رئیس استوک : منچســـتر یونایتد بهترین تیم دنیا است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئیس استوک سیتی تونی پولیس اعتقاد دارد منچستر یونایتد بدون شک بهترین تیم دنیا هست
آنها امروز پذیرای صدرنشین لیگ برتر خواهند بود
پولیس می گوید : اگر یونایتد بازی خودش را انجام دهد هیچ تیمی نمی تواند با آنها مقابله کند , بارسلونا را هم آنها می توانند شکست دهند . من وقتی نوار بازیهای آنها را تماشا میکنم وحشتزده میشوم
اگر رونی روی فرم باشد , ترسناک خواهند بود . اما ما می توانیم با سعی خود مشکلاتی را ایجاد کنیم . کم تیمی وجود دارد که بتواند در استادیوم بریتانیا جائی که 28.000 تماشاگر نفس میکشند , امتیاز کسب کند !!
بیوگرافی کوتاه خاویرهرناندز
منچستریونایتد
Chicharito
نام کامل: Javier Hernández Balcázar
لقب: Chicharito
تاریخ تولد: 1988/6/1 (سن 23)
محل تولد: Guadalajara, Jalisco
ملیت: مکزیک
قد: 175 cm.
وزن: 70 Kg.
شماره پیراهن: 14
صفحه تیم ملی : مکزیک
روني: منچستريونايتد مانند بارسلونا دفاع ميکند
مهاجم تيم ملي انگليس ميگويد برخي از جنبههاي راهبرد دفاعي بارسلونا در اولدترافورد پيادهسازي شده است
ورزش سه - وین رونی میگوید منچستریونایتد به دنبال آن است که روشهای بارسلونا را در بازی خود به کار بگیرد. او میگوید نحوه دفاع قهرمان اروپاست که بیشتر از خط حمله مشهورشان او را تحت تاثیر قرار میدهد.
مهاجم تیم ملی انگلیس بازی با توپ بارسلونا را میستاید و میگوید یونایتد هم این را در سبک خود در این فصل به کار گرفته است: «فکر میکنم هنگامی که بارسلونا را نگاه میکنید افراد بسیاری هستند که درباره پاسها و مهارتها و نحوه نگه داشتن توپ صحبت میکنند.
اما هنگامی که توپ را از دست میدهند، به سرعت همه به دفاع برمیگردند و تلاش میکنند توپ را بگیرند. به نظرم این بزرگترین دارایی آنهاست.
آنها دفعات بسیاری در زمین حریف توپگیری میکنند و از همانجا حمله میکنند. ما هم تلاش کردهایم این را وارد بازی خود کنیم و خوشبختانه این به سود ما شده است.»
یونایتد مانند بارسلونا دچار تعدد مهاجم است. رونی میگوید: «به نظرم هر کسی چیزی ارائه میکند که تا حدی متفاوت است. روشن است که خاویر ارناندس بسیار جلو قرار میگیرد و به دنبال فرار پشت مدافعان است. او فضای بسیاری پشت خط هافبک حریف برای من میسازد.
مایکل اوون سبک بازی متغیری دارد. او گاهی جلو بازی میکند و گاهی به عقب برمیگردد و این بستگی به این دارد که کنارش چه مهاجمی بازی میکند. برباتوف هم تلاش میکند توپ را بگیرد و این باعث میشود من هم کمی جلوتر بازی کنم.
به نظرم من و دنی ولبک تا حدی به هم میخوریم. کنار هم که باشیم، یکی جلو بازی میکند و دیگری به دنبال توپگیری است. در هر حال مربی همیشه گزینههای خوبی دارد.»
فرگوسن چهار سال ديگردرمنچستريونايتدميماند
سرمربي منچستريونايتد در آستانه بيست و پنجمين سالگرد حضورش در اولدترافورد گفت تا سه، چهار سال ديگر در اين تيم به حضور خود ادامه خواهد داد
ورزش سه - سرآلکس فرگوسن در تاریخ ششم نوامبر 2011 در سن 70 سالگی در منچستریونایتد 25 ساله خواهد شد. این مربی تا به حال 12 بار با منچستریونایتد به عنوان قهرمانی رقابتهای لیگ برتر انگلستان دست پیدا کرده، پنج بار جام حذفی را برده، چهار بار قهرمان جام اتحادیه شده، 10 بار جام خیریه را بالای سر برده، دو بار فاتح رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شده، یک بار قهرمان سوپرجام اروپا شده، یک بار به قهرمانی جام بین قارهای و یک بار هم جام باشگاههای جهان دست پیدا کرده است.
فرگوسن در گفتگو با "ساندی میرر" اظهار داشت: از حضورم در منچستریونایتد سه، چهار سال دیگر باقی مانده است. احساس خوبی دارم. وقتی اینجا را ترک کنم تیمی قوی و جوان از خود به یادگار خواهم گذاشت که می تواند موفقیتهای خود را برای جانشین من ادامه دهد.
سرمربی منچستریونایتد در پایان گفت: همه چیز به روحیه تیم بستگی دارد. در یک مسابقه من فقط نیاز به هشت بازیکن آماده دارم و اگر سه بازیکن دیگر روی فرم نباشند چندان اهمیتی ندارد. آن هشت بازیکن جور سه تای دیگر را می کشند.