اتوبوس که نبود.نامردا انگاری ماتحتشونو با طلا گرفته بودند:hehee:
ولی این دفعه هم جی جی تر زد به عصمت آقای اشلی:hehee:
ابی بیا دفاع کن:hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
اتوبوس که نبود.نامردا انگاری ماتحتشونو با طلا گرفته بودند:hehee:
ولی این دفعه هم جی جی تر زد به عصمت آقای اشلی:hehee:
ابی بیا دفاع کن:hehee:
فک کنم بعده بازی ماتحته همشون سیاه و کبود باشه:nishkhand::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فكر كنم چلسي يكم بازتر بازي ميكرد اين چه بازيي بود درصد مالكيت 70 به 30 mas:-
موقعيت تا دقيقه 80 بازي 14 به 2 :eyvalla:
ولي خيلي با بوفون و پيرلو حال كردم مخصوصا پنالتي پيرلو:eyvalla::ahaaaaaa:
چي ميشه يه روز دستم به اون بالوتلي برسه؟:nishkhand:
چه اعتماد به نفسی داره این پیرلو عجیبه......
من هنوزتو کف پنالتیشم:ahaaaaaa:
ببینید دوستان!!! ترم اول بنا به دلایل خاصی دردناکه!:sooot: اما کم کم امان نامه میدن و بعد اقامت! من و مرتضی به جایی رسیدیم که بهمون مجوز داده بودن ما تدریس مبکردیم و مدرک امان نامه میدادیم!!! اگه خواستی بگو!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم میتونه باشه!!! (اینو فقط مرتضی میفهمه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببینید به ما بگید پزشک مثل اینه که به یه مهندس عمران بگی اوس معمار!!!نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایتالیا!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها به نظرتون امروز چطور روزی بود ؟
امروز صبح که تو اداره ها ول بودم dallliii
بعد ازظهر هم که تعریفی نداشت یدونه کارت هدیه بهم دادن که رمز اونم گم کردم ...mas:-
امروز برای من بد نبود
از ساعت 5 تا الان تو دندون پزشکی بودم اعصاب خورد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جالب این جاست که تشنم شد رفتم اب بخورم نگو اون اب سردکن رو کسی ندیده بود کل ملت ریختن سرش تاجایی که براش صف کشیدن
واقعا دیگه ملت ما بیش از حد به یه چیز رایگان ابراز علاقه نشون میده کسایی هم که تشنه نبودن شیرجه میزدند
از قدیم گفتند مفت باشه کوفت باشه
این از امروز بنده dallliii
منم که هیچی همش به الافی گذشت فقط نصفه شبی میخوام برم سفر کوتاه خدا نصیب نکنه سفره نصفه شبو خیلی چرته کلا حسش نی اونم اگه بخوای تنها بری
امروز یکی از گند ترین روزهای زندگیم بود
حوصله توضیح ندارم
فعلا بایtars::