-
نقل قول:
%1000
ولي به جز بارسا تيم هاي ديگه اي هم وجود دارن كه طرفدار دارن!
ببينم نكنه كار خودته !نكنه از عواملشوني داري طرفشونو ميگيري داداشش!!!!!:fek konam::nishkhand:
قبول بارسا بزرگترين تيم دنيا%آرسنال هم با كيفيت ترين و پر مهيج تريرن تيم دنيا.....
نكو جان چيز عجيبي نيس اگه سريالشون پخش نشه جاي تعجب داره
زياد خودتو ناراحت نكن اينها آدم نميشن....
به نظرم سبك بازي بارسا كه اين جور به نظر مياد فقط به خاطر بازي زمينيشونه كه تكراري به نظر ميرسه!وگرنه تاكتيكاشون متنوعه ...
آره داداش من خودمم به شخصه خیلی دوست دارم بازی های لیگ ایتالیا و بازی های منچستر سیتی رو ببینم ولی شبکه سه کار به من و شما نداره ! هر تیمی رو دور بود بازی هاش پخش میشه ! مثل الان که دیگه گیر دادن به رئال !!!
ولی من بهم بر میخوره که همه بچه های تاپیک انتقادات رو از بارسا میکنن و بارسلونا رو مقصر میدونن !
یه وقت شما به دل نگیرید :flowerysmile:
-
اتفاقا به این دلیل بازی رئال رو پخش میکنن که دیر وقته بازیها یا وقتیه که خانه اجاره ای رو پخش نمیکنن!!! اصلا این نه بازی چلسی رو نشون داد نه روئال !!! ولی من روی ماهواره همه بازی ها رو داشتم !!!! حیف پخش نکرد تا مربی چلسی رو ببینید که مثل چی بالا و پایین میپرید !!! من قبلا هم گفتم الانم میگم شما برید یک ماهواره روی ترکست بذارید بعد هر چی فوتباله رو ببینید
مثلا : یک شبکه داره لیگ ایتالیا رو کامل پخش میکنه - یک شبکه داره لیگ اسپانیا رو کامل پخش میکنه - 2 شبکه داره لیگ قهرمانان رو نشون میده !! - 1 شبکه داره لیگ اروپا رو نشون میده( دیشب بازی منچستر رو از اونجا دیدم)-یک شبکه داره که لیگ اسپانیا و المان و انگلیس و بازی های دوستانه رو نشون میده !!!- یک شبکه هست که جام حذفی اسپانیا . یکی دیگه که جام حذفی انگلیس رو نشون مبده !!! . یک شبکه هم هست که هر چی فوتبالمهمه رو نشون میده از این سه لیگ انگلیس - اسپانسا ایتالیا و همراه جام حذفی ها . لیگ اروپا . لیگ قهرمانان اروپا و........
-
خب به نظر میرسه شبکه 3 دوباره به راه راست هدایت شده البته هنوز کمی مونده !!!!!!!
ولی یک نکته مهم که هست اینکه سایتهایی که از شبکه 3 انتقادمیکردن الان ازشون تشکر میکنن؟ آیا سایت گل که انواع و اقسام شوخی ها رو در این مورد میکرد الان چرا یک مقاله نمی نویسه برای شبکه 3 ؟؟؟؟
آیا ماهایی که وقتی فوتبال پخش نمکردن تو بخش نظرات هر چی فحش بود بهشون داده بودیم الان تشکر کردیم؟؟؟
ما ایرانی ها همیشه عادت داریم در کوچک ترین موقعیت اعتراض کنیم . به لطف سایت گل همه ایران ضد شبکه 3 شده بود ولی حالا چی ..............
پس یاد داشته باشیم که سایت گلی که اون همه مقاله نوشت خودش الان یک تشکر خشک و خالی نکرد و اگه اینبار مقاله نوشت از شبکه 3 حمایت کنیم
-
مطمئنن این چند مدت همش بازی های اسپانیا رو پخش خواهند کرد و بیشتر هم رئال چون واقعا داره حساس میشه و تمام بازی های آینده رئال سخته و بایه مساوی ممکنه رئال قهرمان نشه
-
واقعا شبکه سه شورشو در اورده هیچ وقت هم ادم نمیشه چرا ایران نباید مثل الجزیره اسپورت شبکه ی مخصوص داشته باشه الان ی شبکه ی چرت ورزشی گذاشتن که از صبح تا شب مستند و تیر اندازیه اونم برای تهرانیا اخه ما چیمومن از خارجیا کمه که تو این مسئله هم باید غصه بخوریم واقعا خوش به حال کسایی که ماهواره دارن من اگه داشتم اکانت 1000ساله ی الجزیره رو میگرفتم ولی ندارم
لعنت به این*****
-
آخرین بازی که من از بایرن دیدم از شبکه ی 3 ( بوندسلیگا ) مربوط میشه به سال 2006 !!!!!!!!!!!