علي دايي واقعا مركعه اس
بع از سربازي و دانشگاه و.....................
تازه فوتبال حرفه اي شروع كرده چقد به خودش اميد داشته
نمایش نسخه قابل چاپ
علي دايي واقعا مركعه اس
بع از سربازي و دانشگاه و.....................
تازه فوتبال حرفه اي شروع كرده چقد به خودش اميد داشته
اوج حجاب در پایتخت !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دارم به خواهر زاده ام دیکته می گم… رسیده آخر خط، می گه برم سر خط؟
پـَـ نه پَــ، بقیشو رو فرش بنویس!
داشتیم تو خیابون قدم می زدیم که یهو صداى ترمز شدیدى اومد و دو تا پا که یکى عمودى یکى افقى رو هوا بود… خلاصه ملت جمع شدن بالای سر طرف، که در این هنگام راننده پیاده شد و در کمال خونسردى گفت: آقا چیزیتون شد؟
یارو هم با همون وضع و صورت خونى مالى در حالی که به سختى نفس می کشید گفت: پـَـ نه پَــ، خودمو انداختم زمین از داور پنالتى بگیرم!
راننده گفت: نمکدون! منظورم اینه که می خواى زنگ بزنم اورژانس؟
یارو گفت: پـَـ نه پَــ، زنگ بزن برنامه نود، عادل اینا کارشناسى کنن صحنه پنالتى بود یا نه!
کله صبحی رفیقم میخواست بیاد درس بخونیم، بهش زنگ زدم گفتم دوتا نون هم بگیر بیار.
گفت واسه صبحونه؟
پـَـ نه پَــ، واسه ذخیره سازی تو روزای سخت زمستون!
خواهرم از بیرون میاد خونه… میبینه پشت سیستمم… می گه کامپیوتر روشن کردی؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، دکتر گفته بشین جلوی مانیتور خاموش زل بزن بهش واسه چشات خوبه!
زنه شکمش اومده جلو، رفیق ما می پرسه این خانم حامله است؟
پـَـ نه پَــ، این زن آقا گرگه است، شنگول رو خودش خورده، منگول رو داده به شوهرش!
یه توپ دارم قلقلیه… پـَـ نه پَــ، می خواستی مکعب مستطیل باشه!
سرخ و سفید و آبیه… پـَـ نه پَــ، زیتونی و نقره ای و سبز یشمیه!
می زنم زمین هوا می ره… پـَـ نه پَــ، زمینو سوراخ می کنه می ره تو زیر زمین، بقله دبه ترشیا!
نمی دونی تا کجا می ره… پـَـ نه پَــ، بنده خط کشم، می دونم دقیقا کجا می ره!
من این توپو نداشتم… پـَـ نه پَــ، داشتی! الان اسکلی داری خاطره تعریف می کنی!
مشقامو خوب نوشتم. بابام بهم عیدی داد… پـَـ نه پَــ، می خواستی دم عیدی بخوابونه تو دهنت!
یه توپ قلقلی داد… پـَـ نه پَــ، تو این گرونی می خوای سویچ لکسوز بهت بده!
زنگ زدیم ۱۱۰ می گم آقا این جا دزد اومده، ما گرفتیمش لطفاً کسی رو بفرستید. می پرسه می خواهید ازش شکایت کنید؟
پـَـ نه پَــ، زنگ زدیم بگیم وسیله همراش نیست شما تا یه جایی برسونیدش، تو خیابون نمونه این موقع شب!
دوستم می گه امروز چندمه؟ می گم یکم. می گه یکم مرداد؟
پـَـ نه پَــ، امروز یکم فروردینه… عیدت مبارک عمو جون یه بوس بده!
به مامانم می گم: فکر کنم دیگه وقتشه از تنهایی در بیام، هر چی باشه بیست و شش سالمه مامان… می گه: یعنی زن می خوای پدرسوخته؟
می گم پـَـ نه پَــ، یه داداش توپول موپول می خواستم روم نمی شه به بابا بگم.
به داداشم می گم برو عصای آقاجون رو بیار؛ می گه مگه آقاجون می خواد بره؟
پـَـ نه پَــ، می خواد به اذن پروردگار عصا رو تبدیل به اژدها کنه!
نفس نفس زنون خودم رو رسوندم به اتوبوس. راننده می گه: می خوای سوار شی؟
میگم پـَـ نه پَــ، اومدم سفر خوشی رو براتون آرزو کنم!
بهش می گم با من ازدواج می کنی؟ می گه داری بهم پیشنهاد می دی؟
پـَـ نه پَــ، می خوام غیر مستقیم حالیت کنم مامانت تصادف کرده بری بیمارستان!
گردآوری: مجله آنلاین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گرد آوری : مجله آنلاین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وی بسیاری از تمرین های خود را با شامبورگر انجام می دهد که پیش از این به عنوان مرد قهرمان جهان در رشته بدنسازی شناخته شده بود.
شامبورگر در طول ۱۸ سال گذشته توانسته است در ۹ ماراتن شرکت کرده و ۲ مسابقه بدنسازی را ببرد و حال مربی این زن مسن جهان است.
برنا به نقل از شینهوا نوشت: شفرد مسن ترین زن بدنساز جهان تاکید کرده است که سن تنها یک عدد است و همه می توانند در همه سنین به مقام های قهرمانی دست پیدا کنند.
این زن هر روز در ساعت ۳ از خواب بیدار شده و به تمرین های ذهنی می پردازد و پس از آن پیاده روی روزانه خود را در پارک نزدیک آنجا آغاز می کند.
وی هر روز قبل از ناهار ۱۰ مایل پیاده روی می کند و تنها غذایی که برای ناهار استفاده می کند برنج ساده، سینه مرغ و سبزیجات است.
منبع: bornanews.ir
گردآوری: مجله آنلاین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کوتاهترین مرد دنیا در کتاب رکوردهای گینس
قرار است مسئولان موسسه گینس که رکوردهای دنیا را ثبت می کند بعد از هجده ساله شدن یونری بالاوینگ و اندازه گیری دقیق قد او نامش را در این کتاب گینس ثبت کند.
به زودی نام یک فیلیپینی به عنوان کوتاهترین مرد دنیا در کتاب رکوردهای گینس ثبت خواهد شد.
به گزارش انتخاب، «یونری بالاوینگ» که شصت و یک سانتی متر قد دارد در روز شنبه یازدهم ژوئن در یک مرکز پزشکی در جنوب فیلیپین حضور یافت تا قدش به صورت رسمی اندازه گرفته شود.
وی در تاریخ دوازدهم ژوئن هجده ساله می شود.
قرار است مسئولان موسسه گینس که رکوردهای دنیا را ثبت می کند بعد از هجده ساله شدن یونری بالاوینگ و اندازه گیری دقیق قد او نامش را در این کتاب گینس ثبت کند.
دوست دارید همیشه سالم و تندرست باشید؟ ما در این مقاله ۱۵ خوراکی را که مصرف منظم آن سلامت و تناسب اندام تان را تضمین میکند، ذکر کرده ایم. حتی اگر بعضی از آنها را مصرف کنید، تأثیر فراوان شان بر سلامت تان را خواهید دید…
مواد غذایی سالمی که بو دارند
سیر
سیر به خاطر داشتن ترکیبات آلیسین، خاصیت آنتی بیوتیکی دارد؛ بوی خاص سیر هم به دلیل وجود همین ماده است. علاوه بر این، سیر اثر ضد انعقاد خون، جذب کننده و پایین آورندۀ فشار خون هم دارد. به خاطر وجود فلاونیدهای آنتی اکسیدانی موجود در سیر، این مادۀ غذایی ارزشمند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان های گوارشی، بیماری های قلبی عروقی و کاهش میزان کلسترول خون دارد.
پیاز
پیاز نیز خواص آنتی بیوتیکی و البته ضد عفونی دارد. پیاز باکتری های عامل پوسیدگی دندان ها، ورم لثه، پارادونتیت (التهاب لثه) و برخی آنژین ها را میکشد. پیاز مانع ایجاد برخی واسطه های التهابی میشود، آنچه که این “سیرمانند” انجام میدهد این است که مانند یک نیروی کمکی در مقابل برخی بیماری ها مانند آسم و مشکلات ناشی از استعمال دخانیات عمل میکند.
گیاهان معطر دیگر
گیاهان معطر مانند رزماری، آویشن، پونه، ریحان و نعناع، سرشار از اسانس های خانوادۀ ترپن ها هستند (اسانسی که آنها را معطر میکند). ترپن ها میتوانند بر روی تومورها تأثیر بسیار زیادی داشته و تکثیر سلول های سرطانی را کاهش دهند یا باعث مرگ این سلول ها شوند.
زردچوبه و فلفل سیاه
زردچوبه که حاوی آنتی اکسیدان های قوی، ضد التهاب ها و ضد سرطان ها است، ادویۀ مناسبی برای قرار گرفتن در منوی غذای روزانۀ ماست. این ادویه در کنار فلفل سیاه، خاصیتش ده برابر میشود.
سویا
در سویا ایزوفلاون وجود دارد، ایزوفلاون آنتی اکسیدانی قوی است که خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی عروقی را کاهش میدهد، میزان کلسترول خون را پایین میآورد و برخی نشانه های یائسگی را تسکین میدهد.
سویا به شکل توفو، میسو، سس سویا، شیر سویا و یا ماست سویا عرضه میشود. توجه: دانه های سویا به هیچ وجه با سویای واقعی قابل مقایسه نیستند.
علاوه بر ایزوفلاون، سویا خواص دیگری هم دارد: حاوی پروتئین بالا، اسیدهای چرب، ویتامین، املاح معدنی و فیبرهای خوراکی نیز هست.
قارچ ها
بعضی از قارچ ها، مانند قارچ های ژاپنی شیتاکه، متاکه و ریشی سیستم دفاعی بدن را تحریک میکنند. این اثر به خاطر وجود پلی ساکاریدهایی مانند بتا گلوکن و لنتینان در این نوع از قارچ هاست.
این خاصیت ِ تحریک کنندگی ِ سیستم دفاعی فواید بسیاری دارد، خصوصاً در موارد سرطان؛ و در قارچ های پلورُتز و قارچ پاریسی یافت میشود.
میوه های قرمز
تمشک، توت فرنگی، توت سیاه، زغال اخته، انگور فرنگی سیاه، توت کانادایی، کران بری و انگور سیاه، میوه هایی سرشار از آنتی اکسیدان، پلی فنول و فلاونید هستند. برای مثال، تمشک ۲ برابر بیشتر از گریپ فروت و حدوداً ۹ برابرِ کیوی، ذخیرۀ آنتی اکسیدان دارد. به همین علت است که میوه های قرمز از بیماری های اختلال در بازسازی عصبی (مانند آلزایمر) پیشگیری میکنند، فشار خون را پایین میآورند، کلسترول خوب خون را افزایش میدهند، از بروز بیماری های قلبی عروقی نیز پیشگیری میکنند، سرعت رشد تومورها را کند میکنند و عوامل سرطان زا را از بین میبرند.
شکلات سیاه
شکلات تلخ در مبارزه با خستگی و نیز پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی سهیم است. مشکلات گردش خون را با افزایش حجم رگ ها، محدود کردن حمله های پلاکتی و سیال کردن خون برطرف میکند، ضمناً خاصیت ضد التهابی و ضد سرطانی هم دارد. شکلات سیاه با اثر سرخوشی اش، یک ضد افسردگی طبیعی است.
هر چه شکلات طبیعی تر باشد، خوردن منظم آن بیشتر توصیه میشود؛ البته به شرط رعایت تعادل و میانه روی زیرا کاکائو یک مادۀ کم کالری نیست.
ماهی
ماهی که سرشار از امگا ۳ است، به خاطر فوایدش برای سیستم قلبی عروقی مشهور شده است. میزان کافی امگا ۳ در پیشگیری از سرطان و مشکلات خلق و خو در افراد افسرده مؤثر است. به زنان باردار توصیه میشود که امگا ۳ زیادی مصرف کنند زیرا امگا ۳ حاوی اسیدهای چرب ضروری برای رشد مناسب مغز جنین است.
۲ تا ۳ با در هفته ماهی بخورید، البته خوردن ماهی های کوچک تر در الویت است (ماهی های کوچک حاوی جیوۀ کمتری هستند).
زنجبیل
زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان های بسیار سودمند برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، برخی سرطان ها و دیگر بیماری های مرتبط با افزایش سن است. این ریشه، خواص ضد التهابی بسیار خصوصاً در درمان بیماری های رماتیسم و ورم مفاصل دارد.
در نهایت، زنجبیل گوارش را تسهیل کرده و به مبارزه با تهوع و استفراغ کمک میکند.
جلبک
جلبک که در گذشته تنها در آسیا مصرف میشد، هم اکنون در تمام اروپا نیز خورده میشود.
جلبک کالری بسیار پایینی دارد و سرشار از پروتئین و فیبر است. این مادۀ غذایی ارزشمند حاوی ید، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر، آهن، روی، مس، سلنیوم و… است.
جلبک ها تنها گیاهانی حاوی B12 (B12 برای بافت های عصبی ضروری است) هستند، و این موضوع در چارچوب رژیم های غذایی گیاهخواری اهمیت ویژه ای دارد.
جلبک های قهوه ای سرشار از ویتامین های C و E ، جلبک های قرمز سرشار از پروویتامین و جلبک های سبز غنی از ویتامین C هستند. بعضی هایشان هم حاوی امگا ۳ اند !
تأثیر جلبک ها بر سلامتی چیست؟ آنها به پیشگیری از پرفشاری خون، یبوست، کم کاری تیروئید و تومورها کمک میکنند در ضمن آنتی باکتری و ضد کرم هم هستند.
چای سبز
چای سبز یک ضد سرطان بسیار عالی است و با کاهش تشکیل پلاک های آتروم از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری میکند، پلاک های آتروم عامل انسداد عروق هستند. این چای مانند یک سم زدا برای بدن عمل میکند و پیری را به تأخیر میاندازد. ضمناً، تصور میشود که چای سبز به مبارزه با بیماری های اختلال در بازسازی سلول های عصبی مانند بیماری آلزایمر کمک میکند.
غلات کامل
غلات کامل سرشار از فیبر اند و باید در لیست غذایی ما از الویت بالایی برخوردار بوده و جایگزین علات تصفیه شده بشوند، غلات تصفیه شده طی مراحل صنعتی بخش عمده ای از خواصشان، خصوصاً فوایدی را که برای گوارش و سیستم قلبی عروقی دارند، از دست میدهند.
نان کامل، غلات کامل صبحانه و دیگر غلات کامل (برنج، نان …) باید هر روز مصرف شوند.
روغن زیتون
مادۀ غذایی اصلی رژیم های مدیترانه ای، روغن زیتون است که مزیت اصلی اش ایجاد تعادل بین امگا ۳ و امگا ۶ است. این روغن آثار غیر قابل بحثی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی دارد. توصیه میشود که این روغن را جایگزین روغن های دیگر کرده و حتی با روغن کلزا که سرشار از امگا ۳ است، مخلوط کنید.
بروکلی و سبزیجات دیگر
بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل و البته گوجه فرنگی و فلفل و بعد از آنها چغندر و کدوتنبل، سبزیجات فوق العاده ای برای سلامتی هستند. سبزیجات کالری بسیار کم، مقدار زیادی فیبر، ویتامین و مواد معدنی دارند. این گروه از موادغذایی، باید ۲ بار در روز، در وعده های غذایی نهار و شام، مورد استفاده قرار گیرند.
seemorgh.com/health
و بهاری که همین نزدیکی است!
میگویند خدا به عبادت بندگانش نیازی ندارد، بلکه این بنده است که از طریق راز و نیاز با خداوند عالم و عبادت خالق هستی به زندگی خود آرامش و امید میآورد و روح خود را پاک و سبک میکند.
میگویند عشق نیازی به معشوق و عاشق ندارد. عشق همیشه هست و در همه جای هستی جاری است. این ما آدمها هستیم که برای روشنایی دلهایمان نیازمند دل سپردن و عزیز شمردن عشق هستیم. اگر با عشق قهر کنیم، بر دامن پاک او کمترین گردی نمینشیند. این دل ماست که اگر عشقی در آن نباشد سیاه میشود و منزلگه تیرگی نفرت و کینه میگردد.
بهار نیز همینگونه است. بهار بزرگ است و این بزرگی و عظمت خود را مدیون جشنی نیست که ما برایش میگیریم. بهار میآید حتی اگر یک نفر هم به پیشوازش نرود. او مثل همیشه زیبا و لطیف و حیاتبخش میآید و ذرهای از لطافتش را از هیچ موجودی دریغ نمیکند. بهار مثل همیشه، با آمدنش جانی دوباره به طبیعت میبخشد و به زیباترین شکل ممکن همه چیز را سبز و پرطراوت میسازد. این ذات بهار است و اصلا هم برایش اهمیتی ندارد که ما قبل از آمدنش جشن بگیریم یا نه، یا به خاطر ورودش هفت روز تعطیل کنیم یا چهل روز. بهار میآید بیآنکه اصلا برایش مهم باشد که ما به خاطر ورودش کسب و کار را تعطیل میکنیم و به یکدیگر تبریک میگويیم. همه پدیدههای بزرگ عالم هستی چنیناند.
اما برعکس بهار این ما هستیم که در آغاز سال نیازمند تحول وضع و حال خود به شکلی نیکوتر و بهتریم. این "ما" هستیم که محتاجیم تا بهانهای به اسم بهار فرارسد تا خانه را بتکانیم و چهارشنبهای را سور بگیریم، جوانههای گندمی را سمنو کنیم و پلویی را با سبزی و ماهی در شبی به نام تحویل سال دور خانواده بخوریم و سفرهای هفتسین بچینیم و لباسهای خود را نو و تمیز سازیم و دلهایمان را با هم آشتی دهیم و دید و بازدیدی را تکرار کنیم و نو شدن و نو بودن را جشن بگیریم. ما همه این کارها را انجام میدهیم نه به خاطر بهار، بلکه به خاطر خودمان تا بین زمستان سرد و خشنی که از سر گذراندهایم و بهار لطیف و مهربانی که واردش شدهایم، تفاوتی در زندگی خود احساس کنیم.
اگر بهاری جشن گرفته میشود، دلیلش نه بهار که خود ما آدمهايیم که نیازمند بهاری شدن هستیم. اگر کسی از بهار و جشن بهار با شوق و ذوق صحبت میکند، منظورش ارزش دادن به بهار نیست. بهار نیازی به ارج نهاده شدن از سوی ما ندارد. حتی اگر در داخل اتاقهای زمستانی ذهنمان هم خود را زندانی کنیم باز هم بهار میآید و همه وجود ما را فرا میگیرد. و ذرهای از لطافت و طراوتش را از ما دریغ نمیکند.
اگر خانوادهها مصمماند تا هر طور شده سیزدهمین روز فروردین، به دامن طبیعت بروند و به شادی بپردازند، به خاطر سیزدهبدر نیست که این کار را میکنند. دنبال بهانهای میگردند تا بتوانند در بهاریترین هوای سال، طبیعت را از نزدیک لمس کند و سبزهای گره بزنند و تصمیمی بگیرند و امید به زندگی را حداقل برای یک سال در وجود خود زنده کنند.
بهار هیچ نیازی برای تايید ندارد. خودش تايید خودش است. درست مثل عشق و مثل هر پدیده بزرگ دیگری در عالم هستی! این ما هستیم که از طریق همراهی با این جلوههای بزرگ عالم هستی خود را بالا میکشیم و ابعاد تازهتری از امید و آگاهی و آرامش را تجربه میکنیم.
روی گرداندن از بهار، لجبازی با بهارجویان، تظاهر به ندیدن بهار و بیتفاوتی به طراوت و تازگی فصل بهار، هیچ کدام ذرهای غبار بر دامن سبز بهار نمینشاند. اما حالا که بهار آمده است و همین نزدیکیهاست باید به خاطر خودمان همه که شده، مقدمش را گرامی بداریم.
بهاری که همین نزدیکی است میتواند در سال جدید آرامش و امید را به ما نوید دهد. میتواند سبز شدن و جوانه زدن را در تمام زمینههای زندگی به ما یاد دهد. میتواند فراموش کردن سرمای زمستانی را که گذشت به ما بیاموزد. بهاری که همین نزدیکی است خیلی چیزها برای ما دارد. چه بخواهیم و چه نخواهیم آنقدر مهربان است که بر گونه تکتک ما با نسیم خوشعطر و پرطراوتش بوسه میزند و میگذرد. چقدر زیباست که به جای دور کردن نگاه خود از بهاری که اینقدر به ما نزدیک شده، چشم در چشم او دوزیم و به پیشوازش رویم و به هر بهانهای که گذشتگان به شکل سنتهای زیبا به ما رساندهاند، با بهار همراه شویم. فقط این گونه است که میتوانیم روحی سبز و بهاری را در کالبد زمستانزده خود بدمیم و امید و عشقی تازه به زندگی را در سال جدید در دل خود و اطرافیان زنده کنیم.
به عنوان یک آغاز، ما موفقیتیها، سلام همه شما را به بهاری که همین نزدیکی است رساندیم. شما هم سلام ما را به بهار نزدیک خودتان برسانید.
سهیلا ثقفی
http://movafaghiat.com
در تمام دنیا شنیدن حتی کوتاه ترین خبر در مورد هنرمندان و اهالی سرشناس درباره زندگی شخصی، شغل یا تحصیلات شان برای طرفداران آنها هیجان انگیز و جذاب است.
به گزارش بانکی دات آی آر, دنیای شهرت در کنار مشکلات و سختیهای شناخته شدن و کمی دور شدن از زندگی عادی، امتیازهایی هم دارد؛برای مثال اگر صاحب نام و مشهور باشید و به ویژه اگر سوپراستار یا هنرمند باشید و بعد تصمیم به شروع تجارت یا کار در هر رشتهای بگیرید شهرت حتما در پیشبرد بهتر کار و البته رونق گرفتن آن تاثیر چشم گیری دارد،حتی می شود گفت شهرت پله ای است برای موفقیت در هر نوع تجارتی.
از ساخت صنایع دستی تا افتتاح شرکت ساختمانی،پرداختن به کارهای دیگر بازیگران را از نظر مالی کمی بی نیاز کرده و می تواند به آنها این اطمینان را بدهد که در آینده و پس از پایان عصر طلایی خود پشتوانه مالی و درآمد دارند. این اتفاق در تمام دنیا رواج دارد و خیلی از سوپر استارهای هالیوودی و بالیوودی هم در کنار بازیگری به شغلهای دیگری هم می پردازند. در ادامه در مورد بازیگران و البته هنرمندان ایرانی و شغل دومشان می خوانید.
محمدرضا گلزار
محمدرضا گلزار سوپر استاری که هر خبری در مورد او جنجالی می شود و همه تصویر او را به عنوان مدل روی بیلبوردها دیده اند؛ این بازیگر تنها به مدل بودن اکتفا نکرده، او کلوب زیبایی ویژه مردان تاسیس کرده و البته ظاهرا به کار تولید پوشاک هم مشغول است و برندی اختصاصی دارد.
بهرام رادان
بهرام رادان،پسر چشم آبی سینمای ایران،بازیگری که روزی شاگرد گمنام یکی از آموزشگاههای بازیگری بود و این روزها خود را در سینما اثبات کرده صاحب کافی شاپی به نام “و” است. این کافه ۲ شعبه در ۲ خیابان معروف شمال تهران دارد. در این کافه روی هیچ میزی جاسیگاری نیست و بزرگ نوشته است :”کشیدن سیگار در این مکان ممنوع است”
رضا صادقی
رضا صادقی که در بین طرفدارانش لقبهایی مثل سلطان مشکی پوش،سلطان غم و احساس و سلطان صدا دارد کافه ای در شمال تهران تاسیس کرده است. معمولا رضا صادقی شبها به کافهاش سر می زند . خود او درباره کافهاش گفته است :با افتتاح این کافه حداقل اگر نتوانم بخوانم، می توانم به بهانه کافی شاپ در کنار مردم باشم.
علی لهراسبی
علی لهراسبی،سلطان تیتراژ سریالهای تلویزیون در کنار خواندن به کار تبلیغات مشغول است. او مدیر پروژه تبلیغاتی شرکتی است.
تهمینه میلانی
تهمینه میلانی ،کارگردان به نام ایرانی فارغ التحصیل معماری است و در کنار کارگردانی سینما به کار معماری داخلی مشغول است.دفتر او در یکی از گرانقیمتترین خیابانهای پایتخت مقابل دفتر یکی از مطرح ترین آرشیتکتهای ایرانی قرار دارد. او و همسرش محمد نیک بین، تهیه کننده به همراه هم در این شرکت مشغول به کار هستند.
رضا کیانیان
رضا کیانیان نویسنده و عکاس و مجسمه ساز و بازیگر را هم که همه می شناسید. مجسمههای چوبی و عکس هایش در نمایشگاه های متعددی به نمایش درآمدند.
مهتاب کرامتی
مهتاب کرامتی، بازیگر و سفیر حسن نیت یونیسف در ایران هم صاحب مزونی در شهرکی در غرب تهران است. او ۱۲ سال است در این مزون به کار تولید انبوه لباس مشغول است و برای یکی از برندهای معروف لباس طراحی و تولید می کند.
محمد سلوکی
محمد سلوکی، مجری تلویزیون طبق شنیدها صاحب یک پیک موتوری و البته فروشگاه لباس است. همین اواخر تصاویر او در فروشگاه لباسش در فضای مجازی منتشر شد و دست به دست گشت.
امین تارخ
امین تارخ، بازیگر صاحب نام ایرانی صاحب آموزشگاه بازیگری در یکی از بزرگراههای شمال تهران است.
مانی رهنما
مانی رهنما در آموزشگاه های موسیقی مدرس آواز است .
شبنم قلیخانی
شبنم قلیخانی که این روزها همه او را به نام آیدا می شناسند، به خاطر بازی در سریال ۵ کیلومتر مانده تا بهشت ، استاد دانشگاه آزاد است. او کارشناس ارشد تئاتر است.
رضا عطاران
رضا عطاران،بازیگر و کارگردان طنز مطرح و کاربلد ایرانی آتلیه عکاسی با نام خانوادگیاش در خیابانی در شمال تهران دارد. خدماتی که او به مشتریان خود ارایه می دهد و روی تابلوی آن نوشته شده است،به این ترتیب هستند: متخصص عکسبرداری و فیلمبرداری از مجالس در منوهای متفاوت.
مجید اخشابی
مجید اخشابی،خواننده و قهرمان مسابقه تیتراژخوانی صدا و سیما صاحب یک استودیوی تولید موسیقی است و البته آموزشگاهی هم به نام یکی از آلبوم های بیرون آمده اش دارد؛ آموزشگاه او در یکی از مراکز خرید مطرح شمال غرب تهران قرار دارد و در این آموزشگاه انواع سازهای سنتی و کلاسیک به هنرجویان تدریس می شوند.
پوریا پورسرخ
پوریا پورسرخ، بازیگر سینما و تلویزیون دکتری فیزیولوژی گیاهی دارد و در کنار بازیگری به کار طراحی فضای سبز و ترجمه مقاله برای مجلههای علمی مشغول است.
سپند و کمند امیرسلیمانی
سپند و کمند امیرسلیمانی ، آتلیه عکاسی دارند.
سید جواد هاشمی
سید جواد هاشمی، معلم است و سال هاست در کانون فرهنگی در غرب تهران فعالیت می کند.
مرجان شیرمحمدی
مرجان شیرمحمدی نویسنده است و کتاب های “هفت داستان کوتاه” ،”بعد از آن شب “و “این یک فصل دیگر است” سه اثر منتشر شده او هستند.
مسعود کیمیایی
مسعود کیمیایی؛ کارگردان مدرسه فیلمسازی دارد و خود او درباره مدرسهاش میگوید: ۴۰۰ فیلم در این مدرسه ساخته شده و به نظر من از این تعداد حدود ۱۰، ۱۲ فیلم میتواند در سطح جهان مطرح باشد هنوز که هنوز است این مدرسه نتوانسته به لحاظ مالی روی پای خودش بایستد و من از بیرون پول تزریق میکنم.
حمید خندان
حمید خندان، خواننده پاپ صاحب کافی شاپی در خیابانی در شمال تهران است. این کافه بزرگ ترین کافه ثبت شده و مجوز دار تهران است. او معتقد است اولین خوانندهای است که صاحب کافه شده است. کافه او به گواه مشتریانش پاتوق خیلی از بازیگران و هنرمندان است. او عصرها در کافه خود حضور دارد. البته خندان دارای یک آتلیه شخصی عکاسی هم هست و هنرمندان مطرحی برای گرفتن عکس به آتلیه او در خیابان” م “مراجعه می کنند.ایرج نوذری، حسین استیری، مهدی مقدم، پویا امینی، امین زندگانی، آرام جعفری، نگار فروزنده، نگین صدق گویا و تعدادی دیگر از هنرمندان از مشتریان ثابت این کافه هستند.
حمید عسگری
حمید عسگری خواننده جوان پاپ صاحب کافه در شهرکی در غرب تهران و کافهای در کرج است.
خشایار اعتمادی
خشایار اعتمادی به کار ساخت و سازمشغول است و همان طور که همیشه در گفت و گوهایش عنوان کرده، موسیقی و خوانندگی منبع درآمد او نیست.
نگار جواهریان
نگار جواهریان، بازیگر جوان و سرشار از استعداد این روزهای سینمای ایران سابقه روزنامهنگاری هم دارد. او مدتی در مجلهای تحلیل بازیگری می نوشته است و نمایشنامه “خیانت” با ترجمه او و “تینوش نظم جو” را نشر نی در قالب مجموعه دور تا دور دنیا منتشر کرده است.
نیوشا ضیغمی
نیوشا ضیغمی ،بازیگر سینما هم دارای موسسه زیبایی است. او در این مرکز با همکاری پزشکان به بانوان خدمات زیبایی ارایه می دهد. موسسه او در یکی از گرانترین خیابان های تهران است.
آناهیتا نعمتی
آناهیتا نعمتی به صنعت مدلینگ وارد شده و در شوهای لباس و پروژه های عکاسی کار می کند.
ابوالفضل پورعرب
ابوالفضل پورعرب صاحب کافه ای در شمال و نزدیک ویلای شخصیاش است.
ستاره اسکندری
ستاره اسکندری صاحب یک مغازه طراحی لباس در یکی از پاساژهای به نام و نشاخته شده تهران بوده و تا به حال چندین شوی لباس برگزار کرده است.
لاله اسکندری
لاله اسکندری که نقاشی دیواری و کاشیکاری وی در تقاطع بزرگراه شهید همت و ستاری را دیگر همه دیده ایم به کارهای هنری و صنایع دستی مشغول است. روزبه اسکندری، برادر لاله اسکندری و مدیرعامل شرکت اجراکننده طرحها است. نقاشی دیواری لاله اسکندری در دو فاز در بزرگراه شهید همت، تقاطع بزرگراه شهید ستاری قرار دارد.
مهدی فخیم زاده و هما روستا مدرس کلاسهای آزاد بازیگری استاد حمید سمندریان هستند. امیر جعفری، ریما رامین فر،یوسف تیموری، نگار فروزنده، محمدرضا فروتن و پارسا پیروزفر از هنرجویان این کلاسها بودهاند.
منبع : بانکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ابوالفضل امیردیوانی
10 تفاوت عمده بین مغز زنان و مردان!
هر چند بین زنان و مردان تفاوتهای ظاهری به چشم ميخورد، ولی در عین حال کارشناسان دریافتهاند که تفاوتهایی در ساختار مغزی و شیوه واکنش این دو جنس در برابر رخدادها وجود دارد. پس بار دیگر که همسر، دوست یا پدر و مادرتان به شما تذکر دادند که چطور باید کاری را انجام میدادید، در این صورت به این ده فرق اساسی بین زن و مرد رجوع کنید.
1- روابط انسانی
زنان تمایل دارند به نحو کارآمدتری با دیگران ارتباط برقرار کنند و توجه خویش را به یافتن راهحل مفید گروهی، حل و فصل مسایل و کاربرد نشانههای غیرکلامی همچون لحن، هیجان و همدردی معطوف نمایند. در حالی که مردها بیشتر تمايل دارند كه وظیفهشناس، کمحرف و منزویتر باشند. مردان از حیث درک هیجاناتی که آشکارا به زبان نمیآیند، با اشکال مواجه میشوند و حال آنکه زنان معمولا هیجانات و نشانههای عاطفی را احساس میکنند. این تفاوتها مشخص میسازند که چرا زنان گاهی از لحاظ ارتباط دچار مشکلاند و چرا دوستیهای مردانه و زنانه با هم متفاوتاند.
2- مغز سمت چپ در سنجش با هر دو نیمکره مغز
مردها گرایش دارند در نیمکره چپ مغز پردازش کنند در صورتی که زنها میتوانند از هر دو نیمکره به خوبی استفاده كنند. این تفاوت مشخص میسازد که چرا مردان معمولا از لحاظ فعالیتهای ناشی از نيمكره چپ قوی هستند و از چشمانداز وظیفهشناسي به مشکلگشایی راه مییابند، اما زنان معمولا گره مشکلات را خلاقانهتر حل میکنند و هنگام ارتباط، از احساسات، آگاهترند.
3- تواناییهای ریاضی
ناحیهای از مغز موسوم به بخش آهیانهای تحتانی (آیپیال) معمولا در مردان بهویژه در سمت چپ، به طرز بارزی بزرگتر از زنان است. تصور میشود این بخش از مغز بر قدرت ذهنی ریاضی نظارت میکند و شاید روشن میسازد که چرا مردها اغلب بهتر از زنان از عهده حل مسایل ریاضی برمیآیند. جالب است بدانید این همان ناحیه مغز اينشتین است که معلوم شد به طرز غیرعادی بزرگ است. در ضمن بخش آهیانهای تحتانی (آی.پی.ال) اطلاعات حسی را آمایش میکند و طرف راست بزرگتر مغز زنان، به آنها كمك میکند که متوجه مسايلي مانند گریه شبانه کودکشان شوند.
4- واکنش نسبت به فشار روانی (استرس)
مردان در مقابل شرایط تنشزا، از خود واکنش "ستیز یا گریز" نشان ميدهند. در حالی که به نظر میآید زنان در رویارویی با چنین اوضاعی، استراتژی "تمایل و دوستی کردن" را در پیش میگیرند. روانشناسی به نام "شلی اییتیلر" بعد از اینکه متوجه شد زنها موقع مواجه شدن با فشار روحی از خود و فرزندانشان مراقبت کرده و پیوندهای استوار گروهی به وجود میآورند، عبارت "تمایل و دوستی کردن" را وضع کرد. چرایی این واکنشهای ناهمانند، ریشه در هورمونها دارد. هنگامی که همه دچار فشار روانی میشوند، هورمون "اکسیتوسین" آزاد میگردد. با این وصف، "استروژن" معمولا "اکسیتوسین" را افزایش داده و به آرامش منجر میشود. در صورتی که "تستوسترونی" که مردها موقع بروز فشار روحی تولید میکنند، اثرات "اکسیتوسین" را میکاهد.
5- زبان
دو بخش از مغز که عهدهدار زبان بوده، در زنان بزرگتر از مردان است به یک دلیل که زنها، بهخصوص در موضوعات وابسته به زبان برتر از مردان هستند. علاوه بر این، مردان معمولا فقط زبان را در نیمکره اصلی آماده میکنند، حال آنکه زنان در هر دو نیمکره به این امر میپردازند. این تفاوت در صورت بروز سکته مغزی، كمي مصونیت به وجود میآورد. امکان دارد زنان بتوانند از ضایعهای که سکته مغزی به نواحی زبانی وارد میکند، کاملا بهبود یابند، ولی شايد مردها از این امتیاز محروم بمانند.
6- زنها، دارای دستگاه حاشیهای (کناری) عمیق و بزرگتری نسبت به مردها هستند که سبب میشود بیشتر با احساساتشان تماس داشته و قادر باشند آنها را بهتر بر زبان آورند و رشته پیوند با دیگران را محکمتر سازند. به خاطر همین توانایی ارتباطی است که آنها بیش از مردها میتوانند از بچهها مراقبت كنند.
7- اندازه مغز
قاعدتا مغز مردان 11-12 درصد بزرگتر از مغز زنان است. این گوناگونی وزن مطلقا ارتباطی به هوش ندارد، بلکه تنها بیانگر تفاوت جسمی بین زنان و مردان است. مردها به سلولهاي عصبی بيشتري نیاز دارند تا توده عضلانی بزرگتر و اندازه بدنی حجیمتر را مهار کنند و از همین روست که معمولا دارای مغز بزرگتری هستند.
8- درد
دیدگاههای زنان و مردان در مورد درد با هم فرق میکند. پژوهشهای به عمل آمده حکایت از آن دارد که هنگام درد نیاز زنها به مورفین بیش از مردهاست. از طرفي زنان بیشتر از مردان درد را بر زبان میآورند. آن قسمت از مغز که در طی درد فعال میشود، بادامک نامیده میشود و پژوهندگان دریافتهاند که بادامک راست در مردان و بادامک چپ در زنان فعال است. بادامک راست با آن بخشهایی از مغز که اعمال خارجی را مهار میکند، مرتبطتر است در حالی که بادامک راست با کنشهای داخلی ارتباط فزونتری دارد. شاید بر اثر همین تفاوت است که زنها درد را شدیدتر از مردها احساس میکنند.
9- توانایی فضایی
معمولا قدرتهای فضایی مردها چشمگیرتر است و آنها قادرند شکل یا پویاییاش را از نظر ذهنی مجسم كنند. متخصصان کشف کردهاند که مغز زنان دارای ناحیه آهیانهای ضخیمتری است که مانع از چرخش ذهنی اشیا در جهت توان فضایی میشود.
10- آسیبپذیری در برابر نابسامانیها
از آنجایی که زنان و مردان دو نیمکره مغز را به شكل متفاوتی به کار میبرند، بعضي اختلالات وجود دارند که مردان و زنان به شیوههای گوناگونی در معرض آنها قرار ميگيرند. مردها بیشتر دچار مشکلات زبانیاند. اگر زنان چنین وضعی را داشته باشند به احتمال زیاد به جبران آن میپردازند و از سویی دیگر بیشتر مستعد اختلالات خلقی نظیر افسردگی و اضطراباند. همچنین ابتلای مردها به اختلال کمتوجهی و بیشفعالی بیش از جنس مخالف است.
مردها به سلولهاي عصبی بيشتري نیاز دارند تا توده عضلانی بزرگتر و اندازه بدنی حجیمتر را مهار کنند و از همین روست که معمولا دارای مغز بزرگتری هستند