پاسخ : *&*اخبار تیم اتلتیکو مادرید در فصل 2014-15*&*
مهاجم ملی پوش مکزیک در یک قدمی اتلتیکو مادرید
مبلغ این انتقال 11 میلیون یورو خواهد بود و در ساعات آینده این مساله از سوی دو باشگاه بصورت رسمی اعلام خواهد شد. خبرگزاری پارس فوتبال- رائول خیمنس مهاجم ملی پوش مکزیکی تیم آمریکای این کشور، امروز در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خود اعلام کرد که به تیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیوسته است.
این مهاجم که توئیت های قبلی او در حمایت از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در چند روز اخیر مورد توجه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قرار گرفته بود؛ ضمن تشکر از مدیران، بازیکنان و هواداران تیم سابقش به اطلاع رسانده که با باشگاه مادریدی به توافق نهایی دست یافته است.
مبلغ این انتقال 11 میلیون یورو خواهد بود و در ساعات آینده این مساله از سوی دو باشگاه بصورت رسمی اعلام خواهد شد.
توافق مارکو رويس با اتلتيکومادريد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتلتیکو مادرید برای به خدمت گرفتن مارکو رویس ، هافبک بورسیا دورتموند با باشگاه آلمانی به توافق رسید. به گزارش "ورزش سه"، برخی از سران باشگاه اتلتیکو امروز انتقال هافبک آلمانی به تیم خود را تائید کردند. مبلغ انتقال رویس از سوی منابع خبری اسپانیایی در حدود 5+26 میلیون یورو اعلام شده است. این منبع اعلام کرده است که این انتقال دیروز عصر نهایی شده است.
این در حالیست که میگل آنخل خیل مارین، رئیس هیئت مدیره اتلتیکو پیش از این گفته بود :" رویس هرگز مد نظر اتلتیکو نبوده است و سبک او نیز به مشخصه های تیم ما نمی خورد."
ستاره بورسیا دورتموند می تواند نقش مهمی در پروژه جدید چولو سیمئونه، مربی اتلتیکو ایفا کند.
دروازهبان اتلتيکو در فکر بازگشت به بنفيکا
اتلتیکو در فکر بازگرداندن دروازه بان جدید خود به بنفیکا است. به گزارش "ورزش سه"، یان اوبلاک، دروازه بان اسلوونیایی در این تابستان با 16 میلیون یورو از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به اتلتیکو پیوست اما مصدومیت های مداوم وی باعث تردید سران روخی بلانکو شده است.
لوئیز فیلیپه ویرا، مدیر باشگاه بنفیکا اعلام کرد که باشگاه پرتغالی پیشنهاد بازگشت اوبلاک به صورت قرضی به بنفیکا را دریافت کرده است. وی گفت:" آنها به ما پیشنهاد دادند که اوبلاک به تیم ما برگردد اما امکان بازگشت این دروازه بان وجود ندارد."
احتمال نرسيدن گرت بيل به بازي با اتلتيکو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصدومیت گرت بیل و په په کادر فنی رئال را نگران کرده است. به گزارش "ورزش سه"، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به تمرینات آماده سازی خود برای بازی رفت سوپرجام اسپانیا در مقابل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ادامه می دهد که شرایط بدنی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و په په باعث نگرانی آنچلوتی و دستیارانش شده است.
بازیکن ولزی به علت مصدومیت در تمرین امروز رئال شرکت نکرد. شرایط په په نیز مشابه او است.
رئال مادرید سه شنبه در بازی رفت سوپرجام اسپانیا مقابل اتلتیکو قرار می گیرد.
مهاجم تیم ملی مکزیک به اتلتیکو مادرید پیوست
رائول خیمنز مهاجم جوان تیم ملی مکزیک به تیم اتلتیکو مادرید اسپانیا پیوست. به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، رائول خیمنز مهاجم ۲۳ ساله تیم ملی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با قراردادی ۶ ساله به ارزش بیش از ۱۰ میلیون یورو راهی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اسپانیا شد.
بنابر اعلام وب سایت رسمی باشگاه خیمنز پس از گذارندن آزمایش های پزشکی رسما به عضویت این باشگاه در آمده است.
گفتنی است خیمنز ۲۳ ساله در ساله ۲۰۱۲ همراه با تیم ملی مکزیک قهرمان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شده است.
یک شایعه جدی: رویس با اتلتیکو تمام کرد
جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۰
5
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مارکو رویس
امروز نشریه Terra گزارش داد که دو باشگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بر سر انتقال مارکو رویس به توافق رسیده اند.
این در حالی است که مسئوالان اتلتیکو، هرگونه توافق با این باشگاه برای رویس را رد کرده و عنوان داشته اند که حتی قصد خرید این بازیکن را هم ندارند.
بر طبق گزارش این نشریه، دو باشگاه، شب گذشته توافق کردند که رویس با مبلغ 26 میلیون یورو به قهرمان اسپانیا ملحق شود. 5 میلیون یوروی دیگر نیز تحت شرایطی خاص به باشگاه دورتموند پرداخت خواهد شد.هنوز جزئیات بیشتری در این زمینه منتشر نشده است.
اگر چنین خبری صحت داشته باشد؛ چولو سیمئونه به زوج روایی خود در خط حمله دست یافته است. زوجی متشکل از یک بایرنی و یک دورتموندی سابق.
کاستا: از اینکه با اتلتیکو، چلسی را شکست دادیم بسیار ناراحتم
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دیگو کاستا
دیگو کاستا با 44 میلیون یورو از مادرید به لندن منتقل شد و در نیمه نهایی سال گذشته، یک پنالتی در پیروزی 3-1 اتلتیکو در استمفوردبریج به ثمر رساند.
او امروز در جمع خبرنگاران گفت: حالا که عضو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستم، از آن بازی که در استمفوردبریج پیروز شدیم، ناراحتم. من شور و شوق و جو استادیوم را به خوبی به خاطر دارم. تا پایان جنگیدیم با اینکه بعد از اینکه 2 گل زده بودیم، حریف عملا شانسی نداشت. امیدوارم که حرکاتم در زمین و پاهایم، منظورم را برساند. تمام حرف من این است که من عاشق فوتبال جنگنده و جوانمردانه هستم. عاشق پیشرفتم، نه به عنوان بازیکن بلکه به صورت شخصیتی.ایمان دارم که چلسی بهترین تیم برای من است.
تصمیم پیوستن به اینجا کار ساده ای بود. بهترین بازیکنان جهان در چلسی هستند و بهترین مربی جهان با تاریخی بزرگ و با شکوه اینجا حضور دارد.من چلسی را انتخاب کردم و میخواهم از این پیراهن دفاع کنم."
اطلاعات باشگاه اتلتیکو مادرید:
رتبه جهانی:
3
رتبه اروپا:
7
نام کامل:
باشگاه فوتبال اتلتیکو مادرید
لقب:
تشک سازان
شهر:
مادرید
کشور:
اسپانیا
سال تاسیس:
1903
مالک:
انریکه سرزو
مدیرعامل:
انریکه سرزو
سرمربی:
دیه گو سیمئونه
کاپیتان:
گابی
وب سایت رسمی:
بهترین گلزن:
آدرین اسکوئدرو (170)
بیشترین بازی:
آدلاردو رودریگوئز (548)
بهترین برد:
اتلتیکو مادرید 9-0 لاس پالماس (20 اکتبر سال 1957)
بدترین باخت:
سلتاویگو 8-1 اتلتیکو مادرید (5 دسامبر سال 1954)
گزارش های متعددی خبر از توافق اتلتیکو مادرید و دورتموند به منظور انتقال مارکو رویس داده اند اما گیل مارین اذعان می کند که رویس هدف تیم اتلتیکو در نقل و انتقالات محسوب نمی شود.
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، این هفته مطبوعات اسپانیا ادعا کردند که اتلتیکو مادرید قصد دارد برای تقویت خط حمله اش در غیاب کاستا و ویا، مارکو رویس را به تیمش اضافه نماید.
با این حال، مارین مدیر تیم اتلتیکو مادرید اذعان می کند که اهداف باشگاه بسیار متفاوت است. او می گوید: "رویس هرگز در دستور کار باشگاه اتلتیکو مادرید قرار نگرفته است و مشخصات او در حال حاضر با تیم ما سازگار نیست."
قابل ذکر است که بایرن مونیخ نیز سخت به دنبال این بازیکن بوده اما به علت مشکلات بین دو باشگاه دورتموند و بایرن مونیخ، بعید است این انتقال صورت گیرد. این مهاجم مورد توجه آرسنال و منچستر یونایتد قرار دارد. قرارداد رویس تا سال 2017 با باشگاهش اعتبار دارد.
|
به گزارش "ورزش سه"، باشگاه مادریدی مذاکرات را برای به خدمت گرفتن هافبک سابق خود آغاز کرده است. خورادوی 28 ساله بین سالهای 2006 تا 2011 در اتلتیکو توپ می زد.
اتلتیکو در جستجوی هافبک هجومی است که بازیکن اسپارتاک گزینه ای مقرون به صرفه به شمار می رود. خورادو برای بازگشت به ویسنته کالدرون چراغ سبز نشان داده است.
|