جیمی کاراگر پس از اینکه در دیدار با چلسی نیمکت نشین بود گفت که فوتبال او تمام نشده است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، علی رغم آمادگی کامل این مدافع، در ترکیب اولیه تیم قرار نگرفت و این اولین بار در 11 فصل گذشته است
.
کاراگر پس از آنکه در سال 1996 از تیم آکادمی به تیم اصلی راه یافت بیش از 500 بازی برای لیورپول انجام داده است.
اما این مدافع 33 ساله میداند که اکنون یک شروع کننده مطمئن برای قرمزها نیست. او در مصاحبه با دیلی تلگراف گفت:"من آینده لیورپول نیستم. دنیل اگر، مارتین اسکرتل و سباستین کواتس آینده هستند."
"اما من اکنون می توانم در چند سال بخشی از دفاع تیم باشم. من تنها در یک بازی در ترکیب نبودم، بنابراین همه چیز تمام نشده است."
"در دهه گذشته اگر به دلیلی در ترکیب تیم قرار نمی گرفتم، در صورت آمادگی دوباره به ترکبی باز می گشتم. الان متفاوت است و من باید آن را قبول کنم. با آن موافقت کنم و آن را درک کنم. من هفته ها دور از میدان بودم و بازیکنان جانشین من خیلی خوب کار کردند."
"من بارها گفته ام که قدرت روحی برای یک بازیکن بسیار مهم است و این آزمایش دیگری است."
"در گذشته مردم می گفتند که اگر من و جرارد بازی نکنیم ما با مشکل روبرو خواهیم بود، اما اکنون سه بازی در این شرایط انجام داده ایم و دو پیروزی خارج از خانه کسب کرده ایم."
"این برای باشگاه خوب است. ما به آینده نگاه می کنیم. من مطمئنم که مربی، دمین کومولی و مالکان هر کاری می کنند که هر هفته برنده بازی ها باشیم.
"من فکر می کنم استیون هم همین فکر را دارد که وقتی که ما در بازی هم نباشیم هر کاری می کنیم که به تیم کمک کنیم. چه بازی کنیم و چه خارج از زمین باشیم."
"من هنوز می خواهم که هر بازی در زمین باشم ولی این باشگاه بزرگی است و من هرگز به بازیکنی که به جای من انتخاب می شود بی اعتنایی نمی کنم."
"این یکی از مواردی بود که جرارد هولیه همیشه به من می گفت. شما باید به بازیکنانی که در زمین هستند احترام بگذارید، به خصوص آنهایی که هم پست شما هستند."