بنتنر آماده خروج از آرسنال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیکلاس بنتنر تأکید کرد که پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات آرسنال را ترک خواهد کرد. مهاجم 23 ساله دانمارکی از وضعیت فصل گذشته خود در آرسنال راضی نیست و اعلام کرد که در هفته های آتی این باشگاه را ترک می کند.
بنتنر سال گذشته به دلیل مصدومیت بخش مهمی از فصل را از دست داد و اکنون از برنامه های آرسن ونگر خارج شده است.
در آستانه دیدار دوستانه چهارشنبه شب تیم دانمارک مقابل اسکاتلند از وی پرسیدند که آیا آماده ی ترک آرسنال است و او پاسخ داد:
" بله، من کارهای مربوط به خود را تا آنجا که می توانستم انجام داده ام و اکنون به آرسنال بستگی دارد که اوضاع را رو به راه کند، نمی توانم چیز بیشتری بگویم.
امیدوارم که اوضاع به زودی مرتب شود اما همانطور که به رسانه های دانمارکی گفتم، وقتی من چیزی بدانم آن ها هم خواهند دانست.
می خواهم در جایی بازی کنم که خوشحال باشم و هر هفته به میدان بروم، این مهمترین چیز برای هر بازیکن فوتبال است و امید دارم که این امر به زودی اتفاق خواهد افتاد."
استوک سیتی یکی از تیم های لیگ برتری علاقه مند به بنتنر است اما وقتی از او در مورد این انتقال سوال شد، وی خندید و گفت " نمی توانم چیزی در مورد اینکه با چه تیمی مذاکره کرده ام بگویم اما امیدوارم که این مسأله به زودی حل خواهد شد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]