داداش من هرچی روی لینک کلیک میکنم یک صفحه عربی میاد که بازیم نشون نمیده :gerye:
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش من هرچی روی لینک کلیک میکنم یک صفحه عربی میاد که بازیم نشون نمیده :gerye:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک بازی ........................ این سایت راحت تر از همه سایت ها نشون میده
ببخشید بچه ها لینک خراب دادام این م لینک کم حجم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیمه ی اول با هتریکه مسی تموم شد البته گل اولو پنالتی زدheee::
مسی همیشه مسی هست .............. آقای پله یادت نره که در سال 2012 هر 3 روز یک بازی 90 دقیقه انجام میشه و بازیکنان تو رقابت های مختلفی بازی میکنند نه فقط جام جهانی ............ تو بهترین بازیکن جهان زمان خودتی ........... ولی مسی بهترین بازیکن جهان در همه ادواره
گل گفتی :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برد رو تبریک میگم ما که بازی رو ندیدیم پس نظری ندارم باید یه تبریک هم به لاماسیا گفت که چه بازیکنایی خوبی رو داره به دنیا معرفی میکنه ... :eyvalla:
تو بازی دیشب دو بازیکن جوان لاماسیا حضور داشتند یکی دلوفئو یکی هم دوسئنا بود فکر کنم ............ البته اسم شون سخت بود ..... ببخشید اگه اشتب نوشتم heee:: ولی خوب بازی کردند واین نشون میده که گواردیولا داره کم کم نسل جدید بارسا رو رو میکنه......
همون طور که بوسکت و پدرو رو رو کرد
تلفظ اسم کوئنسا و دلافو سخته ... dallliiiفقط بوسکتس و پدرو نیست تقریبا 50 درصد تیم رو پپ گواردیولا رو کرده ... :chakerim:
آره دنی آلوز رو هم پپ بود که از سویا اورد و تبدیل به ستاره کرد ........