به اميد روزهاي خوب و موفقيت منچستر در ادامه راه:gerye::gahhr::manchester::manchester:
بچه ها لطفا تو بحث و تبادل نظر يونايتد نظراتتونو بگيدlove::
من يه چيزو مطمئنم:فرگي الان تو رختكن يونايتد داره مثل يه پدر با بازيكونا صحبت ميكنه و مخصوصا به ايوانز روحيه ميده!:gerye:
عشق است شياطين سرخ اولدترافوردlove::
بازم ازتون خواهش ميكنم تو بحث و تبادل نظر شركت كنيدashem:-
من بعد از مدرسه اومدم و تلویزیون رو که روشن کردم دیدم 5-1 باورم نشد نتونستم بشینم و زبونم قفل شده بود. باورم نمیشه 2 سال بود تو الدترافورد نباخته بودیم ولی حالا.....
چیزی که من رو اذیت میکنه عقب افتادن از سیتی نیست چون ما تو این فصل حتما قهرمانیم. من فقط از نتیجه 6-1 خیلی خیلی ... ناراحتم.
نه داداش ناراحت نباش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط gholam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستر با اين همه خاطرات خوش يه بار هم اينطوري..
من دست فرگيرو ميبوسم و همين طور از همه بازيكوناي يونايتد متشكرم!
حتي كوچكترين توهيني به ايوانز نكردم و ميدونم فرگي هم ازش تشكر ميكنه و بهش روحيه ميده!
ما به روزهاي خوب برميگرديم اينو مطمئنمlove::
عشق است يونايتد!roz::
خدا ما رو از شر این مالکان بی مصرف خلاص کنه. فقط بلدن پول ها رو بخورن و اصلا خرج نمیکنن.
خدا کنه ما هم یه عرب پول دار گیرمون بیاد تا هر جا نقطه ضعف داشتیم سریع یه بازیکن بخریم.
الان نزدیک 2 یا 3 سال دنبال یه بازیسازیم که فقط به خاطره پوله که هنوز نتونستیم بخریم. میخواستیم اسنایدر رو بخریم که پول کم اوردیم.
ولی با این حال من هنوز هم عاشق منچسترم.
ما یه بازی داریم 3 روز دیگه با یه تیم دسته 2،3 بازی داریم. اگه ببریم میتونیم زود روحیه رو برگردونیم.
من فقط نمیدونم جواب طرفدار های بارسا و رئال و .... که فردا تو مدرسه میبینم چی بدم. تروخدا کمکم کنید و یه راهکار بهم بدید.
بهم بگید جوابشون رو چی بدم؟؟؟؟!!!!:gerye:
وای خدا این چی بود؟؟
دارم خواب میبینم؟؟؟؟
باورم نمیشه چرا این طوری شد؟؟؟
هیچی نمیشه گفت
فقط اولین باره که همچین چیزیو اونم تو الدترافرد دیدم !!!!!!!!!!!
نمیدونم فکر کنم مریض شمentezar::
داداش فقط يه چيز بگو:نقل قول:
نوشته اصلی توسط gholam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بگو اگه من به يونايتدي بودنم افتخار ميكنم و با اين باخت ها پشت عشقم رو خالي نميكنم!
بعد بگو:فوتبال هميشه دورو داره و هميشه روي خوبشو به آدما نشون نميده و نوبت اونا هم ميرسه:gahhr:
زنده باد منچستريونايتد چه زماني كه سه يك چلسي رو ميبره چه زماني كه هشت دو آرسنالو ميبره چه زماني كه سه يك از بارسا ميبازه چه وقتي كه شش هيچ از منچسترسيتي ببازه شش هيچ كه سعله شصد هيچ هم ميباختن بازم Ilove:: united
ديگه ما فقط زمان حالو داريم و ديگه به اين شكست فكر هم نميكنيم ....
دمت گرم داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H@kem [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همينه.بايد اين باخت رو فراموش كنيم و به آينده اميد داشته باشيم!
ما يونايتد هستيم و حتي ميتونيم تو ورزشگاه خودشون انتقام بگيريم!
هنوز راه زيادي مونده و ما هم هميشه مدعي اصلي قهرماني قهرماني به حساب ميايم!
عشق است يونايتدlove::
بچه ها 6 تایی شدیم راسته؟ بگبن که دروغه من طاقت شنیدنشو دارم.من بازی رو ندیدم از ساعت 4.5 تا 7 کلاس زیست شناسی داشتم.
ولی خوب شد ندیدم چون اعصابم میریخت بهم. یه سوال توذهنمه بدجوری هم آزارم میده چرا تیم های محبوب من مقابل رقباشون 6 تاگل میخورند ومیبازن (استقلال 6 برصفر از پرسپولیس باخت و رئال مادرید 6 دو از بارسلونا باخت و حالا هم که منچستر یونایتد 6 بر یک از منچسترسیتی باخت) آخه خدا انصافه یه بار تیم مورد علاقه ما 6 تا گل به رقیب سنتیش بزنه و ببره آخه عقده ای شدم.
داداش اگه ميخواي از بازي بدوني به صفحه قبل بورو تو نظرم مفصل توضيح دادم:gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما بايد بگم اين يه اتفاق بود كه با بازي خوب منسيتي همراه بود!
ولي ما نيازي به 6تايي كردن سيتي نداريم! تو طول تاريخ اينقدر از منسيتي برديم كه اين باخت در مقابل اون بردها هيچ حساب ميشه!
بايد به اين فكر كنيم كه ما يه تيم جوون و آينده دار داريم و بهتر ميشيم!
عشق است يونايتد:gerye:
منچستر یونایتد از منچسترسیتیه تازه به دوران رسیده باخت؟
6-1 باخته؟
خالی نبندید :mage mishe:
تسلیت به منچستری ها من قبل بازی به سعید گفته بودم که شانستون واسه برد 50%چون شرایط منسیتی رو میدونستم البته اینو هم بگم که اخراج بازیکن منچستر تو همون دقاقیق اول هم بی تاثیر نبود ولی امروز کلا منچستر خوب بازی نکرد
به نظر شما علت باخت سنگین منچستریونایتد مقابل منچستر سیتی چه بود ؟
1- خوب بازی نکردن بازیکنان
2- ترکیب خوب مانچینی
3- ترکیب بد فرگوسن
4- غرور بازیکنان منچستر
5- بی اهمیت بودن بازی برای منچستری ها (بعد از خوردن گل سوم)
6- غاقلگیر شدن
7- اخراج ایونز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گزینه هفت.با این که بازی رو ندیدم فکرکنم اخراج اونم دراوایل نیمه اول تاثیرگذاربود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها واقعا خیلی ناراحت شدم که این من سیتی پول پرست تونست شیاطین رو ششتایی کنه :gerye::ajibeee:
تسلیت میگم
حالا بکشین زجرشو !!! ما رو 8 تایی میکنین ( شوخی کردم به دل نگیرین):hehee:
اما جدا میگم واقعا ناراحت شدم:gahhr:
دوس داشتم بازی مساوی یا منچستر یونایتد ببره:chakerim:
داداش به تو می گن یه هواداره واقعی فوتبال.نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باور کن از این که به شما 8تا زدیم خوشحال نیستم چون تو انگلیس بعد از منچستر آرسنالو دوست دارم.
سیتی از شما بازیکن هاتونو گرفت مواظب باشید مثل ما شکست نخورید از سیتی.
برای ارسنال و منچستر آرزوی موفقیت می کنم.
داداش اوايل نيمه دمو ايوانز اخراج شد.ولي همين عامل باخت منچستر شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرگي نتونست واسه گل زدن تعويض كنه و همه تعويضها از مجبوري بود!
نظر من در مورد دلايل باخت:
1_اخراج ايوانز كه مهم ترين عامل بود
2_جوون و بي تجربه بودن بازيكوناي يونايتد كه احساسي بازي كردند
3_نداشتن يه هافبك خلاق و بازيساز و درنتيجه شكست تو نبرد ميانه زمين
نمی دونم چرا وقتی منچستر می بازه جای خالی کریس رو احساس می کنم.
که جدیدا وندرسار و اسکولز هم بهش اضافه شده.
نبودن ویدیچ هم خیلی احساس میشد
یه بار دیگه سوالم رو تکرار میکنم :
به نظر شما علت باخت منچستریونایتد مقابل منچستر سیتی چه بود ؟
1- خوب بازی نکردن بازیکنان
2- ترکیب خوب مانچینی
3- ترکیب بد فرگوسن
4- غرور بازیکنان منچستر
5- بی اهمیت بودن بازی برای منچستری ها (بعد از خوردن گل سوم)
6- غاقلگیر شدن
7- اخراج ایونز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش موافقم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسم كريس كه مياد دلم ميگيره!
يادش بخير چه دوراني داشتيم! همين طور اسكولز و وندرسار:gerye:
اون زمان تو بهترين دوره سال 2008 تونستيم بارسارو با گل فراموش نشدني اسكولز بارسارو ببريم و كلا تو اون سال ها منسيتي رو له ميكرديم!
البته اين بار اوله منسيتي اينجوري ميبره و اونم تو اولدترافورد وگرنه همين فصل قبل برگردن روني رو به ياد بيار به همه 6گل سيتي ميرزهdallliii
جاي كريس احساس ميشه ولي نه به اندازه اسكولز! به خاطر اينكه تو پسپ كريس چندتا بازيكون داريم كه حداقل ميتونن خوب باشن نه مثل كريس ولي بازم خوبن(ناني.والنسيا.يانگ)ولي جاي اسكولزو نتونستيم پر كنيم!
اسكولز بازيكوني بود كه ژاوي گفته بود الگوي من تو فوتبال اسكولزه و اونو بهترين بازيساز ميدونم!
نبود يه بازيكون مثل اسكولز يكي از دلايل باخت امروز بود:gerye:
كاش پوگبا زودتر بتونه واسمون بازي كنه! هرچند نياز به زمان داره! خيلي جوونه! كلورلي هم خوب بود كه حيف مصدوم شد:ey babaaa:
به اميد اينكه ديگه ستاره هامونو نديم به تيم هاي ديگه و از نتيجه زحماتمون استفاده كنيم.roz::
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند به جای کریس بازیکن داشتیم ولی هیچ کس جایگزین کریس نمیشه حتی مسی.
هماهنگی که کریس و رونی داشتنو یادت رفته؟
ای کاش رونالدو می تونست واسه یونایتد بازی کنه.
دیشب شب فوق العاده ای بود ولی امشب بدترین شب بود.
هنوز باورم نمیشه تو خونه خودمون.....crying::-
داداش درسته هيچكس مثل كريس نميشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو منچستر فوق العاده بود! خيلي بهتر از الانش تو رئال!
ولي داداش من منظورم اينه كه جاي كريس ناني و يانگ و والنسيا رو داريم كه حداقل جز بهترين هاي ليگ هستند ولي جاي اسكولز يه بازيكون خوب نداريم!
وگرنه معلومه كه اين بازيكونا به كريس نميرسن!
يادش بخير...:gerye:
منم با همه گزینه و حرفای دوستان موافقم
اما به نظرم اینم از حوادث فوتبال بود که ایندفعه یقیه منچسترو گرفت ضمن ابراز تسلیت به دوستان منچستری این برد حق سیتی بود و منچستر اصلا منچستر همیشگی نبود
نزدیک بود اشنایدر رو بخریم ولی نشد اگه اشنادر رو می خریدیم جایگزین خوبی واسه اسکولز بودنقل قول:
این بازی رو ندیدم پس به همین خاطر نمیدونم چه اتفاقی رخ داده.. راستش اولش شوکه شدم و باورم نمیشد که همچین نتیجه ای صحت داره.:ajibeee:
بعدش که تو جریان قرار گرفتم فهمیدم که پای یه اخراجی در میان بوده. خودمم میدونم و درک میکنم که یه اخراجی چقدر میتونه تو روند بازی و روحیه تیمی تاثیر گذار باشه. کما که خودمون تو دربی رم گرفتار همین موضوع شدیم و در نهایت بازی رو واگذار کردیم.:gahhr:
میخام بگم تو این شرایط قرار گرفتن واقعا" سخته . بخصوص اینکه این اتفاق در اوایل نیمه ها رخ بده.
ولی نباید این وسط از ارزش برد تیم مقابل کم کرد و این باخت رو کتمان کرد.
زجر آورترین چیز میدونین چیه؟
اینه که این نتیجه میتونه تا سالهای در ذهن هواداران باقی بمونه و همچنین نقطه ضعفی برای تیم متضرر!
ولی چیزی که برای منچسترها باید بیش از هر چیزی مهم باشه جبران این نتیجست.
که امیدوارم تو این زمینه موفق باشن
roz::
ممنون داداش مهرداد که با ما هم دردی کردیroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
آره داداش.ولي اشنايدر خيلي پول ميخواست و توقع زيادي داشت!
بايد يه بازيساز تو ژانويه بخريم!
تا بتونيم موفق باشيم! تا نيم فصل با همين كلورلي جوون ميتونيم سر كنيم!
به اميد موفقيت منچستر در ادامه راه قهرمانيroz::