-
سرمربي پاري سن ژرمن اخراج شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يک منبع نزديک به اين مربي 48 ساله اعلام کرد او از روز گذشته و پيش از ديدار مقابل سن اتين که به قهرماني اين تيم در نيم فصل ليگ فرانسه انجاميد، از اخراجش آگاه بود.
آنتوان کومبواره، سرمربی پاری سن ژرمن، 24 ساعت بعد از بازگرداندن این تیم به صدر جدول رقابت های لیگ فرانسه اخراج شد.
یک منبع نزدیک به این مربی 48 ساله اعلام کرد او از روز گذشته و پیش از دیدار مقابل سن اتین که به قهرمانی این تیم در نیم فصل لیگ فرانسه انجامید، از اخراجش آگاه بود.
" کومبواره می دانست که امروز توسط لئوناردو اخراج خواهد شد. تمام اعضای کادر فنی اش نیز اخراج شدند."
در ماه های اخیر شایعات زیادی در مورد آینده کومبواره در باشگاه پاریسی منتشر شده بود و ناکامی این تیم در رسیدن به مرحله حذفی لیگ اروپا نارضایتی مالکان قطری از او را بیشتر کرد.
در این مدت نام های زیادی از کارلو آنچلوتی تا فرانک رایکارد به عنوان سرمربی آینده این باشگاه مطرح شد و ماه گذشته بود که شبکه الجزیره که رابطه نزدیکی با مدیران پاری سن ژرمن دارد از توافق این باشگاه با رافا بنیتس خبر داد.
بازیکنان تیم بارها از کومبواره حمایت کرده بودند اما به نطر می رسد دوران حضور او در پارک دو پرنس به پایان رسیده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
آنچلوتي:از آمدن به پاريسنژرمن هيجان زده ام
کارلو آنچلوتي، سرمربي جديد پاري سن ژرمن، اعلام کرد از اينکه اين پست را پذيرفته، بسيار هيجان زده است.
این مربی ایتالیایی روز جمعه به طور رسمی به عنوان جانشین آنتوان کومبواره در پارک دو پرنس معرفی شد. او با قراردادی 2 ساله به این باشگاه پاریسی پیوسته است.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه جدیدش گفت:" از اینکه اینجا هستم، بسیار خوشحالم. وقتی از میلان جدا شدم تا حضور در یک باشگاه خارجی را تجربه کنم، به حضور در انگلیس، اسپانیا و فرانسه فکر می کردم. حضور در چلسی تجربه فوق العاده ای بود و فکر می کنم حضور در پاریس هم می تواند تجربه بی نظیری باشد.
بسیار خوشحال و هیجان زده هستم. بعد از شش ماه بیکاری، واقعا زمانش رسیده بود که هدایت یک تیم را برعهده بگیرم.
این یک فرصت طلایی است تا یک کار فوق العاده اینجا انجام دهیم. این باشگاه همه ویژگی های لازم برای به کار گیری تجارب و دانش من را دارد ومی تواند به موفقیت زیادی برسد.این باشگاه جاه طلبی های زیادی دارد و من از این مسئله بسیار خوشحال هستم. کار سخت ما از همین حالا شروع می شود.
من اینجا هستم تا همه چیز را در مسیرش قرار دهم. من هدایت تیمی را برعهده گرفتن که نیمی از راه را طی کرده و در صدر جدول قرار دارد و در چند دیدار فوق العاده کار کرده است.
من اینجا هستم تا تجربه و دانشم را در اختیار تیم قرار بدهم. من برای اینکه بتوانم ایده هایم را به اجرا بگذارم به زمان نیاز دارم.
بازیکنان باکیفیتی در این تیم هستند، به ویژه در خط حمله. می خواهم تیم مان فوتبال دینامیکی به نمایش بگذارد اما مهمتر از این است که موثر بازی کنیم و نتیجه بگیریم."
-
توپ فوتبال درليگ فرانسه صورتي ميشود(عکس)
کمپاني پوما و فدراسيون فوتبال فرانسه چند روز پيش توپ جديد و البته جالبي را معرفي کردند که قرار است در مسابقات باقي مانده از ليگ امسال فرانسه مورد استفاده قرار گيرد.
این روزها غول های تولید وسایل ورزشی به خاطر توجه زیادی که رسانه ها به توپ های فوتبال دارند خیلی در طراحی های خود ریسک نکرده و از طراحی های انتزاعی استفاده نمی کنند.
اما درست زمانی که تصور خیلی ها بر این بود که توپ جام ملت های آفریقا سنتی ترین طراحی چند سال اخیر را دارد، آدیداس با ارائه "کومواکوآ" توپ جام ملت های آقریقا کمی از این قاعده تخطی کرد.
از سوی دیگر، پوما با ارائه توپ جدید خود به همگان ثابت کرد که می توان پا را از این هم فراتر نهاد. توپی که قرار است با رنگ های درخشان و شاید دخترانه اش تنور مسابقات فرانسه را در فصل زمستان گرم کند. روز شنبه 14 ژانویه پوما "پاور کت لیگ 1" برای اولین بار در لیگ فرانسه مورد استفاده قرار می گیرد.
این توپ که الگویی بر گرفته از "پاور کت 2010" دارد از خاص ترین طراحی های چند سال اخیر بهره می برد. به گفته مدیران پوما، هدف از ارائه این توپ صورتی و صدفی رنگ افزایش ظرافت و نو آوری در رقابت های لیگ فرانسه است.
مسابقاتی که از دو سال پیش تاکنون توپ های این غول آلمانی (پوما) را به طور رسمی در تمامی مسابقات خود مورد استفاده قرار می دهد. در این میان اعتراضاتی نیز به رنگ این توپ صورت گرفته و حتی برخی پاور کت جدید را برای برای مسابقات فوتبال زنان مناسب تر دانسته اند.
این در حالی است که در مدل قبلی این توپ هم رگه هایی از رنگ های روشن و نامأنوس به چشم می خورد ولی نمی توان انکار کرد که این ورژن جدید پدیده ای بسیار عجیب تر است.
روند رو به رشد استفاده از اینگونه رنگ ها در فوتبال فرانسه از زمانی آغاز شد که تیم راگبی "استاده فرانسیا"ی این کشور با لباس های صورتی پا به میادین گذاشت و از قضا فروش بالای محصولاتی از این دست نشان داد این گونه طرح ها با اقبال عمومی نیز مواجه می شوند.
-
اميدوارم براي خريد ته وز به راه حل مناسبي برسیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:hooora:
گفته مي شود بعد از ناکامي در خريد پاتو، اکنون اين مهاجم جنجالي در صدر فهرست خريد هاي زمستاني باشگاه پاريسي قرار دارد.
کارلو آنچلوتی، سرمربی پاری سن ژرمن، تایید کرد که این باشگاه به دنبال به خدمت گرفتن کارلوس تهوز، مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی است.
گفته می شود بعد از ناکامی در خرید پاتو، اکنون این مهاجم جنجالی در صدر فهرست خرید های زمستانی باشگاه پاریسی قرار دارد.
اینتر و میلان نیز به دنبال خرید تهوز هستند اما مبلغ مورد نظر این دو باشگاه با رقمی که سیتی برای این مهاجم در نظر گرفته بسیار متفاوت است.
آنچلوتی در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" امیدوارم در مورد خرید تهوز به یک راه حل مناسب برسیم. همه می دانند که ما به دنبال یک مهاجم هستیم.
در حال حاضر خرید تهوز می تواند یک فرصت فوق العاده باشد. او در سیتی بازی نمی کند در حالی که به دنبال فرصتی برای بازی کردن است.
تا این لحظه، هیچ چیز مشخص نیست. ما باید با تبس و باشگاه سیتی صحبت کنیم. من با او یا مدیربرنامه هایش صحبتی نکردم. لئوناردو همه مسائل را پیگیری می کند."
بازی کردن تهوز در چند ماه اخیر از نظر آنچلوتی مسئله چندان مهمی نیست.
" او بازیکن فوق العاده ای است. فکر می کنم او در دو هفته می تواند آمادگی اش را به دست بیاورد."
-
موتا و علاقه هميشگياش براي حضور در پاريس
اين هافبک ملي پوش ايتاليايي در آخرين روز بازار نقل و انتقالات زمستاني از اينتر به پاري سن زرمن پيوست و از اين اتفاق بسيار خوشحال است.
تیاگو موتا، خرید جدید پاری سن ژرمن، اعلام کرد از زمانی که ستاره هایی مانند رای، لئوناردو و رونالدینیو در این باشگاه نمایش های درخشانی ارائه دادند، دوست داشت برای این باشگاه پاریسی بازی کند.
این هافبک ملی پوش ایتالیایی در آخرین روز بازار نقل و انتقالات زمستانی از اینتر به پاری سن زرمن پیوست و از این اتفاق بسیار خوشحال است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از زمانی که جوان بودم، رویای حضور در این باشگاه را داشتم، جایی که بازیکنان بزرگی مانند رای، لئوناردو و رونالدینیو در آن بازی کردند. حضور در یک لیگ جدید هیجان انگیز است."
موتا در پاری سن ژرمن بار دیگر در کنار الکس، مکسول و نه نه، هم بازی هایش در تیم زیر 21 ساله های برزیل، بازی خواهد کرد و از این اتفاق بسیار خوشحال است.
" بسیار خوشحالم که در باشگاهی مانند پاری سن ژرمن بار دیگر در کنار بازیکنانی بازی می کنم که مدت ها پیش در کنار آنها بازی کردم.
به دست آوردن این فرصت جدید تصادفی نیست. حضور بازیکنان برزیلی، جا افتادن در تیم را آسان تر می کند."
-
آنجلوتی: اولویت تهوز میلان بود نه پاری سن ژرمن
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال پاری سن ژرمن گفت: به جای ما اولویت ته وز رفتن به آ. ث میلان بود.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از فرانس فوتبال، کارلو آنجلوتی که در ادامه فصل جاری باشگاهی اروپا زمام امور پاریسی ها را برعهده گرفت، در مورد این نکته که چرا عاقبت کارلوس ته وز، مهاجم آرژانتینی و ناراضی منچسترسیتی جذب تیمش نشد، توضیحاتی داد.
وی اظهار داشت: ما برای سن ژرمن خواهان ته وز شدیم. اما از جانب او شور و اشتیاق زیادی برای همکاری دریافت نکردیم.
مربی «ولخرج های فرانسوی» ادامه داد: در ایام نقل و انتقالات زمستانی، علاقمند بودیم کارلوس را جذب کنیم. اما او به گونه ای رفتار کرد که ما را به این باور رساند اولویتش رفتن به آ.ث.میلان است.
مربی ایتالیایی که تا تابستان گذشته سکان هدایت چلسی انگلیس را برعهده داشت، اضافه کرد: در مذاکرات خود با وی از طریق مدیر برنامه اش به این نکته پی بردیم و متوجه شدیم مهاجم من سیتی علاقه ای برای آمدن به لیگ فرانسه ندارد.
ته وز از ابتدای فصل جاری با مقامات منچسترسیتی بنای ناسازگاری را گذاشت. او امیدوار بود بتواند در نقل وانتقالات میان فصل، جذب روسونری ها شود.اما مدیران من سیتی با این امر مخالفت کردند.
-
آنلکا: شيفته فرهنگ آسيايي ام
نيکلاس آنلکا، ستاره فرانسوي باشگاه شانگهاي شنهووا در صحبتهايي اعلام کرد که بي صبرانه در انتظار آغاز زندگي اش در «پاريس آسيا»ست.
آنلکا در صحبتهایی اعلام کرد که عشق و علاقه فراوانش به فرهنگ آسیایی او را متقاعد کرده تا به این تیم چینی بپیوندد.
آنلکا بعد از پشت سرگذاشتن کارنامه ورزشی درخشانی در قاره اروپا و درخشش در تیمهایی مثل رئال مادرید ، آرسنال و چلسی در نهایت به تیم شانگهای شنهووا پیوست تا فوتبالش را در آسیای شرقی به اتمام برساند.
آنلکا در صحبتهایی به فیفا دات کام گفت:« این اولین باری است که به شانگهای می آیم ولی می دانم که این شهر «پاریس آسیا» نام دارد. دوستانی که به این شهر سفر کرده اند به من گفته اند که شانگهای شهری فوق العاده است و بی صبرانه منتظر گشت و گذار در شانگهای هستم.»
این ستاره 32 ساله ادامه داد:« من همیشه علاقه زیادی به آسیا داشته ام. در سفرهای قبلی ام به جمهوری کره، ژاپن، مالزی،تایلند، هنگ کنگ و ماکائو، شیفته فرهنگ محلی این کشورها شده بودم. پس وقتی پیشنهادی از تیم شهر شانگهای دریافت کردم، بلافاصله فرصت را غنیمت شمرده و پاسخ مثبت دادم.»
-
پاري سن ژرمن به دنبال لوئيس سوارس
:balesh:
ديه گو لوگانو، هم تيمي سوارس در تيم ملي اروگوئه، براي پاري سن ژرمن بازي مي کند و اين مسئله مي تواند حضور سوارس در پارک دو پرنس را محتمل تر کند.
به گزارش نشریه اکیپ، باشگاه پاری سن ژرمن به دنبال به خدمت گرفتن لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای لیورپول است.
این باشگاه پاریسی که توسط یک کمپانی قطری خریداری شده، در بازار ژانویه به دنبال به خدمت گرفتن دیوید بکام، الکساندر پاتو و کارلوس تبس بود اما نتوانست هیچ یک از آنها را به خدمت بگیرد اما آنها همچنان به دنبال خرید ستاره های جدید هستند.
سوارس در رقابت های این فصل لیگ برتر حاشیه های زیادی داشت و به خاطر توهین نژادپرستانه به پاتریس اورا، برای 8 جلسه از همراهی تیمش محروم شد.
او همچنین به دلیل حرکت زشتی که مقابل هواداران فولام انجام داد، برای یک جلسه محروم شد.
دیه گو لوگانو، هم تیمی سوارس در تیم ملی اروگوئه، برای پاری سن ژرمن بازی می کند و این مسئله می تواند حضور سوارس در پارک دو پرنس را محتمل تر کند.
از سوی دیگر، پاری سن ژرمن احتمالا در رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان حضور خواهد داشت و این می تواند مهاجم اروگوئه ای را بیشتر وسوسه کند.
سوارس در دیدار اخیر مقابل منچستریونایتد، از دست دادن با اورا خودداری کرد؛ اقدامی که با انتقاد دالگلیش و مدیران لیورپول مواجه شد.
-
موتا: دوره اینتر با فروش "اتوئو" تمام شد
خبرگزاری فارس: هافبک جدید پاری سن ژرمن اعتقاد دارد دوره اینترمیلان با فروش ساموئل اتوئو به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، تیاگو موتا که با اینترمیلان در یک فصل توانست در ۳ جام به عنوان قهرمانی برسد، طی پنجره نقل و انتقالات زمستانی این تیم را ترک و به پاری سن ژرمن پیوست.
موتا در مورد فروش ساموئل اتوئو، همتیمی سابقش که در تابستان به آنژی ماخاچکالا فروخته شد، گفت: به نظر من فروش اتوئو کیفیت را از تیم اینتر دور کرد. او بازیکنی بود که میتوانست سرنوشت یک بازی را رقم بزند. فروش او به آنژی نقش زیادی در تصمیم من در ترک نرآتزوری داشت.
موتا در ادامه گفت: اینتریها میگویند که اکنون دیگو میلیتو در ترکیب تیم بسیار عالی است و بار دیگر احیا شده است. قبول دارم که اگر میلیتو در فرم خوبی باشد، مهاجم بسیار خطرناکی است ولی اگر اتوئو نیز در اینتر میماند، آنگاه این تیم ۲ مهاجم خوب میداشت. من فکر میکنم دوره اوج اینتر با خروج سامی اتوئو از این تیم به پایان رسید.
-
لئوناردو: این دیدار قدرت و زیبایی لیگ فرانسه را نشان داد
خبرگزاری فارس: مدیر ورزشی باشگاه پاری سن ژرمن اعتقاد دارد بازی این تیم با لیون قدرت و زیبایی لوشامپیونه را به همه نشان داده است.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از نشنال فوتبال، تیمهای لیون و پاری سن ژرمن در دیداری زیبا به تساوی ۴ بر ۴ رسیدند.
لئوناردو در این مورد گفت: تصور میکنم بازی لیون و پاری سن ژرمن، دیداری تماشایی برای نشان دادن قدرت و زیبایی فوتبال فرانسه بود. زمانی که ما در ۵ دقیقه ۳ گل دریافت کردیم، شاید هیچکس باور نمیکرد بتوانیم بازی را برگردانیم. بازیکنان ما در این بازی روحیه بالای خود در بازگشت به بازی را نشان دادند که شایسته ستایش است.
وی ادامه داد: زمانی که شما ۴ بر ۲ عقب هستید، کار آسانی نیست که بتوانید بازی را به تساوی بکشانید. ما حتی میتوانستیم بازی را با نتیجه ۶ بر ۴ با پیروزی پشت سر بگذاریم ولی فرصتهایی که از دست دادیم این شانس را از ما گرفت.