ببخشید میشه توضیح بدید چه لینکی باید برا آهنگ پروفایل بذاریم؟من خیلی لینک امتحان کردم ولی نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید میشه توضیح بدید چه لینکی باید برا آهنگ پروفایل بذاریم؟من خیلی لینک امتحان کردم ولی نمیشه
برای مثال به این سایت بریننقل قول:
نوشته اصلی توسط ReD_StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فایلی که در نظر داری آپلودش کن
بعد آپلود که بشه از قسمت Link to file: لینکشو کپی کن و
برو قسمت :کنترل پنل شما -اطلاعات خود را ویرایش کنید - و موزیک من:nishkhand:
ببخشید معذرت می خوام میشه بگید چه طوری موزیک مورد علاقه ام را بزارم؟ راستش من در سایت (اپلود کن) موزیک خودم رو اپلود کردم و از قسمت لینک تو فایل لینک موزیک را کیپی کردم و در قسمت موزیک من pesteکردم ولی پخش نشد تورو خدا کمکم کنید اینم لینک موزیک که کپی کردم:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک شما مستقیم نیست باید مستقیم (( آماده دانلو )) باشه تا پخش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط big red manster [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میشه توضیح بدبد چطوری مستقیمش کنم من مراحل زیز رو انجام میدم
1-اپلود موزیک
2-کپی لینک
3-گذاشتن لینک در موزیک من
4- پخش نشدن
خواهش می کنم کمکم کنید
اینم لینکش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با رنگ سبز نوشت موزیکی که من اپلود کردم با موفقیت اپلود شد ولی لینک رو که آپلود کردم موزیک پخش نشد جایی نیست که موزیک رو به شما بدم برام اپلود کنید رومز عبورم را هم می دهم که در قسمت موزیک من peste کنید
http://www.uploadbaz.com/eetwkzk457zb/[WweCity.ir] - Masked Kane New 2012 Theme Song - Mohamad Amir Rabiei.mp3 این لینک مستقیم از یه سرور دیگه ست ولی وقطی می خوام در قسمت موزیک من pesteکنم تاMohamad Amir مینویسه و بقیه ش رو نمی نویسه و و قطی که من می خوام بقیه اش رو بنویسم نمیشه چه کار کنم
گل رونالدو به بارساتو نیوکمپ دانلود نمیشه
بابا 100تا لینک گذاشتم 100جا اپلود کردم نشد میشه بگید چی کارکنم من بلدم در اپلود کن اپلود بکنم لینکو کپی میکنم ولی پخش نمیشه
عزیز لینکش سالمه تست کردم.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dariush_acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این انجمن نیست این بهشت فوتباله این رویای هر کس که فوتبال رو دوست داره هستش عالی
خواهش می کنم کلیپ ماجرای زیدان و ماترازی رو با کیفیت hdبرای دانلود بزارید
چرا به در خواست ها رسیدگی نمیشه؟ :ehe:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط منگ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من آهنگ های شیطانی زیاد دارم گلهای بر گردون هم دارم (باکیفیت عالی) فقط بگو بلدی اپلود کنی لینک مستقیم
دوست عزیز برای آپلود لینک مستقیم میتونید از سایتuploadkon استفاده کنی اما بهتره فایل ها رو توی سایت mediafire آپلود بکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدرضا الهایی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام می خواستم بگم که گل های مسابقه کویت-قطر و قطر ژاپندر جام ملت های اسیا دانلود نمیشه لطفا رسیدگی کنید
انجمن خیلی خوبیه اگه میشه گلهای مسابقه قطر- کویت رو اصلاح کنید دانلود نمیشه
با سلام خدمت تمام دوستان همچنین یه خسته نباشید به مدیران سایت *سایتتون خیلی عالیه یه سوال داشتم من من میخوام گلها رو دانلود کنم وقتی میره تو ساید مدیافایر برا دانلودش میگه رمز رو وارد کنین:narahat: قبلا این چیزا نبود باید چکار کنم ؟؟
بخاطر جلو گيري از كپي كردن لينكها رمز گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط sara_sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رمزش :derby.ir
گل های کدوم بازی رو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara_sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلهای بازی ایتالیا & آلماننقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من چند وقته نمی تونم تو نوشتن پستام از فونت رنگ وسایز استفاده کنم اجرا نمیشه !!
کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟؟
از اونجایی که سرعت اینترنت من بالاستmas:- من بعضی وقت ها بعد از یک دقیقه که هنوز صفحه کاملا کامل نشده شروع میکنم به پست دادن برای منم اینجوری میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزا اول صفحه مورد نظرت کاملا آماده بشه و بعد شروع کن به پست دادن
البته واسه من اینجوریه واسه بقیه نمیدونم :hehee:
اول باید به کنترل پنل برید و بعد تو جدولی که هست باید وارد تنظیمات شخصی بشید . بعدش در قسمت تنظیمات متفرقه گذینه ای هست با نام ((حالت نمایش ویرایشگر)) گذینه : ادیتور پیشرفته با همه امکانات رو انتخاب کنید تا در هنگامی که پست میدید بتونید از فوت و رنگ و سایر امکانات استفاده کنید _ موفق باشیدroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این تنظیمات درسته ولی همچنان مشکل بر طرف نشده.البته اینم بگم که چند روزه این جوری شده قبلا درست بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به هر حال مرسی
جالبه الان اجرا شد .وبر طرف شد بازم مرسی
سلام ایا لازمه بازیکنام رو بعد از چند سالگی شدنشون عوض کنم یا نه؟؟؟
سلام اگه بخوام از دربی خذف شم باید چیکار کنم؟
سلام
چی شده زدهبه سرت؟
البته اگه بخوای بری یه سری راه های غیر قانونی هستش!!!lagh::
به سرم که نزده من هشت روز دیگه میپرم اون ور...
و فکر کنم نتونم برگردم و ترجیح میدم با این شرایط اثری ازم نباشه
باشه دوست عزیز اشکالی نداره شما برو نترس کسی ار اثر شما باخبر نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!! یا اگه دلت میخواد یه تابلو good byبزن
میشه من نام کاربریمو عوض کنم!؟
بله دوست عزیز در همین قسمت در تایپک (درخواست تغییر نام کاریری) درخواست بدید رسیدگی میشه:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز......نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezazandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2 تا نکته رو بگم :
اول اینکه طبق اطلاعیه برای تغییر نام کاربری شما باید حداقل 30 تا پست رو ارسال کرده باشید.
دوم این که مدیریت کل سایت فعلا تاپیک تعویض نام کاربری رو بستن و تا اطلاع ثانوی امکان تغییر نام برای کاربران وجود نداره ........
موفق باشید
حیف شد اسمم رضازندی دوست داشتم بکنمش رضا بکهام 23 باشه
من میخوام نام کاربریمو عوض کنم!!
RezaZandi32=RezaBeckham23
چرا اون تایپک بسته شده؟دیگه بازش نمیکنن و این امکان وجود نداره؟راستی یه سوال کسی میدونه ایا نام کاربری به اسم rezaاین جا ثبت نام کرده یا نه؟
براي اينكه متوجه بشيد نام كاربري جديدي كه مي خواهيد درخواست بدين قبلآ استفاده شده است يا نه روي لينك مقابل كليك كنيد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و به جاي عبارت قرمز رنگ نام دلخواه خودتون رو بنويسيد. در صورتي كه نام كاربري اخذ نشده باشد پيغام This user has not registered and therefore does not have a profile to view. به شما داده مي شود كه نشان دهنده اين است كه نام كاربري مربوطه اخذ نشده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و در صورت اينكه قبلآ اين نام كاربري ثبت شده باشد صفحه كاربر رو مشاهده مي فرمائيد.
قرار نیست بخش پیشبینی آپدیت بشه؟ :soal: