الكس مك ليش:فرگوسن پدرخوانده فوتبال جهان است
الکس مک لیش در آستانه بازی روز شنبه (امروز) با بلکبرن روورز به ارزیابی عملکرد مربیان اسکاتلندی شاغل در لیگهای انگلیس پرداخت و از همکاران هموطنی همچون سرآلکس فرگوسن، استیو کین، اون کایل، کنی دالگلیش، دوید مویز و پل لامبرت نام به میان آورد. به اعتقاد وی این نفرات همگی ارزشمند هستند و افتخار فوتبال اسکاتلند محسوب میشوند. مک لیش بیان کرد: میدانم همه همکاران هموطنم مربیانی به واقع خوب هستند. در این میان استیو کین نیز از جایگاه خاصی برخوردار است. او ابتدا با یکسری از همکاران در نقش کمک مربی کارش را شروع کرد و پس از کسب تجربه به حد سرمربی رسید. او در مورد فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ اولدترافورد نیز بیان کرد: او نه فقط پدرخوانده فوتبال اسکاتلند بلکه پدرخوانده فوتبال جهان است.baghal:-
فردیناند : هدف اول ما لیگ برتر است
فردیناند مدافع منچستر یونایتد بر این باور است كه شكست برابر بارسلونا در فینال رقابت های لیگ قهرمانان فصل گذشته وی را دچار فشارهای روحی كرده است . فردیناند ادامه داد: در وهله اول منچستر یونایتد خواهان قهرمانی در رقابت های لیگ برتر انگلیس است و پس از آن به قهرمانی در اروپا می اندیشد وی افزود: موفقیت های منچستر یونایتد نیز سالها در ذهن من ماندگار شده است.:yes:
فليچر ممکن است به بازی منچستریوتایتد در مقابل آرسنال برسد
این هافبک اسکاتلندی 6ماه به دلیل یک بیماری ناشناخته از میادین دور بود و همین اتفاق باعث شد او فینال لیگ قهرمانان اروپا را نیز از دست بدهد اما او آماده است که بعد از بازی برای تیم ریزرو به ترکیب تیم بازگردد.
به گزارش تایمز دارن فلتچر برای بازگشت به تیم اصلی و انجام بازی با آرسنال در 28 آگوست مورد هدف قرار گرفته است.
این هافبک اسکاتلندی از آخرین بازی لیگ برتر فصل 11-2010 حضور برجسته ای نداشته و تمام بازی های پیش فصل تیم را با شکم درد ناشناخته ای از دست داد.
این بیماری ناشی از محصول آکادمی جوانان یونایتد بود که باعث از دست دادن فینال لیگ قهرمانان شد فینالی که با شکست 3 1 منچستر در مقابل بارسا همراه بود.
در هرحال,او بازگشته است و این کمک بزرگی به سیر الکس فرگوسن است,کسی که بنا به گزارشات طولانی مدت با خرید وسلی اسنایدر,به دنبال تقویت قدرت خط میانی خود است.
سرمربی تیم ریزرو منچستر یونایتد,واران جویس در اخبار مربوط به این بازیکن اسکاتلندی وضعیت بهبود او را یک پیشرفت بزرگ توصیف کرد.
او گفت:"این به مربی برای روند بهبود او از این مصدومیت کمک میکند, امیدوارم,او چالش بزرگی را تجربه خواهد کرد."
همچنان انتظار میرود فلتچر این آخر هفته را نیز که منچستر با رقبای خود یعنی ارسنال در شمال لندن و تاتنهام در الدترافور رقابت خواهد کرد از دست بدهد .:balesh:
كريس اسمالين نسبت به تيم اطمينان دارد
اسمالینگ مدافع جوان یونایتد مطمئن است که شیاطین سرخ میتوانند بدون حضور زوج موفق دفاعی خود نیز موفق باشند. ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ مصدوم شده و احتمالا کاپیتان ویدیچ چندین هفته را دور از میادین باشد.و حالا اسلحه های جوان فرگی ، یعنی جانی اوانز ، فیل جونز و کریس اسمالینگ فرصت دارند تا با پوشش دادن جای خالی آن دو ، کیفیت خود را نیز نشان دهند. اسمالینگ درباره این مصدومیت ها چنین میگوید : " این ناراحت کننده است. او برای سالها جز موثرترین بازیکنان ما بوده است. به خصوص در فصل پیش او نقشی مهم داشت و در این دوره زمانی نیز غیبت او بیشتر به چشم خواهد آمد.این بسیار خوشحال کننده است که ما میتوانیم یکی از با تجربه هایمان ( ریو ) را در اختیار داشته باشیم و من فکر میکنم که ویدا نیز زودتر از آنچه سایرین تصور میکنند به تیم بازخواهد گشت.این برای اعتماد به نفس و کیفیت من خوب است که تعداد بیشتری بازی انجام دهم ، به خصوص نسبت به فصل گذشته ! .همواره در اینجا فشار زیادی برای بردن وجود دارد و من فکر میکنم تعداد بالای بازیکنان جوان که من نیز یکی از آنها هستم ، با این مساله کنار خواهند آمد.:yes: