پاسخ : ♥♥ ☆کهکشانی ها - گفتگوی و آنالیز ویژه بازی های حساس رئال مادرید☆ ♥♥
اول از همه تبریک به هواداران بارسلون مخصوصا عزیزانه دربی
من از بازی لذت نبردم!! افتضاح ترین الکلاسیکویی بود که دیدم!! ( حالا بدور از باخت رئال). آخه این بازی بود؟ خداوکیلی کاسیاس باید رو نیمکت باشه؟ من مطمئنم طرفدارای بارسلون هم ناراحتن از اینکه ایکر مقدس اسپانیا نیمکت نشین باشه. ای خدااااا قصد این آنجلوتی نبودی فوتبال اسپانیاست و تمام.
در این بازی من از مسی خیلی بیشتر انتظار داشتم و نمیه دوم تقریبا اصلا ندیدمش!!!. انتظارات خیلی بیشتر بود. دم سانچز هم گرم با اون گلش....
بنزما در شبی که آماده بود نیمکت نشین بود. واقعا حقش نبود نیمکت نشین باشه.
بیل واقعا گران قیمت ترینه؟ بیل انگار تیر آهن بی خاصیت ، فقط هیکل گنده کرده مردیکه ( کسی که گران قیمت ترینه کم تر از دریبل سرپا نباید بزنه غیر از این فوتبالو زیر سوال می بره!!!)
تیم آنجلوتی وابسته شدید به رونالدو و دیماریا داره مخصوصا رونالدو، اگر این دوتا نباشن رئال نابوده.
ای کاش آقای داورو میدیدم امشب دستاشو می بوسیدم بخاطر اون پنالتی رونالدو
:aaaa:
در کلام آخر می گم که : مورینیو کجایی؟ اوزیل کجایی؟ هیگواین کجایی؟ ژابی کجایی؟ جای تک تکشون خالیه مخصوصا اوزیل و خوزه. تیمی که مورینیو ساخت آنجلوتی نابودش کرد:daghon:
بازم تبریک به بارسلونایی ها
دلم پره ولی فعلا هیچی نمیگم چون دلم پر فحشه
واقا مورینیو کجایی........ پارسال جام حذفی بارسا تو نیوکمپ 3-0 عقب بود تماشاگرای بارسا بیشترشون دقیقه 80 رفتن واقا چه خاطراتی:ghelyon:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Barcelona 2-1 Realmadrid[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسلونا 2-1 رئال مادرید / خسته شدیم اما ... مرسی داور !بارسلونا در شبی که داور برایش سنگ تمام گذاشته بود ، توانست که به سختی در نیوکمپ ، رئال را شکست دهد و به پیروزی دست پیدا کند . شاید تاتا مارتینو را بتوان خوشبخت ترین مربی جهان دانست . او به تیمی رفته است که در آن کمک های داوری بیداد می کند و حتی زمانی که تیمشان حرفی برای گفتن ندارد ، باز هم این داور هست که یاریشان دهد و بتواند در سخت ترین لحظه ها کمکشان کند .
باز هم قصه تکراری ، ادامه پیدا کرد و این بارسلونا بود که به لطف داور ، رئال را شکست داد . این بار ، پنالتی اظهر من الشمس روی کریستیانو گرفته نشد ، بازی هندبال میان ماسکرانو و والدس هم دیده نشد تا باز هم این بارسا باشد که به لطف داوری به پیروزی دست پیدا می کند .
رئال در این بازی تیم برتر میدان بود و حتی کریم بنزما یک تیرک تماشایی را هم به تیرک زد اما باز هم مثل همیشه این بارسلونا بود که با کمک داور پیروز شد . خسه در این بازی روی پاس عالی کریستیانو ، شایستگی هایش را اثبات کرد و نشان داد که آکادمی رئال بیش از این شایسته فرصت است .
خسه :" پنالتي مشخص بود "يكي از بزرگترين خبرهاي رئال در مقابل بارسا ، درخشش خسه رودريگز و گلزني او در بازي بزرگي مثل الكلاسيكو بود . وي در مورد شكست گفت :" هنوز خحيلي مانده است . براي بردن به ميدان رفتيم اما نشد . دوست داشتيم سه امتياز را بگيريم . "
گل :" جايگيري خوبي داشتم . بردن مهم است اما ترجيح مي دادم . طبيعتا هميشه دوست دارم بازي كنم اما اين تصميم در اختيار مربي است . من به خاطر زيدان در اين جا ماندم و خيلي ممنونم ."
پنالتي كريستيانو :" مشخص بود چرا كه در حال گرم كردن بودم و صحنه را از نزديك ديدم . گاهي ديدن بعضي صحنه ها و سوت زدن برايشان چندان هم سخت نيست . "
بازي :" نيمه دوم برايم جالب بود كه خيلي خوب بازي كرديم و بهتر شديم . به طور كلي خوب بوديم و مي خواهيم همين گونه بمانيم . "
هواداران :" بدون آنها هيچ نيستيم . هميشه به كمكشان نياز داريم
داور دو پنالتي رئال را خوردالكلاسيكوي امشب تحت تاثير تصميمات داوري بود . فشارهاي هفته اخير بارسا جواب داد و اين داور قضاوتي يكطرفه را انجام داد . اولين صحنه در دقيقه 43 بود كه آدريانو روي زمين با هند توپ را زد . رونالدو از چپ سانتر كرد ، خديرا در موقعيت تك به تك بود . والدس توپيگيري خوبي داشت اما بعدش توپ به دست آدريانو خورد . اونديانو اين صحنه را بي جواب گذاشت .
در دقيقه 71 اما مشخص ترين صحنه بازي بود . ماسكرانو ، كريستيانو را سرنگون كرد . پنالتي كاملا مشخص بود اما داور نخواست ببيند . البته راموس نيز در خطر گرفتن كارت قرمز بود كه داور نخواست رئال را ده نفره كند .
آنجلوتي :" كل دنيا پنالتي را ديد ، به جز داور "قضاوت اونديانو ماينكو به حدي بد بود كه صداي كارلو آنجلوتي هميشه آرام را هم در آورد .
بازي را چطور ديديد ؟ پنالتي كريستيانو تعيين كننده بود ؟
نيمه دوم خيلي خوب بود . بيشتر فشار آورديم و بهتر بازي كرديم . كنترل بازي را با فرصت هاي خوبي براي گلزني در اختيار داشتيم . پنالتي به نظرم مشخص بود . كل دنيا آن را ديدند به جز داور . نمي دانم كه چطور يك داور بين المللي آن را سوت نزد .
چرا راموس را هافبك وسط كرديد ؟
براي تعادل . مي خواستم با حضور راموس ، خط هافبك متعادل تر شود . پس از بازي با يووه ، ايارا مصدوم بود . نمي خواستم ريسك كنم . با سرجيو صحبت كردم . از سبك بازيش راضي هستم .
هند آدريانو را چطور ديديد ؟
تصميم گيري مشكل بود . اين هم يكي از لحظات بازي بود . اگر پنالتي مي گرفت ،بايد دومين كارت زردش را مي داد و نتيجه طور ديگري مي شد .
چقدر داور را مقصر شكست مي دانيد و چقدر بقيه مسائل ؟
از درصد صحبت نمي كنم . در نيمه اول بازي را بدون دغدغه كنترل كرديم . در نيمه دوم حفظ توپ آساني داشتيم .
روند بيل را چطور مي بينيد ؟
اين تازه بازيهاي اول است و نياز به تركيب با بقيه داريم . بازي خيلي خوب بود . به دنبال حركات تركيبي هستيم . كار تيمي بد نبود .
چرا بيل را در جلو بازي داديد و نه در جناحين ؟
بازي در جناحين يا وسط فرق زيادي ندارد . مي خواستيم به بوسكتز فشار بياورد و فضاسازي كند .
چرا سه هافبك دفاعي ؟
با سه هافبك دفاعي بازي نمي كنم . مودريچ دفاعي نيست . خديرا و راموس براي ايجاد تعادل بازي مي كنند . مارسلو ، كارواخال ، كريستيانو و دي ماريا مهاجمان هستند . بارسا هم بدون مهاجم بازي مي كند . فقط مسي در خط حمله شان است .
چرا در حالي حالا از داوري صحبت مي كنيد كه در بازيهاي قبلي در اين باره موضع نمي گرفتيد ؟
چرا كه روي خط بودم . دفعات قبل صحبت نمي كردم چرا كه در موقعيت صحيحي براي ديدن صحنه نبودم .
اولين الكلاسيكويتان را چطور ديديد ؟
بازي بي نظيري بود ، با جوي بسيار خوب . يك نمايش با فوتبالي زيبا و تيمهايي فوق العاده . مي خواهيم اين بازي را ببريم اما به هر صورت بايد بهتر شد . اين بازي زيبايي بود . به هر صورت بايد بهتر شد . اين بازي اين را نشان داد .
آنجلوتي در فكر تبديل كردن كريستيانو به كاپيتان اول
ادم باید حرفشو کجا بزنه!!!!!!!!!!!!!! به خدا نمی خواستم نظر یدم از عصبانیت!! اخه کدومو بگم کدوم بمونه.از دیگو لوپز بگم یا واران که رو هر دو گل مقصر بود یا از پست راموس بگم یا از فیکس بازی کردن بیل بگم یا سیستم تیممون یا فروش اوزیل یا بازی ندادن ایسک. یا غش کردن داور!!!!!!!!! به خدا فک کنید از این یا هایی که گفتم هم بیش تر هست.اما نخواستم سرتونو درد بیارم.سکوت و سکوت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود
درسته ما بازی رو باختیم در حالی که مستحق باخت نبودیم اما 6 امتیاز رو میشه جبران کرد
درسته باختیم اما پا پس نکشیدیم و تا اخر جنگیدیم باید به تیممون افتخار میکنم شما دیدید که بارسا در دقایق اخری چطور داشت تقلا میکرد و وقت رو تلف میکرد
دیشب په په یکی از بهترین بازی هاشو برامون انجام داد و واقعا بدون اشتباه بازی کرد
بیل هم هنوز ب طور کامل اماده نیست
و باز هم دم کریس گرم که همیشه بهترین بازی هاشو انجام میده دیشب خوب بازی کرد اما باز هم بدشانسی اورد
از داوری ضربه دیدم و داوری بد به ضرر ما بود و همین که اسم داوری میاریم توی تاپیک همسایه الان بارسایی ها دارن به ما میپرن ولی مشکلی نیست این برد مال شما ولی یادتون باشه که مورینیو هم بازی اولش رو باخت و بعد چه کار کرد.
و تیتو هم اولین بازیش در الکلاسیکو رو برد بعد دیگه رنگ برد هم ندید.
این بازی رو فراموش میکنیم و باز هم میجنگیم تا اون چیزی که لیاقتمون هست تو این فصل بهش برسیم
به توانایی های کارلتو ایمان دارم و باید بهش زمان داد اگر مربی درجه 2 یا 3 بود هیچ وقت این همه افتخار توی کارنامش نبود !!! دیشب هم با این ترکیبی که وارد زمین کرد خوب ظاهر شد و موقعیت های خوبی رو
روی دروازه بارسا ایجاد کردیم
و خواهشا نیاید بگید اگه ترکیب فلان بود چنان بود بازی رو میبردیم شاید اتفاق دیگری می افتاد !!!
بیشتر از هر چیزی که در بازی دیشب به دل من نشست استارت کریس در دقایق اخر بود که منجر به گل رئال شد و خسه هم علاوه بر تجربه کمش از تک موقعیتش خوب استفاده کرد واقعا طوفانی استارت میزنه این کریس
و به گفته ی راموس : چيزهايي هست که نميتوانيم با آنها بجنگيم؛ اين را قبلا هم گفتهام، داور نتيجه بازي را تعيين کرد. دو پنالتي واضح، يک هند در نيمه اول و خطايي که در محوطه جريمه در نيمه دوم روي رونالدو اتفاق افتاد را نيز داور پنالتي نگرفت.
حالا باید به بازی بعدمون مقابل والنسیا و کسب سه امتیاز فکر کنیم
یا علی roz::
مارتينو: هيچوقت درباره داوري حرف نميزنم
داور :nishkhand:
هوادارای بارسا :-kal
من :apthy:
مادریدیا :deldari:
کل داورای جهان :apthy:
فدراسیون اسپانیا :apthy:
فیفا heey::
من 1 خواهشی از بچه ها دارم
انقد نگید ترکیب فلان بود. فلان بازیکن بد بازی کرد. فلان شد
ابومسلم خراسان هم میرفت جلو بارسا، میبردش
2 تا گل شانسی خوردیم. اولیش توپ نیمار خورد به کاواخال که اگه نمیخورد عمرا گل میشد (برید صحنه گل رو ببینید توپ میرفت تو آسمون)
دومیش هم اشتباه لوپز بود. که البته از بازی بعدی ایکر فیکسه
داور تو هر صحنه که هیچی نمیشد به رئالی ها کارت زرد میداد
2 تا پنالتی نگرفت واسه رئال.
وقتی اونا 12 نفرن ما چیکار میتونیم بکنیم؟
بهترین بازیکنمونم فک کنم بنزما بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
درود
درسته ما بازی رو باختیم در حالی که مستحق باخت نبودیم اما 6 امتیاز رو میشه جبران کرد
درسته باختیم اما پا پس نکشیدیم و تا اخر جنگیدیم باید به تیممون افتخار میکنم شما دیدید که بارسا در دقایق اخری چطور داشت تقلا میکرد و وقت رو تلف میکرد
دیشب په په یکی از بهترین بازی هاشو برامون انجام داد و واقعا بدون اشتباه بازی کرد
بیل هم هنوز ب طور کامل اماده نیست
و باز هم دم کریس گرم که همیشه بهترین بازی هاشو انجام میده دیشب خوب بازی کرد اما باز هم بدشانسی اورد
از داوری ضربه دیدم و داوری بد به ضرر ما بود و همین که اسم داوری میاریم توی تاپیک همسایه الان بارسایی ها دارن به ما میپرن ولی مشکلی نیست این برد مال شما ولی یادتون باشه که مورینیو هم بازی اولش رو باخت و بعد چه کار کرد.
و تیتو هم اولین بازیش در الکلاسیکو رو برد بعد دیگه رنگ برد هم ندید.
این بازی رو فراموش میکنیم و باز هم میجنگیم تا اون چیزی که لیاقتمون هست تو این فصل بهش برسیم
به توانایی های کارلتو ایمان دارم و باید بهش زمان داد اگر مربی درجه 2 یا 3 بود هیچ وقت این همه افتخار توی کارنامش نبود !!! دیشب هم با این ترکیبی که وارد زمین کرد خوب ظاهر شد و موقعیت های خوبی رو
روی دروازه بارسا ایجاد کردیم
و خواهشا نیاید بگید اگه ترکیب فلان بود چنان بود بازی رو میبردیم شاید اتفاق دیگری می افتاد !!!
بیشتر از هر چیزی که در بازی دیشب به دل من نشست استارت کریس در دقایق اخر بود که منجر به گل رئال شد و خسه هم علاوه بر تجربه کمش از تک موقعیتش خوب استفاده کرد واقعا طوفانی استارت میزنه این کریس
و به گفته ی راموس : چيزهايي هست که نميتوانيم با آنها بجنگيم؛ اين را قبلا هم گفتهام، داور نتيجه بازي را تعيين کرد. دو پنالتي واضح، يک هند در نيمه اول و خطايي که در محوطه جريمه در نيمه دوم روي رونالدو اتفاق افتاد را نيز داور پنالتي نگرفت.
حالا باید به بازی بعدمون مقابل والنسیا و کسب سه امتیاز فکر کنیم
یا علی roz::
بازی بعدیمون با سویا هست نه والنسیا ، در این تاپیک فقط بازی های مهم رو اعلام می کنیم.
آنجلوتی به قول تو مربی بدی نیست اما من معتقدم با سبک رئال جور نیست و اگر سبک مورینیو رو پیاده می کرد تیم خیلی موفق تر بود . مورینیو 2 سال اول از بارسا می ترسید و دفاعی بازی می کرد اما بعد فهمید باید با پرس از پشت و حمله بدون ترس رو انجام بده که از وقتی رئال اینطوری بود موفق بود.
من معتقدم اگر دیشب ایکر تو گل بود رئال روحیه دیگه ای داشت و نتیجه خیلی بهتر بود.
دیشب پستی که خدیرا بازی می کرد جای اوزیل بود و کاملا جای اوزیل حس میشد.
امیدوارم درس بگیریم و جدی تر لیگ رو دنبال کنیم و اینطوری بارسا رو هم می گیریم ایشالا.