salam be havadaraye perspolis:chakerim:ma ke cheshmemmoon ab nemikhore estili ba in yargirei eftezahesh-joz jadogar-be2ne kari kone.-
نمایش نسخه قابل چاپ
salam be havadaraye perspolis:chakerim:ma ke cheshmemmoon ab nemikhore estili ba in yargirei eftezahesh-joz jadogar-be2ne kari kone.-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ajibeee::ajibeee::ajibeee:
عاشق هر جا باشه ولي تو پرسپوليس بود كه در فوتبال شناخته شد. بعدم با پيوستنش به تيم رقيب نشون داد كه فقط دنبال پوله و از تعصب هم خبري نيست . هرچند جوابش رو گرفت و ديگه نتونست به هيچ جامي دست پيدا كنه . مثل اون محمدي خائن كه تو داربي وقت هم تلف مي كرد !
ما خودمون يه مازيار داريم كه يه پاش ميرزه به كلي از اين بازيكناي كوچولو
پرسپولیس 2 استقلال 1
تمرین ریاضی:
پرچمی داریم که وسط آن را کریم باقری سوراخ کرده است شعاع این سوراخ 50 متر است.
الف) قطر این سوراخ چقدر است؟
ب) چقدر نخ لازم است تا این سوراخ را بدوزن؟
پ) به چند نفر خیاط نیاز دارن که این پرچم را بدوزن؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يه چرخي تو روزنامه ها زدم گويا با اشجاري و زندي تماس گرفته شده از طرف پرسپوليس كه هدايتي داره بامبول در مياره و رضايت نامه بهشون نمي ده !
چون مي خواد يا نفت يا راه آهن رو تو ليگ برتر بخره و باز تيمداري كنه . واس همين بازيكناش رو آزاد نمي كنه .كاظمي رو هم نذاشته بره سايپا . در مورد سرمربي تيمش هم دنبال داييه !
از طرفي هاشم بيك زاده هم دنبال رضايت نامش از سپاهانه واس اومدن به پرسپوليس !
بقول خودش مي خواد بدقولي چندسال پيش رو جبران كنه كه با ما داخلي بست و رفت استقلال . من كه كلا ازش خوشم نمياد و اميدوارم عمري نياد پرسپوليس
رحمان احمدي هم گير داده كه من رو بعنوان گلر اول تيم معرفي كنيد تا قرارداد ببندم وگرنه ميرم سپاهان !
ميگم اين بازيكنايي كه تازه ميان پرسپوليس عجب اعتماد به نفسي دارن ! يكي نيست بگه اين چه توقعيه آخه ؟ تو كدوم بازي فصل پيش يه حركت درست حسابي داشتي كه حالا انقدر متوقعي؟! اين يكي هم بذاره بره بهتره چون احتمالا جاش قراره ميثاق رو بيارن پرسپوليس كه اصالتا پرسپوليسيه
در انتها اميدوارم اين اعضاء هيات رئيسه فدراسيون فوتبال جملگي نابود بشن كه اين كفاشيان رو نگه داشتند و گفتند مقصر نيست . سخن گوشون هم فتلازاده ست كه اومد گفت "بررسي كرديم ديديم كفاشيان بنده خدا مقصر نيست..." اين روزها خيليها نون به نرخ روز مي خورن و خودشون رو راحت مي فروشن و به خريت مي زنن .هيات رئيسه و فتلاه هم روش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم قبلنا مصاحبشو خونده بودم که گفته بود من اس تق لا لیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جوانان تو اس اس بوده و بعدش میره به عقاب تهران .
ولی من خیلی دوسش دارم ... :shogh:
هدایتی واسه رضایتنامه زندی 300 میلیون خواسته ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشجاری هم که خیلی وقته پرسپوایس داره باهاش مذاکره میکنه ولی نتیجه مطلوب بدست نیومده ...
درمورد هدایتی بگم که امروز تو خبر ورزشی اعلام کرده سهام باشگاه راه آهن رو ارزون تر کردند و حتی شرایط پرداخت رو هم عوض کردند که میشه قسطی گرفتش ... فککنم راه آهن و هدایتی به هم می رسند ! :nishkhand:
بیگ زاده هم بازیکن خوبیه ولی معلومه دلش با اس تق لاله ... :-ang ( عنایتی ، فرهاد مجیدی ، برهانی ،بیگ زاده و.... با پرسپولیس داخلی بسته بودند ولی سر از اس اس در آوردند ! فرهاد مجیدی پرسپولیسی دو آتیشه بوده ! :shogh:ولی عابدینی مدیر وقت پرسپولیس به دلیل شرایط عجیب و غریب مجیدی اونو پس زده بود ! :nishkhand:)
من خیلی فرهادمجیدی رو دوس دارم چقد بده که تو پرسپولیس نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون شرایط عجیبی نداشته ............شرایطش و عجیب کردن
یه جورایی از کاه کوه ساختن هنوزم تو پرسپولیس افرادی هستن که نمیخوان بهترینا ماله ما باشه
واقعا کههههه:gerye:
ميگم اين پيشنهادي كه سلطان داده هم جالبه ها
علي پروين پيشنهاد داده 51% از مالكيت باشگاه رو به پيشكسوتان و 49% باقي مانده رو به مردم بفروشند .اونوقت ديگه مشكل مالي نيست چون هدايتي و چند نفر پرسپوليسي ديگه مخارج رو ميدن . مديريت هم كه با خود پروين و پيشكشوتها ميشه .
بنظرم ايده توپيه و باعث ميشه مشكلاتمون حل شه .مجموعه درفشي فر رو هم كه داريم و ميشه يه دستي رو سر و روش كشيد . ديگه اين مشكل جذب بازيكن بزرگ رو هم نخواهيم داشت . افسوس كه اراده اي براي خصوصي سازي اين 2تيم وجود نداره و فقط سكوي پرتابي شده اند براي سياسيون ناشناس وگرنه خصوصي كردنشون كار ساده ايه . خود هواداراي پرسپوليس اگه هر كدوم فقط يه هزار تومني تو حساب باشگاه پول بريزند خودش كلي پول ميشه
اره خوبه البته اگه بعضی از اقایان دنبال منافع شخصی نباشن تو پرسپولیس ببخشیدا ولی گشنه زیاده:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نداشتن پول مشکل اصلی پرسپولیس...:gerye:
واقعا باید تاسف خورد که بازیکنای با تجربه به تیم ملحق نمیشن...:gahhr:
حالا ببینیم بعد از اردو تیم ملی کی میاد پرسپولیس...
راستی میخواستم بگم استیلی قرار بود مهدوی کیا رو بیاره اما چون هنوز قراردادش تموم نشده بود نتونست جذبش کنه این وبرا اونایی نوشتم که میگن استیل با مهدوی مشکل داره برا همین نمیارش:::::kl
:-angحداقل کاری که کاشانی میتونه واسه هوادارا بکنه اینه که کریم انصاریفرد رو بیاره چون باحضور علی کریمی میتونه رکورد آقای گلی لیگ رو بشکونه البته بعید میدونم بیاد چون هر تیمی که بازیکن هاش به دردش نمی خورن رو میاره پرسپولیس مثلا رحمان احمدی فصل قبل یا جلال اکبری که سپاهان انداختشون بیرون کاشانی آووردشون:bia inja:
من از پيوستن مهدوي كيا به داماش خيلي شوكه شدم و مطمئن بودم مياد پرسپوليس و نشون ميده تو سن 34 سالگي هنوز هم كسي به گرد استارتهاش نمي رسه ولي انقدر تو باشگاه دست دست كردند كه رفت . آخه واس دفاع راست مي خوان از عليرضا محمد استفاده كنن؟ اين بازيكن در كل فصل يه حركت قابل توجه نداشت كه .چرا آخه مهدي رو نيوردند ؟ حالا خوردبين اومده ميگه 8بازيكن قديمي پرسپوليس در ليست ما هستند كه برگردند .برو بابا بهترينشون رو از دست دادي و حالا بايد بري سراغ درجه 2هاشون . واقعا ديگه از اينهمه اهمال دارم عصبي ميشم.
حضور اولادي هم به گفته مدير برنامه هاش يجورايي منتفي شده . اگر انصاري فرد رو نگيريم بدجوري تو گلزني مشكل پيدا مي كنيم و علي كريمي و ممدنوري بايد جور فوروارداي كوتوله مون رو بكشن . اين مهرداد اولادي رو ديگه نبايد تو پرسپوليس راه بدن .
مهدوی کیا چرا نیومد رو من توش موندم؟؟؟نقل قول:
ولی خبر خوش اینکه 80% کار های اولادی انجام شده و به زودی به تیم ملحق میشه...
:/danc
فقط به بحث مالیش توجه نکن ...نقل قول:
فکرشو بکن همینجوری هر پیشکسوتی میاد یه چیزی میگه و هر روز یه برنامه تازه تو پرسپولیس داریم... حالا اگر بخواد 51 % رو هم بذاریم به حساب پیشکسوتا دیگه نور علی نور میشه ... میشه بازار شام ... :shogh:
یه جایی خوندم استیلی گفته تقریبا اولادی قطعی شده حض.رش تو پرسپولیس ... :-shad
در مورد طرح پيشنهادي سلطان بنظرم علي پروين حضور داشته باشه هيچ اختلاف نظري بوجود نمياد و بقيه مجبور به اطاعت خواهند شد
اميدوارم اين كانون پيشكسوتان باعث حاشيه و 2دستگي واسمون نشه امسال . دايي و دار ودسته ش هم مشكلي بوجود نيارن تا تو 6هفته اول مسابقات بتونيم حداكثر امتيازات رو بگيريم و براي داربي هفته هفتم هم بريم كه بتركونيم . علي كريمي رو هم داريم كه وقتي تو زمين باشه هر چي آبي تو استاديوم باشه زرد ميشه
الان كه فكرش رو مي كنم مي بينم گرچه خودم دوست داشتم مهدوي كيا به پرسپوليس بياد ولي اگر ميومد متوسط سن تيم بالا مي رفت و كلي مشكلات و انتقادات و...برامون بوجود ميومد .فكر كنم در اين مورد باهوش عمل كردند ولي كاش مهدوي كيا زودتر به ايران برمي گشت
امروز حرف از پيوستن ادينهوي برزيلي به پرسپوليسه . مشخص نيسن چجوري همه خبرگزاريها تو يه روز يه خبر خاص رو ميرن !
منم در مورد ادینیهو شنیدم...
ولی مطمئن نیستم که واقعیت داشته باشه...
هاشمیان هم رفت از دستش راحت شدیم...
قرمز هم ميشن........نقل قول:
علي كريمي رو هم داريم كه وقتي تو زمين باشه هر چي آبي تو استاديوم باشه زرد ميشه
فقط بايد غرورشنو زير پا بزارن .........
مگه میشه ابی زرد بشه زردم قرمز بشه نمیشه با عقل جور در نمیاد خدایا دوره ی اخر وزمونه رنگا خودبه خود تغییر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا بیخیال با اومدن ادینهو اصلا موافق نیستم بهتره تو مس باشه گرچه به الشباب پیوسته
مسئوولین زودتر کریم خوان و جذب کنن وگرنه از دستمون میپره اولادی هم بهتر که نیومد با وجود کریمی دیگه نیازی به اون نیست کریمی خودش یه تیمه
هاشمیانم خیلی بده که از دست دادن اینا واقعا نوبرن دارن با پرسپولیس چیکار میکنن
هاشم برامون خیلی مفید بودcrying::-
امروز باشگاه واس مايلي كهن حكم زده بعنوان مدير فني !! :
كدوم پرسپوليسي رو ميشناسيد كه از مايلي كهن خوشش بياد ؟
تكليف كميته فني چي ميشه ؟ يعني پنجعلي و ساير اعضاء بايد برن زيردست مايلي كهن ؟
حميد استيلي چرا بايد زير مجموعه هم كميته فني و هم مايلي كهن كار كنه ؟
اين انتصاب چه سودي واس پرسپوليس داره ؟
هممون مي دونيم مايلي كهن رفتار و عقايد عجيب و غريبي داره و اگه حاشيه درست نكنه مطمئنا كمكي نمي تونه بكنه . ضمن اينكه اين كار رو بايد از قبل مي كردند كه سرمربي كه مياد بدونه قراره با چه كسي كار كنه . حالا اگه با هم مشكل پيدا كنند چي ميشه ؟
بنظرم اين فقط ياركشي و لشكر كشي كاشانيه در مقابل كميته پيشكسوتاني كه علي پروين درست كرده و نوعي مقابله با دايي كه هيچ سودي واس پرسپوليس ما نداره.
اول معذرت مي خوام از اينكه 2تا پست پشت سر هم ميدم . نتونستم خوشحالي خودم از پيوستن ميثاق رو نگه دارم .
با پيوستن ميثاق معمارزاده به پرسپوليس كه الان دوستمون nobody 11 خبرش رو گذاشته بنظرم تيم امسالمون يجورايي ديگه كامل شده و با يه فوروارد كارمون تمومه .
در حقيقت ما سال قبل هم تيم خوبي داشتيم چون تيم بسيار جوون و دونده اي داشتيم .فقط اگر تاكتيكهامون درست بود و از همه نيرومون استفاده ميشد و چند جا مثل فوروارد نوك و هافبك جنگنده هم ترميم ميشد مطمئنم ميشد با همون تيم خيلي كارا كرد .
در حال حاضر همون تيم فصل سابق رو داريم به اضافه نصرتي و علي كريمي و شيث و ميثاق . اين يعني تقويت دفاع با شيث و نصرتي (البته حيف شد وكاش سپهر هم بود) و تقويت هافبك با علي كريمي و تقويت دروازه با ميثاق در كنار حقيقي باتجربه تر . ايشالا با پيوستن اولادي يا ادينهو (يا هردو) تيممون واقعا رويايي ميشه .
اين تبليغات كه راه افتاده پرسپوليس خوب يارگيري نكرده همش كار ايادي فتلاه ست وگرنه خيلي هوشمندانه اينكار رو استيلي انجام داده . ضمن اينكه مربي داريم كه مطمئنيم تمام تلاشش رو مي كنه و با اعضاء كميته فني هم هم فكري مي كنه و با كسي هم مشكل نداره .
الان تيمي داريم تركيب بازيكناي جوون با انگيزه و دونده از يه طرف و بازيكناي بزرگ وباتجربه از طرف ديگه كه با يه ْآماده سازي مناسب از نظر بدني و اتخاذ تاكتيكهاي هجومي در كنار آناليز مناسب براي هر مسابقه مي تونه افتخار آفريني كنه
من یه بار اینو گفتم دوباره هم میگم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هاشمیان هیچ سودی واسه ما نداشت...
این همه فیکس بود فقط 2تا گل زد با وجود اینکه مصدومیت داشت...
اگه ادینیهو بیاد میتونه تو خط حمله کمکمون کنه...
بیخیال انصاری فرد بشین اولادی رو بچسب...
شنيدم هادي تو تمرين تيم ملي رباط پاره كرده راسته؟؟؟
آره متاسفانه مصدوم شده...:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها از یکی شنیدم که انصاری فرد و سید جلال حسینی به استیل آذین رفتن...
البته این خبر فعلا تایید نشده ها...:hehee:
آقا كيروش شخصا تكذيب كرده.........خيالتون راحت
يه مصدوميت كهنه از مچ پا داشته كه آسيب ديده و تورم كرده الان هم به خاطر همين تو تمرينها نبوده
از کجا فهمیدی که تکذیب شده؟؟؟:soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلاااام بچه هااا:hehee:
این عکس مربوط به کنسرت پریشب محسن یگانه هستش.........که محمود خوردبین..(که همتون میشناسینش) توی کنسرت بودش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا ایول حاج محمود خوشم اومد
خوردین و محسن خان:chakerim:
دوستان کسی مستند 6 تایی ها واسه دانلود سراغ نداره؟
فيلمش يكي بود اونم دست استقلالي هاست كه اثري ازش نيست :nishkhand:نقل قول:
دوستان کسی مستند 6 تایی ها واسه دانلود سراغ نداره؟
به نظر من كه نابودش كردن:nishkhand:
داداش هيچ فيلمي ازش موجود نيست اين استقلالي ها زنده اش نذاشتن :hehee:
از اونجايي كه ديشب بازي كرده يه گل هم زده:bia baghalam:نقل قول:
از کجا فهمیدی که تکذیب شده؟؟؟:soal:
بچه ها رحمتی هم داره از دست اس اس میپره...:hehehe:
بچه ها کی میدونی پرسپولیس بیشتر با چه سیستمی بازی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتونه این فصل با چه سیستمی موفق ترن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
4-1-4-1 یا هم2-3-1-4نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کار بر مهترمی که با نام کاربربjooooooooooooooooooooneدر بحث شرکت میکنی دقت کن و بگو چرا از پست بالا تشکر کردی؟
مهترم نه ! محترم ! mas:-
تاکلاس چند درس خوندی یا راهو گم کردی اومدی اینجاchomagh بیا این راه رو امتحان کن ببین خودش نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :ahaaaaaa::he:
یا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :ogh::ogh::ogh: :ogh::ogh::ogh::ogh:
دمت گرم خوب حالشو گرفتی...:hehee:
یکی سخنان گهربار دوستمون رو ترجمه کنه !!! فک کنم خودش هم نگرفت چی گفته :ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه فهمیدن...
تو چرا نفهمیدی؟؟؟
:hehee:
بچه ها اولادی رو هم گرفتیم...
خیالمون از بابت مهاجمان راحت شده...
فقط مونده یه هافبک دفاعی جنگنده که فعلا داریم با حسین کاظمی مذاکره میکنیم...