من واقعا متعجبم كه بعضي ها هنوز دست از اين تعصب كوركورانه برنداشتند!
مسي نتونسته كوچكترين افتخاري با آرژانتين بدست بياره! همين كافيه تا مسي رو از بين نامزدهاي انتخاب بهترين بازيكن تاريخ كه به نظر من وجود نداره رو كنار بزاريم!
مسلما مارادونا كه ناپولي رو يه تنه قهرمان ايتاليا كرد.آرژانتين رو يه تنه قهرمان جهان كرد و ... بازيهاي درخشاني كه در طول دوران بازيگريش واسه تيم كشورشو و تيمهاي باشگاهيش كرد يكي از 10 بازيكن برتر تاريخه.
پله كه عامل اصلي قهرماني برزيل تو جام جهاني(يادم نيست چه سالي)بود و 10 سال فوتبالشون رو اوج ادامه داد و همواره واسه تيم كشورش و باشگاهش افتخار آفريد يكي ديگه از 10 بازيكن برتر تاريخه!
زيدان با كوله باري از افتخار و و كسب جامها و عناوين متعدد چه در رده ملي و چه در رده باشگاهي و چه شخصي يكي ديگه از اين 10 بازيكنه.
رونالدو برزيلي هم به عنوان يه بازيكن فوق العاده تيكنيكي و گلزن نامشو تو تاريخ فوتبال ثبت كرده.رونالدو بهترين گلزن تاريخ جامهاي جهاني كسي نيست كه با مسي مقايسه بشه!رونالدو كه تكنيك ناب برزيليش زبان زد خاص و عام بود! رونالدويي كه تونست تو چندين تيم موفق باشه و اگه اون مصدوميت ها تو دوران فوتباليش رخ نميداد بي شك خيلي خيلي بهتر از اين بود!
من عاشق كريس رونالدو هستم ولي نميتونم بگم كريس بهترين بازيكن 5 سال اخير بوده و اين يه حقيقته!
پس بيايم با يه ديد باز به فوتبال نگاه كنيم و چشممونو به روي حقايق باز كنيم!
فوتبال بزرگتر از اونه كه يه بازيكن با 3 4 سال خوب بازي كردن و تنها موفقيت در رده باشگاهي جز بهترينهاي تاريخش باشه!
اميدوارم ديگه اين بحث رو كنار بزاريد! فكر كنم اين بار بيستم بود كه عنوان بهترين بازيكن تاريخ رو به مسي نسبت داديد! بس كنيد ...
از حرفهاي منم ناراحت نشيد و بدونيد كه من بي طرف صحبت كردم