-
لوسيو دچار پارگي رباط شده است
مدافع برزيلي يوونتوس روز جمعه در جلسه تمريني بيانکونري با آسيب ديدگي روبهرو شد و پزشکان اعلام کردند مدتها دور از ميادين خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، باشگاه يوونتوس ممکن است بيشتر فصل را بدون مدافع جديد خود بگذراند.
لوسيو که فصل پيش در اينترميلان حضور داشت، چندي پيش و در پي مشکلهايي که با سران نراتزوري پيدا کرد، قراردادش را فسخ و به رقيب اين تيم يعني يوونتوس پيوست.
اين بازيکن روز جمعه دچار آسيبديدگي شد و پزشکان يووه روز گذشته با اسکنها و MRI به عمل آمده از قوزک پاي لوسيو به اين نتيجه رسيدند که اين بازيکن دچار پارگي کامل رباط شده است.
هنوز مدت زمان دوري اين مدافع برزيلي از ميادين مشخص نشده ولي پيش بيني ميشود او چند ماهي را بايد خارج از ميدان باشد.
در حال حاضر يوونتوس اين فرصت را دارد که در فصل نقل و انتقالات تابستاني به دنبال جايگزين مطمئن براي مدافع ملي پوش برزيلي خود باشد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حضور مارکیزیو در کنار مسی
5 مرداد 1391
حضور کلودیو مارکیزیو ستاره درخشان یووه در کنار لیونل مسی بر روی کاور فیفا 2013 برای تیفوسی های تورین بسیار جالب توجه بود و این درحالی است که مارکیزیو نیز از این موضوع خوشحال است.
کلودیو در این باره گفت: "وقتی به بازیکنان بزرگی که قبل از من در این کاور قرار گرفته اند نگاه میکنم، از حضور در کاور فیفا 13 و در کنار مسی احساس غرور میکنم. چیزی بود که از بچگی نه تنها بعنوان یک بازیکن بلکه بعنوان یک گیمر همیشه آرزویش را داشتم."
"نمایندگی کردن و عضوی از تیم مجازی EA بودن ، که واقع گرایانه ترین بازی فوتبال در جهان را ارائه میدهد و پدیده هرساله دنیاست، افتخار واقعاً بزرگی است. در این بازی معمولاً یووه را انتخاب می کنم ولی گاهی اوقات انتخاب تیمای ضعیف برای تست توانایی ها مناسب است."
دنیله سیسیلیانو مدیر بازاریابی بخش ایتالیایی Electronic Arts در مورد انتخاب مارکیزیو گفت:
"کلودیو بهترین فردی است که می تواند ایتالیا را در کاور فیفا 13 نمایندگی کند. او خلاق و با ظرافت با توپ کار می کند و فوق العاده با استعداد است و همچنین فصل باورنکردنی را تجربه کرده و علاوه بر این وی یکی از بزرگترین طرفدارای بازی های رایانه ای است و همه این خصلتها با اهداف تیم مجازی Electronic Arts همخونی دارد و او در کنار مسی قرار می گیرد که 3 بار توپ طلا را برده است. ما واقعاً هیجان زده ایم و بهتر از این نمیتوانستیم نسخه جدید فیفای امسال را عرضه کنیم."
-
پيشنهاد 8 ميليون يورويي يوونتوس به ويا
سران باشگاه يوونتوس براي جذب داويد ويا مهاجم بارسلونا پيشنهاد جديدي به وي دادند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، باشگاه يوونتوس در فصل نقل وانتقالات تابستاني قصد داشت بعد از جدايي دل پيرو مهاجم صاحب نامي را جايگزين او كند و براي اين كار با رابين فان پرسي و هيگواين وارد مذاكره شد كه در نهايت نتوانست اين دو بازيكن را به خدمت گيرد.
سران اين باشگاه ايتاليايي در نظر دارند كه در اين چند روز مانده به پايان فصل جابجايي خط حمله خود را تقويت كنند و اين بار داويد ويا مهاجم بارسلونا را در مركز توجه خود قرار دادهاند.
رسانههاي ايتاليايي فاش كردند كه سران بيانكونري در نشستي كه با مدير برنامههاي ويا داشتند پيشنهاد 8 ميليون يوروي را به وي دادند و در اين جلسه توافق مقدماتي ميان دو طرف صورت گرفته است و الان منتظر جواب باشگاه بارسلونا هستند.
ويا سال گذشته در جام جهاني باشگاهي مقابل السد قطر دچار شكستگي از ناحيه پا شد و چند ماهي دور از ميادين بود اما پس از بازگشت به مستطيل سبز نيمكت نشين شده است و جاي خود را در تركيب اصلي از دست داده است كه همين مسئله احتمال جدايي او از تركيب آبي اناريها را بيشتر ميكند.
-
گزینه ای دیگر در انتظار توجه یووه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مدتی ست که شایعه حضورش دریووه مطرح می شود، اما همچنان در لیست خریدهای احتمالی این تیم در رده دوم قرار گرفته. ادین ژکو که از پیش نیز مورد توجه مسولین بانوی پیر قرار گرفته بود امسال یک بار دیگر فرصت دارد تا یوونتوسی شود.
در حالی که روزهای پایانی نقل و انتقالات را پشت سر می گذاریم و بسیاری منتظرند تا از میان ژکو یا یورنته یک گزینه به یووه بپیوندد. مدیر لاتزیو از تمایل یکی از مهره هایش به حضور در تیم های بزرگ کشور از جمله یوونتوس خبر می دهد.
لوتیتو در این خصوص گفت ما به دیاکیته علاقه دارد به یووه، میلان و یا اینتر برود زیرا به او قرارداد سه ساله ای را پیشنهاد دادیم اما او گفت که می خواهد در تیم بزرگ مانند یووه بازی کند.
-
یووتیچ در یووه :بله اما در 2013
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیروز استیون یووتیچ مونته نگرویی رسما اعلام کرد که این فصل را نیز در تیم فیورنتینا پشت سر خواهد گذاشت و شایعات حضورش در من سیتی را رد کرد . اما دیروز سران یوونتوس در آخرین مذاکرات خود با باشگاه فیورنتینا به توافق رسیدند که این بازیکن مونته نگرویی ژوئن ۲۰۱۳ به یووه ملحق شود ، از سویی در ملاقات سه جانبه ، طرف یوونتوسی با ایجنت یووتیچ و باشگاه فیوره نیز این مسئله یادآور شد و قرار است این بازیکن پس از پایان فصل آتی سری آ رسما به یوونتوس ملحق شد
لازم به ذکر است امروز مهاجم جدید تیم یوونتوس معرفی خواهد شد ، پیش بینی میشود شانس یورنته و ژکو از همه بالاتر باشد ، نقل و انتقالات نیز تا روز سه شنبه ادامه خواهد داشت .
-
– پس از نمایش بازیکنان یوونتوس در فصل گذشته و کسب سه جام در کمتر از سه ماه اخیر ، ستارگان بیانکونری را بار دیگر در سطح اول اروپا قرار داده است . اینبار نوبت به بایرن مونیخ نایب قهرمان فعلی اروپاست تا بار دیگر برای جذب دو ستاره خط میانی یوونتوس پیشنهادی را ارائه کند . بر اساس گزارش توتواسپرت ، جوزپه ماروتا پیشنهاد ۶۰ میلیون یورویی بایرن مونیخ را برای جذب دو ستاره یووه ، کلودیو مارکیزیو و آرتورو ویدال رد کرده است .
این پیشنهاد چیزی شبیه به پیشنهاد پاریس سن ژرمن به باشگاه میلان برای سیلوا و ابراهیموویچ بود که از طرف میلانی با پاسخ مثبت مواجه شده بود . گفتنی است هاینکس سرمربی آلمانی بایرن مونیخ به شدت این دو بازیکن را برای موفقیت در فصل آینده لیگ قهرمانان زیر نظر داشته است .
باشگاه یوونتوس در جوابیه ای اعلام کرد : ” پاسخ واضح و روشن است ، یووه خود در لیگ قهرمانان حضور دارد و بازیکنان خود را در اختیار تیم آلمانی قرار نخواهد داد . ”
باشگاه پاریس سن ژرمن نیز چندی پیش برای جذب پیرلو پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی ارائه کرده بود که از سوی بیانکونری رد شد .
-
مارونهکاز هم تیمی خود تجربه کسب کردم
لوکا مارونه بازیکن تیم یوونتوس که در غیاب مدافعین یووه در نخستین دیدار بیانکونری مقابل پارما در نقش مدافع ظاهر شد و نمایش خوبی از خود به جای گذاشت . مارونه از هم تیمیهای خود به خاطر کمک به او برای به انجام رساندن وظیفه دفاعی خود تشکر کرد . هافبک ۲۲ ساله یوونتوس در غیاب جورجیو کیه لینی ، لوسیو و مارتین کاسرس در مقابل پارما در مرکز خط دفاعی توپ میزد .
مارونه به خبرنگار کانال یوونتوس گفت :
” مهم ترین نکته که در نخستین دیدار احساس کردم این است که هم تیمیهایم به من برای حضورم در خط دفاعی کمک زیادی کردند ، برایم بسیار دشوار بود که در خط دفاعی حضور پیدا کنم ، در پستی که باید همیشه تمرکز داشت تا خط دفاعی را پوشش داد ، اما وقتی که در جریان بازی قرار گرفتم ، احساس کردم که در این پست مفید هستم ، من ۱۰ متر عقب تر از آندره آ پیرلو بازی میکردم و در واقع نقش یک سویپر را داشتم . من در طول هفته از کمک ها و نصیحت های سرمربی و هم بازی های خود بهره گرفتم و از آنها تشکر میکنم .
تیم یوونتوس یکشنبه شب در اودین به مصاف تیم اودینزه خواهد رفت .
-
گزارش ها حاکی از آن است که برباتف بلغار برای عقد قرارداد با یوونتوس وارد تورین شده است . گزارشاتی از ایتالیا خبر میدهد که یووه در آخرین دقایق توافقات فیوره با برباتف را با پیشنهادش به این بازیکن لغو کرده است .
در حالی که پیش بینی میشد برباتف عصر امروز وارد فلورانس شود تا به تیم فیورنتینا ملحق شود او دقایقی قبل برای تست های پزشکی وارد تورینو شد .
بر اساس گزارش گاتزتا دلو اسپرت این بازیکن به زودی با باشگاه یوونتوس قرارداد جدید خود را امضا خواهد کرد .
از صحت این خبر اطلاع چندانی در دست نیست .
-
گزارش ها حاکی از آن است که وکلای آنتونیو کونته درخواست تجدید نظر جدیدی را برای کاهش محرومیت ۱۰ ماهه آنتونیو کونته را تقدیم دادگاه کرده اند .
سرمربی تیم یوونتوس توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا به ۱۰ ماه محرومیت محکوم شد ، اما پرونده او اکنون از زیر نظر فدراسیون خارج و تحت نظر CONI ( کمیته المپیک ایتالیا ) بررسی خواهد شد.
در خواست تجدید نظر جدید حاوی ۷۰ صفحه و ۱۰ سند شامال تصاویر ، مصاحبه ها و گزارش ها پزشکی مرتبط با بازی هاست . گفتنی است وکلای کونته خوش بین هستند که در صورت پذیرش این دادخواست محرومیت کونته به ۴ ماه کاهش میابد .
سرمربی کنونی یوونتوس و اسبق سیه نا از سوی فیلپو کاربیو بازیکن سابق تیمش مورد اتهام قرار گرفته بود که از شرطبندی های دیدار های سیه نا و نوارا کونته خبر داشته است .
-
به زوری رسما بیانکونری می شود
8 شهریور 1391
در حالی که یوونتوسی ها منتظر حضور احتمالی ژکو، یووتیچ، یورنته و حتی دروگبا هستند، خبر میرسد که مدیران این باشگاه به پیوست برباتوف تمایل بیشتری دارند و سعی می کنند طی روزهای باقی مانده که بسیار اندک هم هست با این مهره قراردادی امضا کنند.
رسانه ها نیز از مفید بودن این بازیکن در یووه و همین طور در دسترس تر بودن وی نسبت به سایر گزینه ها خبر می دهند.
طبق اخرین گزارش های رسیده این بازیکن با ارزش4/5 میلیون یورو و با توافق سران منچستریونایتد و یوونتوس به این تیم پیوست و طی روزهای اتی قرارداد او به طور رسمی امضا خواهد شد.