به نظر خودم هردو عالین
نظر شخصی خودم اینکه باید در هربازی به هردوشون بازی داده بشه یه نیمه بنزما و یه نیمه هیگواین.
تا افت نکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر خودم هردو عالین
نظر شخصی خودم اینکه باید در هربازی به هردوشون بازی داده بشه یه نیمه بنزما و یه نیمه هیگواین.
تا افت نکنن
هیگواین نسبت به بنزما بهتره چون خودخواه نیست و قدر موقعیت ها رو خوب می دونه بنزما هم با اینکه از فصل قبل خیلی بهتر شده اگر مورینیو تصمیم بگیره از این دو یکی رو انتخاب کنه بهتره هیگواین رو انتخاب کنه .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم چرخشی بازی میکنن خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اینکه بخواد یه نیمه باشه خیلی اشتباه چون استرس بالاتر میره و نمیتونن توانمنید هاشونو نشون بدن
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشتباه نکن
اگه یه نیمه یه نیمه بهشون بازی برسه آخرش یکشون طاقت نمیاره و از رئال جدا میشه
چون دو تاییشونو دوس دارن 90 دقیقه ی کامل بازی کنن
به نظرم باید هر دو تاییشونو با هم بازی بده
اینطوری خوب نیست؟
این کار با تاکتیک مهاجم نوک مورینیو نمیخونه در ضمن اینجوری باید یه بزرگ دیگه مثه دیماریا یا اوزیل یا کاکا نیمکت نشین بشه تازه از بین این 3 همیشه 2 تا بازی میکنن اگه بخواد هم بنزما و هیگواین بازیکنن باید از بین دیماریا و اوزیل و کاکا یکیشون بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته معمولا اینجوریه
من با نظرت موافق نیستمthink::
اما در کل نمیدونم
باز مورینیو خودش بهتر میدونه
حرف های همتون درسته اما حرف های منم درسته
به نظر شما اگه یکیشونو بفروشیم بهتر نیست؟
چون اینجوری هم خیال خودش راحت میشه و هم خیال ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان اگه دقت کنید مورینیو داره همین کارو می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظرمو به طور کامل ننوشتم اینی که گفتم خوبه چون بازیکن ها خسته نمی شوند.
اگه یه بازی هیگواین باشه و یه بازی بنزما هم خوبه واین جوری آمادگیشون رو از دست نمی دن.
در الکلاسیکو بایدهردو بازی کنند تا هردو بفهمن که مورینیو به هر دوشون اعتقاد دارهroz::
فقط امیدوارم بنزما در الکلاسیکو قدر موقیعت هاشو بدونه همگی شاهد بودیم که در سوپرکاپ بنزما استرس داشت و...
نه بابا چکاریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هر دوشونو به شدت احتیاج داریم
دیدی پارسال که هیگواین مصدوم بود سریع ادابایورو جذب کرد
اصلا بودن این دو تا روحیه تیمو بالا میبره
امیدوارم هر دوشون همینجور رو فرم باشن
نظرسنجی هشتم
جای خالی کدام بازیکن دورهکهکشانی های 1 درتیم کهکشانی های دو احساس میشه؟
برخی ازبازیکنان افسانه ای آن دوره(رونالدوبرزیلی/زیدان/بکام/روبرتوکارلوس/مایکل اوون/خولیوباپتیستاو...)
به نظرمن بازیکنان امروزی کهکشانی های 2 تا حدودی تونستند جای برخی از کهکشانی های 1 رو پرکننداما هرگز جای لک لک سیاه رئال مادرید(ماکه له له)پرنشد جای اودرکنارژابی آلونسو خالیست لاسانا دیارا ی فرانسوی هرگز نتونسته جای هم وطن خودشوپرکنه همچنین خدیرا هم به کیفیت ماکه له له نرسیده ماکه له له توپ میگرفت بدون خطا خدیرا توپ میگیره باخطا دراین میان کونترائو درمسیردرستی قرارداردوشایداو ماکه له له جدیدرئال مادریدشود بازیکنی که هافبک بارسلونا ژاوی هرناندز درموردش میگه:وقتی ماکه له له میادطرفتون فقط یه راه حل دارین و اونم اینه که توپوبه هم تیمیتون پاس بدین چون اگه ماکه له له بهتون برسه توپو به راحتی و بدون خطا ازتون میگیره من دردوران حضورش دررئال ازش وحشت داشتم(بالبخند)