ببخشید گزینه شماره 3 کیه؟
اگه میشه بیشتر معرفیش کنید.به نظر من الیور کان بهترینه
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید گزینه شماره 3 کیه؟
اگه میشه بیشتر معرفیش کنید.به نظر من الیور کان بهترینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رحیمه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظور الیور کانه یا مانوئل نویر ؟؟؟
الیور نویر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من ایگر کاسیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
IKER CASSILAS
حقشهlove::
این که دیگه معلومه ایکر کاسیاس بهترینه.اگه کسی دلیل میخواد بره بازی هاش رو ببینه پیدا میکنه.
خوب مثل اينكه دوستان فقط رو تعصبشون حرف ميزنن...
تيمي كه تو فصل 2011/12012 باخت نداده مطمئنا دروازه بانش خوب بوده ديگه...
تازه امسال به عنوان بهترين دروازه بان 25 سال اخير هم شد.....
انتخاب من جيان لوئيجي بوفونlove::
ایا تا به حال به توپ هایی که کاسیاس به راحتی میگیره نگاه کردید شما شاید فکر کنید که این چیزی نیست خیلی راحت میگیره شاید هم بگید اگه دروازه بان خوبیه باید توپ های سخت را جمع کنه !
ولی اگه فوتبالیست باشید در فوتبال اصل جای گیری خوب میشناسید و کاسیاس هم با ذهن خلاقی که داره توپ های سخت را با جای گیری خوبش به راحتی جمع میکنه
اون نویره دروازه بان تیم ملی آلماننقل قول:
نوشته اصلی توسط رحیمه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:fek konam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط habiballahafg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اينكه اين دوستمون جايگيري و چديمان ديواره دفاعي كاسياس رو در مقابل دلپيرو رو از ياد برده...:nishkhand::hehehe:
زمان ارسال : سهشنبه 18/11/1390 15:43
کاسياس در جايگاه دوملوئيجي بوفون برترين دروازهبان قرن جهان
براساس گزارش اداره آمار و ارقام فدراسيون فوتبال جان لوئيجي بوفون بهعنوان برترين دروازهبان قرن بيست و يکم شناخته شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اداره آمار و ارقام فدراسیون فوتبال (IFFHS) در گزارش تازه خود جان لوئیجی بوفون را به عنوان برترین دروازهبان قرن بیست و یکم معرفی کرده است.
پس از بوفون ایکر کاسیاس رتبه دوم را به خود اختصاص داده و پیتر چک، فاندرسار، اولیور کان، دیدا، والدس، سزار، لمان، آبوندانزیری، بارتز، رینا، تولدو، آکینفیو و دودک رتبههای سوم تا شانزدهم را به خود اختصاص دادهاند.
در ۸۰ اسم منتشر شده خبری از دروازهبانان ایرانی از جمله مرحوم ناصر حجازی که دومین دروازبان قرن آسیا است، وجود ندارد و از محمد دعایه عربستانی که زمانی بهترین گلر قاره کهن محسوب میشد نیز خبری نیست.
از آسیا لی وون جائه دروازهبان کره جنوبی در رتبه ۴۲ ایستاده و احمد محمد صغر از قطر نیز رتبه ۶۰ این جدول را به خود اختصاص داده است.
بزرگانی چون ویتور بایا (۳۶)، اشمایکل(۵۳) آبیاتی(۵۴) و دیوید سیمن (۶۷) نیز در رتبههایی پایینتر از حد انتظار کارشناسان دیده میشوند.
varzesh3.com