من ورژن قدیمیشو دارم . مگه فرق میکنن باهم ؟؟؟:soal:
نمایش نسخه قابل چاپ
من ورژن قدیمیشو دارم . مگه فرق میکنن باهم ؟؟؟:soal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سینا خودت جاشو عوض کردی یا modding way نصب کردی؟ اگه پچی یا dlc برای نقل و انتقالات زمستانی هست اینجا بزارید که میخوام فیفام آپدیت شه:flowerysmile:
نه بابا دست سازه اپدیت تو همین هفته ها میاد میزارم تو سایت
:look:
من یه مهاجم خوب میخوام کی رو بخرم:ghelyon:
به نظر من یا الیور جیرود رو بخر یا ولکات رو بخر. آخرو هم خوبه. یه نفر دیگه هم که به نظرم خوبه لواندوفسکی از دورتمونده. استفان الشراوی هم بازیکن خوبیه. بین همه این ها من دو نفر اول رو بیشتر بهت توصیه میکنم. یه هافبک هم خواستی بخری جک ویلشر افسانه ای رو بخر
تیمم آژاکسه الانم ساله 2018 هست هنوز همین تیمم.
ترکیب اصلی
cillisen
t.alderwild
denswil
koppers
mbaye
oscar
benat
stevanovic
el shaarawi
sigborsen
balotelli
ذخیره
babel
sana
lukoki
klassen
castilion
hoesen
تیم ملی : هلند
سال آخر همه ی جامارو گرفتم.تو فینال چمپیونز لیگم با رئال بودم که تو پنالتی تونستم ببرم. sigborsen اورالش 90 هستش.
هیچ تیمی بهم پیشنهاد نمیده .چه کنم .خسته شدم دیگه.
دانی ویل بک تو منچستر همون که به رئال گل زد جوون وارزون من خودم در عرض یه فصا اورالشو از79 به 85 رسوندم قیمتشم از 14 ملیون یدلار به33ملیون دلار رسوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط تاراد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش تو باید بری تو قسمت منیجر آفیس بعدش تو قسمت مای جوپ اگر تیمی مربی احتیاج داشت اونجا هست انتخاب میکنی بعد بهت میگن میخایمت یا نهونقل قول:
نوشته اصلی توسط rasami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجوری نیست که خودشون مستقیم بهت پیشنهاد بدن
سلام یه سوال خیلی مهم دارم با ایکس باکس فیفا 13 بازی میکنم با یووه هرکاری میکنم بتونم بازیکن بخرم نمیتونم یعنی نمیان اصلا نمیدونم معنی گزینه هاش میشه چی میشه یه نفر گزینه های خرید و فروش و تمدید بازیکن بازیکن رو با تصویرش توضیح بده اگه با تصویر هم نشد بنویسه هم کافیه ممنون