آقاي قلعه نوعي اول برود طلب 13 سال پيشش را بگيرد!
90: پس از سر و صداهاي فراوان، آرامش به اردوي تراكتور بازگشته است. سردار جعفري از وضعيت اين روزهاي تيمش ميگويد. او با حوصله به سئوالات ما جواب داد و البته يكي دو باري هم عصبي شد...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حسن امامقلي
90: سردار به نظرت حاشيه هاي تراكتور زياد نشده بود؟
بايد به شما خبرنگاران خسته نباشيد گفت (ميخندد) به هر حال تيمهاي بزرگ همواره در معرض اين شايعات و حواشي و اخبار هستند و چيز عجيب و غريبي نيست.
90: يعني اعتقاد نداريد كه بازيكنان بايد حرفه اي تر باشند؟
كاملا با اين حرف موافق هستم. در جلسه اخيرم با بازيكنان هم روي اين مسئله تاكيد كردم و گفتم بخش زيادي از حواشي اخير به دليل رعايت نكردن اصول حرفه اي ايجاد شده است.
90: اينكه ميگويند برخي از آنها را ممنوع المصاحبه كرده ايد درست است؟
نه. فقط گفتم شما حق داريد در مورد وضعيت خودتان حرف بزنيد. معني ندارد بازيكن به خودش اجازه ورود به هر حوزه اي را بدهد و با حرفهاي نسنجيده خودش و تيم را دچار مشكل كند. اين موضوع در قرارداد آنها آمده و من تنها آن را يادآوري كردم.
90: فكر نميكنيد اين جلسه بايد زودتر و بعد از بازي با صبا تشكيل ميشد؟
قبول دارم اما فكر نميكردم نيازي به گفتن باشد. آنها ميدانند كه برخي از همين اظهارات مصداق رفتار غيرحرفه اي است. به هر حال فكر ميكنم همان يادآوري آنها را بيدار كرده باشد.
90: حرف و حديث در مورد توني هم زياد است.
من هنوز توني را نديده ام اما معتقدم برخي بزرگنمايي ميكنند. چند خبرنگار استاني دنبال شيطنت هستند و كوچكترين اتفاق را در بوق و كرنا ميكنند.
90: يعني همه مشكل آن دو، سه خبرنگار هستند؟!
منظورم اين نبود. من با توني حرف زده ام و خواسته هايم را به صراحت گفته ام. در جلسه امروز هم به طور مجدد حرفهايم را ميزنم. او اگر به توصيه هاي من گوش نكند ضرر ميكند.
90: چطور؟
به هر حال او يك مربي خارجي است و با فرهنگ فوتبال ايران آشنا نيست. توني يك انسان با شخصيت است اما بايد قبول كند برخي اصول اخلاقي او با فرهنگ فوتبال ما همخواني ندارد. او يا بايد خودش اين مسائل را حل كند و يا اينكه آن را به دستياران و سرپرست و مسئولان تيم واگذار كند.
90: فكر ميكنيد بتواند؟
اجازه بدهيد زود قضاوت نكنم. بايد بار ديگر با او حرف بزنم. البته او مربي خوبي است.
90: سردار احساستان ميگويد توني موفق شود؟
من به توني اطمينان دارم. البته به شرطي كه به توصيه هاي من گوش دهد.
90: صادقانه بگوييد به تغيير مربي هم فكر كرده ايد؟
باور كنيد به هيچ عنوان. من به توني خوشبين هستم و تا به حال اصلا به بركناري او فكر نكرده ام. البته همان جريان حاشيه ساز هر روز خبري در اين مورد ميسازد.
90: پيش خودتان چقدر به او فرصت دادهايد؟ مثلا تا نيم فصل؟
نگاه من اينگونه است كه بايد به توني فرصت داد. او بايد با فرهنگ ايران هماهنگ شود كه اين موضوع زمان ميبرد. دارد راه ميافتد و رو به رشد است.
90: مشكلات ما هم كه همچنان ادامه دارد...
كدام باشگاه مشكل مالي ندارد؟ هر چند در مورد پرداخت پول به بازيكنان، خود آنها مقصر هستند. اين دو نتيجه ضعيف باعث ناراحتي هيات مديره شد و تزريق پول عقب افتاد.
90: سردار دنبال بهانه بوديد؟
بهانه يا هر چيزي. به هر حال فوتبال همين است. وقتي تيم نتيجه بگيرد همه به خواسته خود ميرسند. باخت هم تبعات دارد.
90: پس چرا آن 4 هفته اول...
سئوال سياسي نپرسيد(ميخندد) پول هم حل ميشود.
90: بحث شكستن قفل آپارتمان قلعه نوعي صحت دارد؟
(بامكث) من اطلاعي ندارم.
90: حالا طلب امير چقدر هست؟
خودش ميداند. به هر حال همه باشگاهها طلبكار دارند اما كسي صدايش در نميآيد. حالا چند هفته است آستين بالا زده اند و طلب قلعه نوعي را علم كرده اند. خود آقايان ميگويند 13 سال است از استقلال طلب دارند. بروند آن طلبها را نقد كنند بعد برسند به ما. نميدانم اين قيل و قالها چه معني دارد.
90: اينكه ميگويند شما ميخواهيد مبلغ بالاي سقف را كه با امير توافق كرده ايد و ثبت رسمي نشده به او ندهيد صحت دارد؟
حالا ديگر... ما طبق قانون هر چقدر به ايشان بدهي داشته باشيم پرداخت ميكنيم. گردنمان از مو هم باريكتر است. اين را بگويم كه از فصل قبل به تيم قلعه نوعي حدود 750 ميليون تومان در مجموع بدهي داريم كه در فرصت مناسب پرداخت ميكنيم.
90: شكايت آندو بابت چيست؟
ما با آندو تا ريال آخر حساب و كتاب كرده ايم و حتي مالياتش را هم داده ايم. حرفهاي ديگر دروغ است.
90: پس براي چه ميخواهد شكايت كند؟
از خودش بپرسيد. ما از سالهاي قبل فقط به دو بازيكن از زمان حضور جناب شفق بدهي داريم كه آن هم حدود 110 ميليون تومان است. همين و تمام!
90: خبر جدايي نصرتي صحت دارد؟
نه. محمد بازيكن تراكتور و دلش با تيم است. او قرارداد دارد و به آن هم متعهد است.
90: احساس حاجصفي چطور؟
او كه سرباز است.
90: ميگويند پس از پايان خدمت ميخواهد به سپاهان بازگردد؟
به سلامت.
90: همين؟
بله كه همين. تراكتور با احترام به همه بازيكنان منت كسي را نميكشد. تراكتور از هر نام ديگري بزرگتر است و همه بازيكنان بايد به حضور در چنين باشگاهي با چنين هواداري افتخار كند.
90: راستي عزيزمحمدي گفته مدارك تراكتور براي تحويل به AFC كامل نيست؟
هر كسي اين ادعا را كرده دروغ گفته است. صد بار از ما مدارك خواسته اند و ما هم ارائه داده ايم. هر روز يك چيز خواسته اند و ما هم نه نگفته ايم. ما شده ايم كارگر دوستان! فقط ميگويم كه فدراسيون و آقايان خودشان هم نميدانند AFC چه ميخواهد. فقط بدانيد كه هر روز يك شماره فكس ميدهند و فلان مدرك را ميخواهند. به هر حال تراكتور همه مدارك را ارائه كرده و اگر نقصي باشد از خود آقايان است.
90: بازي با ملوان چه ميشود سردار؟
بازي سختي است اما بايد نتيجه بگيريم. هدفگذاري ما حضور در جايگاه اول تا سوم در پايان نيم فصل است و به همين دليل ديگر نبايد زياد امتياز از دست بدهيم.