کسی تونست بازی کنه با این کرک؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی تونست بازی کنه با این کرک؟؟؟
نه فکر نکنم ولی اگه دوستامون تونستند بازی را نصب و باز کنند حتما اطلاعات زیادی درباره ی کریر مد فیفا 15 در این جا قرار می دهند
راسی راسی فیفا اومده.کلوپ شهرمون واسم اس داده.دارم میرم بخرمش با کرک 3dm.بدون مشکل نصب.
کرک که 2 3 روزی میشه اومده. به زودی کل شهرا پر میشه از فیفا 15 :jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام . من بازی رو نصب کردم و دیگه اخراش بود نصب شه که این پیام رو داد . دلیلش چیه ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگه که نمیتونه پوشه رو بسازه. یه چک کن ببین این مسیری که نوشته مشکلی داره ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط frank lampard [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مال منم تا اخراش میره بعد ارور میده یعنی چی اخه اینهمه منتظر بمونی بعد اینجوری بشه
الان 3 روزه این بازی اومده کسی هنوز موفق به نصب نشده؟؟
سلام
من بازی رو نصب کردم اما ارور داره. لطفا کمک کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان ورژن 2 کرک همراه با آموزش تصویری و رفع مشکل کرش شدن، به پست اول اضافه شد
این ورژن 80 درصد سی پی یو ها را ساپورت میکند و علاوه بر ویندوز 7 64 بیتی، ویندوز 8 64 بیت هم ساپورت میکند
طبق گفته گروه 3dm این گروه تا انتشار کرک نهایی و بدون نقص هر هفته کرک جدید را منتشر خواهد کرد
موفق باشید