دسکتاپ به این می گند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دسکتاپ به این می گند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دسکتاپ منو ببینین چی میگین ؟؟؟ :nishkhand:dallliii
مثل اینکه دسکتاپم نشون داده نشده اینه مال من:
در ضمن علی جان چه خبره خب یه پوش درست کن تو درایور ها همرو بریز اون تو اینجوری که من دیدم سر درد گرفتم .
این کار حوصله میخواد که حالا حالا ها حسش نمیاد.:nishkhand:ki::البته بعضیاشو چون زیاد استفاده میکنم و لازم دارم میزارم دسکتاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط سروش مادریدیسمو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دسکتاپ من انصافا خیلی منظمه :d
میتونی لینک بدی عرفان لینک دانلود؟
کسی نظری نداره؟؟؟
دسکتاپت خـــــــــــــــــیلـــــ ــــــــــــــــــــی خـــــــــــــــــیلـــــ ــــــــــــــــــــی خـــــــــــــــــیلـــــ ــــــــــــــــــــی قشنگه امین !
خـــــــــــــــــیلـــــ ــــــــــــــــــــی
ki::اینم از دسکتاپ ساده و بی آلایش من!
اپدیت دستکتاپ من