6 فایل پیوست
پاسخ : | FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |
قبلنا این تاپیکای کریر خیلی شلوغ بود ولی الان هیچکی نیس:chi migi:
واس کی پست بزاریم اخه ، کسیم میبینه اضلا :sad:
بگذریم. آقا این ناپولیه به شدت تیم دوست داشتنی ای شده برامlove::
یعنی واقعا این بازیکنا چقدر تاثیر دارن رو تیم:whistle3: میدونین که گفتم تیمم میانگین سنیش بالاس. خط دفاعیم یعنی میتونم بگم فوق العاده ان. خیلی حال میکنم باهاشون.این کولیبالی که تو ناپولی هس چقد خوووبه ! لامصصصب غووولیه واس خودش. کنارش بالاخره این اومتیتی این همه بچه ها میگفتن رو خریدمش. انصافا همونیه که از یه مدافع خوب انتظار داشتم :babaa:ولی اینا به کنار، این فوزی غلام رو چرا من زودتر پیداش نکرده بودم !!!! خیلی باهاش حال میکنم خیلییییی :haaa: بی نظیره.هیچکی نمیتونه ازش رد بشه!. من دفاع چپ های مختلفی امتحان کردم. تو این چند نسخه اخیر از گایا ، نیکولا مورو ، یترو ویلمس ، بنجامین مندی و چندتای دیگه استفاده کردم. حتی همین ویلمس که تو تیم قبلیم ویارئال 30 میلیون پول پاش دادم ولی اصلا نتونست در حد و اندازه قیمتش واسم بازی کنه ! خلاصه این دغاع چپه خیلی بهم چسبید :دی
حتما این فوزی غلام رو بگیرین.از من میشنوین به سنش هم توجه نکنین! چندتا خرید دیگه هم داشتم. مجموعا 104 میلیون خرید داشتم و نزدیک 86 میلیون فروش. لئون گورتزکا و کلچی ایهه ناچو از تیم قبلیم دوباره خریدمشون.ایهه ناچو خیلی خوب شده الان قدرتش شده 79 ! یادم نمیره که این ایهه ناچو فصل قبل ذخیره امبولو بود ( امبولو که با 20 سال سن قدرتش 84 بود ) تونست با اختلاف آقای گل بشه ! اونم با 2 3 ماه مصدومیت که اخرای فصل واسش پیش اومد !
انصافا عالی واسم کار کرده. گورتزکا هم به عنوان یه هافبک وسط خیلی قبولش دارم با اینکه قدرتش 77 هس. قدرت های قسمت فیزیکی بدمش خیلی خیلی خوبه. همیشه هم بیشترین امتیاز هارو میگیره تو هر بازی
به جز اینا ذکریا باکالی و ویکتور فیشر رو هم به عنوان وینگر راست و چپ خریدم.متاسفانه جفتشون نیروی پایینی دارن.یعنی طرفای دقیقه 65 به بعد میخوان بمیرن دیگه تو زمین. خیلی زود خستشون میشه.بازی جفتشون خوبه ولی فیشر یکم بهتر بازی میکنه.
با اینکه ذخیره هم واسشون داشتم ولی بازم یه چنتا بازیکن ضعیفتر واسه وینگر ها خریدم.که هرازگاهی بهشون بازی میرسه.یکی بولی بولینگولی bolingoli که وینگر چپ هست که خیلی خوبه. یکی هم سرگ گنابری gnabry که زیاد بهش بازی ندادم. قدرتشونم 75 و 74 هس
فعلا با 1 امتیاز بیشتر بالاتر از یووه صدر جدولیم.در کل خیلی این تیممو دوس دارم و ایشالا که به جام های مختلفی هم میرسیم :دی
راستی یه دو تا شکار هم داشتم که یکیش خیلی خفن بود.عکسشو میزارم ببینین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجا بولینگوای رو حتی تونستم پایین تر از ارزشش از رئال بخرم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اینم ترکیب تیمم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید دیگه خیلی حرف زدم انگشتام خسته شد :nishkhand:lol:-
اون اولیور تورس رو مفتی اوردم تو تیمم + ایناکی ویلیامز. چه تیمی بشه فصل بعد:evaa::ohum:
به به چه کردی علی ki:: اقا این اومتیتی عالیه :haaa: من رفتم این اخرین پچ مودینگ وی ریختم نقلا همه بروز شد سیو کریرمم پاک شد om:: ولی الان پلیر کریر شروع کردم فعلا که بعد بازنشست شم مربی بشم :nishkhand:
از بارسا شروه کردم که بفرسته منو قرضی بعد با قدرت برگردم از بارسا ترنسفر شم :nishkhand: الان تو لیگ دسته 2 انگلیس کار خیلی سخته ولی فعلا با یکی همزمان اقای گل لیگم :evaa: اورالمم 72 فک کنم :sohappy:
ولی ایکاش یکم این پلیر کریرشو بهتر کنه فیفا مثلا بشه چن پست بازی کرد یا وقتی ذخیره میشی بتونی از رو نیمکت بازیو ببینی :mage mishe:
خب فعلا همینا :nishkhand: بعدشم بیاید فعالیت کنید دیگه واقعا خیلی خلوته :gahhr::sham:
سلام
من با میلان کریر زدم ولی خب انجمن خلوت شده مث قبل حس پست گذاشتن نیست
فقی یه پیشنهاد اندره شورله و اریک لاملا رو حتما بخرین..!
نقل قول:
به به چه کردی علی ki:: اقا این اومتیتی عالیه :haaa: من رفتم این اخرین پچ مودینگ وی ریختم نقلا همه بروز شد سیو کریرمم پاک شد om:: ولی الان پلیر کریر شروع کردم فعلا که بعد بازنشست شم مربی بشم :nishkhand:
از بارسا شروه کردم که بفرسته منو قرضی بعد با قدرت برگردم از بارسا ترنسفر شم :nishkhand: الان تو لیگ دسته 2 انگلیس کار خیلی سخته ولی فعلا با یکی همزمان اقای گل لیگم :evaa: اورالمم 72 فک کنم :sohappy:
ولی ایکاش یکم این پلیر کریرشو بهتر کنه فیفا مثلا بشه چن پست بازی کرد یا وقتی ذخیره میشی بتونی از رو نیمکت بازیو ببینی :mage mishe:
خب فعلا همینا :nishkhand: بعدشم بیاید فعالیت کنید دیگه واقعا خیلی خلوته :gahhr::sham:
کلا بخش مدیریت تیمش معروف تر محبوب تر و بهتر از بخش بازیکنش هست. هرازگاهی کریر:eee: پلیر بازی میکنم
سلام.
خب به همه افتخارات ممکن تو یه فصل با ناپولی رسیدم. قهرمان لیگ با اختلاف زیاد با یووه شدم
لیگ قهرمانان هم با تیمای سختی خوردم از جمله بایرن که یادمه خیلی اذیت شدم. تو فینال هم با رئال افتادم که بازی تا دقایق اخر 1 1 بود که یهو دقیقه 90 هیگواین گل زد و قهرمان شدیم
جام حذفی ولی خیلی اوضاعش فرق میکرد. باز هم با یووه تو فینال بودیم. اول یه گل خوردم ولی چند دقیقه بغد ایهه ناچو گل مساوی رو زد واسم. بعد از اون ایهه ناچو نزدیک 3 4 موقعیت 100 درضد رو گل نکرد که واقعا دیگه خندم گرفته بود! رفت وقت اضافه باز هم خبری از گل نبود تا اینکه رفتیم پنالتی ها
اونجا یووه 3 تا پنالتی اولشو خراب کرد ما همشو گل کردیم و قهرمان شدیم. یعنی اگه قهرمان نمیشدیم هییییییچوقت ایهه ناچو رو نمیبخشیدم :| lol:-:evaa:
لیگ تمام شد و اخر فصل مصادف شد با شروع جام جهانی. منم که سرمربی تیم ملی سوئد بودم. قبل شروع بازی ها نفرات تیمم رو که انتخاب کردم زلاتان رو هم فک کنم 36 سالش بود اوردمش تو تیم ملی. سوئد واقعا تیم ملی قدرتمندی نداشت به اون شکل. شاید یه تیم درجه 2 3 اروپایی
از شانس بد من تو گروه مرگ تقریبا افتادم. آرژانتین ، هلند ، سوئد و چین.یخورده شک به دلم راه افتاد. ته رویای من قهرمانی تو جام جهانی بود! :haaa: بازی اول با آرژانتین، تیم چغر و بد بدنی بود انصافا. بازی شروع شد و یه گل زدم، بلافاصله مسی بازی رو مساوی کرد.هی در حال زور آزمایی بودیم که دقایق آخر یه گل زدم و بازی رو بردم. بازی بعدی مقابل هلند که با نتیجه عجیب 5-1 برنده شدم!!بازی اخر هم که تشریفاتی بود مقابل چین، بازی مقابل چین تو فصل جدید کریرم بود و باید فصل جدید شروع میشد و بعد بازی میکردم. فصل جدید شروع شد و من رفتم تا ترکیب رو بچینم و در کمال ناباوری دیدم که زلاتان نیست ! فکر کردم شاید بازی باگ شده! اما وقتی دقت کردم دیدم یه مهاجم دیگه جدید اومد تو تیمم. اونجا بود که متوجه شدم زلاتان بازنشست شده !!! واقعا عجیب بود و یه باگ هست تقریبا که مسئولان فیفا باید یه فکری به حالش بکنن! نمیشه که وسط یه رقابت مهمی مثل جام جهانی یهو بازنشسته بشه که !
خلاصه جلو چین با بازیکنای ذخیره وارد شدم و 3 4 تا هم به اونا زدیم و با اقتدار صعود کردیم. آرژانتین هم دوم شد.
اولین بازی دور حذفی مقابل لهستان. اونجا هم یه گل زدیم و طبق معمول اونا توسط لواندوفسکی گل زدن و مساوی شد تا اهر بازی دو تا گل دیگه زدیم و 3-1 لهستان رو حذف کردیم. بازی بعد اصلا شوخی بردار نبود! مقابل تیم پر ادعای آلمان با اون همه ستاره!
خیلی محتاطانه و باهوش بازی رو شروع کردم و هدفم این بود که هنگامی که اون ها پاسکاری میکنن یه توپ ربایی و ضد حمله انفجاری انجام بدیم.یه بازی هوشمندانه که باید حواست به کل نقاط زمین باشه! اولای بازی که خوب حمله میکردیم ولی نویر عالی بود و 2 3 موقعیت خیلی خوب رو ازمون گرفت.نتیجه بازی هوشمندانه مون گرفتن دو تا پنالتی با ارزش بود. که اون پنالتی هر موقع گوشه بالای دروازه بزنی گل میشه و همینطور هم شد. آلمان تا به خودش بیاد دو تا گل از پنالتی خورده بود. حمله های بی محابای اون منجر به گل سوم من شد! رو یه ضد حمله تکان دهنده! اون بازی خیلی چسبید. 3-0 آلمان قدرتمند رو بردیم و رفتیم به سوی نیمه نهایی
نیمه نهایی بازی برزیل سوئد و اسپانیا انگلیس بود. قبل از اینکه بازی شروع بشه تو ذهن خودم تصور میکردم که برزیل دیگه به هر حال قوی تر از آلمان که دیگه نیس.
بازی رو شروع کردم و تو 20 دقیقه اول یه گل زدیم.دیگه کم کم یه لبخندی رو لبم اومد که فینال انتظارمون رو میکشه! چند دقیقه گذشت و من متوجه شدم که این برزیل مثل اون تیمای قبلی نیس! چرا که هنوز همون نیمه اول تموم نشده بود 3 تا گل خوردم. دو گل شگفت انگیز ویلیان و تک گل نیمار تو همون نیمه اول! کاخ آرزو ها داشت رو سرم خراب میشد:daghon:ینیمه دوم عزمم رو جزم کردم که نتیجه رو برگردونم.همون ابتدای نیمه 1 موقعیت خوب رو گل نکردم که حسرتم دوچندان بشه دقیقه 55 بود که یه گل زدم و کاملا امیدوار شدم به بازگشت.بیشتر از 30 دقیقه وقت داشتم که گل بعدی رو بزنم و بازی رو مساوی کنم. داشتیم بازی رو پایاپای ادامه میدادیم که یهو دقیقه 75 یه گل دیگه دریافت کردم و آرزویی که دیگه رسیدن بهش محال بود ! مطابق انتظار برزیل بازی رو تا اخر اداره کرد و سر آخر تو نیمه نهایی 4-2 شکست خوردیم. شکستی که پایان ماجراجویی مون بود !
بازی تموم شده بود و من همینجور رو صندلیم نشسته بودم و ماتم برده بود. که چرا اینقد بازی رو شل گرفتم.چرا مثه بازیای قبلی محکم بازی رو شروع نکردم! واقعا قابل هضم نبود برام که من شکست خوردم!
مثه یه مربی واقعی تو همین فکرا بودم. تو فکرم کل بازی هام تو جام جهانی مرور کردم و باهاشون عشق کردم! یه عشق توام با حسرت! تو همین گیر و دار بودم که تصمیم گرفتم بازی رده بندی رو انجام بدم و بعدش بخوابم
بازی رده بندی مقابل انگلیس بودم که اونم از اسپانیا شکست خورده بود. بازی رو شروع کردم و مطابق انتظار با حمله های من بازی شروع شد و یه گل تو همین ابتدا زدیم. من هنوز تو شوک بازی قبل بودم که انگلیس گل مساوی رو زد.بازی ادامه پیدا کرد و انگلیسیا یه سانتر کردن از نزدیکای نقطه کرنر، که به طرز عجیبی از بالای سر دروازه بان رد شد و زیر تیر اومد پایین !!!مدافع من و مهاجم حریفم که لب خط بودن توپ خورد به بازیکنم و رفت تو گل ! یه گل فوق العاده بیخود!
دیگه تقریبا همه چیز تموم شده بود. داشتم همه چیز رو از دست میدادم.نیمه اول تموم شد و من مصمم شدم که ذهنمو از بازی قبل پاک کنم و فقط رو همین بازی تمرکز کنم نتیجش این بود که بازی رو که نیمه اول 2-1 خورده بودم در نهایت با درخشش یکی از بازیکنام 4-2 بردم و سکوی 3 جام جانی ایستادم. واقعا جام جهانیه خیلی خیلی بهم چسبید! شکست دادن تیم های مدعی جهان با داشتن یه تیم درجه 3 خیلی لذت داره
این فیفا فقط یه بازی نیست! یه عشقهroz::
سلام ...
من لیورپول رو انتخاب کردم چون بعد بارسا دومین تیمیه که دوسش دارم و اینکه خیلی مثل بارسا قوی نیست و صد البته اینکه لیگ جزیره پر هیجان ترین لیگه love::love::
تو نقل و انتقالات زیاد خرید نکردم و پولم رو گزاشتم برای اکادمی و استعداد یاب های پنج ستاره اما باید یه تشکر از دوستمون که تو مطالب بالا اسمی از کولیبالی اورده بودن
کولیبالی رو با پونزده میلیون خریم و امتیتی هم با ده میلیون ............ ناگفته نماند که خوسه هنریکه و کولو توره و فابیو بورینی رو هم زیر قیمت ردشون کردم رفتن:ogh::ogh:
میخواستم منیوله رو هم بفروشمش ولی رفتم دیدم دایو ها و رفلکس هاش بالای 80 هست بیخیالش شدم و بهش یهه فرصت دادم
تازه ماتیپ هم پیدا کردم که مجانی فصل بعد میاد تو تیمم:hooora2:
4-3-3 بازی میکنم
دورازبان ها : مینیوله ( 78 ) _ بوگدان ( 73 )
دفاع ها : کلاین (81) _ امتیتی ( 80 ) _ کولیبالی ( 80)_ البرتو مورنو ( 79 )
هافبک ها : هندرسون ( 80 ) _ میلنر ( 80 ) _ فیر مینو ( 82 )
مهاجم ها : کوتینیو ( 84 ) _ استوریچ ( 83 ) _ لالانا ( 80 )
این بود تیم من :hooora2::hooora2:
سلام ...
بازی های تدارکاتی هم تموم شد با سه پیروزی و بدون گل خورده :yes:
در بین بازی های تدارکاتی بودیم که نیوکاسل برای ساخو پیشنهاد داد منم بهشون گفتم 15 میلیون و اونا هم قبول کردن گل از گلم شکفت چون اصلا باهاش حال نمیکنم :hooora2:
پول که اومد دستم گفتم چیکار کنم چیکار نکنم که دیدم تو قسمت استعداد یاب ها اسمی از دومنیکو براردی اومده که تو ساسولو هست رفتم از باشگاش پرسدم چنده قیمتش
گفت 29 میلیون منم زدم 25 میلیون و اونا هم قبول کردن :danc:
خلاصه خیلی بازی کن خوبیه تا حدی که لالانا رفت رو نیمکت
پیشنهاد میکنم این براردی رو بگیرن جوون و اینده داره فقط 21 سالشه قدرتش 80
یه بازی برام تو لیگ جلو استوک انجام داد قدرتش شد 81 :ajibeee::ajibeee:
بازی اولم هم بردم 1-0 جلو استوک با گل کولیبالی خیلی خووووووووووووووووووووووبه :ookk:
نقل قول:
سلام ...
بازی های تدارکاتی هم تموم شد با سه پیروزی و بدون گل خورده :yes:
در بین بازی های تدارکاتی بودیم که نیوکاسل برای ساخو پیشنهاد داد منم بهشون گفتم 15 میلیون و اونا هم قبول کردن گل از گلم شکفت چون اصلا باهاش حال نمیکنم :hooora2:
پول که اومد دستم گفتم چیکار کنم چیکار نکنم که دیدم تو قسمت استعداد یاب ها اسمی از دومنیکو براردی اومده که تو ساسولو هست رفتم از باشگاش پرسدم چنده قیمتش
گفت 29 میلیون منم زدم 25 میلیون و اونا هم قبول کردن :danc:
خلاصه خیلی بازی کن خوبیه تا حدی که لالانا رفت رو نیمکت
پیشنهاد میکنم این براردی رو بگیرن جوون و اینده داره فقط 21 سالشه قدرتش 80
یه بازی برام تو لیگ جلو استوک انجام داد قدرتش شد 81 :ajibeee::ajibeee:
بازی اولم هم بردم 1-0 جلو استوک با گل کولیبالی خیلی خووووووووووووووووووووووبه :ookk:
اوه اوه عجب بازیکنی گرفتی ! چند پست قبل تر معرفیش کرده بودم که بخرینش. بازیکنه خیلی خوبیه دریبلینگش فوق العاده ست. یچیزی در مورد این بازیکن بهت بگم
دقیقا یه بازیکنی شبیه به مسی هست. از اون لحاظ میگم شبیه که هروقت کارت گره خورد تو بازی، خیلی راحت میتونه نجاتت بده! واقعا بازیکن تاپی هست. پیشرفتشم خیلی خوبه و قیمتشم خیلی زود سر به فلک میکشه.
یه مهاجم هست به اسم Embolo اونم بگیر اگه میتونی با یه قیمت پایین. پیشرفتش شگفت انگیزه اگه بهش بازی بدی. بعد از 2 فصل فک میکنم با قیمتی نزدیک به 80 90 میلیون یا حتی بیشتر بفروشیش.
فکر کن تا سن 20 سالگی قدرتش به 83 84 یا 85 حتی برسونیش! دیگه خودت میدونی بازیکن 20 ساله با این قدرت چه قیمتی داره. من واسه ویارئال خریدمش قدرتشو به 84 رسوندم. بعدش رفتم ناپولی از ویارئال پرسیدم چقد میفروشیش گفت 84 میلیون ! اخر سر هم به ساوتهمپتون فروختنش 56 تا ! مفت فروختنش واقعا. ولی اینم حتی واسه ذخیره هم بگیریش خوبه.قدرت اولیه ش 76 فک کنم باشه سنش 18 هست
بچه ها فیفا۱۶ Ps4که مشکلی برا عوض کردن تیم نداره؟ چون یادم میاد تو ۱۴کامپیوتر باگ داشت و با یه ترفند باید تیمت رو عوض می کردی.