نه خیر چیچاریتو نیست .................نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خیر چیچاریتو نیست .................نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریم بنزما نیست؟؟؟؟:soal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا درسته
کریم بنزماست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه عکس سخت....ایشون کی باشند؟؟؟؟ki::
با اون قدش احتمالا یورنتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم باهات موافقم و فکر میکنم یورنته باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاملا درسته ایشون یورنته هستن با اون قدشون :ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حال میکنین عکسای به این راحتی واستون میزارما ! :دی
حدس بزنید !
دی بروینه و فکر کنم دومی گریزمان هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا زودتر از من جواب میدی؟!!!!نقل قول:
منم با نظر این دوست مون موافقم