پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^
توافق رئال و بايرن براي انتقال کروس
يک روزنامه چاپ مادريد ادعا کرده است که کهکشانيها با باوارياييها براي خريد هافبک هجومي آلماني اين تيم به توافق رسيدهاند.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
آخرين گزارشها در رسانههاي اسپانيا حکايت از آن دارد که تيم فوتبال رئال مادريد براي جذب توني کروس، هافبک تيم بايرن مونيخ با اين تيم به توافق رسيده است.
به نقل از تسنيم، در اين ميان نشريه مارکا چاپ مادريد ادعا کرده است که کروس با قراردادي به ارزش 25 تا 30 ميليون يورو آليانتس آرهنا را به مقصد سانتياگوبرنابئو ترک خواهد کرد و با کهکشانيها قراردادي پنج ساله ميبندد که به ازاي هر فصل آن پنج ميليون يورو حقوق ميگيرد.
قرارداد فعلي کروس با بايرن مونيخ تنها يک سال ديگر اعتبار دارد و تاکنون اقدامي از سوي باوارياييها براي تمديد آن صورت نگرفته است. نشريه مارکا اما اعلام کرده است که اين آخرين فصل حضور کروس در بايرن مونيخ است، چرا که اين تيم با انتقال او به مادريد موافقت کرده است و پس از بازگشت تيم ملي آلمان از جام جهاني برزيل مراحل نهايي پيوستن اين هافبک 24 ساله به قهرمان ليگ قهرمانان فصل گذشته صورت خواهد گرفت.
کروس در حال حاضر به همراه تيم ملي آلمان در حال آماده کردن خود براي مصاف با الجزاير در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني 2014 است.
|
پيشنهاد قطري براي آندرانيک تيموريان
آندرانيک تيموريان با پيشنهاد تيم هاي قطري براي فصل آينده مواجه شده است.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
سرژيک تيموريان در خصوص آخرين وضعيت برادر خود و اينکه آيا تصميمي براي فصل آينده گرفته است يا خير گفت: به احتمال فراوان آخر هفته وضعيت آندو مشخص ميشود. در حال حاضر از تيم هاي داخلي هم خيلي تماس ميگيرند ولي از آنجا که مدير برنامه آندو در کشور قطر است دست نگه داشتيم و به تيمي پاسخ نداديم.
به نقل از فارس، برادر آندرانيک تيموريان در خصوص اينکه وي از چه تيم هايي پيشنهاد دارد گفت: آندو هم از قطر و هم از تيم هاي داخلي خودمان پيشنهاد دارد ولي همانطور که گفتم تا روز شنبه صبر خواهيم کرد.
وي در خصوص اينکه آيا استقلاليها براي تمديد قرارداد آندو تماس گرفتهاند يا خير گفت: آقاي نظري يک تماس با ما گرفت و گفت ميخواهد جلسه بگذارد ولي هنوز تماس دومي براي برگزاري جلسه برقرار نشده است.
|
دروازهبان ميلان راهي وست برومويچ ميشود
دروازهبان شماره 2 باشگاه ميلان به زودي قراردادش با وست برومويچ را امضا ميکند.
|
|
|
مارکو آمليا که قراردادش امروز با باشگاه ميلان به پايان ميرسد و هيچ پيشنهاد تمديد قراردادي هم دريافت نکرده به احتمال زياد راهي وست برومويچ آلبيون انگليس ميشود.
بر اساس اعلام اسکاي اسپورت ايتاليا سران باشگاه وست بروم گفتوگوهايي با اين دروازهبان ايتاليايي انجام دادهاند و به زودي مذاکرات خود را نهايي خواهند کرد. آمليا سال 2010 به شکل قرضي راهي ميلان شد اما يک سال بعد قراردادش را قطعي کرد اما همواره پس از کريستين آبياتي، انتخاب شماره دو مربيان ميلان بود.
او در زمان حضور ماسيميليانو آلگري به دروازهبان سوم روسونري بدل شد اما زير نظر کلارنس سيدورف بار ديگر دروازهبان دوم شد.
آمليا در آکادمي جوانان رم مطرح شد و در تيمهاي ليوورنو، لچه، پارما، پالرمو و جنوا حضور داشته است.
|
ميکل: مشکلي با حضور فابرگاس در چلسي ندارم
هافبک نيجريهاي چلسي گفت که مشکلي با اضافه شدن هافبک بارسلونا به جمع آبيپوشان لندني ندارد.
|
|
|
جان اوبي ميکل که فصل گذشته با وجود بازيکناني همچون راميرز، داويد لوئيز و نمانيا ماتيچ تنها در 11 بازي ليگ برتر انگليس به ميدان رفت، در خصوص اضافه شدن هافبک تيم ملي اسپانيا به ليست رقبايش در استمفوردبريج گفت: مشکلي با اضافه شدن فابرگاس به تيم ندارم. پيش از اين بارها در ليگ برتر مقابل يکديگر قرار گرفتهايم، هرچند در پستهاي متفاوتي نسبت به يکديگر بازي کردهايم.
وي افزود: چلسي خانه دوم من است و زماني که خارج از کشور نيجريه هستم استمفوردبريج خانه من به شمار ميرود. نميشود در فوتبال حدس زد که چه اتفاقي خواهد افتاد ولي از بودن در چلسي خيلي خوشحالم و ميخواهم در اين تيم بمانم.
هافبک بازيساز تيم ملي نيجريه تصريح کرد: هنوز سه سال ديگر با آبيپوشان لندني قرارداد دارم و ميخواهم در اين تيم به کارم ادامه دهم. مايلم به فابرگاس بابت انتخابش و پيوستن به چلسي تبريک بگويم و به دنبال اين هستم تا در کنار او بازي کنم.
سسک فابرگاس، هافبک فصل گذشته بارسلونا چندي پيش با عقد قراردادي پنج ساله و در ازاي 35 ميليون يورو به تيم فوتبال چلسي پيوست.
|
دژاگه، يکي از 6 بازيکني که بايد به ليورپول برود
با بررسي گروه F جام جهاني، نام اشکان دژاگه به عنوان يکي از بازيکناني که ليورپول بايد آنها را جذب کند، به چشم ميخورد.
|
|
|
تيم فوتبال ليورپول فصل گذشته پس از 24 سال در آستانه قهرماني ليگ برتر انگليس قرار داشت اما در نهايت با دو امتياز اختلاف نسبت به منچسترسيتي به عنوان نايب قهرماني رسيد. بر اساس گزارش سايت «FootballFanCast.com» برندان راجرز براي تقويت خطوط مختلف تيمش نياز به جذب چند بازيکن دارد. اين سايت به همين منظور به سراغ گروه F جام جهاني 2014 برزيل و ستارههايش رفته و بازيکناني را به سرمربي ليورپول پيشنهاد داده است.
در اين گزارش که تحت عنوان «شش ستاره جام جهاني که ليورپول بايد از گروه F به خدمت بگيرد»، منتشر شده نام اشکان دژاگه، بازيکن تيم ملي کشورمان هم به چشم ميخورد. هافبک 27 ساله تيم ملي ايران که در حال حاضر در فولام است و در پست هافبک راست بازي ميکند ارزشي در حدود سه ميليون يورو دارد.
بر اساس اين گزارش، دژاگه که در تيم ملي ايران عضويت دارد پيش از اين در تمامي ردههاي سني آلمان (به غير از تيم ملي بزرگسالان آلمان) بازي کرده و بازيکني تأثيرگذار نشان داده است. دژاگه بازيکني سريع و پا به توپ است و به همان اندازه که در کارهاي هجومي تأثيرگذار است در کارهاي دفاعي تيمش هم به خوبي شرکت ميکند.
در حالي که فولام به دسته پايينتر سقوط کرده، ليورپول بايد سراغ اضافه کردن چنين بازيکناني به ترکيب تيمش برود تا در فصل پيشرو در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا حرفي براي گفتن داشته باشد. دژاگه زماني که در ولفسبورگ در کنار بازيکني همچون ادين ژکو بازي ميکرد در قهرماني اين تيم در بوندسليگا نقشي محوري داشت.
از بازيکنان ديگري که بندرنشينان بايد از گروه F آنها را جذب کنند به نام بازيکناني همچون اوگني اوناري هافبک مياني نيجريه، ميرالم پيانيج هافبک مياني بوسنيوهرزگوين، فرناندو گاگو هافبک دفاعي آرژانتين، ادين ژکو مهاجم بوسنيوهرزگوين و خاوير ماسچرانو هافبک مياني آرژانتين اشاره شده است.
پيش از اين گزارشهايي منتشر شده بود که نشان ميداد تيمهايي همچون هرتابرلين، اورتون و هانوفر خواهان جذب دژاگه هستند.
|
بنزما نميخواهد رئال را ترک کند
مهاجم فرانسوي رئال مادريد اميدوار است تا به کارش در اين تيم اسپانيايي ادامه دهد.
|
|
|
به نقل از روزنامه مارکا، کريم بنزما که در تعدادي از بازيهاي فصل گذشته رئال نيمکتنشين بود تصميم دارد تا به کارش در اين تيم اسپانيايي ادامه دهد.
مدير برنامههاي مهاجم موفق فرانسه در جام جهاني 2014 برزيل در اين ارتباط گفت: کريم دوست ندارد رئال را ترک کند. او پيشنهادات خيلي خوبي دارد اما تمايل دارد تا به کارش با قهرمان اروپا ادامه دهد. در هر حال اين رئيس رئال است که تصميم نهايي را براي ادامه همکاري با کريم خواهد گرفت و من اميدوارم که نظر او هم براي ادامه اين همکاري مثبت باشد.
|
کاکا رسما با ميلان فسخ کرد
هافبک برزيلي ميلان رسما قراردادش را با اين تيم فسخ کرد تا به ليگ آمريکا برود.
|
|
|
باشگاه ميلان از فسخ قرارداد کاکا، هافبک برزيلي خود خبر داد و اين بازيکن فصل آينده را با پيراهن ميلان به ميدان نخواهد رفت.
باشگاه ميلان در بيانيه اي اعلام کرد: با کاکا بر سر فسخ قراردادش به توافق دو طرفه رسيديم و او ديگر با پيراهن ميلان به ميدان نخواهد رفت.
کاکا هم در گفت و گويي که با شبکه تلويزيوني باشگاه ميلان داشت، گفت: پيش از اين همه گفتم که دوست دارم در ليگ آمريکا به ميدان بروم اما قبل از رفتن به اين ليگ به برزيل برميگردم تا مدتي به طور قرضي براي سائوپائولو بازي کنم. با يک تيم آمريکايي به توافق رسيده ام و بعد از سائوپائولو به اين تيم خواهم پيوست.
کاکا بعد از آن که با ميلان به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا رسيد و توپ طلاي فوتبال جهان را به دست آورد راهي اسپانيا شد تا براي کهکشانيها بازي کند. او در رئال تجربه بسيار بدي داشت و اصلا نتوانست انتظارات را برآورده کند. آسيب ديدگي هاي پياپي باعث شد تا او در رئال نيمکت نشين شود، او سرانجام در سال 2013 به فوتبال ايتاليا برگشت تا پيراهن تيم محبوب خود را دوباره بر تن کند. کاکا در بازگشت به سن سيرو خوب ظاهر شد، اما به نظر مي رسد که فيليپه اينزاگي، سرمربي جديد ميلان اعتقادي به او ندارد و چهره محبوب سن سيرو چاره اي جز جدايي ندارد.
|
احتمال پيوستن لمپارد به ملبورنسيتي
دروازهبان چلسي اعلام کرد هافبک پيشين اين تيم علاقمند است تا فوتبالش را در استراليا ادامه دهد.
|
|
|
بر اساس گزارشهاي منتشرشده فرانک لمپارد، هافبک پيشين چلسي در آستانه پيوستن به ملبورنسيتي استرالياست و با توجه به اظهارات دروازهبان آبيپوشان لندني ظاهراً اين انتقال دور از دسترس نيست.
مارک شوارتزر، دروازهبان استراليايي چلسي با اشاره به اينکه هافبک سهشير علاقمند به بازي در اِيليگ استرالياست، گفت: لمپارد از من پرسيد که شهر ملبورن چطور است و تيم ملبورنسيتي چگونه است؟ من هم در پاسخ به او گفتم که سيدني بهترين جا براي زندگي کردن در استرالياست و از ويژگيهاي خوب ملبورن هم ياد کردم. به شخصه ملبورن را خيلي دوست دارم، چون شهر خيلي خوبي است.
وي افزود: به فرانک گفتم که استرالياييها چقدر علاقمند به ورزش هستند. به احتمال زياد لمپارد به استراليا خواهد رفت و اگر اين اتفاق بيافتد فوقالعاده خواهد بود. به او گفتم که از زندگي در استراليا لذت خواهي برد، چون جاي فوقالعادهاي است.
لمپارد 36 ساله در طول 13 سالي که در تيم چلسي عضويت داشت در 649 بازي که براي اين تيم به ميدان رفت 211 گل به ثمر رساند و يکي از محبوبترين بازيکنان در جمع هواداران آبيپوشان لندني بود.
|
شوارتزر يک فصل ديگر در چلسي ميماند
آبيپوشان لندن با عقدقراردادي جديد با سنگربان پا به سنگذاشته خود، او را در استمفوردبرج نگه داشتند.
|
|
|
باشگاه چلسي اعلام کرد قرارداد مارک شوارتزر، دروازهبان 41 ساله خود را براي يک فصل ديگر تمديد کرده است و به اين ترتيب او تا پايان فصل 15-2014 در جمع آبيپوشان لندن خواهد ماند.
به نقل از تسنيم، شوارتزر استراليايي در ماه جولاي سال گذشته به عنوان بازيکن آزاد از تيم فولام به چلسي پيوست و از آن زمان تاکنون 12 بار درون دروازه تيم تحت هدايت ژوزه مورينيو قرار گرفته است.
از جمله مهمترين بازيهاي فصل گذشته که شوارتزر در آن از دروازه چلسي محاظت کرد، ديدارهاي رفت و برگشت آبيپوشان لندن برابر اتلتيکومادريد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بود که پتر چک، دروازهبان اول آبيپوشان به دليل عمل جراحي شانهاش آنها را از دست داد.
در همين حال گروهي از رسانههاي انگليس گزارش کردهاند که چلسي آماده پذيرش پيشنهادات براي فروش پتر چک است و قصد دارد با برگرداندن تيبا کورتوا از اتلتيکومادريد اين دروازه بلژيکي را در ترکيب اصلي خود قرار دهد.
|
خديرا در فهرست خريد منچستر و ليورپول
روزنامه انگليسي ديلياستار در شماره جديد خود خبر از تلاش تيمهاي انگليسي براي جذب هافبک آلماني رئال مادريد داده است.
|
|
|
يش از اين دو تيم آرسنال و چلسي از مشتريان جدي سامي خديرا بودند اما حالا دو تيم منچستريونايتد و ليورپول هم به اين جمع اضافه شدهاند. اين خبر در حالي منتشر شده که قرارداد خديرا در فصل آينده با رئال به پايان خواهد رسيد و اين بازيکن ميتواند در تابستان 2015 به عنوان بازيکن آزاد به هر تيمي که ميخواهد برود، در عين حال رئاليها نميخواهند تا به راحتي از پول انتقال او محروم شوند.
اين احتمال ميرود که خديرا در تابستان جاري به تيمي جديد منتقل شود تا رئال هم از اين بابت سود کند.
|