بیخیال بابا معلومه اتفاقا طرف رئالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خدایی با قوانین هیچ علمی نمیشه ضربه راموس رو توجیه کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخیال بابا معلومه اتفاقا طرف رئالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خدایی با قوانین هیچ علمی نمیشه ضربه راموس رو توجیه کرد
آره , من هر چی فکر کردم نفهمیدم چطوری اون ضربه رو زد کجای توپ زد خدا میدونه ؟؟؟؟
آخه زمین فوتبال خیس هم نبود ماسمالیش کنیم بگیم راموس سر خورد ضربه ی بدی زد خیلی خیلی زشت زدش
اما در مورد اون استاد باید بگم این که چیز عجیبی نیست معلم فیزیک ما هم همیشه مثالش از فوتبال خارج نبود تازه ما دختریم کم از این مثال ها می زد اما برا پسرا همش اینجوری مثال می زد
راموس خیلی خوب پنالتی میزنه من پنالتی هاشو دیدم ولی نمی دونم اینو چرا اینقدر بد زد.
ولی کلی می گم به قول خوزه ما تو نیمه نهایی طلسم شدیم
داداش نمیدونم منظورت از خوب چیه اما راموس تو سویا هم که یه جاهایی پنالتی تیمو میزد خراب کردن تو کارش نسبتا زیاد بود نمیدونم منظورت کجاهاس اما حافظه من یاری نمیکنهنقل قول:
اما اعتماد بنفس راموس مثال زدنیه و همینه که به ادم حس خوبی میده همین که جرات کرده تو اون برهه حساس پشت توپ بایسته خودش کلیه و احترام برانگیز
و همین طور که خوزه گفته من همیشه پنالتی هامو به با اعتماد بنفس ها میدم حالا حتی اگه 100 تا خراب کرده باشن
میبینم که نه جدی جدی اینجا تبدیل به خونه ارواح شدهtars::
یه نکته با توجه به تغییر مکان پست قبلی من اینجا فقط واسه خاله بازیه؟
خطاب به علی:
سلام بروبچ چرا بخش همسایه رغیبمون این طور شده چند وقت نیومدم همه سیاه شدن :ogh:
به علت تخطی از قوانین به جایی دیگه رهسپار شدنentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه با هم خوب این طوری که دیگه ما با کی کل کل کنیم پرنده پر نمیزنه ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاری نداره همه با هم کل کل میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا که درگیره یوروییم
تا بازی سوپرکاپ هم که 2ماه مونده