مثل اینکه سپاهان با اولادی دار مذاکره میکنه ! البته تا الان تلفنی بوده ولی قراره حضوری مذاکره کنند !
من هیچ رقمه تو کفم نمیره اولادی فصل بعد تو تیمی غیر از پرسپولیس باشه !
امیدوارم تا روزای آخر لااقل منتظر پیشنهاد پرسپولیس بمونه !
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل اینکه سپاهان با اولادی دار مذاکره میکنه ! البته تا الان تلفنی بوده ولی قراره حضوری مذاکره کنند !
من هیچ رقمه تو کفم نمیره اولادی فصل بعد تو تیمی غیر از پرسپولیس باشه !
امیدوارم تا روزای آخر لااقل منتظر پیشنهاد پرسپولیس بمونه !
علی رضا محمد خیلی بیخوده نباشه بهتره...
آقا زمانی اون سمت میتونه بازی کنه...
یا میشه یه بازیکن جایگزین کنن...:nishkhand:
ترکیب قشنگی چیدی .امامن با چند تاش موافق نیستم البته بی ادبی نباشه نظر شخصی بندس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.محمد به درد نمیخوره فکر میکنم مهدوی کیای با تجربه وزن تیم رو بالا میبره
2.تکلیف شیث با خودش و تیم مشخص نیست
3.فکر میکنم سبک و پست بازی نوری و کریمی شبیه هم و به دلیل توانایی بسیار بالای کریمی نوری محو میشه:chakerim:
مهدوی کیا پیر شده و اومدنش به پرسپولیس اشتباست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیث با اون یارو مشکل داشت با پیروزی که مشکلی نداشت...
آره منم کاملا باهات موافقم جادوگر نوری محو میکنه...:chakerim:
فوتبال ایران روی سن وسال نیست نمونش کریم و مجیدی که با سن بالا بهترین بودن .توی بازی پرسپولیس و استیل من توی استادیوم بودم و بازی مهدی رو دیدم که فشنگچی جوان از پسش بر نیومد و به محض تعویض از همون سمت یعنی با سانتر فشنگچی تیم گل زد در کل به نظر من بهترین گزینه برای سمت راست مهدوی کیاس هم امکان جذبش راحت تر و بیشتره هم وزن تیم رو بالا میبره :chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بلاخره من نظرم رو دادم...
شاید اشتباه باشه...
مرسی که توجیه کردی...
به نظر من اگه قرار باشه اولادي و رضا نوروزي و علي كريمي و فشنگچي و نوري تو يه تيم باشن بايد 4-2-1-3 باشه
بهترين سيستم واسه يه تيمي با اين بازيكنا همينه البته موندم استقلال هر سال پر مهاحم ميشد امسال پرسپوليس هم تو خط اومده...
ولي اگه همجين سيستمي ام اجرا بشه ...
فقط شكلش رو رو كاغذ كشيدن چون هنوز تو ايران از اين سيستم مثل 4-4-2 استفاده ميكنن و دو تا بال از گوشه زرتي سانتر ميزنن و بعد هم سانتر شده يا تو دستادي دروازه بانه گل جا ميشه يا قدرت خدا از رو سر همه رد ميشه ..
همه ادعاشون ميشه كلاس هاي مربيگري با فلان كس خارجي رفتن ولي كو ؟؟گو اون چيزايي كه ياد گرفتين آقايون؟؟!!!
اميدوارم از سطح فني بازيكنا استفاده بشه و فوتبال زيبا رو كه ميگن و ما نديديم!!به نمايش بزارند...
ولي با وجود همه اين حرفها بودن كريمي تو هر تيمي نعمته !نه تنها بازيكنا ازش چيزيياد ميگرن بلكه مربيها هم آدم ميشن اين علي كريمي تخصصشه .... حيف كاش سنش كمتر بود بيشتر از اينا تو فوتبال ميمون هر از گاهي خوب بمب هاي خبري رو ميتركونه همين شالكه چه غوغايي كرد ولي فقط رفتا...بازم به عرضه ي اين كريمي !!
راستي تبريك كه كريمي هم برگشت
استيلي بين رحمتي و معمار زاده يكي رو ميخاد..
اگه ميثاق بياد كه الفاتحه..
ولي اگه رحمتي بياد ، سه تا جام نگيريم دو تا رو ميگيريم..
با اين حرفي كه استيلي زده به حقيقي احتياجي نداره..
البته به همه ي شايعات هم دامن ميزنه..
از جمله اين كه استيلي با پدر حقيقي مشكل داره!!
منم تركيب مد نظرم رو بدم . اول از بعضي دوستان خواهش مي كنم ديگه نگن " پيروزي" چون معمولا تو فوتبال ايران كسايي كه با پرسپوليس مشكل دارن اين كارو مي كنن . لطفا همه فقط "پرسپوليس"
بنظر من امسال بهتره 4-4-2 بازي كنيم كه 4بازيكن خط هافبكمون بصورت لوزي قرار مي گيرن :
شيث.... سپهر..... نورمحمدي ...... مهدوي كيا
مازيار
زندي .............. ممد نوري
علي كريمي
نوروزي (از فولاد )....... اولادي
دفاع چپ: شيث
دفاع وسطها : سپهر و نورمحمدي
دفاع راست: مهدوي كيا
هافبك تدافعي : مازيار
2هافبك وسط كه چپ و راست واي ميستند : زندي و نوري
هافبك تهاجمي يا نوك لوزي : علي كريمي
يك فوروارد سانتر يا نوك مركزي : نوروزي
يك فوروارد گوش كه بصورت آزاد تو فاز حمله شركت مي كنه : اولادي (ياغلومرضا يا هادي يا فشنگچي)
تو اين سيستم آوراژ قد خط دفاعمون بالا ميره و تو توپهاي هوايي مشكل امسال را نخواهيم داشت ضمن اينكه بازيكن سرعتي هم خواهيم داشت . مهدي هم تو حملات مي تونه رفت و برگشت داشته باشه و بعضي مواقع هم شيث از چپ . همينطور بسيار بازي هجومي انجام خواهيم داد چون علي كريمي هم 2فوروارد رو تغذيه مي كنه و هم خودش گل زنه و نوري و زندي مثل 2بال علي كريمي وسط زمين هم تو فاز حمله پشتيباني مي كنند و هم تو فاز دفاع به مازيار كمك مي كنند
گلر هم يا رحمتي يا حقيقي يا ميثاق (به ترتيب)
سرمربي هم استيلي
كمك مربي ها : مجتبي محرمي و ناصر محمد خاني
مدير فني: علي پروين
در مورد مهدوی کیا کاملا باهات موافقم ولی فک کنم تا اینجا که لیست ها رو از این ور و اونور می بینم تو لیست هیچکدوم مهدوی کیا نبوده ! من خودم به شخصه مهدوی کیا رو خیلی دوست دارم و اصلا محبوبترین بازیکن ایرانی من مهدوی کیاس :love:ولی اینکه فصل بعد تو پرسپولیس باشه جای سوال داره ! :ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد در حضور بازیکنایی مثل آقازمانی نعمته خدایی ...
شیث هم با توجه به سهمیه لیگی که داریم باید برای فصل بعد روش حساب کنیم چون نمیتونیم دو تا دفاع مرکزی بگیریم و اصلا به نورمحمدی و سپهر هم نمیشه اعتماد کرد ! ashem:-
3 - کریمی رو من اصلا دوست ندارم تو همچین ترکیبی اسیر ببینم ! به نظر من کریمی نقش یه بازیکن آزاد رو میتونه بازی کنه که از یک سوم خودمون توپگیری کنه و توپو تا زمین حریف پیش ببره ولی نوری جاش همونجاس برای چرخوندن توپ به کمک کریمی پشت 18 تیم حریف !
حضور این دو تا با هم توی ترکیب هر خط دفاعی رو داغون میکنه ! :-shad
به جرات میشه گفت مهدوی کیا تو بال راست های لیگ ایران جز 3 نفر اول با وجود همین سن و سال ! :eyyyyy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیز من ما کریمی و نوری رو واس همین گرفتیم که تو پرو تو مرکز زمین بچرخونیم و پاس های تودر برای فرار مهاجم سرعتی مثل اولادی ، نوروزی ها (!) و غلومرضا بدیم ! :bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گرفتن رحمتی اشتباه اندر اشتباه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 - 800 میلیون پول بی زبون و سرمایه تیم به باد میره !
2- با اومدن رحمتی رحمان احمدی میره از طرفی حقیقی هم با توجه به اومدن رحمتی میره پس باید یه پول دیگه بذاریم یه دروازه بان دوم دیگه بگیریم که میشه خرج سه باره !
3- حقیقی به جرات میشه گفت سومین دروازه بان برتر ایرانه بعد از رحمتی و گردان که مطمئنا با همین شرایط طی 2 ، 3 سال ؟آینده میشه بهترین ! :bia baghalam:
4- رحمتی معلوم نیست بعد از اتمام فصل بازم تو پرسپولیسبمونه اونوقت ما دوباره فصل بعد باید دنبال یه گلر دیگه باشیم و همین آش و همین کاسه ! :-ang
شیث : شیث با توجه به اینکه مدت زیادی هست بازی نکرده بدرد اون پست نمیخوره و از طرفی نورمحمدی و سپهر این فصل نشون دادند اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد ! :gijjj: پس شیث رو باید تو دفاع مرکزی به کار برد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای دفاع چپ هم حضور اشجاری میتونه خیلی بهمون کمکم کنه !
زندی تا حالا من ندیدم کسی حرف از آوردنش به پرسپولیس بزنه و اگر استیلی سرمربی بشه به حول و قوه الهی با توجه به درگیری هایی که توی استیل داشتند فک نکنم بخوتاد زندی رو پرسپولیسی کنه !