بچه ها من یه شایعاتی خوندم که هازاردو چلسی گرفت ! میگن تصمیم خودش رو گرفته و کار تمومه !
بازم این دیوید گیل نتونست بازیکن مد نظر فرگی رو بگیره اه لعنت به این شانس:gahhr:
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها من یه شایعاتی خوندم که هازاردو چلسی گرفت ! میگن تصمیم خودش رو گرفته و کار تمومه !
بازم این دیوید گیل نتونست بازیکن مد نظر فرگی رو بگیره اه لعنت به این شانس:gahhr:
بچه ها تورو خدا اسم هازارد رو ديگه تو اين تايپيك نياريد ! واقعا چه روزگار بدي شده ! همه چيز شده پول و پول و پول ...... گاهي وقتها انسان نااميد ميشه از اين نفوذ پول در فوتبال ! به شخصه من كه خيلي از اين اتفاق ناراحت و نااميد هستم ! چون ميبينم سال به سال نقش پول در فوتبال پررنگ تر ميشه و از اون طرف ارزش ها و تاريخ و افتخارات و ...... كمرنگ تر ميشه !
هازارد هم يكي مثل نصري ! البته از هازارد متنفر نخواهم شد چون بي شك او حق داشت كه در مورد آينده خودش تصميم بگيره و ما نميتونيم اونو به خاطر رد پيشنهاد يونايتد محكوم كنيم ! ولي مشخص هست بازيكني كه كار كردن زير دست فرگي رو به چند مليون پول ميفروشه به درد باشگاه ما نميخوره ! واسه ما همون فيل جوينز بس كه مثل يك سرباز ميجنگه و به آينده روشني فكر ميكنه كه توسط فرگي رقم ميخوره !
اين سناريو تكراري باز هم براي ما اتفاق افتاده ! سيلوا و ويا و اشنايدر و هازارد و ....... بله !
فصل قبل تنها منسيتي و فصل پيش و رو اضافه شدن چلسي ! به قول آرسن ونگر رشد قارچ گونه ! ما با يك چالش بسيار بزرگ روبرو هستيم ! تقابل با 2 غول ! هرچند اين دو تيم به يكباره غول شدند ! مخصوصا سيتي ! ولي در هر حال كاري از دست ما برنمياد ! نه كسي ميتونه جلو خرجهاي اين دو تيم رو بگيره و نه ما ميتونيم مثل اونها خرج كنيم و يا بهتره بگم ما نميخوايم مثل اونها خرج كنيم ! حالا ما يك راه داريم ! آينده رو بخريم ! چيزي كه سيتي و چلسي هيچ وقت بهش فكر نميكنند ! چيزي كه بارسا به خوبي دركش كرد و نسل به نسل ادامه داد تا تيمي به قدرت بارسايي فعلي به وجود بياد .
بله شايد ما خيلي بهتر و در سالهاي سال اين كار رو انجام داديم ! ولي حالا كه شرايط از گذشته سختتر شده نبايد تسليم بشيم و بهتره به همين روند ادامه بديم ! شايد رسوندن كلورلي , يا جوينز , ايوانز , اسمالينگ , ده خئا , رافائل , فابيو , ولبك و هرناندز به سطح اول فوتبال كار آسوني نباشه و چند سال طول بكشه ! ولي بهترين راه هست ! جايي كه حتي بازيكني مثل كاگاوا هم براي ما دور از دست رس شده ! ناچار به خريدهايي مثل نيك پاول هستيم ! هرچند اين براي ما شكست به حساب نمياد ولي سختي هاي خاص خودش رو داره ....
و در آخر ميتونم بگم , با وضعيت نامشخص چلسي ! نميتونم آينده چندان روشني رو براي هازارد پيشبيني كنم ! تيمي كه حتي وقتي قهرمان اروپا هم ميشه نميتونه ريسك كنه مربي جوونشو نگه داره ! جدا و دور از تعصب ميگم سرنوشت هازارد نامشخص خواهد بود هرچند باز به مراتب انتابش بهتر از انتخاب سيتي هست !
اينم پيشنهادات يونايتد و سيتي و چلسي براي هازارد !
البته اين فقط يه شوخي هست ! مخصوصا اون قسمت آخرش(2تا قسمت اولش كه عين واقعيت بود)
ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه مشکل این نیست که ما پول نداریم.مشکل اینه که پول زیاد برای خرید بازیکن نمیدیم.باشگاه با این کارش نمیدونم هدفش چیه.هر چی پوله که رفته تو جیب گلیزرهای کثیف:ehe:آخه یکی نیست بگه 4 تا بازیکن بخر مثل فصل قبل سرمون در نیاد
بحث اين كه آيا گليزرها مديران خوبي براي ما هستند يا نه بسيار مفصل هست و به نظر من از خيلي جهات خوب بودند .
ولي سياست هايي كه شما ميبينيد به فرگوسن هم برميگرده ! فرگوسن هست كه با توجه به نيازهاش ميتونه از پولي كه در اختيارش ميزارن استفاده كنه ! هرچند اين يك واقعيت هست كه تيمهايي مثل چلسي و منسيتي پول بيشتري واسه نق و انتقالات كنار ميزارن ! هرچند كه بازيكنان زيادي هم دارند !
بي شك ما بازيكناني خواهيم خريد ! حداقل 3 بازيكن ! ولي نبايد به اميد ستاره باشيم...
یچه ها خودمونیم نه کاگاوا نه گایتان در حد هازارد نیستن!
کاش یکم سر کیسه رو شل میکردن
اما بازم فدای سرمون...ما با رفتن کریس و بکام و نیستروی
کنار اومدیم نیومدن این که پشه هم نیس
اینم حرفای این آدم....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدون شك بازيكن خوبي هست ولي چه ميشه كرد
ولي به نظر من با نيومدن اون چيزي از ما كم نميشه من بيشترين جايي كه احساس ميكنم بايد خريد كنيم دفاع راسته و هافبك وسط و يه دفاع چپ براي اينده.كار هازارد رو خود روني بهتر از هر كس ديگه انجام ميده.فرگوسن هم اجازه بازي به هرناندز تو المپيكو نداده تا استراحت كنه و من مطمئنم فصل بعد تمام قوا ميشه روي چيچا حساب كرد
من فقط یه جمله درباره چیچا همیشه گفتم...بازیکن بزرگی نمیشه...فقط کافیه به سبک بازیش نگاه کنید...
دوست داشتنی و با تعصب بازی میکنه همین به 100 تا بازیکن پولکی می ارزه!
ولی واقعا خسته شدیم... جریان سانچز و نصری و ... تکرار شد!
اما بازیکن هایی واسه باشگاه اسطوره میشن که متعصب باشن....امسال هازاد مثل ابرایموویچ معلوم نیست به چه باشگاهی تعصب دارن!
از اینترو و یووه و بارسا و حالا میلان! معلوم نیست بعدا کجا! ما از این بازیکن ها نمیخوایم
ما یکی مثل گیگز میخوایم مثل اسکولز مثل گری و ...........
چون ما یونایتدی هستیم...ما قلبمون واسه تیممون میتپه ...با با عشقمون زندگی میکنیم و خواهیم مرد...
وقتی حاظر نیستن 35 میلیون به هازارد بدن نباید انتظار خرید خوبی داشته باشیم.
فصل جدید انتظار بازیکن جدیدی نباید باشیم خودتون رو ناراحت نکنید .
مجید جان اینها قبول/به نکته خوبی اشاره کردی هر بار با نیومدن بازیکن مورد نظر یه ستاره ای به تیم اضافه شده
خیلی جالبه سالهای 92 و 97 نمیدونستم اینجوری بوده
کاگاوا بیاد میتونه تاثیر گذار باشه.ولی گزینه های خوبی در لیست خرید باشگاه هست
که کاگاوا هم جزئی از اونه
نمیشه گفت کاگاوا از بقیه بهتره به نظرم در یه سطح هستش با اون لیست خرید
که با رفتن هازارد به چلسی :-angمیشه امید به خرید:کاگاوا-فرناندو لورنته-گایتن و بواتنگ داشت که به درد تیم بخورننقل قول:
Kevin-Prince Boateng (AC Milan)
David Alaba (Bayern Munich)
Mohamed Diame (Wigan)
Mats Hummels (Bor.Dortmund)
Robert Lewandowski (Bor.Dortmund)
Moussa Dembele (Fulham)
Kwadwo Asamoah (Udinese)
Robin van Persie (Arsenal)
Jan Vertonghen (Ajax)
Leighton Baines (Everton)
Luuk de Jong (FC Twente)
Nick Powell (Crewe)
Nicolas Gaitan (Benfica)
Eden Hazard (Lille)
James Rodriguez (Porto)
Gerard Pique (Barcelona)
Fernando Llorente (Athletic Bilbao)
Shinji Kagawa (Bor.Dortmund)
اطلاعاتی از بازیکنان لیست خرید:
Born: February 26, 1985 (age 27), Pamplona
Height: 6' 5" (1.95 m)
Weight: 198.4 lbs (90 kg)
Position: Forward
Team: Athletic Bilbao (#9 / Forward), Spain national football team (#19 / Forward)
Parents: Fernando Llorente Sr., Isabel Torres
------------------------------------------------
Osvaldo Nicolás Fabián Gaitán is an Argentine footballer who currently plays as a Attacking Midfielder for S.L. Benfica in the Portuguese first division and for the Argentine national team
Born: February 23, 1988 (age 24), San Martín, Buenos Aires
Height: 5' 8" (1.73 m)
-----------------------------------------------
Shinji Kagawa .
Born: March 17, 1989 (age 23), Japan
Height: 5' 8" (1.72 m)
Weight: 141.1 lbs (64 kg)
Position: Midfielder
Team: Japan national football team (#10 / Midfielder), Borussia Dortmund (#23 / Midfielder)
---------------------------------------------------
Kevin-Prince Boateng
Born: March 6, 1987 (age 25), Berlin
Height: 6' 0" (1.83 m)
Spouse: Jennifer Boateng (m. 2007–2011)
Position: Midfielder
Parents: Prince Boateng, Catherine Boateng
Team: Genoa C.F.C., A.C. Milan
اسم جرارد پیکه - ونپرسی-رودریگز پورتو هم در لیست هستش ولی فکر نکنم بیانki::