کسی میدونه این ارور واسه چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی میدونه این ارور واسه چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان میشه بگید پوشه FIFA World شما دقیقا حجمش چقدره ممنون میشم سریع جواب بدید :daghighan:
حجمش برای من 2.19 گیگ هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه فک کنم بعده اکسترکت شده 4 گیگ و خورده ای :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه میشه!؟!!!!!!!!:scare3:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کردن که نداره! بعد از اکسترکت ببین حجمش چقد شده دیگه!
خداروشکر درس شد اشتباهی ی نمونه دگ از پوشه تو خودش بود حجمش 2 برابر شده بود mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان ریختم تو پوشه Origin Game بهد پوشه بازی قفل افتاده روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟:fek konam:
منظورت چیه قفل افتاده روش؟!نقل قول:
برای من که قفلی چیزی وجود نداره
اینطوری شده :look:
نقل قول:
واسه من که اینجوری نیست.این قفله فک کنم رو فایل های مهم سیستم زده میشه حالا چرا رو این زده دلیلشو نمیدونم!
ولی دز کل فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
اووووووووووف آقا تو اوریجین کلی میگرده تو Preparing Download میمونه بعدم این ارور و میده :ehe:om::