تیموریان: این گل را به حدادی فر تقدیم می کنم/ دیگر نمی دانم فوتبال زیبا یعنی چه/ نظر کی روش این بود که نیمکت نشین باشم
ما روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و گل های ایرانی به هیچ عنوان شانسی نبود. خوشحالم که در اولین بازی سه امتیاز با ارزش گرفتیم و در همین ابتدا سرگروه شدیم
سایت گل ـ کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ایران بعد از پایان دیدار با اندونزی پیروزی تیمش را به قاسم حدادی فر تقدیم کرد که در این دیدار دچار مصدومیتی نسبتا جدی شد. آندو تیموریان هم گلش را به همبازی اش تقدیم می کند و در این مورد به خبرنگار سایت گل می گوید:« گل را به حدادی فر تقدیم می کنم و باید بگویم که از مصدومیت او خیلی ناراحت شدم. من به اتاق حدادی فر رفتم و با او حرف زدم و امیدوارم آسیب دیدگی اش هر چه زودتر برطرف شود. او از لحاظ اخلاقی و فنی نمونه است.»
تیموریان در پاسخ به این سوال که چرا مقابل اندونزی نیمکت نشین شدی خاطرنشان می کند:« این نظر کادرفنی بود که از ابتدا بازی نکنم. من بعد از برطرف شدن مصدومیتم خیلی خوب با تیم ملی تمرین کردم ولی صلاحدید کادرفنی این بود که در ترکیب اصلی نباشم. در ضمن هر فوتبالیستی دوست دارد که در تیم ملی کشورش به عنوان بازیکن ثابت بازی کند.»
آندو که در این دیدار یک گل زد و یک پاس گل داد تأکید می کند:« ما روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و گل های ایرانی به هیچ عنوان شانسی نبود. خوشحالم که در اولین بازی سه امتیاز با ارزش گرفتیم و در همین ابتدا سرگروه شدیم.»
بر خی معتقدند که تیم ملی زیبا بازی نمی کند و آندو در واکنش به این موضوع می گوید:« من واقعا نمی دانم فوتبال یعنی چه و دیگر چگونه بازی کنیم. در حال حاضر تمامی بازیکنان تیم ملی در اختیار یکدیگر هستم و خواسته های کادرفنی را اجرا می کنند. این یعنی فوتبال زیبا.»
تحلیل فنی / چراغپور : برد شیرینی نبود ! / ایران اتفاقی منظم شد !
اتفاق بدی که مشاهده شد انجام هر سه تعویض تیم ایران تا قبل از دقیقه 70 بود. دو تعویض اول ما حدود دقیقه 65 به دلایل تاکتیکی بود و تعویض سوم هم به خاطر مصدومیت
سایت گل - جلال چراغپور ، کارشناس فنی درباره بازی دیشب تیم ملی ایران به 8 موضوع مهم اشاره می کند . او البته تاکید می کند که همه این نکات نظر شخصی اوست :
- ما از سه چیز باید تشکر کنیم اول از شانس جدول که بازی اول ما در خانه بود و دوم اینکه مقابل ضعیفترین تیم این گروه بازی کردیم . سوم هم اینکه تماشاگران در یک اتفاق غیرقابل پیش بینی به ورزشگاه آمدند. حضور 75هزارنفر تماشاگر از خوششانسیهای تیم ملی ما در بازی دیشب میباشد.
- اولین نکتهای که لازم است برای ادامه مسیر تیم ملی تأکید شود این بود که تیم ما از یک بینظمی و به هم ریختگی در زمین برخوردار بود. ما در گذشته در تیمهای ملی قبلی از نظم بهتری برخوردار بودیم. به هم ریختگی در پاسها و نوع مصرف توپها مجموعهای از بینظمیها در تیم ایران بود.
- ترکیب اصلی تیم ملی ایران دچار اشتباهاتی بود اما در ادامه مسابقه این نقصها برطرف شد. البته این معایب براثر حادثه مصدومیت قاسم حدادیفر و آمدن تیموریان به زمین برطرف شد. آندو نظم تیمی بهتری داشت و چون در گذشته هم از ارکان تیم ملی بوده توانست نظم بهتری را به تیم ایران انتقال دهد.
- روشی که برای بازی انتخاب شد روش مناسبی نبود. ما بسیار ساده بازی کردیم و حداکثر از سه نوع پاس ساده(عرضی، طولی و سانتر) استفاده کردیم. تیم اندونزی در رده صدوپنجاهم جهان قرار دارد و گلر این تیم اگر در ایران حضور داشت حتی نمیتوانست در لیگ برتر ایران دروازهبانی کند.
- ما با وجود اینکه کیروش سبک ساده را برای بازی ایران در نظر گرفته بود، اما ما روی کارهای انفرادی به گل رسیدیم. اگر به دو گل اول ایران توجه کنیم میبینیم که بازیکنان ما در طول مسابقه به این نتیجه رسیدند که براثر حرکات انفرادی در اطراف محوطه جریمه اندونزی متوقف شوند تا تیم ایران روی ضربات ایستگاهی به گل برسد. این نکتهای بود که جزو کارهای انفرادی تیم ایران بود. نه حرکات گروهی و تیمی!
- اتفاق بدی که مشاهده شد انجام هر سه تعویض تیم ایران تا قبل از دقیقه 70 بود. دو تعویض اول ما حدود دقیقه 65 به دلایل تاکتیکی بود و تعویض سوم هم به خاطر مصدومیت. اگر از دقیقه 70 به بعد اتفاق بدی برای تیم ما رخ میداد باید چه کار میکردیم؟ این اتفاقی است که در بازیهای مهمتر دردسرساز میشوند.
- با وجود همه این مسائل ما پیروز شدیم، بردیم اما برد شیرینی نبود. امیدوارم برای بازی با قطر نظم تیمی ایران بهتر شود.
- نکته ویژهای که باید به آن اشاره شود خودداری بازیکنان تکنیکی تیم ایران مانند مجیدی، کریمی، خلعتبری از حرکات انفرادی منحصربهفردشان بود. ما میتوانستیم با تکنیک این بازیکنان حتی به گلهای بیشتری دست یابیم امیدوارم کیروش در بازیهای آینده بیشتر به بازیکنان اجازه حرکات پا به توپ دهد.
عزیزی:نکونام بازیکنی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد/ کریمی برای کاپیتانی لایقتر از هر بازیکن دیگری است
جواد نکونام هم بازیکن بزرگی است. من با او رفیق هستم. میدانم که او کسی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد. مطمئن هستم علی و جواد با هم در این مورد در رختکن توافق کردهاند.
سايت گل ـ خدادادعزیزی همیشه حرفهای جالبی برای گفتن دارد. خداداد معتقد است عقبماندگی فوتبال ایران باعث شده از بردن اندونزی هم خوشحال شویم. او درباره اوضاع تیم ملی، کیروش، کاپیتانی نکونام و حضور علی کریمی درتیم ملی حرفهای جالبی می زند،خدادا ابتدا در مورد بازی به قانون می گوید:«اگر قرار باشد اندونزی را هم با اما و اگر ببریم که باید در این فوتبال را گل میگرفتیم. فوتبال ایران فراتر از این حرفها است. بردن اندونزی باید راحتترین کار برای فوتبال ایران باشد.»
او ادامه می دهد:«برای این فوتبال که ما مالدیو را هم به سختی میبریم شروع خوبی است اما مردم ما هم خوب میدانند که نه نام اندونزی در حد و اندازههای ایران است و نه فوتبالش. به هر حال کیروش تیم را در دست گرفته و به این بردها احتیاج دارد. بردن با سه گل بهتر از امتیاز از دست دادن است.ولی یادتان باشد ما خیلی عقب ماندهایم که با برد سه بر صفر مقابل اندونزی کلاهمان را بالا میاندازیم. باید به حال این فوتبال تاسف خورد. خودمان را فریب میدهیم. همین کارها را کردیم که به اینجا رسیدیم.»
بازوبند کاپیتانی تیم ملی بر بازوی جواد نکونام بسته شد. خداداد در این مورد حرف های جالبی می زند:«به نظر من از نظر سابقه، کسوت ، سن و سال و محبوبیت علی کریمی برای بستن بازوبند از تمام بازیکنان حال حاضر تیمملی لایقتر است. به نظر من علی کریمی کاپیتان واقعی تیم ملی است. اما به هر حال تصمیمی است که گرفته شده است و کسی نمیتواند حرفی بزند.»
او در پاسخ به این سوال که در مورد نکونام چه نظری دارید می گوید:«جواد نکونام هم بازیکن بزرگی است. من با او رفیق هستم. میدانم که او کسی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد. مطمئن هستم علی و جواد با هم در این مورد در رختکن توافق کردهاند. با شناختی که از اخلاق کریمی دارم، میدانم که برای او این بازوبند ذرهای اهمیت ندارد که به خاطرش ناراحت شود. جواد نکونام حتما با نظر کریمی کاپیتان تیم ملی شده است. شاید هم تصمیم کیروش باشد. با این حال به نظر من علی کریمی کاپیتان تیم ملی است