من نمی توانم بگم که چه تیمی برنده می شود. باید بگم منچستر دفاع قوی ودروازبان خیلی خوبی داره و مهاجم های خوبی داره.بارسلونا هم که هافبک ومهاجم های باهوش و خوب داره مخصوصا لیونل مسی.
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمی توانم بگم که چه تیمی برنده می شود. باید بگم منچستر دفاع قوی ودروازبان خیلی خوبی داره و مهاجم های خوبی داره.بارسلونا هم که هافبک ومهاجم های باهوش و خوب داره مخصوصا لیونل مسی.
دقيقانقل قول:
منچستر دفاع قوی ودروازبان خیلی خوبی داره و مهاجم های خوبی داره.
دروازه بان كار كشته اي دارن و به راحتي اجازه نميده توپ از دروازه اش رد بشه به نظر من گوارديلا به طراحي جاي ارنج وسيستم يه فكري به حال واندرسا كنه چون خودش تنها يي يه تيمه! يه جوري بايد مهارش كنه...
به نظر من اگه فرگوسن ميخواد بارسا رو غافلگير كنه بايد از اوون استفاده كنه چون هر وقت تو زمين مياد بازي رو عوض ميكنه و تيم رو به حمله تشويق ميكنه البته تو اين چند وقته اوايل بازي كه ميومد يه كم گيج بود ولي بعد به خودش ميومد
اوون ميتونه برگ برنده منچستر باشه.
منچستر مهاجمان خوبی داره ولی مشکل اینجاست که توپی به اونا نخواهد رسید ! همه میدونند بارسا تو همه بازی ها 70 درصد مالکیت توپ داره ! منچستر باید از اون 30 درصد به نفع احسن استفاده کنه !
ولی بازم فکر نکنم منچستر جز روی ضدحملات یا ضربات ازاد بتونه خطری رو ایجاد کنه !!!!
درسته دوست عزیز بارسا تصاحب توپ خوبی داره ولی منچستر می تواند با بازیکنانی مثل رونی نانی وهرناندز در ضد حمله کار دست بارسا بده.
عزیزم منم همینو گفتم :hehee:
بارسا روی ضدحملات به شدت ضعیفه ! dallliii
من اومدم :hehee: :jeddiiiii:
اگه من طرفدار منچسترم پس منچستر رو میشناسم
وقتی فرگوسن میگه بارسا الان بهترین تیم جهان هستش، پس هستش
اما وقتی هم میگه اذیتش میکنیم توو بازی از رو معده نمیگه
لابد یه طرحی داره
دارم دق میکنم تا ببینم چیچاریتو رو چجوری رو میکنه
به نظرم برگ برنده ما اونه نه رونی:sigar:
منچستر تو این بازی میزبان محسوب میشه ! این 4 بار که در یک سال داره تو ومبلی بازی میکنه درسته ؟؟ ! !
ولی بارسا آخرین بار 3سال پیش بود اونم تو یه بازی دوستانه با تاتنهام !!!!!
همچنین نمیدونم چرا از 90000 نفر گنجایش این استادیوم فقط 28000 بلیط به بارسلونا اختصاص داده شده !!!!!
این عدالت نیست !
میدونی چرا؟
چون قاون یوفا هستش برای اونجایی که میزبان هستش
تقریبا 60 درصد گنجایش تقسیم میشه بین هوادارن رسمی دو فینالیست(یعنی باشگاهها میتونن دخالت کنن که به کی داده بشه)
40 درصد مونده هم آزاد هستش
ممکن هستش طرفدارای بارسا بیشتر باشن داداش
آره سمت مثه فینال رم که وسط ورزشگاه متعلق به مردم میزبان یعنی ایتالیایی ها بود ! ولی اینجا متعلق به انگلیسی های !
مطمئنم اونا جاشونو میدن به منچستری ها !
ببین سینا
اگه قراره ببره بارسلون حتی توو زمین خاکی هم میبره
اما بخواد ببازه توو نیو کمپ هم میبازه
درسته تاثیر داره اما بازیکنا هم حرفه ای هستن
براشون مهم نیست کجاست
اونا از این بابت ناراحت میشن که هوادارییکه حقشونه همشون بیان باید سهمیه بندی بیان همین