لطفا جواب بدید.
سنم 15.قدم 169.وزنم 55.
استعدادم خوبه.فقط نمیدونم این کارت ورود به مسابقات کشوی چیه؟:sad:
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا جواب بدید.
سنم 15.قدم 169.وزنم 55.
استعدادم خوبه.فقط نمیدونم این کارت ورود به مسابقات کشوی چیه؟:sad:
سلام دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen9_1379 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی از تیم ها برای به خدمت گرفتن بازیکن، از اون ها انتظار دارن که قبلاً توی لیگ های کشوری بازی کرده باشن.
کارت به معنای سابقه بازی رسمی توی لیگ های کشوری(هر رده سنی) هست
* شاید بتونی از تیم های کوچیکتر شروع کنی
یا علی
سلام.اوکی.خیلی ممنونم
یه سوال دیگه داشتم.
سن فوتبالیست شدن تا کی هست؟؟
یعنی میتونم از 18 سالگی برم تو یه تیم بازی کنم؟یا باید زود بجومبم؟؟؟
آخه مشکلم درس هست.چون کنکور دارم فقط میتونم خودم تمرین کنم.میشه از 18 سالگی هم فوتبالیست شد؟؟
لطفا جواب بدید.ذهنم خیلی مشغوله:apthy:
سلام من 11 سالمه تکنیکم نسبتا خوبه ولی باید کار کنم. شوت هام فوق العاده هست. سرعتم متوسطه اما توی ضد حملات خوبم من میتونم فوتبالیست بشم؟ ساکن ارومیه هستم. ترو خدا جواب بدید.
وزن 60
قد 155
دوستان یه نکته:
بله، همه انسان های سالم روی کره زمین می تونن فوتبالیست بشن
به شرطی که تلاش کنن و باهوش باشن
این که بقیه به ما بگن می تونی فوتبالیست بشی یه نه، زیاد مهم نیست
* یادمون باشه اعجوبه ای مثل ریوالدو از کودکی با ضعف هورمون و مشکل تغذیه روبرو بوده
* یادمون نره لیونل مسی از مشکلات جسمی رنج می برده و هنوز هم می بره
تلـــــــــــاش تــــــــــــــــــــلاش تــــــــــــــــــلاش
بابا توروخدا جواب بدین
دوستان گرامی چند نکته:
معمولا کسی که علاقه داره تو سن زیر 15 سال استعداد هم داره حالا یکی بیشتر یکی کمتر... البته خیلی ها هستن تازه استعداد خودشونو تو سن های بالاتر پیدا می کنن
اگر کسی تصمیم گرفت وارده این ورزش شه و بخواد فوتبالیست شه باید هدف و پشتکار داشته باشه البته تو کشور ما پول و پارتی هم می خواد
به قول دوستمون همه می تونن فوتبالیست شن منتها اول باید به شرایط آمادگی بدنی نگاه کرد و اگر نقص هایی هست برطرف شه مثلا اضافه وزن یا کمبود وزن و...
یه توصیه می کنم به همه دوستانی که قدم در این راه میزارن: واسه خودتون 2 هدف تعیین کنید ،1.فوتبال 2.غیر از فوتبال. منظورم اینه که اگر عاشق این ورزشید و می خواهید فوتبالیست شید هرگز تحصیلات و راه های موفقیت در خارج از فوتبالو به روی خوتون نبندید و به استقبالش برید چون شانس یکبار در خونه رو میزنه ممکنه فوتبال نشه پس از فرصت ها استفاده کنید و مثل رونالدو ترک تحصیل نکنید... توجه کنید که اینجا ایرانه و استعداد یابی هم کم
با برنامه ریزی و تلاش و پشتکار میشه در هر رشته ای موفق شد.
موفق باشید دوستان
زندگی جنگ است و ما جنگنده ایم ، گر نجنگیم بیگمان بازنده ایم
آقا تروخ دا جواب بدید.
قد:157
وزن:60
تکنیکم نسبتا خوبه اما باید کار کنم
شوت هام عالیه فقط باید روی قدرتشون کار کنم
نمیتونم تشخیص بدم کی و کجا و در چه فاصله ای باید دریبل بزنم
لطفا راهنماییم کنید
آقا تروخدا جواب بدید.
قد:157
وزن:60
تکنیکم نسبتا خوبه اما باید کار کنم
شوت هام عالیه فقط باید روی قدرتشون کار کنم
نمیتونم تشخیص بدم کی و کجا و در چه فاصله ای باید دریبل بزنم
لطفا راهنماییم کنید
من حدود 12 سال سن دارم قدم 143 و وزنم 32/5 کیلو هستش
دوست دارم به عنوان یه هافبک بازی ساز در زمین بازی کنم آیا من شرایط فوتبالیست شدن رو دارم؟؟