نقل قول:
ببين سعيد جان شايد اين حرف هايي كه زدي فقط تعصبت نسبت به تيم هاي انگليسي رو نشون ميده !
من ازت يه سوال دارم :
مگه تو نگفتي كه بارسلونا بايد سبكشو ويرايش كنه ؟ خب منم دو دليل قانع كننده (( شماره 1 و 2 )) برات آوردم كه متاستفانه بد برداشت كردي و اصلا منظور منو متوجه نشدي ! ببين سعيد بذار اول تعريفي از تاكتيك داشته باشيم بعد من قضيه رو برات روشن كنم :
من 3 سال عضو تيم نوجوانان فجر تهران بودم وقتي كه تو اين كلاس ها بوديم مربيمون براي ما تاكتيك رو اينطور تعريف كرد: (( تاكتيك يعني شيوه هاي نرم و تاكتيكي بر اساس ميزان تكنيك جسمي و رواني يك بازيكن يا همكاري مداوم يك تيم در زمين فوتبال بر اساس نوع نگرش مربي در مسطتيل سيز ))
خب بر اساس اين تعريف كجاي بازيه چلسي همكاري كردن ونگه داشتن توپ بود ؟ در حالي كه مدافعين و مهاجمين چلسي 90 دقيقه زدن زير توپ :ohum:
بر اساس اين تعريف فكر كنم شما معني تاكتيك رو يه جور ديگه فهميدي كه ميگي دفاع كردن يه نوع تاكتيكه !
اتفاقا تو همين كلاس ها مربي به ما گفت كه بحث دفاع با تاكتيك كاملا فرق ميكنه و مثل زمين تا آسمون ميمونه ! تو پست قبليم هم دفاع رو برات تعريف كردم كه اگه يادت باشه گفتم : دفاع كردن تاكتيك نيست بلكه يه شيوست براي مقابله با تيم هايي كه خط حمله هاي قوي دارن.......
عزيز من همينجوري يه چيزيو از خودم نميگم
با اين تعريفي كه من از تاكتيك داشتم معلومه كه صحبت هاي منو يا متوجه نشدي و يا بد برداشت كردي ! من گفتم تاكتيك فقط براي حملست ؟ من طبق مطالعات و كلاس هاي فوتبالي كه رفتم ميگم تاكتيك با دفاع كردن فرق ميكنه !
اون 1 و 2 هم كه متوجه نشدي دست من نيست سعيد جان يه نگاه به اين حرفت بنداز بعد متوجه ميشي : (( بارسلونا بايد سبكش رو عوض كنه ))think::
خب اين به نظرت يعني چي ؟ يعني اين كه بارسلونا بايد سبك هجوميش رو عوض كنه و سبك هاي دفاعي و نيمه هجومي به كار بندازه ! مگه غير از اين بود منظورت ؟:ohum: خب منم در جوابت دو قضيه رو آوردم كه متاستفانه كلا متوجه نشدي !
داداش تو داري بحث الكلاسيكو و مورينيو و ميلان و ....... ميكني در حالي كه بحث ما يه چيز ديگس سعيد جان !
من كاري به كار تيم هاي ديگه ندارم عزيز فقط اين بازي رو بررسي كردم و بازيهاي بعدي هم انشاالله به زودي دوستان آناليز ميكنن........
اگه شما هم از لحن صحبت هاي من ناراحت شدي ببخش.......
موفق و مويد باشي............
داداش مثل اينكه اين بحث نتيجه اي براي ما نداره و فقط داريم وقتمون رو الكي حدر ميديم ! تاكتيك دفاع زدحمله بسيار پيچيده هست كه تيمهاي مثل اينتر و چلسي اونو جلو بارسا پياده كردن اونوقت به اين نميگن تاكتيك ؟! نميدونم والا ! ما كه گفتني هارو گفتيم و بقيه ميتونن در اين مورد نظر بدن ! والا من كه به خدا قسم حرفام هيچ ربطي به تعصب روي تيمهاي انگليسي نداشت و تو حرفام به اينتر هم اشاره كردم ! به هر حال بهتره بقيه بيان و نظر بدن و كاش بقيه هم حس نكنن من دارم ضد بارسا صحبت ميكنم و از روي تعصب به تيمهاي انگليسي از تاكتيكهاي اين تيم تعريف ميكنم. شب خوش .