-
سياوش اكبرپور: پرسپوليس با روزهاي اوج فاصله دارد
اختلافي بين قلعهنويي و هواداران تراكتور نيست
سياوش اكبرپور مهاجم تراكتورسازي تأكيد ميكند كه تيمش فقط براي شكست دادن پرسپوليس به ورزشگاه آزادي ميآيد.
سياوش حرفهايش را در مورد بازي اينگونه آغاز ميكند:« اين يك بازي حساس است كه سه امتياز آن براي ما ارزش زيادي دارد. به همين دليل فقط براي گرفتن سه امتياز به تهران ميآييم. ما حتي به مساوي هم راضي نيستيم و فقط برد ميخواهيم تا شرايطمان در بالاي جدول بهتر شود.»
اكبرپور در مورد پرسپوليس ميگويد:« برخلاف دوستاني كه ميگويند پرسپوليس از شرايط بحراني خارج شده است، من نظر ديگري دارم. نظر شخصي من اين است كه پرسپوليس با روزهاي اوج فاصله دارد و اگر بتوانيم چيزهايي كه كادرفني خواستهاند را در زمين پياده كنيم خيلي راحت پيروز خواهيم شد.»
سياوش تأكيد ميكند:« پرسپوليس در اين فصل فراز و نشيب زيادي داشته و ما بايد از اين موضوع استفاده كنيم. بازيكنان ما در اين هفته تمرينات با نشاطي را انجام دادند و اميدوارم سه امتياز را بگيريم.» سياوش در پاسخ به اين سوال كه آيا به پرسپوليس گل خواهي زد تأكيد ميكند:« آخرينبار در نيم فصل دوم سال قبل با پيراهن استيل آذين به پرسپوليس گل زدم و اميدوارم اينبار هم گل بزنم.»
اكبرپور در مورد استقبال كم هواداران تراكتور از اين تيم و اختلاف آنها با قلعهنويي ميگويد:« اختلافي بين هواداران و قلعهنويي وجود ندارد. اين درست كه هواداران سال گذشته خيلي خوب تيم را حمايت ميكردند ولي مطمئن هستم در بازي با پرسپوليس هم تماشاگران ما به استاديوم خواهند آمد و اميدوارم بازي را ببريم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تراكتور، پرسپوليس را در تهران به زانو در آورد
رقايقی پيش تيم تراكتور موفق شد، تيم پرسپوليس تهران را در ورزشگاه آزادی از پيش روی بردارد.
تراكتورسازی كه برای برد به ميدان رفته بود، از ابتدای بازی، توپ و ميدان را در دست گرفت و با بازی زيبا و منطقی، خود را به دروازه حريف رساند و موقعيتهایی روی آن ايجاد كرد. اما در امر گلزنی موفق نبود و با پايان نيمه اول، دو تيم با نتيجه تساوی بدون گل، به رختكن رفتند.
با شروع نيمه دوم، حملات تراكتورسازی از سر گرفته شد و در دقيقه 49 روی پاسكاری زيبای احسان حاج صفی و سياوش اكبرپور، تك گل اين ديدار توسط اكبرپور به ثمر رسيد.
سرخپوشان پايتخت، پس از دريافت گل، حملات خود را روی دروازه تراكتور بيشتر كردند و موقعيتهایی ايجاد كردند ولی دفاع مستحكم و دروازه بان تراكتور اجازه گلزنی را به شاگردان استيلی ندادند، تا اين ديدار با نتيجه يك بر صفر به سود تراكتورسازی به پايان برسد.
با اين نتيجه تراكتور 27 امتيازی شد و با يك بازی بيشتر در رده دوم، بالاتر از نفت تهران و صبای قم قرار گرفت.
* نزديك به دوازده هزار نفر از نزديك شاهد اين ديدار بودند كه نزديك به نيمی از آنها هوادار تراكتور بودند و نكته جالب اينكه، فقط يكبار، بعد از به ثمر رسيدن گل، تلويزيون اقدام به نشان دادن هواداران تراكتور و آن هم از نمای بسته كرد كه جای تامل دارد!
* برادر دو قلوی فلاويو لوپز، از جايگاه ويژه شاهد بازی برادر و هم تيميهايش بود.
* هواداران پرسپوليس، در دقايقی از ديدار، برای تضعيف روحيه تيم تراكتور و كادر فنی و ايجاد حاشيه برای اين تيم، مهدی كيانی را تشويق كردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
جعفری: تراکتور روحیه خوبی گرفته است
:love:
تراكتور يكي از بهترين بازيهايش را در مقابل تيم پرسپوليس تهران انجام داد.
محمد حسین جعفري مدير عامل باشگاه تراكتور سازي در مورد بازي اين تيم در مقابل تيم پرسپوليس گفت: تراكتور يكي از بهترين بازيهايش را در مقابل تيم پرسپوليس تهران انجام داد. دو تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند ولي ما توانستيم از موقعیت هايمان به خوبي استفاده كنیم و پرسپوليس هم موقيعت هايي داشت ولي نتوانست از آنها استفاده كند.
وي در ادامه اظهار داشت: ما راضي هستيم كه در بازي خارج از خانه توانستيم 3 امتياز ارزشمند را كسب كنيم و فكر مي كنم اين بازي 6 امتياز داشت و با اين نتيجه هواداران فهيم و با تعصب تيم تراكتور سازي تبريز خوشحال شدند.
مديرعامل تيم تراكتور سازي تبريز در مورد وضيعت تيم بعد از بازي افزود: تيم تراكتور سازي روحيه خوبي گرفته است تا اين روند ادامه داشته باشد و ما نيز تلاش خواهيم داشت اين روند را ادامه دهيم.
سردار جعفري خطاب به هواداران پرشور تيم تراكتور سازي نيز گفت: بايد هوادارانمان به استاديوم بيايند واز تيم حمايت كنند، تيم تراكتور سازي براي هواداران اين تيم است.
وي در پايان بيان كرد: از تمامي هواداران خوب و با تعصب تيم تراكتور سازي تبريز كه به تهران آمده بودند، ما را حمايت كردند و تيم را تنها نگذاشتند تشكر مي كنم و امیدوارم در بازیهای آینده هم از تیم خودشان دفاع کنند ، چون هواداران برگ برنده ما هستند.
-
شاگردان قلعه نوعي در آنكارا
تيم تراكتور سازي در تعطيلات ميان فصل ليگ يازدهم در آنكارا اردو مي زند.
تيم تراكتورسازي كمپ آنكارا را براي برپايي اردوي ميان فصل اجاره كرد پيش از اين به مسئولان تراكتور سازي با درخواست قلعه نوعي، سرمربي اين تيم براي برپايي اردو در شهر آنكارا تركيه مذاكرات را آغاز كرده بودند از اين رو با به نتيجه رسيدن اين مذاكره اين تيم اردوي تداركاتي خود در نيم فصل مسابقات را در آنكار برگزار مي كند.
تيم تراكتور سازي برخلاف هميشه بعد از بازي با پرسپوليس تمرينات خود را بدون وقفه آغاز كرد تراكتور ي ها به اين دليل از سوي امير قلعه نوعي تعطيل نشدند كه اين مربي به دليل سفر به تهران در روز عاشورا به تمرينات تيم را به مناسبت ايام سوگواري سيد و سالار شهيدان امام حسين (ع) تعطيل كرد
-
با 50 درصد توانمان پرسپوليس را برديم
قلعه نوعي: احساس مي كنم متحول شديم
سرمربي تيم تراكتور سازي افزود: در اين بازي احساس كردم تيم متحول شده بود و دستورات تاكتيكي را بهتر از هميشه احساس مي كردم فكر مي كنم آن چيزي كه من توقع داشتم انجام شد و اگر بازيكنان همين طور ادامه دهند در مجموع، عملكرد بهتري را هم از آنها خواهيم ديد.
وي ادامه داد: شكست پرسپوليس با تمام توان تراكتور سازي انجام نشد و از اين پس توان بيشتر تيم مرا خواهيد ديد.
قلعه نوعي در پايان گفت: اين تيم نياز به يكسري كارهاي بنيادي داشته و مديران تراكتور هم اين فرصت را در اختيارم گذاشتند تا تحولاتي در تراكتور سازي بوجود آورم به زودي حاصل كارم را خواهيد ديد
-
محسن فروزان:کاسیاس را خیلی دوست دارم
اولین بار بود که در آزادی بازی کردم
تراکتور سازی که فصل گذشته را از بابت دروازه بان با خیالی نسبتا آسوده سپری کرده بود با شروع لیگ یازدهم وتا هفته ششم هم تقریبا با یک ثبات نسبی کار را ادامه داد ، جابجای مهدی ثابتی با عباس محمدی و نهایتا به کناری رفتن هر دو دروازه بان بدلیل عملکرد غیر قابل قبول فرصت را برای محسن فروزان که بعنوان دروازه بان سوم به این تیم ملحق شده بودمهیا کرد تا در چهار چوب دروازه این تیم قرار گیرد، محسن فروزان که شاید قرار گرفتن در ترکیب 11 نفره در اول فصل برایش یک آرزو می توانست باشد اینک بعنوان دروازه بان اول این تیم نگاه ها را به خود معطوف کرده . او در بازی با پرسپولیس هر چند اولین حضور خود را در این ورزشگاه تجربه می کرد ولی در مقابل نام های بزرگ عملکرد قابل قبولی را از خود بجا گذاشت ،گفتگوی این دروازه بان آینده دار می خوا نید.
ارزیابی تان از بازی دو تیم چیست ؟
بازی خوبی را از دو تیم شاهد بودیم و ما توانستیم در این بازی اشتباهاتمان را به حداقل برسانیم هر جند پرسپولیس هم در روز خوبش به ما برخورده بود و آنها با تمام توانشان جلوی ما بازی می کردند تا نشان دهند برد ذوب آهن در اصفهان شانسی نبوده ولی ما هم نشان دادیم که خودمان یک مدعی هستیم ویک بازی پایاپای را به عمل آوردیم.
قبل از این تجربه حضور در استادیوم آزادی را داشتی ؟
نه ، این اولین تجربه من بود ، و خدا را شاکرم که در اولین حضور در چنین بازی بزرگ وسختی سربلند بیرون آمدم .
استرس نداشتی ؟
واقعیت اینست که بعد 5 بازی که کادر فنی این تیم ودر راس آن امیر فلعه نوعی که به من لطف کردند واعتماد نمودند من همه سعی وتلاش خود را برای دادن جواب اعتماد آنها کردم وسعی کردم از فرصت بدست آمده بخوبی استفاده کنم .
شما بعنوان دروازه بان سوم جذب تراکتور سازی شدید ایا فکر می کردید که حداقل در این فصل به شما بازی برسد ؟
البته واقعیت اینست که بدون اغراق من پیشنهاد های از دو سه تیم لیگ برتری دیگر داشتم ولی به دلایلی خواستم تراکتور سازی را انتخاب کنم که بتوانم در این تیم به آرزو هایم برسم .
از تیم ها ودلایلت هم برایمان می گویی ؟
تیم های که پیشنهاد دادشتم عبارت بودند از : استقلال ، فولاد ، سپاهان ،وسایپا که من در آخرین روز های نقل وانتقالات تراکتور سازی را به این خاطر که یکسال تجربه حضور در گسترش فولاد را داشتم واز شرایط تماشاگران تبریزی هم بخوبی آگاهی داشتم وکلا می خواستم زیر نظر یک مربی بزرگی قرار داشته باشم که بتوانم پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی کنم .
هواداران تراکتوری شما را با لقب کاسیاس تشویق می کنند در این رابطه هم توضیح می دهید ؟
ضمن تشکر از این عزیزان که مرا شرمنده خود می کنند امید وارم بتوانم جواب محبت های آنها را بدهم ودر مورد لقب داده شده هم باید بگویم که من کار این دروازه بان سطح اول دنیا را خیلی دوست دارم وهمانطوری که عرض کردم باید با سعی تلاش مضاعف بتوانم با تلاش خود جواب این مردم خوب را بدهم .
دریک صحنه در دقایق پایانی به زمین افتادی واین مسئله باعث اعتراض تماشاگران پرسپولیسی شد در مورد این صحنه هم توضیح می دهی ؟
در مورد آن صحنه حتی دو بازیکن پرسپولیس ، علی کریمی ومهرداد اولادی هم به ظاهر فکر کرده بودند که من برای اتلاف وقت خودم را زمین زده ام ولی وقتی نزدیک من شدند ودیدند که دهان من پر از خون شده دیگر حرفی نزدند .
با کدام بازیکن برخورد کردی ؟
در وقت های تلف شده بود که محمد منصوری طی یک برخورد از ناحیه صورت وداخل دهان مرا مصدوم کرد که به همین دلیل داور بازی را قطع کرد که مداوا روی من انجام بگیرد ومن به هیچ عنوان قصد اتلاف وقت نداشتم چراکه وقتی ما توانستیم آن دقایق خوب دفاع کنیم پس یکی دو دقیقه هم می توانستیم از گل زده محافظت کنیم .
مطلب آخر ؟
من از همینجا از همه هواداران پر شور این تیم که رنج سفر در این زمستان سرد را بجان خریدند وساعت ها قبل از بازی روی سکوهای پر از برف ویخ تیم خود را حمایت کردند کمال تشکر را دارم وامیدوارم جوابگوب محبتها وحمایتهایشان باشیم . .
-
بحران مالی در باشگاه تراکتورسازی
با همه شایستگیها و کسب جایگاه دومی تا هفته پانزدهم متاسفانه تراکتورسازی به لحاظ مالی مشکلات فراوانی دارد.
جعفری در مصاحبه برخی از اصحاب رسانه اعلام نمود : بیش از 2 ماه است که به باشگاه هیچ پولی تزریق نشده است و من با قرض گرفتن و با مدیریت منابع مشکلات را کنترل کرده ام با همه نجابتی که بازیکنان و سایر عناصر تیم به خرج دادند انتظار این بود با ورود مالی کمکهای مالی از سوی مسئولین به این بحران پایان داده شود اما متاسفانه دستهای خالی من موجبات شرمندگی شده است و چنانچه به کمک باشگاه نیایند می تواند به روند رو به رشد تیم آسیب برساند.
من از دو ماه پیش این مهم را به همه مسئولین و هیئت مدیره رسانده ام ولی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.اکنون تیم با مبالغی که از اسپانسرهای تبلیغاتی دریافت شده پابرجا مانده است.مدیریت باشگاه توانسته است اسپانسرهای تبلیغاتی بزرگی را بگیرد از جمله همراه اول و جوانان خیر و منطقه آزاد ارس اما با توجه به اینکه همه این مبالغ یکجا دریافت نمی شود اینها کفاف هزینه های باشگاه را نمی کند.
-
کیانی منشوری نیست
:bia baghalam:
اخیرا خبری توسط برخی سایتها مبنی بر منشوری بودن مهدی کیانی منتشر شد .
اخیرا خبری توسط برخی سایتها مبنی بر منشوری بودن مهدی کیانی منتشر شد .
بدنبال این موضوع باشگاه تراکتورسازی با ستاد منشور اخلاقی سازمان لیگ تماس گرفت که موضوع منشوری بودن کیانی را تکذیب نمودند .
فعلا کیانی تا نیم فصل بازیکن باشگاه بوده و در پایان نیم فصل به یکی از باشگاه های متقاضی واگذار خواهد شد اما چنین بنظر می رسد که در موقع انتقال وی به سایر باشگاه ها توسط ستاد فوق با نامبرده صحبتهای لازم انجام پذیرد .
-
عشق و غیرت
دوباره آمدیم ، دوباره توانستیم ، دوباره نام آذربایجان و تراکتور لرزه بر اندام تهران و آزادی انداخت.
اینبار غیرتمند تر از دیروز آمدیم ، سوز زمستان را به جان خریدیم تا تراکتورمان را فریاد بزنیم تا فریاد بزنیم یاشاسین آذربایجان تا فریاد بزنیم که می توانیم با اتحادمان و با غیرتمان مقابل تمام سیه رویان بایستیم و پیروز شویم وبا فریادمان خواب خفتگان را بیدار کنیم.
اینبار نیز با توکل به خداوند و توسل بر امام حسین و عباس آمدیم .
بسیار تلاش کردند که نیاییم ، بسیار تلاش کردند تا با به حاشیه کشیدن تیم ، ناامیدمان کنند ، اما خود ناامید شدند.
بازیکنانمان نیز با غیرت ظاهر شدند و بدانند اگر میباختند نیز بدلیل غیرتشان تشویق می شدند .
رسیدن به قله نزدیک است ، ناامید شدن آفت رسیدن به قله است ، نبود اتحاد لرزیدن پا در صعود به قله است و بی توجهی و بی مسئولیتی سقوط از قله است.
یادمان باشد که آذربایجان جز خداوند و اابوالفضل (ع) و پسران و دخترانش کس دیگری ندارد ، پس اتحادتان را هیچ گاه از دست ندهید و در هر شرایطی تیممان را تنها نگذارید .
جنس این تیم از اشک چشمان مردم آذربایجان است ، نگذارید حرمتش از بین برود.
امید باقری
-
کریم باقری گفت: تیم تراکتورسازی از تیمهای خوب لیگ برتر در فصل جاری بوده و میتواند ضمن آسیایی شدن به آرزوی دیرینه فوتبال آذربایجان جامه عمل بپوشاند.
تراکتورسازی امسال از قابلیت بیشتری برای صدرنشینی برخوردار بوده و میتواند خود را به صدر جدول برساند.
کریم باقری گفت: تیم تراکتورسازی از تیمهای خوب لیگ برتر در فصل جاری بوده و میتواند ضمن آسیایی شدن به آرزوی دیرینه فوتبال آذربایجان جامه عمل بپوشاند.
کریم باقری بازیکن سابق تیم ملی ایران امروز اظهار کرد: تراکتورسازی در مقابل پرسپولیس بازی خوبی از خود ارائه کرده و تماشاگران شاهد بازی خوبی از دو تیم بودند.
وی افزود: تراکتورسازی امسال از قابلیت بیشتری برای صدرنشینی برخوردار بوده و میتواند خود را به صدر جدول برساند.
باقری اضافه کرد: مشکلات در فوتبال تنها مختص تیم تراکتورسازی نیست و تمام تیمهای لیگ برتر با مشکلات و معضلات بزرگ و کوچکی مواجه هستند، اما تماشاگران باید نسبت به نتایج این تیم صبور باشند.
بازیکن سالهای دور تراکتورسازی ادامه داد: تیم تراکتورسازی هر چند نتوانسته نتایج خوبی را کسب کند، اما باید به قلعه نویی فرصت داد و من مطمئن هستم تیم تراکتورسازی امسال مقام خوب و در شان فوتبال آذربایجان را کسب خواهد کرد.
وی تماشاگران را بزرگترین سرمایه این تیم ذکر کرد و افزود: تماشاگران تراکتورسازی باید صبور بوده و نسبت به نتایج این تیم دلسرد نشده و همچنان به تشویق تیم محبوبشان بپردازند و من به کسب سهمیه باشگاههای آسیا توسط تراکتورسازی بسیار خوشبین هستم.
باقری هرگونه مذاکره باشگاه تراکتورسازی تبریز با وی را برای قبول پست مدیر فنی این باشگاه را تکذیب کرد.
کریم باقری بین سالهای 69 تا 71 در تیم تراکتورسازی حضور داشت و با بازیهای درخشان خود از ارکان اصلی تراکتورسازی در کسب مقام سوم ایران در سال 71 بود.
وی با بیش از 80 بازی ملی و زدن 50 گل برای تیم ملی ایران پرافتخارترین بازیکن فوتبال آذربایجان است.
کریم باقری در مراسم معرفی بهترینهای ورزش آذربایجان که با مشارکت باشگاه ماشینسازی تبریز و هفتهنامه تبریز برگزار شد، بهعنوان بازیکن با اخلاق آذربایجان در سال 89 انتخاب شد.