-
بلاژويچ مدير فني مس کرمان مي شود
مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: ميروسلاو بلاژويچ سرمربي سابق اين تيم، بزودي کار خود را به عنوان مدير فني در باشگاه مس آغاز خواهد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سید نصرالله گنجعلیخانی افزود: بلاژویچ به مرخصی رفته است و سه شنبه هفته جاری به کرمان باز خواهد گشت.
وی ادامه داد: به گفته بلاژویچ، وی مردم ایران را دوست دارد و علاقه مند به فعالیت و همکاری با باشگاه مس کرمان است.
گنجعلیخانی اظهار داشت: با حضور بلاژویچ در باشگاه مس کرمان از تجربه و دانش فنی وی در تیم لیگ دسته یک مس رفسنجان، دو تیم لیگ دسته سه مس شهربابک و مس نوین و تیم های مس کرمان در لیگ های فوتبال نونهالان، نوجوانان، جوانان و امیدهای کشو ر استفاده خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه مس کرمان، گفت: بلاژویچ در آموزش مربیان و استعدادیابی در باشگاه مس کرمان کمک شایان توجهی به ما خواهد کرد.
وی با اشاره به حضور '' ابراهیم قاسمپور '' به عنوان سرمربی مس کرمان پس از بلاژویچ در این تیم،گفت: قاسمپور بازیکن تیم ملی بوده، تجربه حضور در جام جهانی را دارد و سرمربی تیم های لیگ برتری را بر عهده داشته است که امیدواریم بتواند جایگاه تیم مس کرمان را در جدول ارتقا دهد.
گنجعلیخانی افزود: بلاژویچ و قاسمپور می توانند در باشگاه مس کرمان یار و مکمل یکدیگر باشند و برنامه های کمیته فنی باشگاه را اجرا کنند.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
گنجعليخاني:پست بلاژويچ سمبوليک نيست
مديرعامل باشگاه مس کرمان با تاکيد بر اينکه پست بلاژويچ در اين باشگاه سمبوليک نيست،گفت: قصد داريم از تجربيات اين مربي در 31 تيم باشگاه استفاده کنيم تا به موفقيت بيشتر اين تيمها در مسابقات مختلف کمک شود.
نصرالله گنجعلیخانی در مورد دلایل تغییرات در کادر فنی تیم مس و قبول پست مدیرفنی توسط بلاژویچ ضمن بیان مطلب فوق گفت: پیش از انتخاب قاسمپور نشستی با حضور جمعی از اعضای هیئت مدیره، معاونان باشگاه، تمام اعضای کادرفنی و بازیکنان برگزار شد و در این نشست در خصوص نتایج تیم و محاسن و معایب تیم با همدیگر صحبت کردیم.
وی با بیان اینکه در زمان صحبت بازیکنان، بلاژویچ از اعضای کادر فنی خواست به همراه خودش از جلسه خارج شوند تا نفرات تیم به راحتی صحبتهایشان را مطرح کنند، افزود: بعد از پایان این نشست، جلسه هیئت مدیره برگزار شد و در آن به جمعبندی صحبتهای بازیکنان و ارزیابی عملکرد تیم پرداختیم.
مدیرعامل باشگاه مس کرمان اضافه کرد: در این ارزیابی مشخص شد بلاژویچ در 20 دیداری که هدایت تیم را برعهده داشته بود، تنها 26 امتیاز کسب کرده است و با تصمیم اعضای هیئت مدیره مقرر شد از وی به عنوان مدیرفنی باشگاه استفاده کنیم.
وی در مورد اینکه به نظر میرسد پست مدیرفنی سمبولیک است، اظهار داشت: نه اصلا اینگونه نیست زیرا قصد داریم از دانش و تجربه ایشان در همه تیمهای وابسته به باشگاه از جمله مس رفسنجان، مس نوین، مس شهر بابک و خصوصا مس کرمان استفاده کنیم به همین دلیل سمت مدیرفنی باشگاه را برای وی در نظر گرفتیم.
گنجعلیخانی با بیان اینکه پیش از بازی با تراکتورسازی با بلاژویچ در مورد سمتش صحبت کرده، افزود: به ایشان گفتیم دوست داریم به همکاری با شما ادامه دهیم و این جابهجایی باعث قطع همکاری نمیشود. بلاژویچ هم اعلام کرد به خاطر علاقه به مردم کرمان و ایران در کنارمان میماند.
وی در پاسخ به این سوال که باشگاه مس برای پرداخت نکردن خسارت بلاژویچ را اخراج نکرد و به وی پیشنهاد مدیرفنی باشگاه را داده است، ادامه داد: اخراج در شان ایشان نیست. بلاژویچ میهمان ماست و از نظر تجربه، دانش و مسائل فنی در سطح بالایی قرار دارد و به جای اینکه وی را اخراج کرده و حق و حقوق کامش را بپردازیم، از تجربهاش استفاده میکنیم.
مدیرعامل باشگاه مس کرمان با بیان اینکه بلاژویچ به مرخصی رفته و طی روزهای آینده به کرمان باز میگردد، در پایان در مورد اینکه آیا بین بلاژویچ و قاسمپور تداخل کاری پیش نمیآید؟، گفت: شرح وظایف تمام افراد در باشگاه مشخص است و قصد داریم از تجربه ایشان برای استعدادیابی و کمک به پیشرفت تیمهای دیگر باشگاه به بهترین شکل استفاده کنیم. ضمن اینکه در باشگاه مس 31 تیم فوتبالی از تیم 6 سالهها تا تیم بزرگسالان وجود دارد.
منبع :
-
بلاژويچ از شنبه به عنوان مدير فني در مس
مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: بلاژويچ مردم ايران را دوست دارد و علاقه مند به فعاليت و همکاري با باشگاه مس کرمان است و پس از بازگشت از مرخصي از روز شنبه به عنوان مدير فني در کنار تيم مس خواهد بود.
سيد نصرالله گنجعليخاني در گفتوگو با ايسنا گفت: قاسمپور نيز به عنوان سرمربي تيم از ادامه همکاري بلاژويچ با باشگاه مس کرمان استقبال کرده و اين موضوع را موجب ارتقاء سطح فني و تجربي باشگاه ميداند و اميدواريم بتواند جايگاه تيم مس کرمان را در جدول ارتقا دهد.
وي ابراز اميدواري کرد باشگاه مس کرمان با حضور بلاژويچ و با استفاده از از تجربه و دانش فني وي بتواند در بحث آموزش مربيان و استعداديابي و ارتقاي سطح فني تيمهاي زيرمجموعه باشگاه موفقيت هاي زيادي به دست آورد.
مديرعامل باشگاه مس کرمان، بلاژويچ و قاسمپور را يار و مکمل يکديگر خواند و گفت: مطمئنا اين دو عزيز به خوبي ميتوانند برنامههاي کميته فني باشگاه را اجرا کنند.
منبع :
-
گنجعليخاني:بلاژويچ ازشنبه در کنار مس خواهد بود
مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: بلاژويچ مردم ايران را دوست دارد و علاقه مند به فعاليت و همکاري با باشگاه مس کرمان است و پس از بازگشت از مرخصي از روز شنبه به عنوان مدير فني در کنار تيم مس خواهد بود.
سيد نصرالله گنجعليخاني گفت: قاسمپور نيز به عنوان سرمربي تيم از ادامه همکاري بلاژويچ با باشگاه مس کرمان استقبال کرده و اين موضوع را موجب ارتقاء سطح فني و تجربي باشگاه ميداند و اميدواريم بتواند جايگاه تيم مس کرمان را در جدول ارتقا دهد.
وي ابراز اميدواري کرد باشگاه مس کرمان با حضور بلاژويچ و با استفاده از از تجربه و دانش فني وي بتواند در بحث آموزش مربيان و استعداديابي و ارتقاي سطح فني تيمهاي زيرمجموعه باشگاه موفقيت هاي زيادي به دست آورد.
مديرعامل باشگاه مس کرمان، بلاژويچ و قاسمپور را يار و مکمل يکديگر خواند و گفت: مطمئنا اين دو عزيز به خوبي ميتوانند برنامههاي کميته فني باشگاه را اجرا کنند.
منبع :
-
بلاژويچ فردا به ايران ميآيد
مدير فني تيم فوتبال مس کرمان فردا به ايران بازميگردد.
میرسلاو بلاژویچ بعد از انتخاب ابراهیم قاسمپور به عنوان سرمربی تیم فوتبال مس کرمان به عنوان مدیر فنی این تیم انتخاب شد.
وی که چند روزی برای مرخصی به کشورش کرواسی سفر کرده بود، روز شنبه به ایران میآید تا کارش را در تیم مس آغاز کند.
مس کرمان در تعطیلات لیگ به یک اردوی خارجی خواهد رفت.
منبع :
-
سرمربی تیم صنعت مس كرمان با اشاره به دیدار این تیم با داماش گیلان و تعویض نتیجه پیروزی با مساوی در دو دقیقه پایانی وقت های تلف شده مسابقه گفت: خوشحالیم در این بازی توانستیم نتیجه پیروزی را تا دقیقه آخر حفظ كنیم.
میروسلاو بلاژویچ شامگاه پنجشنبه پس از دیدار دو تیم صنعت مس كرمان و سایپا البرز در جمع خبرنگاران افزود: بازی بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم اما در كنترل توپ و میدان موفق عمل كردیم.
وی اظهار داشت: شادی این پیروزی را با هواداران تیم تقسیم می كنیم زیرا بسیار خونگرم و فعال به تشویق تیم خود پرداختند.
بلاژویچ، بیان كرد: اگر در پنج دیدار آینده بتوانیم 9 امتیاز را از حریفان بگیریم، ماندن تیم مس كرمان در رقابت های لیگ برتر قطعی خواهد شد.
سرمربی تیم صنعت مس كرمان در ادامه سخنان خود با اشاره به درگیری 'علیرضا قدیری' دروازه بان این تیم با یكی از تماشاگران در تمرین دیروز تیم گفت: از به وجود آمدن چنین صحنه هایی متاسفام و پس از بررسی علت این اتفاق با وی برخورد خواهد شد.
تیم صنعت مس كرمان در هفته بیست و چهارم رقابت های لیگ برتر فوتبال با نتیجه یك بر صفر مقابل تیم سایپا به پیروزی رسید.
-
وعده ای که کرانچار دیروز داده بود عملی شد.او در کنفرانس مطبوعاتی اش گفته بود در بازی با صنعت مس کرمان می خواهد استاد خودش را شکست دهد که این اتفاق امروز افتاد.سپاهانی ها که با یک بازی کمتر نسبت به استقلال در رده دوم جدول رده بندی قرار داشتند در یک دیدار پر گل موفق شدند مس کرمان را با نتیجه 4 بر صفر از پیش رو بردارند.
در این دیدار که با حضور 3000 نفر تماشاگر در ورزشگاه فولاد شهر برگزار شد، سپاهانی ها موفق شدند هم صنعت مس کرمان را شکست دهند و هم با اختلافی دو امتیازی به صدر جدول رده بندی برگردند.سپاهان حالا 49 امتیازی است و دو امتیاز بیشتراز استقلال دارد.محسن بنگر در دقیقه(3)و سید مهدی سید صالحی در دقایق(24و 42) و برونو سزار (54) برای سپاهان گلزنی کردند.
شرح گلها :
3 ؛ پرتاپ اوت بلند حسن اشجاری، با ضربه سر محسن بنگر مدافع پیش تاخته سپاهان در قعر دروازه مس جای گرفت .
25 ؛ ارسال کاشته بلند حسن اشجاری با پای چپ ، در داخل محوطه جریمه مس ، با ضربه سر دقیق سید مهدی سید صالحی به تور دروازه ارشاد یوسفی چسبید .
42 ؛ شوت مهدی کریمیان از فاصله 22 متری با اصابت به سر سید صالحی وتغییر مسیر ان وارد دروازه مس شد .
53 : برونو سزار' مهاجم برزیلی سپاهان كه در نیم فصل دوم به جمع اصفهانی ها پیوسته است، پس از پشت سر گذاشتن 6 مدافع مس كرمان، دروازه میهمان را باز كرد تا با گلی به سبك 'دیه گو مارادونا' پیروزی سپاهان را حتمی كند.
گلها : محسن بنگر (3 )،سید مهدی سید صالحی (25-42 )،سزار (53) سپاهان
نتیجه بازی رفت ، مس کرمان 3-سپاهان 0
داوران : جمشید دانش مهر ، حسین طالقانی ، سجاد طوری
اخطار : مهدی جعفر پور (38 )سپاهان ، قاسم دهنوی (45 ) مس کرمان
: سپاهان : رحمان احمدی ، محسن بنگر ، سید جلال حسینی ، مهدی جعفر پور ، هاشم بیک زاده (رضا ناصحی 83 )، امید ابراهیمی ، فابیو جان واریو(سوکاج 81) ، مهدی کریمیان ، حسن اشجاری ، بورونوسزار کوریا ،(عماد رضا80) سید مهدی سید صالحی
سرمربی : زلاتکو کرانچار
مس کرمان : ارشاد یوسفی ، شجاع خلیل ازاد ، سپهر حیدری ، فرهاد سالارپور ، قاسم دهنوی ، محسن خلیلی ، فرزاد حسین خانی ، احمد حسن زاده (مقدا قباخلو 69 )، الخوزاواجنویک (جلال کرمی 85)، محمد وحید اسماعیل بیگی ، عادل کلاه کج (کیوان امرایی )
سرمربی : میروسلاوبلاژویچ
شرح بازی :
فولاد مبارکه سپاهان ، با زلاتکو کرانچار از هفته 20 به بعد در 5 مسابقه متوالی خود با کسب 15 امتیازشیرین و تداوم روند موفقیتهای خود در شرایطی به مصاف شاگردان "چیرو " رفتند ، که برد سه امتیازی این مصاف سخت ، انان را با دو امتیاز اختلاف به صدر جدول می رساند .
نیمه اول زلاتکو کرانچار سرمربی تیم فوتبال سپاهان ، با توجه به اهمیت صدر نشینی در لیگ برتر ، ونتایج ضعیفی که ابی پوشان طی چند هفته اخیر برای خود رقم می زنند ، ترکیب تیمش را با سیستم 2-4-4به میدان فرستاده بود . کرانچار با استراحت دادن به عماد محمد رضا و گماردن حسن اشجاری در سمت چپ خط هافبک تیم خود انان را بخوبی توجیه کرده بود که به رتبه تیم مس اصلا توجهی نداشته باشند .
طلایی پوشان در ابتدای کارحملات خود را از جناح راست جایی که مثلث مهدی جعفرپور ، مهدی کریمیان ، و مهدی سید صالحی تشکیل می شد پایه گذاری کردند . مسی ها در اندیشه محک زدن زرد پوشان بودند ، که حسن اشجاری با یک پرتاب اوت بلند و ضربه سر محسن بنگر اولین گل مسابقه را به نفع خود رقم زدند . گل زود هنگام شاگردان کرانچار ، بد جوری شیرازه تیم "چیرو را از هم گسسته کرد .
مسی ها در اندیشه نفوذ به دروازه تیم سپاهان بودند ، که با ضربه کاشته ارسالی حسن اشجاری بر روی قلب مرکز خط دفاعی مس ، و ضربه سر سید مهدی سید صالحی برای دومین مرتبه دروازه خود را گشوده دیدند .با توجه به اینکه تیر بار های بلاژویچ در اینروز کم کار بودند و روز پر فروغی را طی نمی کردند ، سپاهانی ها بعد از دو گل چندین مرتبه با شوتهای سرکش ، سزار و فابیو جان واریو از نقطه ضعف قلب خط دفاعی مس بخت خود را ازمودند تا اینکه شوت سهمگین مهدی کریمیان از فاصله 22 متری با اصابت به سر سید صالحی وتغییر مسیر داد و وارد دروازه ارشاد یوسفی شد . بازیکنان مس کرمان بعد از سه گل خورده در دقایق پایانی نیمه اول یک بخت خوب گلزنی بدست اوردند که با رفلکس عالی رحمان احمدی به بیرون رفت .
نیمه دوم
صنعت مس کرمان با سه گلی که در وقت اول در کیسه خود می دید هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، نیمه دوم را هجومی اغاز نمود تا حداقل بتواند برای حفظ شان و منزلت تیم مس ، گلی را در درون دروازه سپاهانیها جای دهد ،اما در یک ضد حمله ندازسوی طلایی پوشان دوباره غافلگیر شد .
سزار برزیلی که حرکاتش مانند ابراهیم توره شبیه است ، با سماجت مثالزدنی اش و دریبل زیدانی مدافعان مس را جا گذاشت وبا یک نوک پا تیر خلاص را برای چهارمین مرتبه بر پیکره تیم بلاژویچ وارد کرد . چیرو بعد از چهار گل که از شاگرد کرواتش در یافت کرده بود برای جبران مافات، کیوان امرایی را وارد زمین کرد .
امرایی در صحنه هایی با همکاری الخوزا واجنویک موقعیت هایی را روی دروازه سپاهان ایجاد کرد ولی به هدف ننشست .عطش کرانچار برای وارد کردن 5 گل سبب شد تا عماد رضا را نیز وارد زمین کند ، اما این مهم به هدف ننشست تا شاگرد در برابر استاد در دوئل کرواتها پیروز باشد .
دقایق کلیدی :
8 ؛باز هم پرتاب اوت بلند حسن اشجاری ، در شش قدم مس ، با ضربه چکشی سید مهدی سید صالحی به شکل خطرناکی به بیرون رفت .
32 ؛ شوت سر ضرب سزار در داخل محوطه جریمه ، زوزه کشان به بیرون رفت .
39 ؛ فابیو جان واریو با چند قدم پیشروی ، با روی پا شوتی سرکش را روانه دروازه ارشاد یوسفی کرد ، که از روی تیر افقی به بیرون هدایت شد .
40 ؛ دریبل سزار در کنج محوطه جریمه مس ، با فرصت طلبی مهدی کریمیان به گل تبدیل شد ، که کمک داور دوم انرا افساید اعلام کرد .
58 ؛ کیوان امرایی در پشت قوص محوطه جریمه سپاهان با ضربه ای بی دقت ، فرصت ایده الی را به هدر داد .
60 ؛ الخواز واجنویک ، در حالتی نامتعادل برای باز کردن دروازه رحمان احمدی اقدام به شوتزنی کرد ، که به گل ننشست وبه بیرون رفت .
70 ؛ پاس واجنویک به وحید امرایی رسید که شوت وی به پشت دروازه رفت .
؛ توپ پابه توپ امید ابراهیمی با برخورد به دروازه بان مس به کرنر رفت 88.
89 ؛ ارسال کرنر حسن اشجاری بر روی دروازه مس ، با ضربه سید مهدی سید صالحی به تیرعمودی دروازه مس اصابت کرد
بهترین بازیکن : حسن اشجاری مدافع چپ تیم سپاهان ، در این مسابقه با بازی کردن در خط هافبک ، با پرتابهای بلند اوت ، و ارسالهای زیبایش ، پایه گذار دو گل اول تیمش بود ،که بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.
وقتی داور مسابقه سوت پایان نیمه اول را بصدا دراورد ، قاسم دهنوی بازیکن تیم فوتبال مس در وسط زمین به جرو بحث با داور مسابقه پرداخت ، که همین موضوع به زعم هواداران سپاهان خوش نیامد ،دهنوی در هنگام خروج از مستطیل سبز خطاب به تماشاگران سپاهان عکس العمل خیلی زشتی را انجام داد ، که از دید دوربینهای تلویزیونی نیز دور نماند!!!!!
سپاهان با این پیروزی، جمع امتیازات خود را به عدد 49 رساند تا با اختلاف دو امتیازی نسبت به استقلال در صدر جدول رده بندی قرار بگیرد و صنعت مس كرمان هم با 27 امتیاز در رتبه چهاردهم باقی ماند.
-
زلاتکو کرانچار پس از پيروزي 4 بر صفر برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران گفت: پيروزي امروز واقعيت مسابقه بود زيرا ما بازي با کيفيتي ارائه کرديم و گل زود هنگام باعث شد قدم محکمي براي اين برد برداريم. مس هم بازي خوبي انجام داد و مشخص بود براي باخت نيامده است. مسيها بعد از آنکه گل خوردند بازي هجومي انجام دادند ولي ما آنها را ناکام گذاشتيم.
وي اضافه کرد: در دور رفت سپاهان سه بر صفر بازنده شد و امروز انتقام بزرگي از مس گرفتيم و نشان داديم تيمي هستيم که ميخواهيم با ارائه بازيهاي با کيفيت در صدر جدول بمانيم. اين بهترين کادو به هواداران و زحمتکشان سپاهان بود.
سرمربي سپاهان در مورد اينکه بردهاي قبلي اين تيم ناپلئوني و يک بر صفر بوده و چه شد که امروز 4 گل به حريف زديد گفت: از همان زمان که کارمان را در سپاهان شروع رو به جلو حرکت کرديم کمتر ترکيب کامل خود را در اختيار داشتيم و بازيکناني مثل عماد رضا، جمشيديان، سيد جلال حسيني و نويدکيا دچار آسيبديدگي شدند و در برخي مواقع نيز بازيکن سه اخطاره داشتيم با اين حال حرکت ما رو به جلو بود و روز به روز نيز بهتر خواهيم شد.
کرانچار در مورد عدم استفاده از عماد رضا در ترکيب اصلي گفت: مشکل اصلي عماد رضا مصدوميت است به همين خاطر در دقايقي از بازي او را به ميدان ميفرستم ضمن اينکه زوج سيد صالحي و سزار خوب جواب ميدهد و آنها بازي با کيفيتي ارائه ميکنند و به مرور از عماد رضا استفاده خواهيم کرد. همچنين بازيکناني مانند هادي تأميني و حسن اشجاري نيز که به عنوان ذخيره به ميدان ميآيند بازيهاي خوبي انجام ميدهند.
وي در مورد اينکه فوت کوزهگري را بهتر از بلازويچ در مربيگري بلد است گفت: زماني که شاگرد بلازويچ بودم چيزهاي زيادي از او ياد گرفتم اما اکنون قرن بيست و يک است و دنيا تغييرات زيادي کرده و متدهاي جديدي وجود دارد. از همان زماني که کار مربيگري را شروع کردم روش خاص خودم را داشتم و به روش خودم کار کردهام.
کرانچار در مورد اينکه چرا اجازه داد بازيکني مثل فرزاد حاتمي از سپاهان به تراکتور سازي که رقيب اين تيم است برود گفت: حاتمي بازيکن خوبي است و براي او آرزوي موفقيت ميکنم هر چند رفتارهاي نه چندان خوب او باعث شد از سپاهان جدا شود. اين کاملا عادي است که وقتي بازيکني بخواهد از يک باشگاه جدا شود تيم بعدياش را خودش انتخاب کند.
کرانچار در مورد اينکه رسانههاي پايتخت به صدرنشيني سپاهان بيتوجه هستند گفت: چنين چيزي که ميگوييد من با اين غلظت نميگويم و براي هم تيمها احترام قائلم. ما، تراکتورسازي و استقلال شانس قهرماني هستيم. سپاهان ميخواهد همچنان بالاتر از دو مدعي ديگر باشد اما اگر قهرمان نشديم به تيمي که قهرمان شود تبريک ميگويم.
وي در مورد اينکه بلازويچ گفته بود کرانچار بمب دارد و ما تيربار اظهار داشت: او حتما ميخواسته با اين حرف بگويد قدرت سپاهان بيشتر است زيرا با بمب ميتوان تخريب بيشتري انجام داد.
-
ماجراهاي مهرداد پولادي و باشگاه صنعت مس کرمان تمامي ندارد و مسئولان اين باشگاه حاضر به امضاي تفاهم نامه با باشگاه پرسپوليس براي انتقال پولادي به اين تيم نيستند. ظاهرا پاس نشدن چک 200ميليوني که مديران پرسپوليس به مديران صنعت مس کرمان وعده آن را داده بودند باعث اين اتفاق شده است.
* دوباره اخبار جديدي درباره تو به گوش مي رسد. مثل اينکه نتوانستي قراردادت را ثبت کني؟
- نمي دانم چرا هر روز يک خبر جديد درباره من منتشر مي شود! خودم هم از اين وضعيت خسته شدم و نياز به آرامش دارم. الان هم که زنگ زدند و گفتند نمي توانم فعلا براي پرسپوليس بازي کنم.
* ظاهرا مسئولان پرسپوليس قرار بوده بابت انتقال تو چک 200 ميليون توماني به باشگاه مس بدهند اما چون هنوز اين چک داده نشده آنها از امضاي تفاهم نامه خودداري مي کنند.
- اولين بار است که اين حرف را مي شنوم. من اصلا در جريان چک 200 ميليوني نبودم. چون قرار است من فقط در 6 بازي آسيايي براي پرسپوليس بازي کنم نيازي به ثبت قراردادم نبود. فقط تفاهم نامه بايد بين من و مس و پرسپوليس امضا مي شد. حتما اين چک بين باشگاهها رد و بدل شده و من نمي دانم چرا مسي ها زير قولشان زده اند. خودم پولي را که از صنعت مس کرمان طلب داشتم بخشيدم و نمي دانم ديگر چه پولي بايد به مسي ها مي دادم.
* خودت از پرسپوليس پول گرفته اي؟
- من هنوز درباره پول حرفي با پرسپوليسي ها نزده ام. شايد هم اصلا از آنها پول نگيرم. اگر پولي به من ندهند حتما نداشته اند.
* با اين وضعيت که چند ماه است بازي نکرده اي نگران خط خوردن از تيم ملي نيستي؟
- کي روش مربي حرفه اي است و حتما تفکراتي که دارد هم حرفه اي هستند. هر تصميمي که او بگيرد احترام مي گذارم و سعي مي کنم دوباره ملي پوش شوم.
* اين تغيير باشگاه به خط خوردن از تيم ملي مي ارزيد؟
- شرايط ويژه اي براي من پيش آمد و مجبور شدم که به تهران بيايم. اگر مسئولان صنعت مس کرمان با من همکاري مي کردند که اين اتفاقات رخ نمي داد.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
با داوری رئیس هیئت مدیره باشگاه مس مذاکره کردم و به توافق رسیدیم و فردا هم عازم کرمان میشوم تا پس از دیدن مسابقه مس با تراکتورسازی قراردادم را با این باشگاه امضا کنم.
ابراهیم قاسمپور که هفته گذشته از حضور در شاهین بوشهر منصرف شد در تازه ترین اظهاراتش گفت:« امروز با رئیس هیئت مدیره باشگاه مس مذاکره کردم و فردا برای عقد قرار داد به کرمان میروم.»
قاسمپور در مورد سرمربیگری اش در تیم صنعت مس کرمان گفت:«امروز 2،3 ساعت با داوری رئیس هیئت مدیره باشگاه مس مذاکره کردم و به توافق رسیدیم و فردا هم عازم کرمان میشوم تا پس از دیدن مسابقه مس با تراکتورسازی قراردادم را با این باشگاه امضا کنم.
برای آنکه شأن بلاژویچ حفظ شود قرار شد او به عنوان مدیر فنی تیمهای پایه در باشگاه مس فعالیت کند. او میتواند مدیر فنی هم باشد اما از نظر من مدیر فنی تیمهای پایه است.»
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]