-
به نظر من فیفا خیلی بهتره...
چون سبک بازیش به فوتبال واقعی نزدیک تره...
اگه بخوایم ظاهربین باشیم pes خیلی بهتره..و قابل مقایسه با فیفا نیست...
ولی اگه به باطن کار نگاه کنیم و پی فوتبال واقعی رو بگیریم...فیفا بهتره...
منم که فوتبال واقعی رو به ظاهر ترجیح میدم...پس طبیعتا فیفارو انتخاب میکنم...
البته اینو یادم رفت بگم...این نظری که دادم فقط واسه 2011 دادم...
و کلا تو سالای قبل هر دوتا بازی گند زده بودن...
در نظر سنجی جهانی هم که بین فوتبالهای 2011 انجام شد فیفا پیروز شد...
البته اینو منم شنیدم..هنوز باور ندارم تا خودم نبینم...
-
به نظرم تا دوسال پیشpes بهتر بود ولی الان fifa خیلی بهتره به چند دلیل:
اول اینکه هرچی جلوتر میریم pes داره پسرفت میکنه.وقتی ورزن جدیدی از یه بازی میاد همه انتظاردارن که بهتر از قبل باشه نه اینکه هرساله چهرپنج تا تیم اسم و قیافه و...درست باشه ولی باقی تیما مثله مترسک باشن کاری که pes هرساله انجامش میده و این یعنی بی احترامی به بقیه تیمها...تازه به اینا استادیوم .چمن.لباس داورها.گذارشگرو...رو هم اضافه کنید.
-
دوست ندارم به سلیقه ها توهین بشه ویا کسی ناراحت بشه ولی ضریب هوشی اونایی که pes بازی میکنن خیلی پایین تره نسبت به کاربران fifa[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
الآن توهین نکردی دیگه میخوای بگی آیکیوی هرکی pes بازی میکنه قد جلبک نمیکشه تازه مگه علم غیب داری که میگی ضریب هوشی pes بازا کمه یا علم و تاریخ اینو ثابت میکنند الآن با این حرفت من خیلی ناراحت شدم هر کی دیگه هم که pes بازی می کنه و این پست رو ببینه ناراحت میشه تو اولین پستت خیلی بد کار کردی به سلیقه ها هم توهین شد
-
fifa خود فوتباله واقعیه خیلی طبیعیه
-
به نظر منم فقط فیفا 11 تونست اونم برای کنسول از پس 11 جلو بزنه.من تا همین 3 ماه پیش پس بازی میکردم.ولی دیگه شدم فیفا باز!چون که خیلی خیلی تحول شده!
-
تنها fifa
fifa 2005
fifa 2006
fifa 07
.
.
.
.
Fifa 12
-
معلومه pes بهتره بدلیل جذابیتش
-
من خودم یه PES باز حرفه ای بودم ولی وقتی یه مدت فیفا زدم از اینکه عمرمو با PES تلف کردم ناامید شدم. فیفا واقعا یه چیز دیگه اس. هم تیماش بیشتره هم به فوتبال واقعی نزدیک تره چه قیاف بازیکنا چه طرز حرکتشون و... البته یه سری مشکلا داره که تو فیفا 11 خیلی کمتر شده بود فکر کنم فیفا 12 دیگه کامل pes رو جا بذاره
-
به نظر من pes از fifa خیلی قشنگتره