من تازه اومدم داخل بازی تا حالا با چنین مشکلی بر نخوردم ولی اگه میتونی شما جواب سوال منو بده لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
من تازه اومدم داخل بازی تا حالا با چنین مشکلی بر نخوردم ولی اگه میتونی شما جواب سوال منو بده لطفا
سلام اول پیشنهاد به دایی ابولفضل
تعویض حرف نداره اگر بدونی چه بازیکنی و چطور عوض کنی من یکی از بازیهام تو نیمه اول سه تا گل خوردم اما نیمه دوم سیستم ۴۴۲ بودم و دوتا هافبک وسطم و عوض کردم با دوتا جوون و سه ستاره و یه دفاعمم عوض کردم در عین ناباوری به تیم حریف چهار تا زدم و تو چند تا بازی که داشتم تعویض هام عالییییی بوده
الان در روز دوتا بازی میکنم و تو سه تا جام هستم یه روز در میون بازیهام با فاصله دوساعت بازی میشه و نیروی بازیکنام وحشتنااااک عفت کرده:((((
اما همه رو از دم عوض میکنم و دوتا هافبک گوش دارم که فوق العاده گلزن و عالیییی که اونا رو مجبورم بهشون انرژی بدم و همیشه مگر تو ترکین ثابت نباشن که مسدوم باشن
یه نظر از من که بازیکن های ستاره خوب هستن اما بازیکنای جوون بهترن و عالیییییی تر من بارها از تیم حریف ضعیفتر بودم وعالیی بردم دوروز پیش هم تو لیگ شیش تا به تیم سوم زدم تو هفته سوم ویه خط و نشون برا تمام تیم ها کشیدم البته تعویض هام عالییی بود واز اون بهتر رفتن توی هارد اتک و فلش زدن توی نیمه دوم واقعا فلش فوق العاده موثر هست اینطور که تو نیمه دوم جز مدافعانم همه ی بازیکن هام رو فلش به جلو میزنم و تو خیلی بازی ها جواب داده
الان مشکل من تنها فوروارد هام هستن البته عالی هستن اما گلزن نیستن:'( :-p تموم گلهام رو هافبک هام میزنن ضده حال ینی شیش تا گل بزنی فقط یه گلش دوتا فورواردت بزنن اخه من باید دیگه چیکار کنم البته دروازبانمم که همیشه بالای هشت بود هر روز داره عفت میکنه
یه سری بازیکنا که تو لیگ یک عالی بودن حالا تو لیگ دو مزخرف شدن و البته یه سری هم عالیییی شدن
سلام.
دوستان کسی هست بدونه اگه قهرمان لیگ و جام و چمپینز بشیم هرکدوم چقد پاداش میدند؟؟؟
مرسی
بستگی به لولت داره هرچی لولت بالاتر بره بیشتر پول میدن من که لول دو ام مثلا تو کاپ بازیه اولمو صد هزار تا داد همینطور تا بازی اخر زیاد میشه سیصد چهارصد هزار تا میرسه جایزه برد کاپ چیز زیادی نیست صد هزار تا چمپیونز هم همین حدوداست جمع که زدم دیدم اگه ببرم کاپ رو در کل دو ملیون و نیم بهم میرسه دوتاشو باهم باشی یکم اذیت کنندس هی باید رست استفاده کنی یا مصدوم بدی ولی خب بجاش پول بیشتری گیرت میادو بازیکنات زودتر پیشرفت میکنن مشخصات تیمتو بگو اگه ممکنه:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbolfazlError [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همونطور که ابوالفضل گفت بستگی به سطح لیگت دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbolfazlError [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به صفحه جدول رده بندی لیگ که بری اون بالا نوشته rules
چمپیونز و حذفی هم همینطوره
روی اون که کلیک کنی بهت میگه چقدر جایزه به برنده تعلق میگیره. تو حذفی و چمپیونز هر مرحله که جلو بری هم پاداش داره. اونم میتونی ببینی
من لول تیمم یک هستش الان اگه قهرمان لیگ بشم یک میلیون میده بهم؟؟
سلام بازیکنام دیگه جون ندارن تند تند دارم مصدوم میشن سه تا جام دذگیرم و همشون دارم با تمام قدرت میرم جلو اما دیگه بازیکنام نمیکشن ومتاسفانه ذخیره هام خوب نیستن اما خداروکر که یکی از فورواردام راه افتاده و الانم یازده تا گل زده تو چهاذتا بازی که امیدوار کنددس اما میترسم مسدوم بشه و بعدش دیگه بلند نشه به نظرتون جام حذفی ولیگ قهرمانان رو انصراف بدم ؟؟ راستیی لیگ هم دوباره صدر جدول هستتم با یه بازی کمتر و سه امتیاز بالا و البته بازم سه تا تیم مثل کفتار افتادن به جونم و پا به پام میان بالا و ول کن نیستن وامیدوارم کم بیارن دیروز از ضعیفترین تیم نتونستم ببرمش تو چمپیونز تیمی که تو رفت شی تا زدم بهش:-d
حواستون به انرژی بازیکناتون باشه . اگه پایین باشه احتمال مصدومیتشون بالاتر میرهroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_azarnia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]