من دوست دارم با یووه و رئال همگروه باشیم...حالا دو تاش نه...به یکیشم راضیمki::
بچه نانی داره میره یوونتوس ...من دوست ندارم بره...خیلی دوسش دارم...اخه چرا؟:aaaa::aaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
من دوست دارم با یووه و رئال همگروه باشیم...حالا دو تاش نه...به یکیشم راضیمki::
بچه نانی داره میره یوونتوس ...من دوست ندارم بره...خیلی دوسش دارم...اخه چرا؟:aaaa::aaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا گروه آسونی درمیاد.:evaa:
هنوز معلوم نیست شاید هم بمونه چون تیم هافبک می خواد .
اگه نانی بره اوضاع افتضاح میشهom::om::
این یه شایعه بیش نیست.................................
همون بینز و فلاینی بگیرن برا منچستر کافیه
اوزیل دست مزد بالایی میخواد و منچستر دست مزد بالا بهش نمیده
این منچستری که من می بینم بازیکنی رو که نمی خره داره ستاره هاش رو هم می فروشه خدا بخیر کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تایید خبر توسط اسکای اسپورت
خبر رسمی : دیوید مویس با درخواست 42 میلیون یورویی اورتون برای فروش فلایینی و بینز به یونایتد موافقت کرد!
گروه اولگروه سوم
منچستر یونایتد ، شاختار دونتسک ، بایر لورکوزن ، رئال سوسیداد
گروه دوم
رئال مادرید , یوونتوس , گالاتاسرای , کپنهاگن
بنفیکا , پاریسن ژرمن , المپیاکوس , اندرلخت
گروه 4
بایرن مونیخ , زسکا موسکو , منچستر سیتی , ویکتوریا بلژن
گروه 5
چلسی , شالکه , بازل , استوا بخارست
گروه 6
آرسنال , المیپیک مارسی , دورتمند , ناپولی
گروه 7
پورتو , اتلتیکو مادرید , زنیت , آستراوین
گروه 8
بارسلونا , آ ث میلان , آژاکس , سلتیک
به نظر شما کدامیک از گروه ها گروه مرگ نام می گیرد؟؟؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من گروه 8 گروه سختیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sAmAn.s [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم موافقم . چلسی که اگر از این گروه به عنوان تیم اول صعود نکنه باید از فوتبال خداحافظی کنن.قرعه منچستر هم آسونه خدارو شکر
اینم تاریخ بازی های منچستر بصورت گرافیکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سه شنبه 26 شهریور: منچستریونایتد - بایر لورکوزن (H)
چهارشنبه 10 مهر: شاختار دونسک - منچستریونایتد (A)
چهارشنبه 1 آبان: منچستریونایتد - رئال سوسیداد (H)
سه شنبه 14 آبان: رئال سوسیداد - منچستریونایتد (A)چهارشنبه 6 آذر
: بایر لورکوزن - منچستریونایتد (A)سه شنبه 19 آذر:
منچستریونایتد - شاختار دونسک (H)
تاریخ، زمان و محل برگزاری : یکشنبه 10 شهریور، ساعت 17:00، ورزشگاه آنفیلد
مصدومان دو تیم : رونی با عملکرد تاثیر گذار دوشنبه شب خود به جایگاه ثابتی در ترکیب رسیده است. رافائل و چیچاریتو به خاطر مصدومیت به این بازی نخواهند رسید. نانی نیز ممکن است بازی را از دست بدهد. در آن طرف اسکرتل به ترکیب لیورپول بازگشته است و به نظر می رسد برندن راجرز کولو توره، جو الن و سیسوکو را در اختیار نداشته باشد.
آخرین رویارویی : سال پیش رابین ون پرسی با لوئیس سوارز برای آقای گلی رقابت داشت. با گلی که آر وی پی در بازی مقابل لیورپول به ثمر رساند به صدر جدول گلزنان رسید. دیگر گل یونایتد در آن دیدار را کاپیتان ویدیچ به ثمر رساند و دنیل استوریج نیز زننده ی تک گل لیورپول بود.
سرمربی : راجرز مطمئن است که بازیکنان اصلیش تحت تاثیر بازی 120 دقیقه ای سه شنبه شب لیورپول مقابل ناتس کانتی نیستند. راجرز که در آن دیدار از بازیکنان جوان خود بهره برد می گوید:" بازیکنان اصلی خوب هستند، یک دوره ی ریکاوری را پشت سر گذاشته اند و ما هیجان زده ایم و حالا منتظر بازی یکشنبه هستیم."
ستاره ی تیم : دنیل استوریج که در ژانیه گذشته به لیورپول پیوست، با 12 گلی که در فصل پیش به ثمر رساند، خود را در خط حمله ی لیورپول ثابت کرده است. این بازیکن در 3 بازی گذشته ی تیمش 4 گل به ثمر رسانده و مدافعان یونایتد باید او را کنترل کنند.
آیا می دانید : که تنها یکی از 50 دیدار گذشته ی این دو تیم با نتیجه ی تساوی بدون گل به پایان رسیده است ؟ علاوه بر این هر 4 بازی اخر این دو تیم نیز بانتیجه ی 2 بر 1 تمام شده است.
داور : آندره مارینر قضاوت این دیدار را بر عهده خواهد داشت. هواداران یونایتد باید او را از بازی ریدینگ - یونایتد در جام حذفی که با نتیجه ی پیروزی 2 بر 1 به پایان رسید، به یاد داشته باشند.
آخرین شش بازی دو تیم :