[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نفت مسجد سلیمان__0-2__استقــلال تهـــــران
گلها : امید ابراهیمی - قاضی
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نفت مسجد سلیمان__0-2__استقــلال تهـــــران
گلها : امید ابراهیمی - قاضی
تا روز بازی معلوم نیست ترکیب استقلال معلوم نمیشه حالا مثلا اقای حامد گفتن برهانی شاید ارش تو ترکیب نباشه و بازی نکنه ..ما از کجا بفهمیم دقیقا ترکیب اس اس چیه تا حدس بزنیم کی گل میزنه:fek konam::mage mishe: ...به نظر من این مورد زننده گل اگه نبود بهتر میشد ...... :sooot::tafakkor:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bahador~2B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی داش بهادر.خیلی فاز داد.دمت گرم
قابل توجه دو دوست عزیزم که دوره های قبل اول شدن.فقط خواستم یه حالی بهشون بدم تا گوشی دستشون بیاد:luuugh::luuugh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اس اسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روژین انقدر غر نزن.ایده خیلی خوبیه.تلاشت رو بیشتر کن تا برسی بالا.اگه کمی رو تیمت شناخت داشته باشی میتونی درست پیش بینی کنیki:::evaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abieteh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بازم زبون در آوردی.باز به روت خندیدیم دم در آوردی.بازم باید گوشمالیت بدم؟؟؟heee:: binam
استقلال 2-0 مسجدسلیمان
گل زنا:ارش-مهدی کریمیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H~T [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا امامزاده بیژن صاحبش اومد:scare3::scare3::chakerim::ruunn:ashem:-:nishkhand:
نفت مسجد سلیمان__2-3__استقــلال تهـــــران
گلها : برهانی . کرار . ابراهیمی
اقا خطاب به همه : کرار محرومه
اینقدر نگید کرار گل میزنه بازی بعد
نه عزیز!نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کرار دو اخطارس و میتونه بازی کنه.لیگ ایران سه اخطاره ها محرومن از بازی بعد...
لینک خبر :
دیگه من اینو نخونده بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bahador~2B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی سر حرفم روی گل زنهای احتمالی هستم
عشق است اس اس love::love::love::
نفت مسجد سلیمان__1-2__استقــلال تهـــــران
گلها : برهانی و ابراهیمی