علي جان منم ورودتون رو به انجمن دربي خوش آمد ميگم اميدوارم كه هميشه موفق باشي:rose:
نمایش نسخه قابل چاپ
علي جان منم ورودتون رو به انجمن دربي خوش آمد ميگم اميدوارم كه هميشه موفق باشي:rose:
سلام بر همه ی دوستان عزیز . حمید هستم کوچیک همتون و ملقب به داش حمید . 21 ساله ازاصفهان . منم مثل علی آقا فوتبال بازی میکردم که با آسیب زانوم کنار کذاشتم . اما حالا با گذشت 2 سال دیگه فوتبالی نیستم بلکه عاشق فوتسالم برای همین نمیدونم جام اینجا هست یا نه .
حالا که آشنا شدیم لطفا هرکس کلیپی از فوتسال مخصوصا فالکائو داره که میتونه کمکم کنه برام بذاره . ببخشید که پررویی کردم از همه متشکرم .
درود منه کبیر بر شما باد(رونالدو)
من 3بار بهترین بازیکن جهان شدم
هر چی حرکت بخواین اجرا می کنم
2بار از پای چپ 1بار از پای راست مصدوم شدم ولی بازم به فوتبال برگشتم (من دوپام)
هر روز از روی پول فوتبال بازی می کنم (شرطی)
دعا کنید دعوت بشم به تیم ملی
افریقای جنوبی رو به اب و اتش میزنم
اگه derby .ir بخواد یه تیم بده شماره ی 9 رو واسه من نگه دارین
مخلص همه بچه های دربی
سالار همه ی فوتبالیست ها ی دربی
رونالدوی کبیر
سلام من امیر هستم
عاشق منچستر یونایتد هستم.
از اینکه اینجام خوشحالم.16 سالمه.
سلام کوچک همه ی شما فرید هستم و اسم کاملم فرید الدین خدامرادی هست کرمانشاهی هستم و عاشق چلسی لندن خواستم منو بشناسین البته از زوده که در سایت عضوم ولی حوصله نداشتم بیام پیام بزارم :mage mishe: :balesh:
سلام به همه دوستان
امین هستم ، 20 ساله از شیراز، عاشق منچستر یونایتد و پرسپولیس
امیدوارم در کنار هم اوقات خوبی داشته باشیم
سلام
من ویکتور بربا ریوالدو هستم
بهترین بازی کن جهان در 2000
سلام..سعيده هستم عاشقه تيم استقلال و اساسونا فقط به خاطر نكونام....الانم حدودا 10 ماه عضو سايتم از اسفند اگه اشتباه نكنم
سلام من هم کوچیک شما ملکجانم که حدود 13 ساله که تا الان عمر کردم یکی از طرفدار های میلانی ام از 2004...امیدوارم در این سایت فعال باشم واز زحمات اقا دربی گل تشکر فراوان میکنم
سلام به همه. امیدوارم حالتون خوب باشه.
من هم کوچیک همه برو بکس دربی حسین هستم 18 سالمه و ساکن کاشانم.
چند وقتی میشه که عضو شدم، عشق شدید تا حد جنون دارم به میلان و پاتو.
من بچه باحال و با جنبه ای هستم و از اینکه کسی به من تیکه بپرونه ناراحت نمیشم.
اگر چیزی از میلان خواستید در خدمتم.:milan: